![]() |
Cevap: Geri döndüm! :) Bu gece kadir gecesi, hepimizin kandili mübarek olsun... :) Ben bu gece Tanrı'ya bi mektup yazmaya karar verdim... |
Cevap: Geri döndüm! :) Hepimizin bayramı kutlu olsuuuunn =) Ağzımızdan şeker tadının bir sonraki bayrama kadar eksik olmaması dileğiylee.. =) tatlı yiyelimm tatlı konuşalımmm olumlamalarımızı yapalımmm =) |
Cevap: Geri döndüm! :) Artık hiç bi şey benim hayatımda olduğundan bir adım öteye gitmiyo... Sanırım gerçekten profesyonel desteğe ihtiyacım var... Olumlamalar ve pozitif düşünceyle ayakta kalmaya çalışıyorum ama sanırım artık başaramıyorum.... |
Cevap: Geri döndüm! :) pes etmekten önemli şeyler yokmudur yapılabilecek; şükür gibi, herşey için başarılarınız artsın, mutluluk sizinle olsun |
Cevap: Geri döndüm! :) Teşekkürler güzel dilekleriniz için, yüreğimden bir ağırlık içimden bir türlü atamadığım, nereye gidersem gideyim kendimle birlikte götürdüğüm, bana söylenmiş yalanlarla beraber... Ne söylenmiş olmalarını affedebiliyorum, ne inanmış olduğum için kendimi... |
Cevap: Geri döndüm! :) bir suçluluk duygusu ve kendini affedememek mi bu eğer bu ise , bunu yaparak gelişiminizi kısıtlıyorsunuz fikrimce eğer yapmıyorsanız nefes ve eft tekniğini deneyin mutluluklar |
Cevap: Geri döndüm! :) Dün birisi bana çok güzel bişey söyledi " Seni asla affetmicem seni asla unutmayacağım" demektir... Affetmek işte bu yüzden önemli... çünkü bazı insanlar hakikaten gereksiz yere kafamızın içinde yer edip enerjimizden çalıyolar... Gerçekten affedilmemeye (unutulmamaya) değecek insanlar da zaten affedilmeyecek şeyler yapmazlar ya da yapsalar da bu hatalarını bi şekilde unutturmaya, bizim sevgimizi yeniden kazanmaya çalışırlar... İnsanın kendine değer vermesi de bu yüzden önemli, insan kendine değer vermeyince değmeyecek insanlar için uğraşıp duruyor çünkü.... Hepimize ama en çok kendime hatırlatma, ne kadar düşüp kalksam da, umutsuzluğa düşsem de isyan etsem de yaşanan herşeyin bir sebebi var... Ve "neden" sorusunun cevabı yalnız bende başka hiç bi yerde aramaya gerek yok... Hayatın akışına güven duymak zorundayım... Bu kadar durgunluğun sebebi belki de beni çok daha büyük sınavlara hazırlıyor olmasıdır hazır olduğumda evren bana yeni hayat derslerimi sunacak :) ama ben eski yaşanmışlıklara yapışmakta direniyorum, çoktan dersimi çıkarıp yoluma devam etmem gerekirdi... Her geçen gün eskiyi daha az hatırlamaya ve daha çok "şu an" da kalmaya niyet ediyorum... :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Benim de artık devrimci kararlarım vaar çoktan olmalıydı ama ben "kendini akışa" bırakmak meselesini de sanırım yanlış anlamışım biraz :D * Haftada 3-4 gün spor yapıcammm * Henüz kursa başlayamamış olsam da evde her gün 1-2 saat Fransızca çalışıcam ve Fransızca günlük tutucam * Ehliyet alıcam * Dansa gidicem * Beni mutlu etmeyen hiç kimseye gereksiz yere zamanımı ayırmıcamm * İnsanların beni yapmak istemediğim şeylere zorlamasına izin vermicem * Hala biraz çekiniyorum ama bir seans için bile olsa yogaya gidicem * İş ve aşk meselelerimde sabırlı ve kendime güvenli olucam Şimdilik bu kadaar artık herkes sıkıldı benim mutsuzluğumdan ben de kendimden sıkıldım, umarım bu kararlar beni biraz toparlar...:) |
Cevap: Geri döndüm! :) Aldığın yeni kararları çok takdir ediyorum canım. Bunlar hepimizin yapması gerekenler aslında. Başarmak için eylem gerekir ve eyleme geçmeye karar vermek bile büyük bir adımdır. Aldığın kararları gün be gün istikrarlı bir şekilde uygulaman dileğim. Mutlu günler |
Cevap: Geri döndüm! :) Sevgili roxieciğim yogayı denemek istediğini söylemiştin ya belki bu linke bir göz atmak istersin. Bu videoda yoga için ısınma hareketleri, kalp çakrası açıcı ve sevgi meditasyonu yer alıyor ve yoga ile ilgili çok güzel bilgiler de veriliyor. Ebruli 24 Haziran 2011 Cuma - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon |
Cevap: Geri döndüm! :) tatlıların tatlısı sweetcim çoook teşekkür ederimmm :) |
Cevap: Geri döndüm! :) yarın yüksek lisans mülakatım var ve ben kendimi ruhsal olarak hiç hazır hissetmiyorum ben de acaba melek terapisini mi denesem diyodum meleklerle yaşamak'ı aldım kitabı da okudum ama cd ye daha hiç elimi sürmedim :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Sakin ol. Bence seni kesin alırlar. Bu kadar fazla heycan yapma. Mülakat sırasında derin derin nefesler al, kendine güven. Heycan miktarını kıvamında tutarsan etkileyici bile olabilir. Başarılar dilerim. |
Cevap: Geri döndüm! :) mülakatım çok kötü geçti maalesef çok basit şeyler sordular ama ben hiçbirini bilemedimm saçmaladım durdum :( |
Cevap: Geri döndüm! :) Alıntı:
çok doğru yazmışsınız aklınızda yada içinizde değer taşımıyorsa özür dileyin affedin gitsin. özürü kendim için ediyorum kendimi hasta etmemek için.affediyorum onu içimde aklımda barındırmaya layık görmediğim için ve sonrada keyfime bakıyorum ötesi varmı harika bişey herkese tavsiye ederim 8977 |
Cevap: Geri döndüm! :) :(( Peki mülakat sonuçların belli oldu mu? |
Cevap: Geri döndüm! :) 15inde açıklanacak canım. Bu arada benim de İstanbul'da bir iş meselem vardı, dün telefonumu kapatmıştım moral bozukluğuyla aramışlar meğer sesli mesaj da bırakmışlar, bugün ben onlara döndüm perşembe günü görüşmeye gidiyorum :) Ama ailem çok karşı çıkıyor İstanbul'da tek başına bi yandan özel sektörde çalışıp yaşayamazsın diyolar, hem hevesimi fena halde kırıyolar hem köstek oluyorlar, hem vicdan yaptırıyorlar.... Sen böyle kafanın dikine gitmeye devam et bu aileyi bitireceksin falan diyo annem... Benimle yaşamak istemeyeni artık ben de istemem git ama benden destek göremiceksin vs. vs. her gün bunlarla mücadele ediyorum bir de.... |
Cevap: Geri döndüm! :) Mülakat sonuçları belli olmadan kötü düşünme canım çünkü örneğini gördüm o an cevaplayamamış olsan bile belki senden daha kötü durumda olanlar vardır. Sıkma canını. Mesafeler aileyi (gerçek bir aileyi) bitirmez. Annenin seni çok özleyeceğinin farklı tarzda bir ifadesi. Her zaman doğru kelimelerle ifade edemeyebiliriz kendimizi. İş konusunda da, hayatın konusunda da en doğru kararları vereceğine inan. Herşey gönlünce olsun... |
Cevap: Geri döndüm! :) bakalım mülakat sonuçlarım belli olacak hemen iş görüşmesine gideceğim o sırada :) "yeni" olsun diye dua ettim ya bu istanbuldaki iş meselesi içime güneş gibi doğmuştu hem de öyle kendiliğinden oldu ki çok şaşırmıştım ama şimdi baş edebilecek miyim diye korkmaya başladımmm umarm uzun süredir istediğim o yeni başlangıcı en hayırlı şekliyle yaparımmm :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Dünya her gün yok olup yeniden yaratılmaktadır... Mucizenin ne zaman kendini göstereceğini bilemeyiz... Bir gün bize bir kapı açılır ve bir anda hayatımız değişiverir... Onur'la tanıştığım zaman da böyle olmuştu. Farklı bir frekansta, farklı bir boyutta olduğumu onun yanındayken her zaman hissettim... Onunlayken yüksek bir enerji seviyesinde gezindik... Birbirimize pek çok hayat dersi öğrettik. Uzun süredir çok düşük enerji seviyelerinde seyrediyorum... Bunu karşıma çıkan insanlardan fark ediyorum.Kendine güveni olmayan, hayatı sevmeyen adamlar çıkıyor karşıma. Çünkü ben de mutlu değilim, çünkü ben de hayatımı sevmiyorum, başarısız olmaktan korkuyorum... Yaşamımı bütünüyle değiştirmek istiyorum ama anne engeli çıkıyor bu sefer de karşıma... Yarın iş görüşmesine gidicem ama enerjim o kadar düşük ki... İstanbul'da yeni bir hayata hazır mıyım emin olamıyorum... Ama Ankara'da benim için hiç bir yerden hiç bir şey filizlenmiyor...Burada da bu yüzden kendimi kapana kısılmış hissediyorum... Onur'dan bana kalan kalp kırıklıkları, ailesel baskılar ve kendim için uygun görmediğim seçenekler var bu şehirde... Bir an önce iyileşmek istiyorum... Uyandığım güne lanet etmediğim günler istiyorum... |
Cevap: Geri döndüm! :) herkesin belli bir dönemi var sonra reset atıp devam edeceksin.. maalesef aşk insanı o kadar etkiliyor ki, bunun bir örneği de benim... tüm hayatımız aşk olup çıkıveriyor.. işin kötüsü de insanın bir tane ruh ikizi vardır ve o ikizi elimizden kaçırdığımız an biz bitiş noktamız olarak algılıyoruz o anı.. vee her şey farklı bir şekilde seyrediyor hayatımızda. sevgili roxie ... birazcık daha sabır.. farkındaysan burada seni çok seven insanlar varr... ve ciddi anlmada seni seviyoruzz. seviyorum...ark5ark5ark5 hani her şey değişmek üzereyken öncesinde bir fırtına olur. sonra durgunluk.. vee işte beklenen gelir.. sen fırtınayı atlattın.. durgunluktasın.. 'beklenen'e ise az kaldı.. ya da şöyle mi demeliyim senle aynı durumdayım ve burada ilk konuştuğum dertleştiğim insan sensin. aynı acıdan muzdarip olunca seni çok sevmiştim.. o yüzzdenn atlatıp güzel bir hayata başlayacaksın demiyorum sana... 'atlatıp güzel bir hayata başlayıp öyle devam edece(ğiz)'' diyorum. beraber... birliktee.... seni çok seviyorum ''masum''cum.. |
Cevap: Geri döndüm! :) Ruh ikizi konusunda ben de önceden senin gibi düşünüyordum ama şimdi farklı düşünüyorum canım, sonuçta eğer gerçekten ruh ikizimizi bulduysak bittiğinde onun da aynı acıyı çekmesi gerekir sonuçta durum onun için de aynı değil mi? onun da bi tane ruh ikizi var ve o umursamazlığıyla, egosuyla, arayışlarıyla onu kaybetti... ama 2 ay sonra başkasının elinden tutup, başkasına "seni seviyorum" diyebiliyorsa demek ki ruh ikizimi kaybetmemişim... bu aşk acısı çektiğim gerçeğini değiştirmiyor o ayrı.. :D ama ben onu yerine kimseleri koyamayacağım biri olarak görürken o beni bu kadar kolay silip atabiliyor ve yeni bi aşka başlayabiliyorsa da verdiğim değeri gerçekten hak etmiyor demektir... Kuantum bana şunu öğretti sevgi asla yok olmaz... eğer eski sevgilim de beni gerçekten sevdiyse o sevgi hala evrenin içinde bi yerlerde... unutulabilir... ama yok edilemez... Eğer beni zamanında iddia ettiği kadar çok sevdiyse o asla tükenmeyecektir... Hayatına bundan sonra kim girerse girsin... Yok eğer tükeniyorsa da o arzudur, tutkudur, hevestir, ama aşk değildir... :) Hala sonsuz şansımız, sonsuz ihtimallerimiz var :) BİRLİKTE RİMACIMMM =) |
Cevap: Geri döndüm! :) güzel tespitler canımcım.. benim ruh ikizi sorunum yok bu arada.. :) neyse... bundan sonraa BİRLİKTEEEEE..:) seni seviyorum canımcımm... |
Cevap: Geri döndüm! :) Evrenle ve hayatımla uyum içimdeyim... Hayat bana en doğru zamanda en doğru fırsatları sunar.. Yaşamımın akışına ve kendime güveniyorum... Hakkımda herşeyin hayırlısı olsun ve öyledir... Bakalım İstanbul'a yerleşebilecek miyim? =) Eğer benim için hayırlısıysa olsun! :) |
Cevap: Geri döndüm! :) buldummm buldum neyin yanlış olduğunu buldummm artık herşey çok farklı olacakkkk sizi çok seviyorummm evreni, burayı, kendimi, çekim yasasını çok çok çok seviyorummmm :D |
Cevap: Geri döndüm! :) Nasıl da koşullara bağlamışım mutluluğumu, sevgilim olsun, yeni olsun, işim olsun, şöyle olsun, böyle olsunnn :) ben böyle de mutluyum ki maşallah hiç bi eksiğim yokkk harika dostlarım var yanımda telefonlarım hiç susmuyor çok sevenim var allahıma çok şükür üniversite diplomam var yabancı dilim var iyi kötü tecrübelerim var, daha gencim önümde upuzuuun bi yol var :) Güzelim de maşallah saçımı boyatınca kaşımın gözümün rengi ortaya çıktı bi tatlı da oldum ki oh oh oh :) İçimde hayatın içinde güvende olmanın huzuru var. Ben 2 buçuk yılımı burada geçirdim spiritüel yolculuğa dair çok şey öğrendim ama neden uygulamaya geçirmiyorum? Neden saplanıp kalmayı tercih ediyorum? Büyüyüp ilerlemekten mi korkuyorum?? Artık cesur olmayı ve kendimi gelişmeye açmayı seçiyorum. |
Cevap: Geri döndüm! :) canım benimm... süpersin.. hep böle ol.. :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Mutluluğu koşullara bağlamamalıyız. Harikasın ve doğru yoldasın. "Ben şuanda bu durumda mutlu olmayı seçiyorum." dediğimizde tamamdır. Mutlu olmak bir seçimdir. |
Cevap: Geri döndüm! :) Eski erkek arkadaşımla ilgili sayfa yavaş yavaş kapanıyor.. benden sonra birlikte olduğu kızdan "ben seni aslında hiç sevmemişim" diye ayrılmış kız kardeşine de "ben kimseyi Ezgi gibi sevmedim" diyormuş,benim ona aldığım anahtarlığı yanından ayırmıyormuş... beni hala sık sık soruyormuş ne yapıyorum ne ediyorum diye... Açıkça söyliyim mi =) kendime güvenim geldi =))) ve uzun zaman sonra ilk defa onun ne hissettiğinden (bana ve diğer kadınlara karşı) çok kendi hissettiklerime odaklanmayı başardım... şu anda benimle beraber olduğu zamana göre çok büyümüş çok değişmiş durumda.. artık kız kardeşiyle ilgileniyormuş ona sevgisini hiç belli etmediği kadar belli ediyormuş beni hep kız kardeşine benzetirdi bana nası davrandıysa ona da aynı davrandı şimdi bana karşı da aynı olumlulukta değişebileceğini düşünüyorum fakat aklıma o kız geldikçe onun o kıza dokunduğu geldikçe bi anda içim buz gibi oluyor... eğer herşeyin eskisinden iyi olduğuna inanırsam eski erkek arkadaşıma bi şans vermeyi düşünüyorum.. tabi bi de onun o kızla yaşadıklarını atabilrsem kafamdan :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Herşey gönlünce olsun canım... Senin mutlu olman önemli sen ne ile mutlu olcaksan onu yap, yaparsın da zaten. Hep mutlu kal. Aldıığın kararlar ne durumda uygulayabiliyor musun? :) |
