| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Kadına Şiddet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet, yine kadınlara iş düşüyor, özellikle erkek çocuklarını dikkatli yetiştirmeleri hususunda...Empati kurabilmeleri, kadınların iş yükünü paylaşabilmeleri açısından, ufak tefek işler de yaptırılabilir erkek çocuklarına... Ben işyerinden bir arkadaşımdan sözedeyim. Oğlunu gerçekten özgür yetiştirdi, maddi durumları da iyiydi fakat yaz tatillerinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #15 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet, yine kadınlara iş düşüyor, özellikle erkek çocuklarını dikkatli yetiştirmeleri hususunda...Empati kurabilmeleri, kadınların iş yükünü paylaşabilmeleri açısından, ufak tefek işler de yaptırılabilir erkek çocuklarına... Ben işyerinden bir arkadaşımdan sözedeyim. Oğlunu gerçekten özgür yetiştirdi, maddi durumları da iyiydi fakat yaz tatillerinde oğullarını çalışması için teşvik ettiler. Yatağını, odasını toplamadan evden çıkmıyordu ve anne baba evde olmadığında yemek pişirebiliyordu bu çocuk ve bundan yüksünmedi. Kız kardeşiyle uyumlu bir ilişkisi vardı ve kız erkek ayrımı diye bir şey yoktu. Tabi bu benim verdiğim iyi bir çocuk yetiştirme modeli... Hem iyi bir eğitim aldığı hem de ruhsal açıdan daima sevildiğini hisseden bu çocuk şimdi Güney Amerika'da yaşıyor. Tabi iyi bir eğitim aldı, her ailenin ekonomik şartları iyi olmayabilir ama çocuklarımızı ayırt etmeden, sevgiyle yetiştirsek ne güzel olurdu... Vurdulu, kırdılı bir adam yaratmak çok kolay aslında... Benim bu forumda takıldığım bir şey var, insanlar sorunlarını yazıyor, sonra ortadan kayboluyorlar, halbuki eğer bir sorunundan bahsettiysen, ucunu bırakmaman, katılımda bulunman gerekir diye düşünüyorum. Ne de olsa insan insanın derdini alır, bir de insan bu kişilerin akıbetini merak ediyor doğrusu! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Kadına Şiddet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet, yine kadınlara iş düşüyor, özellikle erkek çocuklarını dikkatli yetiştirmeleri hususunda...Empati kurabilmeleri, kadınların iş yükünü paylaşabilmeleri açısından, ufak tefek işler de yaptırılabilir erkek çocuklarına... Ben işyerinden bir arkadaşımdan sözedeyim. Oğlunu gerçekten özgür yetiştirdi, maddi durumları da iyiydi fakat yaz tatillerinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi