Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Arkadaşlar Yardım Edin...!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Arkadaşlar Yardım Edin...! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi nerelerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.İşim yoğun değil ama bazen anlık bir şeyi beklersin.Olur ve bir gün o işle uğraşırsın. İnsanlar imrenebilir ama kesinlikle kıskançlık doğru bir şey değil.Hayat paylaştıkça güzel.İnsanlar kaybederim diye sakınıyorlar.Kıskançlığa itiyor buda herkesi. Evet çocukken bende ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Arkadaşlar Yardım Edin...!

Like Tree3Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2016, 03:00 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Şimdi nerelerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.İşim yoğun değil ama bazen anlık bir şeyi beklersin.Olur ve bir gün o işle uğraşırsın.

İnsanlar imrenebilir ama kesinlikle kıskançlık doğru bir şey değil.Hayat paylaştıkça güzel.İnsanlar kaybederim diye sakınıyorlar.Kıskançlığa itiyor buda herkesi.

Evet çocukken bende kız kardeşimi kıskandım.Bütün günlere o gidiyordu pasta börekleri o yiyordu.(Hamur işi merakımız var.)Ağlayıp sızlayıp her dediğini yaptırıyordu benim dediklerim olmuyordu.Sanki babam sadece onu seviyordu.

Belki biraz didişken ilişkimiz olmasında etmen oldu ama asla bunu yansıtmamaya çalıştım.Sonra ki ilişkimiz çok daha iyi oldu.

Taki deprem zamanı olana kadar.O zaman büyük bir ders yaşadık okullar açılacak.Ben büyük bir hiper marketten kırtasiye malzemeleri aldım.Her şeyden ikişer adet.En son pastel boya almaya geldi.İki adet meşhur 12'li monami boyalardan kalitesini bizim kuşak bilir iki adet alabiliyordum.Gözüme 24'lü faber-castell ilişti.Çanta gibi güzel kutusu var.Rengarenk azcık da uygun.Belki biraz pahalıydı.Bilemiyorum.Beyinde çaktı şimşekler.Daha fazla renk daha güzel resimler.Ortaklaşa kullanırız ne de olsa dedim.

Aldım az zaman geçmeden başladı sıkıntımız.Kız kardeşim dedi bu benim hayır ikimizin dedim.Ben on beş yaşlarındayım o da on yaşlarında.Resim yapmak için istiyor.Ben de ilk defa direttim hayır vermeyeceğim.Bunu sana almadım.Ciddi ciddi kavga ediyoruz.

Annem de sinirlendi.Çadırlarda kalıyoruz o ara.Mevsim daha eylüle dönüyor ve havalar sıcak gidiyor.Ağustos ayında çadırın içi hamam gibi oluyor.Sauna bildiğin.Annem mi kızdı koydu ben mi bilemiyorum yüksekte bir dolap vardı onun üzerine koyduk.Ertesi gün geldim boyanın içini açtık.Boyalar erimiş ortaya rengarenk boyalar çıkmış ve tekrar soğumuş.Boya kendini imha etmiş.İki-üç gün ömrü olmadı.Sonra annem mi para verdi gittim iki monami aldım.Siz birbirinizi kıskandınız işte böyle oldu boyanın sonu demişti.

O gün kıskanmaya dair iyi bir ders aldım.

İki ben var derken ikinci ben hayali bir ben mi yoksa içinizde bastırdığın sen mi?İçine kapalı , utangaç insanların ben dahil çok kuvvetli hayal güçleri olur.Hayalinde ki sen kusurlardan münezehsindir demeyeceğim haşa o Allah'ın sıfatıdır kadı kızında bulunacak kusurların vardır.Nedir çok zenginsindir okula bmw ile gidersin. Yanaşamadığın kız senin sevgilindir.Ailen nasıl olmasını istiyorsan öyledir.Okul futbol takımının golcü kaptanısındır.(Beni pek takımlara almazlardı alınca kalecilik ve defans harici oynayamazdık.)

İkinci sen hayli bir sendir ama imkansız değildir.Mesela ben kendimi hep bastırdım.Gizli gizli bir şeyler yaptım açıkça söylemedim.Silah merakımı bastırdım.Asker veya polis olamazdım annem istemiyordu.Sevgilim olacak , elini tutacağım imkansız.Hep hayatımı belirli normlara uygun yaşamaya çalıştım.Kavga edemezdim elim ağırdı , gözü dönünce Allah ne verdiyse girişebilirdim.O enerjiyi atamıyordum.Sadece itişip kakışırdım ama benim içimde milletin ağzını burnu dağıtmak isteği vardı.Benle uğraşanlara haddini bildirebilirdim ama ben hiç bir şey yapmıyor ama dik diriyordum.Beni sindiremeyince çekilip gidiyordu eleman.Birazcık Rusların zevkine dayak yeme muhabbeti gibi.Dayanıklı olduklarını göstermek için hususi dayak yerler ya.

İstekleri arzuları bastırınca biraz dervişimsi bir hayat oldu bizimkisi.Önüne konunca yiyen , soru sorulunca cevap veren (onu da ansiklopedik cevap verince bir bilme a.k. şeklinde cevap alan ve susan.Kendini kapatan bilmek istemeyene bilgi yok diyen bir yapı oluştu.)

Bastıra bastıra kabızlık oluştu.Evet bağırsaklarım normalden yavaş çalışıyordu ama araba sürerken kursa kendimi çok kasıyordum.Su da kendimi çok kasıyorum mesela hala daha yüzme bilmem.

Bastırdığım bir ben var.O evet farklı şeyler yapmak istiyor.Bahsetmiştim daha önce.Dışarıdan çok kararlı ve sağlam gibi gözüksen de içten aslında bazı çelişkilerin oluşuyor.Bende çekirdek inanç üçüncü onluk döngüdeyim.Öyle aşırı bir değişim yok ama kendimi daha düzgün analiz ediyorum.Aslında insanlar beni çekemiyordu ve ben her yerde öne çıkabilecek ama öne çıkmamayı tercih eden biri oldum.Eskiden kendi kendimi yanlış değerlendirirdim.

Özellikle deve kuşu gibi kaçmaktan hoşlanan bir yapım vardı.Bazı şeyleri görsem dahi kabul etmezdim.Kafa çalışmamaktan değil.O anlamda biraz daha iyiyim.Kendi sözümü kendime yavaş yavaş dinletebiliyorum.

Onlar değil kendine odaklanmaya çalış.Kendini ihmal ediyorsun bu şekilde.Onlarda olmayıp sende olan şeyler vardır belki.O kayınçolar bacanaklardan birisinin belki üç kızı var ve hep oğlan çocuk olsun istiyor.Senin oğlana özeniyor.Hayatta her şey maddiyat değil.Çok zengin insanlar çok sıradan insanlar özeniyor.

Hala görüştüğüm bir lise arkadaşım var.Lisede bir ekmeği bölüştüğümüz bir arkadaştır.Maddi durum olarak farklı sayılmazdık.O şimdi bir ortakla beraber avukatlık bürosu olan bir arkadaş.Geçen yanındaydım.Beraber meşhur bir kahve zincirinde kahve içtik.Hayattan konuştuk.Nereden nereye geldiğimizi.O bir yerde şunu dedi zor geçiniyorum.Harcamam çok fazla kazancım normal ama neyimiz değişti acaba götümüz mü kalktı.Etrafımızda farklı insanlar var.Onlara (avukatlara) uyum sağlayacağız diye yaşam tarzın değişiyor.Kahve içtiğin yer değişiyor.Yediğin tatlı değişiyor.Ödediğin hesap değişiyor.Sıfır bir Aurisi var kredi ile aldığı almasaydım keşke diyor.Kazandığımdan kenara koyamıyorum bazen karta borçlanıyorum.

Fakirliği bilen bir avukatın sözleri

Ben 300 liraya dava kovalayan avukatları da biliyorum tek davadan 650000 alanları da.300 lira alıp 650000 liralık hayat yaşamaya çalışınca mutsuzluk kaçınılmaz oluyor.Şuna bak diyorsun gün boyu starbukcsda kendi işinin patronu , zenginler odasından çıkmıyor.Lüks otoya biniyor.Oh para kırıyor ama durum öyle değil.

Şunu unutmayın diğer insanları değiştiremezsiniz ama kendiniz değiştirebilirsiniz.O nedenle diğer insanlara değil kendinize odaklanın.Siz kendinize değer vermediniz mi insanlar size değersiz gözle bakıyor.Bu nedenle ya çok çalışıyorsunuz ya mükemmel olmaya çalışıyorsunuz.Güç her şeyi dize getirir diyorsanız güç edinmek için uğraşıyorsunuz.Para tüm kapıları açar diyorsanız sadece zengin olmaya çalışıyorsunuz.Kendi eksikliğinizi kapatmaya çalışmayın bence düzeltmeye çalışın.

Bazı insanlarda o direk sırıtıyor.Tekamül etmemiş kendini geliştirememiş kroyum emme para bende edasında gezinenler gibi.

Kendi iç sesinizi dinleyin.Kimse müdahale etmesin.Başkalarını değil kendinizi düşünün evet bencilce ama ben bu zamana kadar başka insanları mutlu etmek için elimden geleni yaptım.

Şimdilik bu kadar.Akşama belki yazarım bir şeyler gelirse.Çok bölündü bu yazı.

Ben yazana kadar dokuz yazı olmuş.Dokuzdan bu yana sağ sol yemek derken.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tengin likes this.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:13 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Hepinize Teşekkür Ederim Önerilerinizi için
Yazımdan sonra bacamnağımı aradınm kendini kıskandığımı söyledim,bir nevi bunu kendime kabullendim,eşimi aradım oana kıskandığımı söyledim,çevredki insanlara karsı ezik oluyorum dedim,hepsinin durumu benden iyi ve sen bu durumda benden şikayetcisin ve ben sana bu olanakları sağlayamıyorum dedim,ben sana demiştim sen değişemezsin ben biliyorum dedi :))) çok komik dimi,bende kendimi değiştirmeye çalısıyorum ama senin için değil dedim ve bunun savasını veriyorum,dedimki araban var,paranda var tatmin olacakmısın dedim,hadi hepsi oldu ya sonra ne olacak dedim,önceden arabamız vardı durumumuzda iyi dedi,o zaman iyidik de şimdi mi kötüyüz dedim,küçük şeylerden mutlu olalım dedim Allaha şürkür aç değiliz açıkta değiliz dedim,bizden kötüleride var dedim.bana kıyaslama yapma dedim,benmi suçlu oldum dedi,beni önceden kabul ediyordun şimdi neden kabul etmiyorsun,bak sen bunları istediğin için kendimi sana laik bile görmüyorum dedim,sen olsan ne yapardın dedim,ek iş bulurdum dedi bişeyler yapardım dedi,dedim imkanlarım bunlar,bende istiyorum bişeylere sahip olmak ne yapayım yaratayım mı dedim,yani hep ezme çabasında,onlarıda yapsan yine aynı yine aynı olacak,bence sorunun çoğu onda,bana baskı yapıyor bende o dediği şeylere suanda sahip değilim ama çabalıyorum,en azından bir işimi var az kazansamda,en azından değişmeye çalısıyorum,bende onun gibi umursmaz olsam beni umursamadığı gibi o zaman değerli olurum,ama az kaldı sabrımı zorluyor bir daha oralı olmuyacağım.sevgi istersen sevgisizlikten yakınırsan çekim yasası sana sevgizliği getirir :)
Ben Değerliyim
Ben hergün daha fazla bilgiye ve gelişime sahip oluyorum
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:28 PM   #13 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepinize Teşekkür Ederim Önerilerinizi için
Yazımdan sonra bacamnağımı aradınm kendini kıskandığımı söyledim,bir nevi bunu kendime kabullendim,eşimi aradım oana kıskandığımı söyledim,çevredki insanlara karsı ezik oluyorum dedim,hepsinin durumu benden iyi ve sen bu durumda benden şikayetcisin ve ben sana bu olanakları sağlayamıyorum dedim,ben sana demiştim sen değişemezsin ben biliyorum dedi :))) çok komik dimi,bende kendimi değiştirmeye çalısıyorum ama senin için değil dedim ve bunun savasını veriyorum,dedimki araban var,paranda var tatmin olacakmısın dedim,hadi hepsi oldu ya sonra ne olacak dedim,önceden arabamız vardı durumumuzda iyi dedi,o zaman iyidik de şimdi mi kötüyüz dedim,küçük şeylerden mutlu olalım dedim Allaha şürkür aç değiliz açıkta değiliz dedim,bizden kötüleride var dedim.bana kıyaslama yapma dedim,benmi suçlu oldum dedi,beni önceden kabul ediyordun şimdi neden kabul etmiyorsun,bak sen bunları istediğin için kendimi sana laik bile görmüyorum dedim,sen olsan ne yapardın dedim,ek iş bulurdum dedi bişeyler yapardım dedi,dedim imkanlarım bunlar,bende istiyorum bişeylere sahip olmak ne yapayım yaratayım mı dedim,yani hep ezme çabasında,onlarıda yapsan yine aynı yine aynı olacak,bence sorunun çoğu onda,bana baskı yapıyor bende o dediği şeylere suanda sahip değilim ama çabalıyorum,en azından bir işimi var az kazansamda,en azından değişmeye çalısıyorum,bende onun gibi umursmaz olsam beni umursamadığı gibi o zaman değerli olurum,ama az kaldı sabrımı zorluyor bir daha oralı olmuyacağım.sevgi istersen sevgisizlikten yakınırsan çekim yasası sana sevgizliği getirir :)
Ben Değerliyim
Ben hergün daha fazla bilgiye ve gelişime sahip oluyorum
Abi neden eşinin ailesine yakın bir yerde oturuyorsunuz? Madem öyle al eşini küçük bi şehre gidin ailesinden bacanağından filan uzaklaşın çevrede seni karsilastirabilecegi kimse kalmasın.. Nasıl olur?
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:29 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir süredir emdr diye bir terapi yöntemini araştırıyorum. Hakkında yorumlar vs okudum. Benim de kendime göre sıkıntılarım var; emdr yöntemiyle çözmeye gayret etmeye karar verdim.. Bir psikolog dan terapi alacağım nasipse. Hocam size önerim eşinizle madem ayrı yaşıyorsunuz kendi hayatımıza çeki düzen vermeye çalışın. İş bulun, borçlarınızla bak edin ve muhakkak bir terapi alın.. Burada bize anlatmak ayrı, işini bilen bir psikologa anlatmak ayrı. Siz uğraşın didinin bunu yapınca değişim nasipse geliyor zaten... Bahsettigim emdr yöntemiyle ilgili yorumlari bilgileri okursanız çok faydası olacağına inanıyorum.. Bunu mutlaka göz önünde bulundurun 👍👍
çok ilginç bir terapi imiş,denemek isteirm gerçekten ama bulunduğum yerde böy birşey yok.çok ilgimi çekti gerkçten
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:31 PM   #15 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ilginç bir terapi imiş,denemek isteirm gerçekten ama bulunduğum yerde böy birşey yok.çok ilgimi çekti gerkçten
Kesinlikle ben de deneyeceğim Allah nasib ederse.. Abi imkan oluşur bulunduğun yerde olmaz çevre illerde olur. Emdr Derneğinin internet sitesi var orada üyelerimiz diye bir kısım var; oradan bulunduğun ilde emdr terapistinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.. Bana il söylerseniz ben de yardımcı olurum 👍
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:33 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi neden eşinin ailesine yakın bir yerde oturuyorsunuz? Madem öyle al eşini küçük bi şehre gidin ailesinden bacanağından filan uzaklaşın çevrede seni karsilastirabilecegi kimse kalmasın.. Nasıl olur?
Samsunluyum alanyada yaşıyorum samsuna gitmek istedim ailesini bırakıp benle gelemiyor ilk başlarda ben ailesinden ayrılmasını istememiştim dedim nasıl olsa ben grubete alıştım keşke yapmasaydım
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2016, 06:46 PM   #17 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Samsunluyum alanyada yaşıyorum samsuna gitmek istedim ailesini bırakıp benle gelemiyor ilk başlarda ben ailesinden ayrılmasını istememiştim dedim nasıl olsa ben grubete alıştım keşke yapmasaydım
Ergen & Yetişkin - EMDR II.Düzey - Üyelerimiz - EMDR Derneği

Abi bu linkte antalyadaki eğitmenler var, bi göz at 3 kişi var google dan aratarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.. Allah sabırlar versin gerçekten seviyorsun ki bırakıp gitmiyor tavrına katlanıyorsun; inşallah en kisa zamanda onun için katlandigin güçlüklerin ayırdılar varır, cok geç olmadan.. zaman geçtikçe kendi kredisini tüketiyor sen hayatına devam edersin o olmadan da ama o sana bu zulmü yaparak kendi kendine kötülük ediyor..
tengin likes this.
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2016, 09:11 AM   #18 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ergen & Yetişkin - EMDR II.Düzey - Üyelerimiz - EMDR Derneği

Abi bu linkte antalyadaki eğitmenler var, bi göz at 3 kişi var google dan aratarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.. Allah sabırlar versin gerçekten seviyorsun ki bırakıp gitmiyor tavrına katlanıyorsun; inşallah en kisa zamanda onun için katlandigin güçlüklerin ayırdılar varır, cok geç olmadan.. zaman geçtikçe kendi kredisini tüketiyor sen hayatına devam edersin o olmadan da ama o sana bu zulmü yaparak kendi kendine kötülük ediyor..
Teşekkür ederim mavinci arkadaşım,benim için araştırmaya girmişşin bu siteyi bu yüzden çok seviyorum herkez birilerine yardımcı oluyor,sorularımız dertlerimiz cevapsız kalmıyor, çok güzel bişey bu,2 gün önce çekirdek inanç sitesinde mesaj yazmıştım,dün mesaj geldi,bugün için beni 19:00 da arıyacaklar,emdr tekniği çok dikkatimi çekti ve yaptırmak istiyorum seeanslarıda öy fazla uzun değil,ve ölçüm bile yapıyorlarmış seni sürekli izliyor çok güzel bişey,imkan bulursam bende yaptıracağım.
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2016, 01:41 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Bu değişik kısaltmalara sinir oluyorum.Özellikle anlamını bilemeyince.Nedir bu eft mesela elektronik fon transferi mi?EMDR'nin ne olduğunu öğrendik.

Önceki mesajımda dediğim gibi tengin sen eşinin ailesine yakın oldukça bu sorunları yaşayacaksın. İmkanın varsa en azında muhit değiştirmeni tavsiye ederim.

Yazmışsın. Sen orada yalnızsın eşinin etrafında ise koca bir ordu var.Seni teskin edecek , savunacak kimse yok , eşini fişekleyecek kişi çok.Bu durum aslında öncekine göre daha zorlu bir durum.Ben ikinizin ailesinin de memlekette ya da yaşadığınız yerde olduğu düşünüyordum.

Araya mesafe koymazsan bu sorunu devamlı yaşayacaksın.Bu sorunu ya başka şekilde aşacaksın.Kıskançlığı bir şekilde silip atıp bu uyaranları görmezden geleceksin ve mutlu olacaksın.Belki mutluluğun eşine de yansıyacak bilemem.Dediğim gibi eğer sözel anlamda dolduruyorlarsa bunu önlemenin tek yolu uzakta olmak.Elbette eşin bu dolduruşlara ben eşimi böyle seviyorum diye cevap verebilir.Bu da neticede bu durumu kapatır.

Dünyada ne yaşamlar yaşanıyor.İnsan elindekilerle mutlu olmasını bilmeli.

Madem Alanya dedin benim askerde bir devrem vardı.Silifkeli ama Alanya'dan evli.Alanya'ya hep gidiyorlar ama Ankara'da yaşıyor arkadaş Avukattır o da.Bana bir hikaye anlattı. Alanya'lı olması lazım bu kişi.Arkadaşın arkadaşının babası.Çok zengin bir insan sadece petrolü var o bile yeter para basan bir adam.Petrolün gelirini de söylemişti ama gece nöbetinde yaptığımız bir muhabbettir.Aklımda değil.Bunun yanı sıra bankada 4.5-5 milyonu olan bir adam.(belki fazladır geçmiş gün)Bu adam batıyor ama nasıl?

Bu ülkede batmayan veya batmayacak tek iş benziklikçi ya da petrol olmaktır.Fiyatlar düşünülünce.Zaten en son 2010 lardan çok önce devren satılık bir yere bir milyon istiyorlardı.Neyse

Pahalı zevkleri vardı diyor arkadaş.Mesela dünya kupasını izlemeye hangi ülkede yapılıyorsa o ülkeye giderdi.Tüm maçları tribünden izlerdi ama onu batıran şey kefillik oldu.Özellikle kredi çekimlerinde arkadaşlarına çok kefil oldu.Arkadaşları gitti misal 1 milyon çekti.Gitti çekti.Böyle bir sürü arkadaşına kefil oldu.Banka ödeyemeyince ondan tahsil ediyor parayı.Böyle böyle dört beş arkadaşın kredi borcunu o ödüyor.Hala daha dediği o ödeyemeyince benden niye alıyorlar parayı.Böylece bankada ki paraların çoğu gidiyor.Hal böyle olunca petrole de ipotek geliyor.En sonunda petrol de gidiyor adamın tabi yaşam tarzı da değişmemiş.Kredi verme huyundan vazgeçmemiş mesela bu olaylar bir gün olmamış arkalı olaylar.Yaşam tarzı değişmemiş.

En sonunda tamamen iflas ediyor.Arkadaş özel üniversiteyi bırakmak zorunda kaldı diyor.Belki baba parası yiyeceğim diye hesaplar yapıyordu şimdi babasında nefret ediyor bile olabilir.Sen yirmi yaşına kadar zengin yaşa sonra baban batsın ve zorluklar çekmeye başla.

Bu arada diğer çekirdek inanç görüşmesi nasıl geçti.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2016, 02:48 PM   #20 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Eft ve emdr bilimsel kısaltmalar hocam, terapi yöntemleri; açılımları google da var...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Arkadaşlar Yardım Edin...!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Arkadaşlar Yardım Edin...! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi nerelerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.İşim yoğun değil ama bazen anlık bir şeyi beklersin.Olur ve bir gün o işle uğraşırsın. İnsanlar imrenebilir ama kesinlikle kıskançlık doğru bir şey değil.Hayat paylaştıkça güzel.İnsanlar kaybederim diye sakınıyorlar.Kıskançlığa itiyor buda herkesi. Evet çocukken bende ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.