bende öyle yaptım ... gerek sosyal paylaşım sitelerinden gerekse telefonumdan numaralarını sildiğim onlara ihtiyacım yok dediğim kişiler beni aramaya basladı .. günlük burc özetlerine bakıyorum sevgi 10 yıldız saglık 7 şans 9 yıldız cıkıyor (toplam 10 yıldız var her bir özellik için) şimdi üniversite sınavlarına hazırlanıyorum cok mutlutum sebebini bilmediğim bir mutluluk var .. hep güzel haberler cıkıyor karsıma Her gün hayata daha değişik bakıyorum ... bu dediklerim 2 ay içinde oldu ve gercekten cok mutluyum ... bu yolda bana destek olan ve beni bu siteyle tanıştıran ablama teşekkür ediyorum Nick : Arca .. skan67 ^-^ |
Cevap: Geri döndüm! :) Evet Sweetcim ehliyete ve dansa henüz başlayamadım Ankara'da kalıp kalmıcağımı bilmediğim için, Ankara'da kalırsam onları da halledicem evde kendi kendime Fransızca çalışmaya başladım iyi gidiyor ve gerçekten kimi görmek istersem kimle olmak istersem onlarla beraberim, görmek istemediğim insanlara hayır diyorum açık açık, benden enerji çalan kimseyle görüşmüyorum :) ne yapmak istiyosam onu yapıyorum vaktimi verimli kullanmaya çalışıyorum boş boş oturduğum zaman da enerji çalışmaları yapıyorum :) Arca umarım hayatında herşey hep böyle olumlu gider... Sevgi ve ışıkla kalalım... Bir de insan hayatta ne ekerse gerçekten onu biçiyormuş arkadaşlar, bu aralar öyle şeyler yaşıyorum ki ilahi adalete inanın... kalplerinizi temiz tutun... Allah'a havale edin... |
Cevap: Geri döndüm! :) Enerji vampirleri bizden çok çok çok uzak olsunlar tatlım... :D |
Cevap: Geri döndüm! telinlerden mi bu arkadaşlarını çekme olayı çekim yasasnda mı canımcım.?? |
Cevap: Geri döndüm! :) evet canım telkinlerin etkisi sosyallik artırıcı da anında etki gösteriyo benim çalmayan telefonum susmaz oldu :) |
|
Cevap: Geri döndüm! :) Evrende olan ve olmayan herşey benim hayrımadır... Yaşadıklarımı tam ve olduğu haliyle kabul ediyorum... Bir daha birlikte olamıcak olsak bile, sevdiğimin de beni onu sevdiğim kadar sevdiğini bilmek bile güzelmiş... Bunu bana gösterdiği için Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır... Yoluma sevgi ile devam ediyorum... 1 yıl süren kavga bitti... iyileştim günlük, iyileştimmmm =) |
Cevap: Geri döndüm! :) Bülent Ortaçgil'den "Eylül Akşamı" dinlerken hayalindeki aşka yaklaştığını hissediyormuş beyfendi... Demek ki hala aradığı aşkı bulamamış... ne benimle ne benden sonra... Demek ki hala çok yolumuz var... ve o yollar daha birleşmeyecek... Allahım sen kimi kime göre yarattığını en iyi bilirsin... Ben senin adaletine güvenirim.. ona sığınırım... İkimizin karşısına da aradığımız aşkları çıkar yarabbim... çıkar ki bi daha birbirimize dönüp bakmayalım... yok eğer bizi birbirimiz için yarattıysan da sen en güzel zamanda en doğru şekilde kavuşturursun... |
Cevap: Geri döndüm! :) Onur'la konuştuk dün gece sabaha kadar... bir daha asla bir arada olamıcaz ama birbirimiz için de asla "herkes" olmıcaz... bir zamanlar gerçekten sevilmiş olduğumu bilmek bile güzel.... bundan 2,5 yıl önce bu kadar sevilebileceğimi söyleseler ona bile inanmazdım... sadece kendi gibi sevdi, kendi tarzında sevdi beni... sevmek güvenmek demek inanmak demek, hem kendine hem karşındakine... bunun bilinciyle gelecekte çok daha güzel şeyler yaşayacağıma inanarak yaşayabilcem artık... :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Çok olgun bir davranış ve sizi çok takdir ediyorum. Yaşananlardan sonra kavgasız, gürültüsüz hala birşeyler paylaşabilmek çok büyük olgunluk. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM. |