Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Özgüvensizlik birazda sosyal fobi.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Özgüvensizlik birazda sosyal fobi. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız belki tesadüf ama sanmıyorum bu iletten belki kurtulurum dediniz ve bu başlığa geldiniz internetten bi çok bilgi araştırdınız." nasıl kurtulurum? ne yapmam lazım? "gibi fakat hiç biri yararlı olmadı çünkü onları yapmanız gerektiğini sizde biliyosunuz fakat yaptığınızda kendinizi yapmacık buldunuz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Özgüvensizlik birazda sosyal fobi.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2013, 11:24 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 32
47 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shadow_walker_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Özgüvensizlik birazda sosyal fobi.

belki tesadüf ama sanmıyorum

bu iletten belki kurtulurum dediniz ve bu başlığa geldiniz

internetten bi çok bilgi araştırdınız." nasıl kurtulurum? ne yapmam lazım? "gibi fakat hiç biri yararlı olmadı

çünkü onları yapmanız gerektiğini sizde biliyosunuz

fakat yaptığınızda kendinizi yapmacık buldunuz

hiç bi zaman kişiliğinizi yansıtamadınız

hatta bi çoğunuz birisi sizden bişey istediğinde kararlı bi yanıtla "hayır" diyemediniz

tabi bu yüzden kız arkadaşınızda yok

seviligiyi söylemiyorum bile

yakışıklıysanız dahi kendinize güvenip açılamadınız

belki bi çok fırsat geçti önünüzden cesaret edemediniz

çok iyi olduğunuz için bazen kullanıldınız

bazen ortam içinde rezil oldunuz kimbilir

basit bi kıza selam verdiğinizde ondan hoşlandığınızı düşünecek veya yanlış anlayacak diye selam vermediniz

lisedeyken hoca konu anlatmak için tahtaya kaldırdığında sesiniz titredi

yarınız tüm lise boyunca tek başına oturdu

bazı insanlar üzerinizden espriler yaptı, güldünüz

arkadaşlarınız okul sonrası sinemaya kafeye gitti

siz eve gidip bilgisayar oynadınız uyudunuz

diğerlerinin sizden salak olduğunu düşündünüz

karşınızdakinin söyleyeceklerini siz daha fazla düşündünüz bu sebeple empati özelliğiniz arttı

bazılarınız dolmuşta para üstünü eksik veren şöföre eksik olduğunu bile söylemedi

müsait bi yerde inebilirmiyim? derken zorlandı. başka birisi ondan önce dediyse derin bi oh çekti

telefonunuz çaldığında korktunuz, bazılarını açmadınız

sevdiğiniz kızın yanına gidip merhaba diyemediniz

apaçık emin olduğunuz halde gidip yanına konuşamadınız

kız başkasını buldu gitti..

bazılarınız yavaş yavaş paronoyak oldu

"acaba şöyle desem yanlış anlarmı"

"böyle düşünmüşmüdür"

"saçım başım düzgünmü"

zaten çoğunuzda takıntı vardır günde 50 kez aynaya bakarsınız

İyi niyetli, saf, çekingen, ve utangaç tavrınız yüzünden herkes size bir özürlü ve manyak gibi baktı.

Halbuki siz hepsinden daha zekiydiniz.

Hatta sevdiğiniz kız bile sizi öyle görüyordu belki de. Kimbilir ?

Kızın karşısına çıktığınızda (eğer cesaret edebildiyeniz) elleriniz titredi, konuşamadınız.

Kız ise karşınızda sizin halinize alaycı bir şekilde güldü, kahkahalar attı.

Çoğunuz hatta belkide hepiniz sokağa çıkmayı sevmiyorsunuz.

Ev hayatı daha eğleneceli geliyor size.

Çünkü başkalarına nasıl göründüğünüzden korkuyorsunuz.

Sadece alışveriş için çıkıyorsunuz dışarı.

O zaman da bile tercih ettiğiniz yollar ara sokaklar.

İnsan yüzüne çıkmayı istemiyorsunuz.

insanlarla yakın arkadaş olmak için her dediklerine tebessüm ettiniz

bazılarınız 0.7 uç isteyemedi arkadaşından

hiç birinin gözünün içine 5 saniyeden fazla bakamadınız

asansörde biri varsa ya tavana baktınız ya yere

acaba bizim hakkında ne düşünüyor gibi obsesif düşüncelere kapıldık.

normal insanların hep bizden üstün olduğunu düşündük,

onları geçmek için okumadığımız kitap kalmadı,

günlük köşe yazarlarını takip ettik.

ama yine her zaman kendimzi diğer insanlardan aşağıda hissettik.

sonra şöyle bir düşünceye kapıldık ,diğer insanların gerizekalı olduğunu düşündük, işte tam bu bir zühürt tesellisiydi.
bunu biliyordukta zaten.

Sonra kendimize saatlerce küfür ettik.

yalnız ve sessizce kadimize ağladık

neden ben sorusunu hergün sorar olduk.

bu yazdıklarınızın hepsini yaşadım ve hala daha yaşıyorum .. sosyal fobi galiba geçmeyen bir şey .. geçseydi bende şimdiye kadar geçerdi .. bir kaç ay sonra 25 ime girecem. yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle de ( benden kaynaklanmayan ) kendimi 4-5 yıl yaşamış gibi hissediyorum .. ama bu yazdıklarınızın hepsini yaşadım .. tam beni anlatıyor bu konu .. hala daha arkadaşım yok .. böyle hayat yaşanmaz .. bu saatten sonra da nasıl geçer bilmiyorum .. cd leri dinlesem bile yıllar alır ki bu yaştan sonra kendimi iyileştirmeye kalksam iyileşirken ölürüm heralde .. yolun sonu karanlık ve puslu .. içimdeki karanlık yolcum beni nereye götürürse oraya gidicem bu saatten sonra .. hayatı akışına bıraktım ne olucaksa olsun .. hep sorunlar sorunlar ...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

shadow_walker_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2013, 11:35 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough

dünyada her şey değişiyor, seninde içindede bir dünya var inansan da inanmasan da oda değişiyor, değişmeyen tek şey değişimin ta kendisi.
Alt 22-05-2013, 12:01 AM   #3 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Allah biz kullarına tabiattan örnekler verir ve der ki " Hiç düşünmez misiniz?" Hiç ibret almaz mısınız? Ne kadar da az düşünüyorsunuz? Bunda akıl sahipleri için bir ibret vardır. Bütün kainat bir kitaptır. Mevsimler onun sayfaları, ağaçlar kuşlar böcekler kelimeleri ve meyveler birer noktadır belkide. Ayette der ki " Biz ölüden diriyi, diriden ölüyü çıkarırız." Gecenin arkasından gündüz gündüzün ardı sıra gece vardır. Ay güneş ve yıldızlar hepsi bir yörüngede yüzer dururlar. Bütün bu sözlerle bize hayatın tamamen Allahın kontrolünde olduğu, hiç bir şeyin başı boş olmadığı, her olan şeyin bir amacının olduğu söylenir bizlere. Yani kainatın bir sahibi var. Ve O Her şeyi yapabilen biri. Her şeye gücü yeten, sonsuz kudret sahibi. Yeis, Allahtan ümidini kesmektir. Oysa O yarattıklarını sonsuz bir merhametle sever ve korur. En çok sıkıştığımız anda derhal Onun kapısını çalar. Ondan yardım isteriz. Fatiha suresinde der ki Allahu teala biz kullarına duayı yine o öğretir. Yalnız Sana kulluk eder ve yalnız Senden yardım dileriz. Öyleyse içinize bakın derim ben. İçinizde kalbinize vesvese veren, sizi hayata küstüren o karanlık ruhu görün ve onun şerrinden Allaha sığının. Der ki Hz Mevlana düşüncelerin arılar gibidir. Arılar seni kovaladığında suya koşarsın. Suyun içine girdiğinde, artık arılar seni rahat bırakır. İşte sende düşünce arılarından zikir suyuna kaç. Bir zaman sabret suyun içinde kal, öyle biran gelecek ki sen artık o suyla aynı şekle bürüneceksin ve arılar artık sana zarar veremeyecek. Ben size Yine mesnevide en çok talim edilen zikri önereyim. "La havle vela kuvvete illa billah" Tüm vesveselerin panzehiridir bu zikir. Üç ay devam edin, en az 200 300 okuyun yada daha fazla yine bana yazın buradan. Değişime birlikte tanıklık edeceğiz.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2013, 09:58 AM   #4 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

İyileşme yolunda farkındalık çok önemli bir adımdır. Farkında olmak, düşmanınızla göz göze gelmek onu suç üstü yakalamak gibidir. Hep aynı duygularla yaşadığında insan, kayıpta olduğunu fark edemez, karanlıkta olduğunu fark edemez. Fakat neyi neden yaptığınızı, neden o tepkiyi verdiğinizi bulduğunuzda artık o kapıdan avlanmaz, o tuzağa bir daha düşmezsiniz. Hakikat güneş kadar parlaktır arkadaşlar Hz Mevlana der ki "sen gözlerini kapatırsan kendine gece yaparsın. Bunda güneşin suçu ne?" yada "yarasalar gibi güneşten kaçma!" öğüdünü verir. Biz her türlü donanımla geldik dünyaya yaratılışımız tam ve mükemmel. Allah Kendi Nefesinden üfledi ve hayat sahibi olduk böylece. Onun Hay sıfatı bizi hayat sahibi yaptı ve sonra bizi kendi esmalarına ayine yaptı. Öyleyse demek ki unuttuk arkadaşlar yada bilmiyoruz. Neden ilk emir OKU! Peygamberimize Hz Cebrail as geldi Ona OKU emriyle hitap etti. Efendimiz cevap verdi. " Ben okumak bilmem" Sonra tuttu onu takati kesilene dek sıktı tekrarladı emri " OKU" Yine aynı cevabı verdi Peygamber efendimiz "Ben okuma bilmem" Yine aynı şey yaşandı. Bunun üzerine Peygamberimiz " Ne okuyayım? " Dedi. O zaman Alak suresi nazil oldu. OKU yaratan Rabbin adıyla ki o insanı kan pıhtısından yaratandır. Sonra ona kalemle yazmayı öğretti. Bana mucize gibi gelir bu sure. İçimde ayrı bir yeri olan, çok sevdiğim bir sure. Bakın yol çok açık OKU, fakat ben okuma bilmiyorum. Nasıl okuyacağım? Ne okuyacağım? Cevap geliyor. Yaratan Rabbin adıyla oku. Burada ki Rabb İsmi şerifi şuna dikkat çeker arkadaşlar. Rabb Terbiye eden demektir. Terbiye eden, eğiten. Neyle eğitiliriz, zorluklarla bazen iyilik bazen kötülük gelir başımıza fakat tüm bunların arkasında bizim terbiyemiz söz konusudur. Yaratan Rabbin adıyla OKU yani bilmelisin ki her şeyin bir yaratanı vardır. Onu bilmek olmalı maksadın. Ondan geldin ve Ona döneceksin. Onu arıyorsun... Ona kavuşmak telaşıyla bir sağa bir sola koşuyor. Bulduğun her güzelde Ondan bir damla buluyor ve ona aşık oluyorsun. Hz Mevlana der ki " O güzelin yanağından bir damla düşmüşte yeryüzüne, sen bunun için o toprağı yalayıp duruyorsun. A babacığım söylesene nasıl dayanacaksın Ondan ebedi ayrılığa? " Cehennemin ta kendisidir. Allahın rahmetinden uzak kalmak. Cehennem neden cehennem çünkü orada Allahın hiç bir rahmet sıfatı yok. Orada Allah diyecek ki insana "sen nasıl unuttunsa işte öyle unutulacaksın." Ve derki yine Mevlana " Yeryüzünde nerde perişan birini görsen bil ki o sahibinden kaçmış bir köledir" Yani tüm hastalığımızın başı yaratılış gayemizden uzaklaşmamızdır. Sılaya dönmek lazım. Dünya zindanından kaçmak lazım. Allaha koşacağız ve bileceğiz ki tüm devalar Onun yanında. Şafi Olan O. Benim sevgili arkadaşlarım, mesela herbirimiz hazır mübarek üç aylarda en az bir defa meal okusak. Onun bize anlattığı ibret dolu hikayelerden ibret alsak ve zikretsek ve şükretsek. Allah yüreğimize Şifa eliyle dokunacaktır. Balığın karnındaki Yunus Peygamber misali bizde Onu zikrederek kurtuluş dilesek ( mi ne dersiniz?)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2013, 11:38 AM   #5 (permalink)
Super Moderator

bende hissediyorum. Şimdiden her dileğim anında gerçek oluyor. Para akıyor bana her yerden yardımcılar koşuşuyor. Birde dilediğim işe sahip olabilirsem. gerekli eğitimi alabilirsem inşallah süper olacak.
Alt 22-05-2013, 01:17 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende hissediyorum. Şimdiden her dileğim anında gerçek oluyor. Para akıyor bana her yerden yardımcılar koşuşuyor. Birde dilediğim işe sahip olabilirsem. gerekli eğitimi alabilirsem inşallah süper olacak.

ne güzel, bütün dileklerin gerçek olur inşallah. senin isteyip de yapamayacağın hiç bir şey yoktur diye düşünüyorum. seni tanıdığım için çok mutluyum ben de diğer arkadaşlarım gibi. sen gidersen bu forumdan çok şey eksilir emin ol.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2013, 01:18 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

alfa frekanstan hangi telkinleri almıştın ışık,
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2013, 03:22 PM   #8 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alfa frekanstan hangi telkinleri almıştın ışık,
geçmişinden özgürleş, para ve bollukla ilgili bir telkinim var birde. Birde erkeklerle kendine güven. Fakat bu erkeklere karşı duyduğum antipatinin geçmesi asıl amaç. Bilinçaltında tabi yoksa görünürde severim arkadaşları bir tersliğini görmedim. Zaten terslik yapana benimde vardır bir tersim. Koçuz nede olsa. Nerden çakarım belli olmaz:)))
Alt 22-05-2013, 05:00 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 191
102 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KADRU is on a distinguished road

insallah hepiniz amaclariniza hedeflerinize ulasirsiniz.
KADRU isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2013, 03:19 PM   #10 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne güzel, bütün dileklerin gerçek olur inşallah. senin isteyip de yapamayacağın hiç bir şey yoktur diye düşünüyorum. seni tanıdığım için çok mutluyum ben de diğer arkadaşlarım gibi. sen gidersen bu forumdan çok şey eksilir emin ol.
teşekkür ederim. Ne mutlu bana. Feyste yazdığım zamanlarda bana danışan bir bey vardı. Benden sonra hayatı baya bir karıştı. Diyormuş ortak arkadaşımıza Her eve bir Işık lazım. Ona çok ihtiyacım var. Her neyse her insanın hayatında bir takım zorluklar var. Benim hayatımın başından bugüne dek yaşadığım hep çok zor tecrübeler. Ya batacak ya çıkacaksın. Ben hep savaşmayı tercih ettim. Hatta bundan beş altı yıl önce oğullarımla ortak bir paylaşım olsun amacıyla bir oyuna girmiştim nette. Klan savaşları zeyna' ydım orada:) Allahımmm gece kalkıp asker kaçırıyorum. Bizim grup Şahin, mahşer diye bir grupla savaştayız. Oyyy ne deli günler. Askerlerim ölüyor, ben deliriyorum. Herkese kafa tutuyorum felan. :)))
Seni öldürmeyen acı seni güçlendirirmiş.( Şimdi diyorsunuzdur ki kim ne derse hemen üstüne alınıyor. Hiç mi tevazu yok bu kadında. Yok canım der geçersem yada eh çok değil gibi desem o zaman sizinle tecrübelerimi paylaşamam. O zaman faydalı olamam. Siz bir yemeğin tadına bakıp "lezzetli olmuş" diyorsunuz. Ben de tarifini veriyorum. Yoksa afiyet olsun der geçerim. O zaman bundan bir ders çıkmaz. Haddim değil elbette kimseye akıl vermek. Ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum. Hakkınızı helal edin, hakkınıza giriyorsam eğer.

Bookmarks

« Neler Yaşamışım... | Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( »