Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Uykusuzluk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/)
-   -   On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/873-dakikada-saatlik-uyku-nasil-uyunur.html)

kamil5 26-04-2008 10:29 PM

Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur?

ikimizinde sorunu aynı gelişme yakalarsan buraya yaz. clapping

sec 29-04-2008 11:09 PM

Alıntı:

şerda Nickli Üyeden Alıntı
iyi akşamlar benim sorunumda fazla uyumak,günde 10 saati geçik uyuyorum ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum 2 gündür ve erken uyanıyorum 5 dk daha durup kalkayım derken saatlerce uyuyakalıyorum.kilo verme telkinlerinden birisi erken kalkmaya yardımcı oluyomuş ama ben bulamadım biri yardımcı olursa çok sevinirim sad456

merhaba şerda, kilo verme ada telkini eski telkinler arasindaydi ve kaldirildi. Onun yerine ayri ayri kilo verme guven ve erken uyanma telkinleri var. Erken uyanma telkinini deneyebilirsin.

şerda 29-04-2008 11:13 PM

tam incelemeden yazmışım daha sonra buldum teşekkürler ttli3

McDaniel 21-06-2008 10:25 PM

uyku tuz gibidir bana göre.. Nasıl bir yemeğe az tuz koyunca beğenmeyiz ama tuzu abartınca da bu bizim vücudumuza zarar olarak geri döner. Uyku da öyle işte.. Önemli olan bu gıdayı da abartmadan en ideal şekilde vucudumuza adapte etmek.. Malesef ben şu sıralar tuzu fazla abartanlardanım bununda zararı vucuduma kilo olarak geri dönmekte.. zinde uyanma telkinini 2 gündür dinlemeye çalışıyorum.. Ümit ediyorum ki faydasını göreceğim..

Baris 26-06-2008 05:50 PM

10 dakikalık uykuyla zinde olabilmek insana gerçekten ilginç geliyor. Ben 10 saat uyumama rağmen uykumu adam gibi alamıyorum. O yüzden hep az uyumaya çalışıyorum. Nasıl olsa 10 saat de uyusam 8 saat de uyusam uykumu doğru dürüst alamıyorum. Ama 10 kadar değil belki ama 4 saatlik bir uykuyla gün boy zinde olmak hedeflerimden biri. Aslında bunun için çalışma yapmaya da çekiniyorum. 4 saatlik bir uyku ya bana yetmezse, ya daha kötü olursam. Yani bu uyku işi benim için tam bir problem.

bigci 03-08-2008 04:38 PM

en büyük sorunlarımdan biride bu lanet sey uyumak askerligimi yaptıgım günden beri en fazla 10 dakika uyuyorum bir günde bu sorunu kime söylesem aynı ahmakca lafı soyluyo ve artık bıkdım ilaçlar psikolojik tedavi vs vs v s :P ama onlar bingölde joak olarak askerliklerini yapsalar acaba askerden geldiklerinde nasılbi psikoloji onları bekler :P ilaç olarak kullanmadıgım sey kalmadı ama unutulmamalıki bu hayvan 120 kilo ve 186 boyunda ve gayet saglıklı :P bi ayıyı bile devirebilen ilaç bana tınlamıyo :P uyucam gunu sabırsızlıkla bekliyorum :p***** kaç mg aldınız bu güne kadar :P en son 400 mg verdiler ama oda baya sersemletti uyumuyorum ama kaslarım fels geciriyo resmen mayısıyorm ama uyumuyorum :P

donjuan912 29-08-2008 05:24 PM

iyi hoş da hem beyazı düşünüp hem çenemizdeki ağırlığı nasıl bilinç altından kaldıracağız anlamadım.ayrıca mesela midemizdeki kasılmayı kaldıracağız.nasıl yapacaz ki bunu.ne düşünecez mesela :S midedeki yiyeceklerin yok olduğunu düşünerek mi kaldıracaz.nasıl?..

xcentius 02-11-2009 12:19 PM

Cevap: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur?

Alıntı:

aysekim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3323)
insan beyni herseyi basarabiliyor.bi gün gelecek yerimizden kalkmadan istedigimiz seyleri elimize alabilecegiz.düsünsenize bir fincan cay için düşünmeniz yeterli olacak kahvesmiley

yok canım okadar değil.ben gidip alamayı tercih ederim,emek diye bir kavram da kalmıycak yanı,tanrılasıcak mıyız ? (ol deyince olu vermesin bir tek ona mahsustu ? öyle deil miydi terli345 birde nedir bu tanrısalşma merakımız anlamış deilim bırakın insancıklar olarak kalalım dablissy

imported_Angel 02-11-2009 01:59 PM

valla ben dakikasını saatini bilmem ama..uyurken telkinleri dinlediğimde telkin listemde koruma kalkanı da olunca sabah çok dinlenmiş kalkıyorum...bazen erken uyanma da oluyor..

figaro441 25-12-2009 05:03 PM

Merhaba arkadaşlar,
Günlük 5 saat ten fazla uyumuyorum.Önceleri zamanın yoktu.Şimdi alıştım.Bence bir yetişkin 5 saat için yeterli.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM.