Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Vurmalı Çalgılar vurmalı çalgılar vurmalı üflemeli çalgılar vurmalı çalgıları vurmalı çalgılar nedir müzik vurmalı çalgılar batı vurmalı çalgılar üflemeli vurmalı çalgılar türk vurmalı çalgılar telli vurmalı çalgılar vurmalı çalgılar resimleri vurmalı telli çalgılar piyano vurmalı çalgılar vurmalı çalgilar

Darbuka Çalmak İsteyenler Nasıl Başlayabilir

Müzik Aletleri ve Vurmalı Çalgılar Darbuka Çalmak İsteyenler Nasıl Başlayabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: jaunty Nickli Üyeden Alıntı görür güöremz yüzümde tebessum oldu. hmm darbukaya ilgin mi var yoksa? insanda ritm uyumluluk becerisini, yetenegini artiran güzel bir uğraş bence.. bu videoyu cok begenmiştim ve bu siteyle ilk taniştigim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Vurmalı Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Vurmalı Çalgılar nerededir kimdir Vurmalı Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Vurmalı Çalgılar hipnoz Vurmalı Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Vurmalı Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Vurmalı Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi

Darbuka Çalmak İsteyenler Nasıl Başlayabilir

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2007, 04:59 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: Darbuka Çalmak İsteyenler Nasıl Başlayabilir

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
görür güöremz yüzümde tebessum oldu.
hmm darbukaya ilgin mi var yoksa?
insanda ritm uyumluluk becerisini, yetenegini artiran güzel bir uğraş bence..
bu videoyu cok begenmiştim ve bu siteyle ilk taniştigim çömez oldugum günlerimde darbukayla ilgilenen (ben dahil) herkese mail atmistim..
cok faydali bilgiler var..sagol Atakan..
Müzik aleltlerini daha iyi çalma ile ilgili scriptlerimiz var.Bu nedenle konular aslında sitemiz ile ilgili.
Bir diğer konu ise bu tür farklı uğraşlara ilgi duymanın kişisel gelişimimize katkıda bulunacak olması.

Ben kategorileri açtım konu ile ilgili üyelerimiz devamını getirir deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
evet muhakakki sitemizle ilgili. takiliyorum ben oyle..
darbuka tasimasi kolay kullanmasi guncel evde bile çalinabilecek eğlenceli enerji veren bir enstruman.
scripti var demek bunu değerlendirecegim
site cok zengin ve de engin herseyi gormek zaman aliyor..
tesekkurler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Darbukada Temel Ritmler Nelerdir? | stresliysen buraya gel! »