![]() |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Ahha! yine para safari başlıyor yaşasın |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... başlasın o haldee...sizden metin bekliyoruz Turhan beyy........sevgilerr.. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... bu ayy dha kötuyum anında başladımm olumlamalaraaaa |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Evet turhan bey bize yardımcı olabilir misiniz acaba?.. Birde msnden deilde sitede olsak daha iyi olur sanki... |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Alıntı:
ooo çok paralı gördüm sizi ne aman Allahım para içinde yüzüyorsunuz turhan beyy :) |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Aynen katılıyorum. NE kadar çok kişi olursak o kadar büyük bir enerji çıkar ortaya. Hepimiz hatta kainattaki her zerre etkileşim halinde. Biz bu kainata ne katarsak kainatta bize aynısını verecektir. Etki-tepki yani. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... mp3 fikrini sevdim eğer böyle birşey faliyete geçerse bende katılmak isterim hergün aynı saatte dinlemek güzel sonuçlar verir. hem sadece kendimize değil başkaları içinde bişeyler yapılmalı. bu konuda yardım edecileceğim birşey olursa bende katılmak isterim. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Evet çok güzel olacağa benziyor :) |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... fazla atılım olmuyor bizmi yapsak kendi başımıza ne? en azından bir denizyıldızını denize atarız.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM. |