![]() |
PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol Suze Orman, Dünya çapında üne sahip Mali Planlama Uzmanı ve New York Times gazetesinin en çok satanlar listesinde 1 numaraya kadar çıkan "Mali Özgürlüğe ve Zengin Olmak için gerekli Cesarete giden 9 adım" kitabının yazarıdır.. Sizlere para ile ilgili tutumunuzu kontrol altına alarak mali yaşamınızın kalitesini yükseltmenize yardımcı olacak pratik ve eğitici 50 adet kart sunmaktadır.. Zengin ve bereketli bir gelecek, ancak parayı doğru şekilde düşünürseniz sizin olabilir! Alıntı. |
|
|
Çok güzel gerçekten print alıp kart haline dönüştürmek lazım. krzm67 Emeğine sağlık sanemce.. acaba gerisi gelicek mi art56art56 alk78 |
evet didle'cim 50 karttan oluşan bir deste bu. hepsini paylaşacağım ttli3 teşekkür ederim canım kiss3 |
çok sevindim hepsini alıp print ediim smil56 |
bu kartlar çok güzel ayrıca devamının geleceğinede çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum. |
tek kelime ile harika . Tesekkür ederim |
Harika canım ..!! Bunlar çok ama çok faydalı oldu çok güzel bir paylaşım,olumlamalar ve fikirler çok ilginc ve aa hiç düşünmemiştim dedirten cinsten(paralarımıza dokunmak hissetmek gibi) Çok teşekkürler ederim tatlım bizlerle paylaştıgın için.. kiss3 |
sanemce sen kütüphaneden çıkmıyorsun galiba yeni çıkan kitapları buluyosun güzel bilgileri bizimle paylaşıyorsun teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM. |