![]() |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Merhaba ben 2 yada 3 ay önce üye olmuştum işyerimde ofisde çalışırken ara ara bu telkinleri dinliyordum. Cok stressli isimiz oldugu için çok gergin biriyim. Telkinleri dinlerkende arada sizlerin mesajlarini okuyordum bana iyi geldi bazi seyleri fark ettim insanlara daha sakin biri gibi gelmeye baslamiştim fakat yaklaşık 20 gündür işlerin yoğunluğuyla sizlerden uzak kaldim ve geçen hafta fark ettim eski ben olmaya baslamisim. Bu telkinleri hayatimiz boyunca dinlemek mi gerekiyor bazen de sizlerin mesajları ben çok motive ediyor diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz????? |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Alıntı:
|
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Ben hala aynı ben sapkal89 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... herkese slm bu siteye daha yeni üye oldum the secret kitabını okudum ve hayatım deişti yaptığım her işten büyük mutluluk duyuyorum hep pozitif düşünüorum mp3leri indirmek içinde sabırsızlanıorum |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... esra 123 hoşgeldin...müzikeri çok dinlemeye gayret et tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonuç muhteşem. |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Hoşgeldin Esra telkinleri dinledikten sonra kendini ve hayatı daha da muhteşem hissedeceksin çünkü ben ve bizler öyle super hissediyoruz, paylaşımlarını bekliyoruz smiliyface sevgiler, smiliyface |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... hoşgeldin Esra, buradaki neşe, mutluluk, sevinç seni de etkileyecektir... bizi takip et, mutluluklar.... wave |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... çok tşkkr ederim hepiniz çok pozitifsiniz umarım ilerleyen zamanlarda bnde öle olurum happy6 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... şimdi belki komik bulacaksınız ama bu siteyi daha yeni keşfettiğim günlerdi.ben tüm tarzdaki ve tüm mp3leri bilgisayara arşivledim.nys.attım telefona ego güç.,kendine güven,kanseri defet.gittim nargile içmeye.daha kanseri defetin 2 dksında kafayı yemiş i şekilde kendi kendime dedimki.istanbulu yenicem,okulu 1.olarak bitiricem.enden güçlüsü yok.seni yenicem istanul.sen çok oldun artık .yeter. fln dedim.ve acayip mutluydum.kendine güvene geçtiğimdede devamlı gülmek geliyodu içimden.okadar duru düşüneiliyodumki.anlatamam.ama çok sık dinlemiştim.u olaylar olmadan bi kaç gün önceye kadar.sonra iyileştim dedim heralde biraz az dinlemeye aşladım.yavaş yavaş eskiye döndüm.galiba.ama şimdi yine başlıycam.başladım hatta.ya bu telkinli müzik'i şöyle ispatlarız.(fiziksel olarak) çaya küp şekerleri atalım.belli bi süre sonra şeker erir.küp ikende tadı aynıdır eridikten sonrada.aradaki fark gözle görülmez ama dilimiz o tadı algılar. ((klavye bozuk bazı şeyler eksikse affola)) |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... takrar başlayıp,tekrar etkilerini görürsün umarım orpeo...Hepimiz güçlü olup,sabırlı olmalıyız...Heavy metal dinleyen birini görmek güzel yha ayrıca:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 PM. |