Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/618130-hayatimizda-bolluk-bereket-zenginlik-olusturma-benim-yildizli-gokyuzum.html)

Turhan 28-08-2011 11:35 PM

Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm...

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın bir süredir kendi dertlerimle çok meşguldüm giremedim bile siteye her şey ters gidiyor neredeyse. nasıl düzelteceğimi nasıl toparlıyacağımı bilemiyorum. hiç enerjim kalmadı. olumlama bile yapamıyorum neredeyse umudu kestim kendimden. Kişisel iflas, kariyer çöküntüsü, mutsuzluk hepsi bir arada aylardır düştüğüm çukurdan çıkamadım debelendikçede daha çok battım. Umarım sizlerde herşey daha iyidir. Sevgiler

Işıldayan Safir 29-08-2011 12:31 AM

Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm...

Aaaa geçmiş olsun Turhan abi. En kısa sürede sorunlarını aşabilmeni dilerim.

Sevgiler. actionsmile

bigokyanus 29-08-2011 11:16 AM

Dibe vurunca ,nsan çok daha yukarılara sıçrar.
Allah sağlığınıızı bozmasın , her şey geçer.

Turhan 30-08-2011 12:29 AM

Teşekkür ederim arkadaşlar

kinetix 03-09-2011 03:19 PM

Bol selam..
Arkadaşlar bolluk dediğimiz şey zaten vardır. Yok eden, onu tüketen insanlardır. Evrende herkese tüm canlılara yetecek ve hatta artabilecek kadar nesne vardır. Bunun adına para diyin, sağlık , su ne derseniz diyin.

İnsan kendi kendine çoğaltamaz, kendi kendine de yok edemez. Bolluk denilen şey bir bilinç, tavır durumudur. Sizin tavrınıza göre gördükleriniz şekillenecek, anlam kazanacaklardır. Siz yaşamınızdaki duruma ne anlam veriyorsunuz? hali hazır fikriniz?

İşte tüm bunlar aldığımız sonuçlardır.

Kıtlık yaratan kilit noktası düşünceleri temizleyin, yerlerine bolluk saçan fikirleri yerleştirin. İşte hepsi bu basit. Biraz da zamana bırakın ki; yeteri kadar enerji hayatınıza yerleşsin.

Saygılar

papatyagibiyaşamak 15-10-2011 01:13 PM

doğru söylüyorsun net, bolluk zaten olan birşey gerçek, bizde dediğin gibi buna izin vermeliyiz... Turhan abi, işlerinin düzeleceğine inanıyorum çünkü sen gerçekten bu konularda çok bilgilisin...

Şanaa 11-07-2015 11:53 PM

(( Hayat bana güzeş şeyler getirecek)) olumlaması gelecekte bi zaman için kontrat yapmak gibi.

Hayat bana her zaman güzel şeyler getirdi ve istediğim şeylere kavuştum demek gerekiyor..

Vee var olan hoşnut olduğun şeyleri saymak iyi bir anahtar..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM.