| ||||||||||
| |
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kartlar geçen yıldan beri bilgisayarımda duruyor. Aklıma geldikçe inceliyorum, aslında ihmalkarim, onları yazıcıdan bastırıp hergün elime almam gerekirdi. Bunu yapmadım ama kartlar gerçekten işe yarıyor. Paraya bakış açım farklılaşmaya başladı bu arada. Eskiden elime geçen para çabuk bitiyordu ve çabuk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi
PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #29 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | Kartlar geçen yıldan beri bilgisayarımda duruyor. Aklıma geldikçe inceliyorum, aslında ihmalkarim, onları yazıcıdan bastırıp hergün elime almam gerekirdi. Bunu yapmadım ama kartlar gerçekten işe yarıyor. Paraya bakış açım farklılaşmaya başladı bu arada. Eskiden elime geçen para çabuk bitiyordu ve çabuk sıkıntıya giriyordum. Şimdi ise son 1,5 yıldan beri öyle değilim şükür. Ne keramet ne hikmetse param hiç bitmiyor, her zaman bir köşede fazladan bir miktar param kalıyor. Kartların sayesinde olup olmadığını bilemiyorum, belki de tutumumu değiştirdiğim için, paranın tesadüfen de olsa nereden nasıl geleceğini seçmediğim için, bir tarafımı paraya hep açık bıraktığım için geliyordur. Zaten bilirsiniz, kartların amacı parayla alakalı negatif düşünceleri pozitif yapabilmek. Emeği geçenlere minnet ve saygılarımla.. |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| goturecek, kartlari, para, zenginlige |
| |
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kartlar geçen yıldan beri bilgisayarımda duruyor. Aklıma geldikçe inceliyorum, aslında ihmalkarim, onları yazıcıdan bastırıp hergün elime almam gerekirdi. Bunu yapmadım ama kartlar gerçekten işe yarıyor. Paraya bakış açım farklılaşmaya başladı bu arada. Eskiden elime geçen para çabuk bitiyordu ve çabuk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi