Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2012, 10:12 PM   #9 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardım Edin Ne Olur.

seni güldürebildiğime sevindim heromaster :)

The Secret kitabını çoğunuz biliyordur. Bende biliyorum ama okuyupta bitiremedim kitabı. Neyse youtube'da The Secret'ın 6 part'tan oluşan belgeseli var. Zamanınız varsa şimdi izleyebilirsiniz, yada işiniz bittikten sonra, yarın da izleyebilirsiniz. Ama bilinçlenmek için izlemenizi tavsiye ederim

Hayatımızda bazı anlar vardır. İşte bu anlar.. anne/baba olabiliriz. Hayalini kurduğumuz hedefimize ulaşmış olabiliriz. Özgür bir insan olabiliceğimiz gibi Bizi derinden üzen haberler de alabilir, Hayal kırıklığına uğrayabilir, Çok zor durumda kalabilir, Ne yapacağını bilemez halde olabiliriz. Bu anlarda güçlü olabilmek çok önemli ben olsam karamsarlık havasına bürünür. Herşeyi boşlardım dicemde o kadar da deil :D Neyse uzatıp saçmalamak istemiyorum..

İşte hayatımızda da bu tür inişli çıkışlı anlar vardır. Yaşadığımız kötü deneyimler sonucunda hatayı kendimizde aramayıpta başkalarını suçlamak ne kadar doğru sizce ?

Sonuçta yaşadığımız tüm olayları biz kendimiz çekiyoruz hayatımıza. Bunu bir çoğumuz bilinçli ya da bilinçsizce yapıyorlar.

Bilinçli yapanlar: Hayatlarında istedikleri hedefe odaklanarak,pozitif bir etkiyle
(eğer burada bir merak uyandıysa artık videoları izleyip bilinçlenebilirsiniz :)
Bilinçsiz yapanlar: Bu kategoriye giren arkadaşlarımız ise hayatlarına hep korktukları şeyleri çekiyorlar.Kaygılarını,mutsuzluklarını ve daha fazlası..

Hayatımıza bilinçsizce kendimize çekim yasası ile çektiğimiz bizi mutsuz eden bütün durumları tersine çevirebilir ve böylelikle hayattan daha fazla zevk alabilir, istediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. (buna birisyle başlamak istiyorum benimle birlikte yapmayı düşünen birisi var mı?)

İşte Videolar Burada.. Sırasıyla İzleyin Lütfen...


1.
2.
3.
4.
5.
6.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla