Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Yardım Edin Ne Olur.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Yardım Edin Ne Olur. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Herkese . Ben size kendi durumum ve çıkmazlarımı anlatmak istiyorum.Ben 19 yaşındayım lise yeni mezun oldum. Ben bir arkadaş ortamında kendi yaşıtım biriyle çalıştım.Arkadaşlarımın iş yerinde çalışıyordu bende oraya sık sık gidip geldiğimde göz markajına almış sürekli bakıyordu neyse ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Yardım Edin Ne Olur.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-09-2012, 01:20 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 6
Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angelsa is an unknown quantity at this point
Unhappy Yardım Edin Ne Olur.

Merhaba Herkese .

Ben size kendi durumum ve çıkmazlarımı anlatmak istiyorum.Ben 19 yaşındayım lise yeni mezun oldum.
Ben bir arkadaş ortamında kendi yaşıtım biriyle çalıştım.Arkadaşlarımın iş yerinde çalışıyordu bende oraya sık sık gidip geldiğimde göz markajına almış sürekli bakıyordu neyse sonra bu insan bana açıldı ne yalan söyleyeyim bende hoşlanmıştım.
Ve çıkmaya başladık görüşüyor konuşuyoruz ve bu benim ilk beraberliğim.
Kimseyle görüşmemiştim öncesinde her neyse biz 8-9 ay çıktık.Öyle ki evliliği düşündüğünü evlenceğimiz için paraya bile biriktirme durumlarına girmiştik.
Ben bu insana zamanla deliler gibi bağlandım yapıştımda diyebiliriz ama oda aynı şekilde ilk zamanlar bana öyleydi ayrılıyorum dediğimde kendini öldürmeye ,kollarını kesmeye,ilaç içmeye filan kalkıştı kıyamadım yine döndüm geri.

Ve bir gün annesiylede tanıştırdı beni .. Annesi yüzüme gayet ii ama arkamdan konuşmaya başlamış sanmayın ki hippi birşeyim gayet düzgün efendi görünüşlü biriyimdir.
Vs neyse aileside posta koydu bir sürü sorun bu yine bırakmadı ve bu beni aldattı inkar etti açığa çıkardım affet dedi kollarını kesmelere kalktı yine döndüm.
Tabi ben bu insanı affetmekle kalmıyor lüks hediyeler,paralar vs su gibi akıtıyorum bir yere gidiyoruz hesabı ben ödüyorum vs böle durumlar yani.

Neyse aradan uzun bir zaman geçti 6-7 ayımızda evlilik kararı aldık bir evimiz boştaydı bizim orayı ev olarak kullancaktık eşya boyası için gidip bakmaya karar verdik..
İşte ipler burada koptu tamda o insan evlenicem seninle diyip beraber olmak istedi çaba gösterdi ve maalesef ki güven güven ! ona inanarak beraber olduk.
Hergün ailemle konuşuyorum istemeye geliyorum diyerek kandırdı.
Ailesini kuzenim arayark bak böle böle dedi ailesi umursamadı bile.
Artık tekçarem hamile olmaktı eğer hamile değilsen seninle evlenmem dedi çünkü ..
Hamileyim dedim bir gaflette bulundum alıp beni döve döve evine götürdü annesi test yaptı ..Ve hamile değilsin hadi işine git dedi.
Kullandım attım şoklardayım ben inanamıyorum annesini görseniz şok olursunuz kadın bakirelik testine götürdü ve hadi kızım yoluna dedi.
Oda mı yetmedi aileme söyledim dayaklar şiddetler havada uçuştu aşağalamalar vs allaha sığındım bu dönemde ..
Ailemde ailesiyle görüşmek için kalkıp gitti kapatsınlar almayız o kızı dediler.
Kaldırım kadını misali psikolojisne girdim .
Sokağa çıkamıyorum.
Odamı yetmedi bu insan arkadaşlarımla aramı açtı gidip arkdaşlarıma arkanızdan konuşuyor gibi asılsız şeyler söyledi herkese yaydılar yaşadığım yer küçük ufak bir şehir ve ben artık hayatta hiçbirşeye hakkım yokmuş gibi hissetim.
Çünkü öz annem bile öldürmeye kalktı beni.
Aşağalamalarla gün geçirdim Tövbe edip allaha sığındım.

Ve şuanda evlenmeye hakkım yokmuş gibi geliyor eşime anlatmak zorundaymışım hayatta sürekli damgam varmış gibi göz önünde olmayacakmışım gibi geliyor.
Yardım Edin Nolur

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

angelsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 06:35 PM   #2 (permalink)
bir damla deniz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Hem zorbalığa sen uğrayacaksın, hem de hayatı zindan olan sen olacaksın.

Bu işte bir yanlışlık var.

Böyle olmamalı. Böyle yapma. Burada sana iyi fikirler verenler çıkacaktır. Senin önce kendini affetmen gerekecek sanırım.

Bu hayatın sonu değil. Bu bir deneyimdi. Önünde bir taş var. Ya sana engel olacak, ya da onu basamak olarak kullanacaksın. Karar senin olacak.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 07:21 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 6
Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angelsa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Alıntı:
dsayli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hem zorbalığa sen uğrayacaksın, hem de hayatı zindan olan sen olacaksın.

Bu işte bir yanlışlık var.

Böyle olmamalı. Böyle yapma. Burada sana iyi fikirler verenler çıkacaktır. Senin önce kendini affetmen gerekecek sanırım.

Bu hayatın sonu değil. Bu bir deneyimdi. Önünde bir taş var. Ya sana engel olacak, ya da onu basamak olarak kullanacaksın. Karar senin olacak.




basamak olarak kullanıp atlatmak istiyorum delirmek üzeriyim aklımı kaçırcam ..sanada teşekkür ederim sağol cnm
angelsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 07:35 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: Usa
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Angelsa öncelikle çok geçmiş olsun... seni tebrik ederim böylesine bir konuyu cesaretle anlatıyorsun... normalde çoğu kişi içine kapanır kimseye bahsetmez kendi kendini bitirir... sana seni biraz rahatlatacak adama yönlendirim... bu adamı çok seveceksin...

bu sitedeki videoları izlemeye çalış bir cevap bulursun ...önce korkularla alakalı videoları izla istersen

Bülent Gardiyanoğlu | Uluslararası Yaşam Koçu ve Kuantum Uzmanı

Birde kendine iyi bak kimse senden değerli deyil kimseye kendinden fazla değer verme
Geçmiş ve gelecek arasında takılıp kalma anı yaşa kendini mutlu hissettiğin şeyleri yap


Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir

Sevgi huzur ve güzellikle kal..
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 07:54 PM   #5 (permalink)
bir damla deniz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Ayrıca bir öfkemi belirtmek istiyorum. Bazen toplumumuzun bakış açısından nefret ediyorum. Öyle nefret ediyorum ki, o önyargılar, töreler, gelenekler hepsi ona tabi olanlarla birlikte topluca yok olup gitsinler istiyorum. Beni yanlış anlama burada annene daha fazla öfke duyuyorum. Aptalca bir şekilde başkalarının inanışlarına uyarak onlar gibi davranıp bir de üstüne ceza vermeye kalkıyor. Kaldırılmış olduğun gerçeğini görmüyor, görmek istemiyor. Neyse uzatmak istemiyorum. Bu davranış biçimi içimi bulandırıyor.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 08:09 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 6
Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angelsa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Gizlemek istemedim çünkü belki birileri beni görürde evet güven diye birşey kalmamış bak güvenene neler olmuş biz bir adım uzakta kalalım demeyi öğrensin diye ..
Ailemde tek annem değil ki babam kardeşim hepsi şiddet hakaret okuluma bile göndermediler başta sınıfta kalıyordum elimi açtım dua ettim bütünlemelerde geçtim.
Çok şey yaşadım öğretmenlerim.arkadaşlarım.o şahıs çevresi..ailesi.. benim ailem üzerime geldi artık çıkmazdayım sirkelenip çıkmam gerek diye düşünüyorum ama tam çıkıyorum biri yine gömüyor hayatım böle .
angelsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 08:24 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

o çocuk için ağır sözler ederdim de forumdayız neyse..yaşadığın talihsiz olay üzücü. seni aldatıyorsa bırakmalısın inceldiği yerden kopsun 2 defa kendimi öldürüm falan vs. diyor sende kanıp devam ediyorsun. sonuç ortada canım çok acı bi durum yerinde olmayı hiç istemezdim. Çok zor durumda olmalısın, ne yapıcağını bilemez halde odana tıkılmakla durumun daha kötü olur. Önce yaptığın şeyden dolayı kendini affetme çalışması ve kendini sevme çalışmaları yapmalısın daha sonra ne biliyim dışarı çıkmayı dene.. 4 duvar arasında kalırsan boğulursun eğer yapıcak önemli birşeyin yoksa sürekli aynı şeyler aklından geçer ve durum daha kötüye gidebilir.

Anneni düşün bu olayda empati kurabilirsin. Annenin tüm arkadaşları tarafından bunun duyulduğunda annenin düşeceği durum ki annen de bu durumda sana destek olması gerektiği yerde böyle davranması hiç hoş değil.

Canım umarım eskilerini tamamen unutturucak daha iyileri çıkar karşına..

Kardeşim Heromaster benim niye bu linkten haberim yok :) böyle şeylere ilgiliyim zaten ..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 09:13 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: Usa
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Alıntı:
Kardeşim Heromaster benim niye bu linkten haberim yok :) böyle şeylere ilgiliyim zaten ..

Hayatta bazı şeyler zaman ister senin zamanın şimdi gelmiş demek....:) (güldürdün beni)


Sevgi ve Huzurla ...
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 10:12 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

seni güldürebildiğime sevindim heromaster :)

The Secret kitabını çoğunuz biliyordur. Bende biliyorum ama okuyupta bitiremedim kitabı. Neyse youtube'da The Secret'ın 6 part'tan oluşan belgeseli var. Zamanınız varsa şimdi izleyebilirsiniz, yada işiniz bittikten sonra, yarın da izleyebilirsiniz. Ama bilinçlenmek için izlemenizi tavsiye ederim

Hayatımızda bazı anlar vardır. İşte bu anlar.. anne/baba olabiliriz. Hayalini kurduğumuz hedefimize ulaşmış olabiliriz. Özgür bir insan olabiliceğimiz gibi Bizi derinden üzen haberler de alabilir, Hayal kırıklığına uğrayabilir, Çok zor durumda kalabilir, Ne yapacağını bilemez halde olabiliriz. Bu anlarda güçlü olabilmek çok önemli ben olsam karamsarlık havasına bürünür. Herşeyi boşlardım dicemde o kadar da deil :D Neyse uzatıp saçmalamak istemiyorum..

İşte hayatımızda da bu tür inişli çıkışlı anlar vardır. Yaşadığımız kötü deneyimler sonucunda hatayı kendimizde aramayıpta başkalarını suçlamak ne kadar doğru sizce ?

Sonuçta yaşadığımız tüm olayları biz kendimiz çekiyoruz hayatımıza. Bunu bir çoğumuz bilinçli ya da bilinçsizce yapıyorlar.

Bilinçli yapanlar: Hayatlarında istedikleri hedefe odaklanarak,pozitif bir etkiyle
(eğer burada bir merak uyandıysa artık videoları izleyip bilinçlenebilirsiniz :)
Bilinçsiz yapanlar: Bu kategoriye giren arkadaşlarımız ise hayatlarına hep korktukları şeyleri çekiyorlar.Kaygılarını,mutsuzluklarını ve daha fazlası..

Hayatımıza bilinçsizce kendimize çekim yasası ile çektiğimiz bizi mutsuz eden bütün durumları tersine çevirebilir ve böylelikle hayattan daha fazla zevk alabilir, istediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. (buna birisyle başlamak istiyorum benimle birlikte yapmayı düşünen birisi var mı?)

İşte Videolar Burada.. Sırasıyla İzleyin Lütfen...


1.
2.
3.
4.
5.
6.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2012, 10:18 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 6
Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angelsa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

Hepinize teşekkür ederim daha ii olmak için ben her gün bir adım daha ilerleme göstericem
angelsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yardım Edin Ne Olur.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Yardım Edin Ne Olur. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Herkese . Ben size kendi durumum ve çıkmazlarımı anlatmak istiyorum.Ben 19 yaşındayım lise yeni mezun oldum. Ben bir arkadaş ortamında kendi yaşıtım biriyle çalıştım.Arkadaşlarımın iş yerinde çalışıyordu bende oraya sık sık gidip geldiğimde göz markajına almış sürekli bakıyordu neyse ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.