Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   lucid rüya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6)

Asuncion 01-06-2008 04:26 PM

Ynt: lucid rüya

Acaba yeni linkler ne zaman eklenecek?

teoman_ 01-06-2008 04:57 PM

yeni link bekliyoruz smiliyface

ahmetyulce 08-06-2008 03:55 PM

yaklaşık 2 aydır(belki de daha fazla) insanlar 1 link bekliyo burdan dikkate alan yok maalesef n9598

hayatimdegisti 08-06-2008 04:23 PM

Daha önce bu konuyu yanitlamiştik.Tekrar edeyim.
Benim ve arkadaşlarımın elinde bu mp3 yok.Bu mp3 çok eskiden yapılmıştı ve çokda verimli bir çalışma değildi.
Buradan duyuru yaptık daha onceden indirip elinde olanlar yüklesin diye ancak bir sonuç çıkmadı.

ercan1903 04-07-2008 09:51 PM

verdiğiniz link silinmiş linki yeniler yada daha gelişmiş versiyonlarını ekleyebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Novos 11-09-2008 05:09 PM

dün natura sound teraphy programını indirdim, bir saat civarı dinledim, sahurdan sonra uyumuştum, bu arada yatağımın altında da hopörlörden telkinleri dinliyordum uyumuşum rüyada babamla konuştuk ayaküstü odanın içinde herşeyi gerçek sandım, bir ara baktım hopörlör yatağımın üstünde, hayret ettim acaba dedim uykuda mı koydum yatağa diye. daha sonra duvara takılı üçlü prizin yere düştüğünü gördüm yerdeki priz değildi ama elektrik sayacıydı, yukarıya baktım yukardada bir elektrik sayacı hem de koskocaman, acaba uyanık mıyım değil miyim diye ikilemde kaldım, bu durumdan tırstım, o yüzden uyanmak istemişim tam o anda karabasan bastı sanırım, her tarafım sıkı sıkıya bağlanmıştı sanki bağırmaya çalışıyorum, bağıramadım, en sonunda bağırdım ama hala uykudaydım, kendimi 2 kere yataktan yere attım uykumda. 2. atıştan sonra uyandım, yataktaydım rüya olduğunu o zaman anladım. herşey öyle gerçekti ki şok geçirdim uzun süre. şimdi merak ediyorum bu durum astral seyahat mi lusid rüya mı?

cananderen 11-09-2008 10:39 PM

Alıntı:

novos Nickli Üyeden Alıntı
dün natura sound teraphy programını indirdim, bir saat civarı dinledim, sahurdan sonra uyumuştum, bu arada yatağımın altında da hopörlörden telkinleri dinliyordum uyumuşum rüyada babamla konuştuk ayaküstü odanın içinde herşeyi gerçek sandım, bir ara baktım hopörlör yatağımın üstünde, hayret ettim acaba dedim uykuda mı koydum yatağa diye. daha sonra duvara takılı üçlü prizin yere düştüğünü gördüm yerdeki priz değildi ama elektrik sayacıydı, yukarıya baktım yukardada bir elektrik sayacı hem de koskocaman, acaba uyanık mıyım değil miyim diye ikilemde kaldım, bu durumdan tırstım, o yüzden uyanmak istemişim tam o anda karabasan bastı sanırım, her tarafım sıkı sıkıya bağlanmıştı sanki bağırmaya çalışıyorum, bağıramadım, en sonunda bağırdım ama hala uykudaydım, kendimi 2 kere yataktan yere attım uykumda. 2. atıştan sonra uyandım, yataktaydım rüya olduğunu o zaman anladım. herşey öyle gerçekti ki şok geçirdim uzun süre. şimdi merak ediyorum bu durum astral seyahat mi lusid rüya mı?

aynı şeyler bana da oluyo hem de 7-8 yıldır.ama hep karabasanlı oluyor.biliyorum uyanığım ama bir türlü gözlerimi açamıyorum konuşmıyorum dualar okuyarak uyanabiliyorum ancak.lucid diyolar buna.ama korkunç bişey bence.

gül sultan 23-09-2008 02:02 PM

sayfa bulunamadı şaşkın

shamanic 23-09-2008 02:02 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce bu konuyu yanitlamiştik.Tekrar edeyim.
Benim ve arkadaşlarımın elinde bu mp3 yok.Bu mp3 çok eskiden yapılmıştı ve çokda verimli bir çalışma değildi.
Buradan duyuru yaptık daha onceden indirip elinde olanlar yüklesin diye ancak bir sonuç çıkmadı.

perilice58 27-09-2008 09:41 PM

en son karabasanla mücadelemi iki kere kazanmıştım üç yıldır olmuyor tek yapmanız gereken sakin olmak ve mutluluk tohumu ekmek içinize vücudunuz rahatladığı zaman zaten herşey normale dönüyor art56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.