| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Özgüvensizlik birazda sosyal fobi. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Eşimin mesleğinden dolayı hep göz önündeyim. Kaçma şansım yok, ama bir kaç gün üst üste dışarıya çıkmışsam, müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Bir gün boyunca neredeyse yatıyorum. İçimde hep şu duygu oluyor " Neden öyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2012
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Anladınız siz onu ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Senelerdir ilaç,psikoterapi,denemediğim yöntem kalmadı.hiçbir faydasını görmedim,su an 4 aydır telkin dinliyorum ve dua ediyorum.en etkılısı bunlar...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ne dersiniz? | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2013
Tesekkür: 7
30 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben her zaman kendime özgüvenimden dolayı rahatsız oldum daha doğrusu bu özgüvenim çevremdeki bazı insanları rahatsız etti ve etmeyede devam ediyorum:) ama özgüvenim sayesinde çevremde çok insan var ve onlara yol gösteren olmakta kendimdeki sevdiğim tarafım hata yapma korkusu normal bir düşünce ama bunu yenmek çok kolay benim çevremdeki insanlara telkinlerim psikolojik olarak desteklerim o kişilerin kendilerine çeki düzen vermelerini sağladı mükemmel kimse olamaz ama hatalardan ders alarak tekrarlamadan kendimize olan özgüvenimiz kazanılabilir hata yapılır elbette ama bunu kabul ederek tekrarlamadan tecr übe edinilerek güven konusunda ayaklarımız daha sağlam basabilir .ilk kural kimse için yaşama kimseyi memnun etmek için çaba harcama asla tatmin olmazlar asla sosyal hayat kurallarına gerektiği kadar uyum sağla ve özgürlüğünü insanlara göster ki başkaları hakkında ne düşünür düşüncesiyle aşamaya mahkum olma işte (el ne der düşüncesi ni kafamdan sildikten sonra hayata bambaşka bakmaya başladım unutmayın 1 kere hayata geldik tekrarı yok sürüden ayrılma ama sürü psikolojisiyle yaşama ben böyleyim böyle düşünüyorum hatalarımla doğrularımla kendime güveniyorum. seviyorum seviliyorum :)))) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende de var. bazı durumlarda karşımdaki kişiye bir şey söylediğimde acaba yanlış bir şey mi söyledim diye düşünüyorum.ama takmamak lazım. son zamanlarda aklıma bu tür fikirler gelince önemsemiyorum. şöyle düşünüyorum ;bu insan bana karşı hoşuma gitmeyen şeyler gerçekten söyledi ve ben ona darılmadım. şu an ben ise ona hoşuna gitmeyen bir şey söylemedim ama öyle sandım. diyelim ki hoşuna gitmeyen bir şey söyledim ,bunu bilerek yapmadım ben nasıl ona darılmıyorsam o da bana darılmasın. aslında burada ince nokta karşıdaki kişiyi üzdüğümüzü düşünüyoruz. böyle düşünmemizin nedeni de insanlar bizi incittiğinde bizim üzülmemiz.biz incindiğimiz için karşımızdaki kişiyi de aynı düşünüyoruz. karşımızdaki kişi bize ayna oluyor. biz içimizdeki acı bedenini yok etsek her şey düzelecek. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2013 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aynı şey bende de var, çekingenlik, fakat bazen tam tersi de oluyorum. bazen dışa dönük umursamaz, bazen içe dönük yüzü kızaran konuşamayan..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2013
Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() insanlarla yakın arkadaş olmak için her dediklerine tebessüm ettiniz bazılarınız 0.7 uç isteyemedi arkadaşından |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hiç birinin gözünün içine 5 saniyeden fazla bakamadınız asansörde biri varsa ya tavana baktınız ya yere |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() | ![]() acaba bizim hakkında ne düşünüyor gibi obsesif düşüncelere kapıldık. normal insanların hep bizden üstün olduğunu düşündük, onları geçmek için okumadığımız kitap kalmadı, günlük köşe yazarlarını takip ettik. ama yine her zaman kendimzi diğer insanlardan aşağıda hissettik. sonra şöyle bir düşünceye kapıldık ,diğer insanların gerizekalı olduğunu düşündük, işte tam bu bir zühürt tesellisiydi. bunu biliyordukta zaten. Sonra kendimize saatlerce küfür ettik. yalnız ve sessizce kadimize ağladık neden ben sorusunu hergün sorar olduk. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Özgüvensizlik birazda sosyal fobi. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Eşimin mesleğinden dolayı hep göz önündeyim. Kaçma şansım yok, ama bir kaç gün üst üste dışarıya çıkmışsam, müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Bir gün boyunca neredeyse yatıyorum. İçimde hep şu duygu oluyor " Neden öyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi