| ||||||||||
|
Sağlık ve Uyku Bozuklukları zihin yorgunluğu için ne yapılabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zihin yorgunluğpu için ne yapılabilir...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Uyku Bozuklukları telkin cd indir izle İstanbul Uyku Bozuklukları nerededir kimdir Uyku Bozuklukları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Uyku Bozuklukları hipnoz Uyku Bozuklukları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Uyku Bozuklukları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Uyku Bozuklukları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() zihin yorgunluğpu için ne yapılabilir
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iş yerinde çok zihin olarak baya bi yoruluyorum ne yapabilirim acaba |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() uyu ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() çok fazla kahve çay içtiğim doğru onlardan olabilirmi |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() %200 KAHVEDEN kafein vucutta depolandıysa ondan olur bagımlılık yapar hemen bırakırsan asabileşebilirsin ama 1 kaç haftadan düzelirsin ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sık sık mola...... açık havaya çıkmak ... hoşuna giden bişilerle uğraşıp kaçamak yapmak.... uyuz olduğun vede gücünün yettiği çalışma arkadaşına sarmak...:)) akşam olsada eve gitsem havasına girmek..:p
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() mustafa bey ben sana beynin için iyi bir recete yazayım , insan dünyaya kaç defa gelir 1 kaç defa yasar 1 kaçdefa ölür 1 degil mi .? hepimizin beyni çok yoruluyordur örneğin ben kendimden örnek vereyim 8 saat uyuyup 8 saatten fazla kesintisiz ders çalımışımdır ,ama sadece kafamda sinizütten oluşan bir agrı olur ara sıra onuda agrı kesici durduruyor benim beynimin hiç yoruldugunu bilmiyorum insan beyni yorulmuyor vucut direnci kalmıyor buda beyne yansıyo vucut oksijen azalınca beyne oksijeni az gönderiyo bu uzun süre olursa kafada gözlerde agrı yapıp beyin yorulmuş hissi veriyor ,bu sadece oksijenle sınırlı degil temel gıdalar yiyecek içecekler kısaca vucudun istediği herşeyi zamanında vermeniz gerek .. sigara içiyorsanız bırakın ,kahveyi günde ne kadar içiyorsanız yarı yarıya düşürüp bırakın ,oksijensiz saglıksız saglıgınızı tehlikeye atacak yerlerde bulunmayın sonucta canınızı yazıda bulmadınız yukardaki sorularımda ve cevaplarımda kastettiğim budur ,günlük mutlaka spor yapın kaliteli yaşayın adamlar gidiyor 3 kg saglıklı domatez yerine 5 kg ucuz diye hormonlu domatezi alıyo tamam anlıyoruz belki yetmiyordur belki maddi durum el vermiyordur ama zararlıysa yemeyeceksin kardesim canını yazıdamı buldun adamlar gidiyor ucuz diye naylon çin malı elbise ayakkabı daha birçok ihtiyaç alıyor ben anlıyorum parası ancak ona yetiyordur ama gerekirse giğinmeyeceksin almayacaksın eskisiyle idare edeceksin bu sorunlar memlekette malesef hat safhada size tavsiyem plastik ve benzerleini mümkün oldugunca hayatınzdan çıkarın ,elden geldiği kadar kaliteli yaşamaya çalışın sigarayı bırakıp,kahveyi bırakıp,.çayı bırakıp ,spor yapıp dengeli beslenip dengeli uyuyun eger beyniniz yine yorulma hissi verirse gelin yüzüme tükürün ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sağlık ve Uyku Bozuklukları zihin yorgunluğu için ne yapılabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zihin yorgunluğpu için ne yapılabilir...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Uyku Bozuklukları telkin cd indir izle İstanbul Uyku Bozuklukları nerededir kimdir Uyku Bozuklukları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Uyku Bozuklukları hipnoz Uyku Bozuklukları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Uyku Bozuklukları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Uyku Bozuklukları kuantum düşünce kitap haberi