![]() |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
|
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı kilom 90, boyum 185. 5 kilo vermem lazım. göbekten alıyom :) |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Valla ben sabahları maydanoz suyu içiyorum yeşil çay ve elma sirkesi içiyorum sofraya oturduğum zaman da öyle tıka basa yemiyorum göbek falan kalmadı.Zaten çok azdı ama o da gitti. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Maydanoz suyu ne işe yarıyor, zayıflamaya mı? |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Evet zayıflatıyor vücuttaki ağır metalleri ve toksinleri atıyor.İdrar yollarını açıyor böbrekleri Rahatlatıyor.Sindirim sistemini düzene koyar.Uyku sırasında vücuttaki zehirli maddeleri ter aracılığı ile dışarı atar |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Evet bende taş düşürürken bol bol maydanoz kaynatıp içmiştim. Hala düşmeyen ufak bir tane daha var :) onu nasıl düşürücem bilmiyorum. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Sabahları aç karnına ılık suyla Bal ve Elma Sirkesi içtiğiniz takdirde bağırsaklarınız çalışıyor, metabolizmanız hızlanıyor. Toksinlerden arınıyorsz.unuz. Ayrıca taş ve vücutta biriken ödemi rahat atabilmek için de maydanozun yanında avokado yaprağı, funda yaprağı, kiraz sapını kullanabilirsiniz |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı vay bee çareyı tabıatta aramak ne guzel.) |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 PM. |