![]() |
arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı slm arkadaşlar beslenme kaynak lı kilolarından şikayetci olan veya çevresinde bu tür sorunları olan varsa bana yazsın lütfen |
Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı ya ben bu siteyi bulmadan önce kilo kontrolü için hap aldım ondan şimdi telkini deneyemiyeceğim. ancak sonuçları bende merak ediyorm. |
Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Selam Benim kızım 12 yaşında 80 kilo oldu :( 169 boyunda.Aslında kendini kontrol etmeye calışıyo ama sanırım psikolojik .Kendini yemege veriyo.Ne yapabilirim? Diyete 3 gün dayanabiliyo. |
Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı bende bu metabolizma hızlandırıcı cd yi lan ve memnun olan varmı merak ediyorum |
Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Merhaba; Gerçi ben pek kilolu değilim yani sadece 5-6 kilo fazlam var ama bunu bir türlü veremedim. diyet yapmak istemiyorum çünkü o zaman moralim düşüyor, zaten depresyon problemimde var birde kilo için bunu göze alamıyorum. 6 gündür suçluluk ve ego güçlendirici mp3'leri dinliyorum daha sonra kilo ile ilgili olanları ve depresyonu dinlemek istiyorum. Fayda görmeyi çok ama çok istiyor ve umuyorum. Teşekkürler. Buradaki herkesi çok sevdim pek kimseyle konuşmadım henüz ama msjları, dialogları okuyorum herkes çok sevgi dolu sıcacık görünüyor. Herkese teşekkür ederim. Burayı seviyorum huzur dolu... actionsmile |
merhaba kirat kilo problemi olanlar bana yazsinalar demisin ama hic kimseye birsey dememisin... olay ne ben anlamdim. sana biz yazinca sen napicakisn? sihirli cubugunmu var tepemize degdireceksin idal kilomuzami inecegiz??? valla hi merakla beklemekteyim. |
yemeği bırakıp başka şeylerle beslen diyeceksin bırakınca iice şişicez. yok sağol :) ama başka bişiyse haber ver. Ben de mlm yapıyorum. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı merabae bende 110 kıloyum 174 boyundayım ne yapabılırım kolay bır cozüm varmı |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı pardon ya sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için ne tür bi olumlama yapmam gerekiyo teşekkür ederim |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı kilo kontrolü yapmak isteyen çok kişi varda çözüm gösteren yok yardım edin lütfen |
Cevap: Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
|
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı O0 herkese merhaba.ben birkaç ay içinde 15 kilo verdim.rejim diyet yapmadan.ve yıllardır kilo vermeye çalışıyordum.kilo verme deneyimim çok keyifli ve eğlenceli geçti.burdan reklam olmaması için vermiyorum.özelden ulaşırsanız nasılolduğunu paylaşabilirim. özür dilerim.. lütfen beni afeet.. seni seviyorum.. teşekür ederim. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı merhaba kısaca anlatayım.diyetsiz kalıcı zayıflama denen bir yöntem var.sadece acıkınca yemek yiyorsunuz.doyana kadar.tekrar acıkana kadarda hiç birşey yemiyorsunuz.ben bunu uyguladım.ayrıca parafinli zayıflama korsesi kullandım.korsede dikkat edin ama işe yaramayanlarıda var.bu işin mantığı acıkınca istediğiniz herşeyi yemek.aç kalmamak.ve tekrar acıkmayı beklemek.nette bu yöntemi bulabilirsiniz.saygılarımla.. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı ben de çok kiloluyum :( yaşım 17,1.58 boy ,77 kilo sad456 |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı ben 1.78 e 56 kiloyum kilo alabilsem çok iyi olacak ama alamıyorum bir türlü :( ne önerirsiniz yemem için en acilinden kilo aldırabilecek rt67 |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Ya ben kilolu değilim öyle ama biraz daha zayıf olmak istiyorum.1.81 cm boy 83 kg.Sizce kilolumuyum ve vücudumu daha dinamik ve sıkı tutmak için ne önerirsiniz? Kilomu dengeli götürmek için önerileriniz nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim... |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
http://www.diyetform.com/default.asp...lkilohesaplama bu siteden hesaplayabilirsin t678 |
Ama hiç kilolu gözükmüyorum.Gerçekten boyumla çok uyumlu durduğumu söylüyorlar. Ama bilimsel olarak dediğiniz gibi üzerindeyim galiba.Ne önerirsiniz peki? |
aslında söylmişsin bile sırrı.....ben şu yazdığın 4 cümle ile vücudumla barıştım ..her birini özümsemek için emek harcadım..vücudumdan özür diledim....lütfen beni affet ihtiyaçalrına kulak asmadığım için dedim ..ve seni seviyorum herhalinle seviyorum dedim...sonrada bana eşlik ettiği için teşekkür ettim.. barışın önce vücudunuzla..hesaplaşın..sonra idaal sindirim sisteminize kavuşmak için yapmanız gerekenleri araştırın..zaten artık barışık olduğunuz vücudunuz size eşlik edecektir yolculuğunuzda.. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı selam arkadaslar ben kilo verme telkini siparis ettim bakalim umutluyum gelismeleri yazarim |
|
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı kilom 90, boyum 185. 5 kilo vermem lazım. göbekten alıyom :) |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Valla ben sabahları maydanoz suyu içiyorum yeşil çay ve elma sirkesi içiyorum sofraya oturduğum zaman da öyle tıka basa yemiyorum göbek falan kalmadı.Zaten çok azdı ama o da gitti. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Maydanoz suyu ne işe yarıyor, zayıflamaya mı? |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Evet zayıflatıyor vücuttaki ağır metalleri ve toksinleri atıyor.İdrar yollarını açıyor böbrekleri Rahatlatıyor.Sindirim sistemini düzene koyar.Uyku sırasında vücuttaki zehirli maddeleri ter aracılığı ile dışarı atar |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Evet bende taş düşürürken bol bol maydanoz kaynatıp içmiştim. Hala düşmeyen ufak bir tane daha var :) onu nasıl düşürücem bilmiyorum. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Sabahları aç karnına ılık suyla Bal ve Elma Sirkesi içtiğiniz takdirde bağırsaklarınız çalışıyor, metabolizmanız hızlanıyor. Toksinlerden arınıyorsz.unuz. Ayrıca taş ve vücutta biriken ödemi rahat atabilmek için de maydanozun yanında avokado yaprağı, funda yaprağı, kiraz sapını kullanabilirsiniz |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı vay bee çareyı tabıatta aramak ne guzel.) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |