Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/462-arkadaslar-hayatimizdaki-degisimleri-paylasalim.html)

pozitif 05-12-2007 01:40 AM

Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Alıntı:

mügeee Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle verdiğiniz cevaplara ve yazılara rica edicem özen göstererek okuyun.bu site bilimseldir demiş miyim?tabiki hayır!ben fikrimi beyan ettim ,üzerine bilim ve tesadüfü kullanan size,bu iki apayrı çelişen kelimenin bir arad olamayacağını söyledim.''''bu tür ispatların bilimsellikte yeri yoktur, bu tesadüftür''''demişsiniz ispat bilimde olur,tesadüf ise bilim dilinde yoktur.HOŞÇAKALIN...

Müge hanım fizikçisiniz ama nasıl bilimde tesadüf yoktur diyebiliyosunuz inanılmaz .bilim dünyanın oluşumunu canlılığın meydana gelişini bile tesadüfe balıyo Tesadüf bilim dilinde altın harflerle vardır DİKKATİNİZE 12389

turgay0101 07-12-2007 01:41 PM

Alıntı:

sertstyle Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mügeee Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle verdiğiniz cevaplara ve yazılara rica edicem özen göstererek okuyun.bu site bilimseldir demiş miyim?tabiki hayır!ben fikrimi beyan ettim ,üzerine bilim ve tesadüfü kullanan size,bu iki apayrı çelişen kelimenin bir arad olamayacağını söyledim.''''bu tür ispatların bilimsellikte yeri yoktur, bu tesadüftür''''demişsiniz ispat bilimde olur,tesadüf ise bilim dilinde yoktur.HOŞÇAKALIN...

Müge hanım fizikçisiniz ama nasıl bilimde tesadüf yoktur diyebiliyosunuz inanılmaz .bilim dünyanın oluşumunu canlılığın meydana gelişini bile tesadüfe balıyo Tesadüf bilim dilinde altın harflerle vardır DİKKATİNİZE 12389

günümüzdeki modern bilimden bahsediyorsak bilim nasıl olduğunu araştırır daha çok tesadüfen oldu demez sanırım oluşumun nasıl olduğunu gözlemleyip buna tesadüf deyip dememek bizim hakkımız galiba istediyen istediği gibi yorumlar tercih meselesi sanırım smiliyface

cambaz 09-12-2007 08:59 PM

herkese merhaba,
Öncelikle bu mükemmel site için atakan bey size ve tüm site üyelerine teşekkür etmek istiyorum.Hayatım boyunca değişime gösterdiğim direnci başka hiçbirşeye göstermedim.25 yıllık ömrümün son 6 yılını kendimi değişime ikna etmekle geçirdim ama bir arpa boyu yol alamadım.Aldığım en küçük bir kararda bile zihnimde oluşan direnç ordusunun isyanıyla karşılaştım ve hep yenildim.
Peki neydi değiştirmek istediğim? Herşey..Benimle ilgili bana dair herşey.benliğini komple inkar etmiş bir insandım,kendime dair hiçbirşeyden memnun değildim,kendi kendimin baş düşmanı ve kusur arayanıydım.
Sorun ortada,ileri boyutta bir özgüven ve iç barış eksikliği.
Mutluluğu,huzuru,başarıyı ve günü yaşamayı hep gelecekteki bir kurtuluş anına erteleyen,hayat benim için henüz başlamadı,kendimde şunları değiştirip bunları başarınca başlayacağım ve mutlu olacağım diyerek Türkiyenin başlıca üniversitelerinden birinde okuduğu bölümü bile bırakan, hayatında tek bir huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirdiğini hatırlamayan ben son iki haftadır şu durumdayım blissy
Ne geçmişi ne de tek bir saniye sonrasını bile düşünmeden büyük bir şaşkınlık hissiyle içimde kaynamaya başlayan yaşama coşkusunun tadını çıkarıyorum..Hayatım boyunca esiri olduğum planlardan,hayallerden,pişmanlıklardan ve fon müziği gibi akıp duran huzursuzluktan uzakta..yeni doğmuş bebek gibiyim..teşekkür ederim,binlerce kez..

shamanic 09-12-2007 09:07 PM

bu yaşadığın mutluluk ve sevinç yeni başlangıçlarının minicik bir örneği olsun inşallah... sevincli

her günün diğerinden daha çok mutlu geçerken gelişmelrinden bizleride haberdar et.. k8908

sevgilerle.. 25889 25889

cambaz 09-12-2007 09:12 PM

teşekkür ederim iyi dileklerin için shamanic..gelişmeleri paylaşmak büyük bir zevk olacak 44

endoi 26-02-2008 08:30 AM

Herkese Merhaba
İsmim ENDER

Telkinleri 20 gündür dinliyorum.Sevdiğim için çoğunlukla newage olanları tercih ettim.
Suçluluk Duyguları,Ego(Güven)Güçlendirici,Kendine Güven,Sosyallik Arttırıcı,Sosyal Fobi
(Telkin içeriklerini bugün okudum)

Müzikleri hem severek dinliyorum hemde bana o güzel cümlelerin aktarıldığına seviniyorum.Hayatım öylesine bir değişim içindeki buna akıl sır erdiremiyorum.Çevremde şaşkın yüz ifadeleri var. aa34 .
İnsanlarla iletişimim gelişmeye başladı.
Konuşurken insanların gözlerinin içine bakabiliyorum.Sesim titremiyor.
Başkalarının benim hakkımda ne düşündüklerini artık çok önemsemiyorum.
Kendime güvenim artış gösteriyor.
Hata yapmaktan yanlış yapmaktan artık korkmuyorum.

Sanki içimde bana zarar veren birşeyler benden kopuyor gibi hissediyorum.Kendime yeni bir ben lazımdı hepsi sayenizde. 956k

Hepinizi Çok seviyorum.
Ne güzel insanlar bunları hazırlayanlar 25889

hayalayaz 26-02-2008 08:41 AM

sevgili endoi
gelişmeleri okumak beni daima sevindirir çok sevindim inşallah daha büyük gelişmelerde gerçekleşir..saygılı sevgiler

shamanic 26-02-2008 08:06 PM

merhabalar ender.. hismiley

gerçekten harika bir değişim ve gelişim içerisindesin.. super
güzel enerjin kelimelerinden yayıldı forumumuza.. blissy

bizlerin sana sundukları sadece bir yol..
asıl değişimi içnde başlatan ve başaran sensin..
b456önemli olan bu yolda hepberaber sevgiyle yürüyebilmek.. http://img231.imageshack.us/img231/6561/683db.gif

gelişmelerini bizlere aktardığın için teşekkürler.. ark5

sevgiler.. http://img228.imageshack.us/img228/1430/717cr.gif

endoi 27-02-2008 10:29 PM

teşekkür ark5

Eklemediğim bazı değişiklikleri de aktarmak istiyorum.

Duygularımın yoğunlaştığını farkettim.Hassaslaştım.İnsanları kırmamak içinde kontrolü elden bırakmamaya gayret gösteriyorum.Aynı şekilde mutluluğumda doruklarda olabiliyor. gogogo sad456

Bazı insanlara farklı gözle bakmaya başladım.forumda okuduğum kadarıyla insanların maskelerinin düşmeye başlaması buna tam uyuyor.Umarım yanlış yapmam.

İşim gereği izmirin heryerini geziyorum.İzmir'den 1 gün ayrı kalınca hasret çekerim.Aracın camından dışarıya bakıp şehri öyle bir süzüyorum ki keşfedemediğim çok detay varmış.Sanki şehri yeniden keşfediyorum ve tanımlıyorum.

Sevilebilir olduğuma inanmaya başladım.
Hafızamın ve konsantrasyonumun artış gösterdiğini düşünüyorum.

Geçmişle hesaplaşmaya başladım.içimde bunun muhasebesini yapıyorum. dusun

TR-ance 03-03-2008 06:27 PM

Herkese Selamlar..

Ben Telkinlere Eylül Ayında Başlamıştım.. O Zamanlar İlk Etapları Çok Zorlanmıştım Fakat Kendimi Birçok Konuda Daha Güvenilir Duruma Getirebilmiştim.. Ancak Belirli Sınavlarımın OLması Veya Benimde Üşengeçliğimden Çokta Dinlemedim.. Ta Ki Üç Gün Öncesine Kadar.. Ama Öncekilerine Göre Dinleme Şeklim Farklı.. Artık Binaural Dalga Boylarını Kullanıyorum.. (Özellikle Delta.. ) Ve İnanılmaz Etkisini Görmekteyim.. Sanki Gerçek Karakterimi Tekrar Kazandığımı Hissediyorum.. Aynen Bize Yutturulduğu Gibi Kendine Güvensizlik Ve Onun Çocukları Niteliğinde OLan Duygular Bizim Karakterimiz Asla Ama Asla OLamaz Bunu Çok İyi Bir Şekilde Kavradım.. Siz Siz OLun Asla Yılmayın Ve Çevreyi Çokta TakMayın Genelde Size Parazit OLurlar.. (Sözüm Yanlış AnLaşılmasın Tabiki Kişileri Dinleyeceğiz Fakat Size OLumsuz Telkin Verenden Tam Gaz Kaçın.. =).. ) Benden Şimdilk Benden Bu Kadar.. Herkese Sevgilerimi İLetiyorum..

SaygıLarımLa...

TR-ance..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM.