![]() |
On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? on dakikalık uyku olayını gerçekleştirdiğini makalesinde belirten Ali Murat KORKMAZ bey ( animasyon hazırlıyan bir kişi) uy897 k8908 çizgi film manasında yoga veya meditasyon ile alakalı bir kitaptan okumuş bu tekniği ölü adam metodu diye bahsetmiş bütün dünya dergisinin (galiba 2003 mart sayısında ) kendisi dergiden ayrılmış mail attım ancak cevap alamadım. mavi renkli bir kitap iyi yaşa mutlu yaşa gibi bir ismi varmış kitabın. bende kendimce anladığım şekilde uygulamaya başladım ancak daha dizlerime gelebildim hep uyuya kalıyorum beyne ulaşmam ve yalnızca beyazı düşünme imkanım olmadı gelişme olursa yazarım |
On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? Aman diyim arkadaşlar çok az uyucaz diye uykumuzdan olmayalım cesaretinizi kırmak istemem ama benim ki sadece uyarı ben de 1 sene önce falan denemiştim bütün vücudumu gevşetmeyi başardığımı sanıyorum kafamda balon sesleri patlamaya başladı ben de hemen bıraktım ama normal uykuma dönmek için günlerce uğraştım ama günlerce uyuyamadım ama yazıda yazdığı gibi bunlar geçici olabilir tercih paşa gönlünüzün tabi |
On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? Bende 10 dakikada uyku olayina pek sıcak bakmiyorum...Uykuda gerekli sonuçta değil mi? 12389 |
On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1337.0 |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? süper thumbsanim deniyeceğim bu gece....teşekkürler... |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? sonuç 0 |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? ben de doğuştan uykusuz bir insanım. küçüklüğümden beri 2-3 saat anca uyurdum. ve hiç eksikliğini hissetmezdim. varığını bilmediğin için yokluğunu çekmiyordum ama geçen seneden itbaren bu süre artmaya başladı. bir kere bence insanın rüya görmesi harika bir şey. insanın korkularını asıl isteklerini açığa çıkarıyor. zaten gün içinde öğrendiğimiz şeylerin beyne yerleşmesi uyku esnasında oluyor, bu bilmsel bir gerçek. national geographic de bu konu hakkında bi belgesel izlemiştim. orada deneklere daha önce bilmdikleri, el yeteneği gerektiren bir şey öğretiyorlar. belli bir egzersiz süresinden sonra denekler uyuyor. ve uyandıklarında üstüne egzersiz eklemedikleri halde düne göre yaptıkları işte daha başarılı oluyorlar. özetle demek istiyorlar ki beyin uykdayken gün içinde yapılan şeyleri yeniden yaşar. bir şey öğrenmişsek onu hafızada yerleştirir. gün içinde bir şeyden korkmuşsakrüya olarak karşımıza çıkarır. yani üşenmeyin 7-8 saat uyuyun. |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? bende 10 dakikalık uyku fikrine ktılmıyorum en sağlıklısı gece en az 6 saat(yetişkinler için)uyuyup güne dinç başlamak.Biryerde okumuştum beyin akşam 10 ile sabah 6 arasında bi sıvı salgılıyormuş.Tabi ki bu sıvının salgılanması için gece uyumak gerekiyormuş.Bu sıvı ertesi gün içinde vücudun hem daha dinç olmasını sağlıyormuş hemde konsantrayonu artırıyormuş.Onun için gece uykusu çok önemli ve en az 6 saat.Bence en iyiside bu.Sevgiyle kalın........ |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? bu tekniği denemeye çalışacağım ama bende işe yarayacağını sanmam. aa34 ayrıca rüyalarım bazen gerçek hayatta karşıma çıkıyor. mesela arkadaşımla kavga ediyorum rüyamda sabah arkadaşla tartışıyoruz hemde nedensiz yere. vb. bazende gece görmek istediğim rüyayı görebiliyorum .nekadar uyuduğuma gelince 12 saat uyurum uyandıktan sonra yemek yerim yinede uykumu almamış bir vaziyette olurum. 12 satt uyuyorum. bu yöntem işe yararsa 11 saat 50 dk kar etmiş olacağım. 44 sonrada bu 11 sa 50 dk zamanımı da uykuya harcarsam uykumu tam almış olurum her halde :D |
Ynt: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur? iyi akşamlar benim sorunumda fazla uyumak,günde 10 saati geçik uyuyorum ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum 2 gündür ve erken uyanıyorum 5 dk daha durup kalkayım derken saatlerce uyuyakalıyorum.kilo verme telkinlerinden birisi erken kalkmaya yardımcı oluyomuş ama ben bulamadım biri yardımcı olursa çok sevinirim sad456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |