Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zaman Yönetimi

Uyarılar

Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zaman Yönetimi Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba, Şu anda okuduğum Roberta Roesch'a ait "Yoğun İnsanlar İçin Zaman Yönetimi" isimli kitaptan paylaşımlar yapmak istiyorum. Kitaptaki önemli noktaları özet şeklinde alıntılayacağım. Umarım faydalı bir paylaşım olur. Sevgilerimle......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zaman Yönetimi telkin cd indir izle İstanbul Zaman Yönetimi nerededir kimdir Zaman Yönetimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zaman Yönetimi hipnoz Zaman Yönetimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zaman Yönetimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zaman Yönetimi kuantum düşünce kitap haberi

Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2010, 11:59 AM   #1 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Herkese merhaba,

Şu anda okuduğum Roberta Roesch'a ait "Yoğun İnsanlar İçin Zaman Yönetimi" isimli kitaptan paylaşımlar yapmak istiyorum. Kitaptaki önemli noktaları özet şeklinde alıntılayacağım.

Umarım faydalı bir paylaşım olur.
Sevgilerimle...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2010, 12:22 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

BÖLÜM 1: Hemen Başlayın: Bugünü İlk Gününüz Yapın

Bugün Başlayın
  • Bir kalem kağıt alıp ev, iş, aile ve özel hayatınızda yapmaya zamanınız olan ve olmayan şeylerin bir listesini yapın.
  • Nerede durduğunuzu ve nelerin değişmesi gerektiğini değerlendirin.

Sabah Uyanış
  • İki farklı alarm saati kurun.
  • Kapatmak için yataktan kalkmanızı gerektirecek şekilde ikisini de uzağa koyun.
  • Ayakta kalın.
  • Gün içinde olumsuz şeylerden ziyade olumlu şeyleri düşünün.

İşe Zamanında Gidin
  • Telefonlar çalmaya ve insanlar gelmeye başlamadan önce masanızda olun.
  • Gün içinde yapacağınız aramalar ve gelecek telefonlar için telefonun yanına gerekli bilgileri hazırlayın; böylece telefon görüşmeleri sırasında bir şeyleri aramakla zaman kaybetmezsiniz.
  • Her insanda doğal eğilim olarak ısınma ve yararsız işler yapma fasıllarıyla zaman kaybederek önemli şeyleri ertelemeyin.
  • Günün 1 numaralı görevi olarak belirlediğiniz işle hemen çalışmaya başlayın.

Gerçekçi Hedefler Belirleyin
  • 1 numaralı görevin ötesinde, zihninizdeki ve programnızdaki diğer işleri ve sorumlulukları düşünün.
  • Her birinin önemini değerlendirin ve 2, 3 ve 4 numaralı görevleri belirleyin.
  • İdeal ile mümkün arasındaki farkı bilin ve günün sonunda "hiçbir şey yapamadım" hüsranını yaşamamak için aşırı plan yapmaktan kaçının.

Listeler, Randevu Defterleri ve Takvimler Kullanın
  • Listelerinizi aşırı ezici görünmemeleri için olabildiğince basit tutun.
  • Şunlardan hangisinin sizin için daha iyi işe yarayacağına karar verin: Yapılacaklar listenizi, randevu defterinizi ve takviminizi bilgisayarınızda saklayabileceğiniz bir bilgisayarlı ajanda; ticari bir ajanda ya da kendi yarattığınız bir ajanda ve yapılacaklar listesi.
  • En önemli ve orta derecede önemli maddelerinizi listelerken ertelediğiniz ama zaman bulduğunuzda yapmayı planladığınız daha önemsiz işleri de not edin. Beklenmedik bir şekilde fazladan zamanınız olduğunda bu görevlerden birini seçin ve küçük porsiyonlar halinde ele alın.

Zaman Aralıklarını Tahmin Edin
  • Gün içinde yapacağınız işlerin her birinin yaklaşık olarak ne kadar zaman alacağını tahmin edin; buna biraz fazladan zaman ekleyin. Tahmini sürelerinizi iş sürenizle karşılaştırın ve ayarlama yapın.
  • Çalışırken bir gözünüzü o zaman aralıklarında tutun ve tahminleriize sadık kalmak için kendinizi olabildiğince zorlayın. İdeal mükemmel işi çıkarmak için çok fazla uğraşıp tek bir işe gereğinden fazla zaman harcamaktansa çok sayıda önemli işi iyi şekilde yapmanın daha yararlı olduğunu unutmayın.

Dikkat Dağınıklıklarına Direnin
  • Telefon aramalarını kabul edeceğiniz veya yapacağınız zamanlar belirleyin.
  • Aramaları gözlemlemek ve istemediğiniz ya da ihtiyacınız olmayan aramalardan kurtulmak için bir sesli mesaj veya telesekreter sistemi kullanın.
  • Bütün e-posta ve faks mesajlarınızı bir kerede okuyup cevaplandırın.
  • Acil olmayan konular için işinizi böldüklerinde insanlara bunun konuşmak için uygun bir zaman olmadığını hatırlatın.

Dakikaların ve Saatlerin Nereye Gittiğini Gözlemleyin
  • İlk gününüz içinde ilerlerken ne yaptığınızı ve her biri için ne kadar zaman harcadığınızı gözlemleyin.
  • Yapacağınız işleri sıralarken belirlediğiniz tahmini sürelerle gerçek sürelerin birbirlerine ne kadar uyduklarına bakın.
  • Bu karşılaştırmayı, gerçekçiliği korumak için kullanın.

Ertesi Günün Zaman Tablosunu Oluşturun
  • İşten ayrılmadan önce ertesi günün takvimini ve randevu defterini kontrol edin.
  • Yapılması gereken 1-2-3-4 numaralı işleri belirleyin.
  • Toplantıları, konferansları, randevuları ve öğle yemeklerini planlayın.
  • Ertesi günün zaman tablosunu hızlı bir şekilde hazırlayın.

İlk Gününüz Bittiğinde Kutlayın
  • Mümkün olanı başardığınız için kendinizi tebrik edin.
  • İlk gününüzle ilgili kendinizi nasıl hissettiğiniz konusunda küçük bir test yapın.
  • Programa tamamen sadık kalamadıysanız ve yapılacaklar listenizdeki bütün maddeleri tamamlayamadıysanız kendinizi suçlu hissetmeyin.

Yeni Alışkanlıklar Yerleşirken Kendinize Karşı Nazik Olun
  • Zaman yönetimi, zamanla öğrenilir.
  • Kendi zaman yönetiminizi günbegün geliştirmeye odaklanın.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2010, 01:33 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

İşte bu süpper olmuş. Teşekkürler Cliviaf:))

bana yapmam gerekenleri ve neden hala yapmadığımı hatırlattın. Çok teşekkürler canımcım:))
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2010, 03:52 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

bu güzel ve değerli paylaşımın için seni tebrik ediyorum canım, emeğin içinde çok teşekkürler:) devamını sabırsızlıkla bekliyorum:) herdaim sevgi ve ışıkla kalasın:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 02:58 AM   #5 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

BÖLÜM 2: Zaman Yönetiminizi Hafta Hafta Güçlendirin

Haftanızı Planlayın
  • Haftalık hedeflerinizi ve onlara ulaşmak için gerekenleri yazarak bir ön değerlendirme yapın.
  • Yapılması gerekenlere ve yapmak istediklerinize bir önem derecesi vererek sıralamaya koyun.
  • Değerlendirmelerinizde esnek davranın ve önceden görülmeyen sorunlar veya yeni sorumluluklar karşınıza çıktığında yeniden değerlendirme yapın.
  • İşlerinizi değer sırasına koyarak hazırladığınız listenize dayanarak bir haftalık orijinal liste planı hazırlayın; acil eylemleri, hafta sonuna kadar tamamlanması gereken projeleri ve başlanacak yeni işleri bu plana dahil edin.
  • Orijinal liste planınızdaki eylemlerin her biri için tahmini bir süre belirleyin.

Program
  • Programınızı en iyi hale getirmek için çeşitli taktikler kullanın; hedefleri küçük parçalara bölmek veya tamamlanan işleri işaretlemek gibi.
  • Haftalık hedeflerinizi haftalık orijinal planınızdan takviminize aktarın ve işleri beş güne eşit olarak bölün.
  • Takviminizin hem iş hem de özel yaşamınız için tek takviminiz olmasına dikkat edin.
  • Notlarınızı ve aklınıza gelen fikirlerinizi yazmak için ajandanızın yanına bir not defteri ekleyin.

Haftalık Kayıt
  • Orijinal liste planınızdaki her şeyi içeren bir haftalık kayıt sistemi sürdürün; tamamlanan her iş için, tahmini sürenizin yanına gerçek tamamlanma sürelerini yazın.
  • Gün içinde zaman ve enerjinizi boşa harcayaralk sizi daha önemli işlere odaklanmaktan alıkoyacak tuzakları işaretleyin.
  • Tahmini zamanlarınızla işlere harcadığınız gerçek zamanları karşılaştırın ve gelecek haftalarda daha verimli ve etkili programlar hazırlamak için bu bilgiyi kullanın.

Devam Etmek
  • Hafta sonunda, haftalık kayıt tutmanın yararını değerlendirin.
  • Kayıtta sizin için etkili olmayan kısımları yeniden değerlendirin ve gerekiyorsa değiştirin.
  • Sabırlı olun; doğru şeyleri yapmanın, her şeyi yapmaya çalışmaktan daha önemli olduğunu kendinize hatırlatın.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 03:06 AM   #6 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Bu Haftalık Planlama Testini Yapın
Cuma gününe kadar neyin tamamlanmasını istiyorum?
_____________________________________________
Bunu başarmak için atmam gereken adımlar neler?
_____________________________________________
Cuma günkü hedefime ulaşmak için hangi işleri günlük parçalara bölmeliyim?
_____________________________________________
Kabaca bir tahminle bu işlerin her biri ne kadar zaman alır?
_____________________________________________
Bu hafta hedeflediğim şey, hayatımdan ve işimden beklentilerime nasıl uyuyor?
_____________________________________________
İşime yaramayacak ve boşa zaman harcatacak neleri eleyebilirim?
_____________________________________________
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 03:13 AM   #7 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Haftalık Orijinal Liste Planı

Acil Eylemler:
__________________________________________________ _________________
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________
Bitiş Tarihi:
________________________

Hafta Sonuna Kadar Bitecekler:
__________________________________________________ _________________
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________
Bitiş Tarihi:
________________________

Başlanacak Yeni Projeler:
__________________________________________________ _______________
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________
Bitiş Tarihi:
________________________

Bağlantı Kurulacak Kişiler:
__________________________________________________ _______________
Bunun Alacağı Zaman:
________________________

Toplantı ve Randevular:
__________________________________________________ _______________
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________

Yapılacak Önemli Telefon Görüşmeleri:
__________________________________________________ _______________
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________

Rutin İşler ve Evraklama:
Bunun Alacağı Tahmini Zaman:
________________________

Bekleyen ve Acil Olmayan İşler (Yapılmasında yarar var ama acil değil.):
__________________________________________________ _______________
(Keyfi olduğu için tahmini zamana gerek yok.)
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2011, 09:30 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
hasan_4154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 30
Tesekkür: 31
24 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hasan_4154 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Arkadaşım,
Emeğine sağlık güzel bir çalışma, Sevgiyle ve mutlu kalman dileğiyle. Saygılar
hasan_4154 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2011, 11:02 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
belkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 72
Tesekkür: 290
115 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
belkız has a spectacular aura aboutbelkız has a spectacular aura aboutbelkız has a spectacular aura about
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

paylaşım için teşekkürler.emeğine sağlık.gerçekten çok faydalı oldu....
__________________
hayat merdivenini çıkarken insanlara iyi davran;inerkende aynı insanlarla karşılaşacaksın....
belkız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2011, 02:14 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 297
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

Harikasın cliviaf,
Paylaşımın için teşekkür ederim öncelikle. Yazı dizini takip ediyorum ve çıktı alma imkanım olmadığı için ajandama bir bir yazıyorum.
Takipteyim.
Sevgiyle kal...
__________________
-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zaman Yönetimi Yoğun İnsanlar İçin ZAMAN YÖNETİMİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba, Şu anda okuduğum Roberta Roesch'a ait "Yoğun İnsanlar İçin Zaman Yönetimi" isimli kitaptan paylaşımlar yapmak istiyorum. Kitaptaki önemli noktaları özet şeklinde alıntılayacağım. Umarım faydalı bir paylaşım olur. Sevgilerimle......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zaman Yönetimi telkin cd indir izle İstanbul Zaman Yönetimi nerededir kimdir Zaman Yönetimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zaman Yönetimi hipnoz Zaman Yönetimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zaman Yönetimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zaman Yönetimi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.