![]() |
Cevap: Ynt: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
|
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı O0 herkese merhaba.ben birkaç ay içinde 15 kilo verdim.rejim diyet yapmadan.ve yıllardır kilo vermeye çalışıyordum.kilo verme deneyimim çok keyifli ve eğlenceli geçti.burdan reklam olmaması için vermiyorum.özelden ulaşırsanız nasılolduğunu paylaşabilirim. özür dilerim.. lütfen beni afeet.. seni seviyorum.. teşekür ederim. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı merhaba kısaca anlatayım.diyetsiz kalıcı zayıflama denen bir yöntem var.sadece acıkınca yemek yiyorsunuz.doyana kadar.tekrar acıkana kadarda hiç birşey yemiyorsunuz.ben bunu uyguladım.ayrıca parafinli zayıflama korsesi kullandım.korsede dikkat edin ama işe yaramayanlarıda var.bu işin mantığı acıkınca istediğiniz herşeyi yemek.aç kalmamak.ve tekrar acıkmayı beklemek.nette bu yöntemi bulabilirsiniz.saygılarımla.. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı ben de çok kiloluyum :( yaşım 17,1.58 boy ,77 kilo sad456 |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı ben 1.78 e 56 kiloyum kilo alabilsem çok iyi olacak ama alamıyorum bir türlü :( ne önerirsiniz yemem için en acilinden kilo aldırabilecek rt67 |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Ya ben kilolu değilim öyle ama biraz daha zayıf olmak istiyorum.1.81 cm boy 83 kg.Sizce kilolumuyum ve vücudumu daha dinamik ve sıkı tutmak için ne önerirsiniz? Kilomu dengeli götürmek için önerileriniz nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim... |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı Alıntı:
http://www.diyetform.com/default.asp...lkilohesaplama bu siteden hesaplayabilirsin t678 |
Ama hiç kilolu gözükmüyorum.Gerçekten boyumla çok uyumlu durduğumu söylüyorlar. Ama bilimsel olarak dediğiniz gibi üzerindeyim galiba.Ne önerirsiniz peki? |
aslında söylmişsin bile sırrı.....ben şu yazdığın 4 cümle ile vücudumla barıştım ..her birini özümsemek için emek harcadım..vücudumdan özür diledim....lütfen beni affet ihtiyaçalrına kulak asmadığım için dedim ..ve seni seviyorum herhalinle seviyorum dedim...sonrada bana eşlik ettiği için teşekkür ettim.. barışın önce vücudunuzla..hesaplaşın..sonra idaal sindirim sisteminize kavuşmak için yapmanız gerekenleri araştırın..zaten artık barışık olduğunuz vücudunuz size eşlik edecektir yolculuğunuzda.. |
Cevap: arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı selam arkadaslar ben kilo verme telkini siparis ettim bakalim umutluyum gelismeleri yazarim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 PM. |