Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Çekimyasasıyla isteğimize ulaşabiliriz... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/619498-cekimyasasiyla-istegimize-ulasabiliriz.html)

sweeet 24-08-2011 02:03 PM

Cevap: Çekimyasasıyla isteğimize ulaşabiliriz...

İstediğin somut şeylerse eşya ev vs. Onların resimleriyle kendine bir hayal panosu yapabilirsin sevgili klbk böylece gözlerinin önünde olur hep istediğin şeyler. Rahat ve huzuru hayal ediyorsan çok mutlu olduğun bir yerdeki kendi fotoğrafına da bakıp o anda ki hislerini geri çağırabilirsin belki. Mesela güzel bir piknik anısı yeşilliklerin içinde kocaman gülümsediğin bir fotoğraf. Ya da sevdiğin insanların yanında çekildiğin mutlu anlar vb.

disik82 24-08-2011 02:25 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805488)
İstediğin somut şeylerse eşya ev vs. Onların resimleriyle kendine bir hayal panosu yapabilirsin sevgili klbk böylece gözlerinin önünde olur hep istediğin şeyler. Rahat ve huzuru hayal ediyorsan çok mutlu olduğun bir yerdeki kendi fotoğrafına da bakıp o anda ki hislerini geri çağırabilirsin belki. Mesela güzel bir piknik anısı yeşilliklerin içinde kocaman gülümsediğin bir fotoğraf. Ya da sevdiğin insanların yanında çekildiğin mutlu anlar vb.

peki ya birinin bize özlem duymasını ve dönüp özür dilemesini bekliyorsak ne yapalım?? belki de cevabı,sorunun içinde saklı.

sayuri 24-08-2011 03:16 PM

ıstenmeyen olumsuz dusuncelere kesınlıkle cevap vermeyın öncelıkle. kafanızda donup dursun. bosverın. bunu bıraz yapınca göreceksınız kı artık o dusunceler gıtmıs. hayal kurarken aklınıza olumsuz dusunceler gelırse eger orda hayal kurmayı bırakın. bı kendınıze gelın. bu dusuncelerı reddedıyorum. bana aıt degıller dıyın. sonra tekrar hayalınıze devam edın:)

sweeet 24-08-2011 03:24 PM

Bana göre birinin bizden özür dilemesi değildir önemli olan bizim onu affetmemizdir. Özür dilemek neyi çözmüş ki şimdiye kadar. Egonun dır dır yapan bir tarafına cazip geliyor karşındakine özrü diletmek. Bence biz onu affettiğimizde ve biz tüm hatalarımız için kendimizi de affettiğimizde mutlu ve huzurlu olmak için hiç bir engelimiz kalmaz. Birinin benden özür dilediğini hayal etsem aslında onun bana yapmış olduğu hatalı davranışı hayal ediyormuş gibi hissederim. Onu affettiğimi hayal edersem belki o da hatasını anlayıp kendini affettirici eylemler yapabilir. Ya da ne yaparsa sizin onu affedeceğinize odaklanmak da başka bir yol olabilir.

disik82 24-08-2011 03:30 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805498)
Bana göre birinin bizden özür dilemesi değildir önemli olan bizim onu affetmemizdir. Özür dilemek neyi çözmüş ki şimdiye kadar. Egonun dır dır yapan bir tarafına cazip geliyor karşındakine özrü diletmek. Bence biz onu affettiğimizde ve biz tüm hatalarımız için kendimizi de affettiğimizde mutlu ve huzurlu olmak için hiç bir engelimiz kalmaz. Birinin benden özür dilediğini hayal etsem aslında onun bana yapmış olduğu hatalı davranışı hayal ediyormuş gibi hissederim. Onu affettiğimi hayal edersem belki o da hatasını anlayıp kendini affettirici eylemler yapabilir. Ya da ne yaparsa sizin onu affedeceğinize odaklanmak da başka bir yol olabilir.

yazarkende farkına vardığım ve cevabı içinde saklı diye belirttiğim anlam buydu.bir de başkasının fikriyle desteklemek, her ne kadar biliyor olsakta cevapları,sanırım kendimize inancımızı pekiştiriyor. aslında keşke,sadece olanı kabul edip bırakıp devam edebilsem ve hiç birşey beklemesem.

sweeet 24-08-2011 04:22 PM

Sevgili disik kesinlikle katılıyorum. Ayrıca başkalarına sorduğun gibi kendine de sorular sorabilirsin. Yalnız soru sormak bence ince bir sanat soruar sorduğunda beyin bunlara iyi kötü bir cevap arıyor. İyi sorular sormak olumlamalar gibi olumlu etkiler yaratabiliyor. Site de böyle bir konu olmuştu. Son okuduğum kitapta da soruların gücünden bahsediyor. Güçlendirici sorular. Mesela bir konu hakkında şöyle şöyle yapsam güzel olmaz mı? dediğimiz de zaten güzel olacağına doğru yakın bir inanca sahip oluyoruz.

Belki bu linklere göz atmak istersin:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ullanalim.html

Okuduğum kitaptan alıntılar da burda:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Dilekleriniz bonuslarıyla gerçekleşsin. Mutlu günler

ChosenOne 25-08-2011 06:36 PM

Güncelliyorum:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-bildirge.html

badee 08-09-2011 01:53 AM

uzun zamandır duymak istediğim şeyi eski sevgilimden pişman oldğuna kötü bir karar aldğına dair bişeler duymak istiyordum ve bunu bi çook kez imgeledim geri dönmesini değil ama enazından pişman oldğunu bilsem yeter dedim ve bu konuyla ilgili inanarakta dua ettim Rabbim hiç bir kulunu geri çevirmez evrenle sadece bize zamanını bildirir ve şükürler olsun kii istediğim şeyi duydum anladım evreeennnn seni seviyoorrrummm :))) gerçekten dua etmek ve gönülden istemekk mutlaka işe yarıyorr :)))

badee 21-09-2011 08:07 PM

aradaşşllaarr fakültemin ordaki marketin üstünde sevgilimin evi varmış orayı tutmuş gibi imgeledim odasında oturduğumu pencereden aşağı baktığımı falan tam imgelediğim evi 2 gün sonra arkadaşım tuttuğunu söylediii çook şaşırmıştım bu kadar çabuk oldğuna:)) tutan kişi farklı olsadaa ev aynııı demekkii imgeleerken o evi tam kafamda çizdiğim gibi sevgilimi o evde tam çizememişim olsunn evrene gittii enerjim nasılsaa sevgilimle o evde misafir olarak olucaz:p :D

RimA Vita Perfetto 21-09-2011 09:55 PM

badecim süpersin.. hayallerinin devamını diliyorumm :)
vee eminim devamı olacakkk ... ayhh darısı bizlerin başına... :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.