![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
içim kıpır kıpır öyle keyifliyim ki küçük kızım bu gün erken işten çıkacağımı bilmiyor ona süpriz yapacağım.eşimle çocuklarla güzel üç gün geçirmeyi planlıyorum.her kesin her şey gönlünce güzel olsun.şuan dışarda yağmur var mutluluk yağmurunda şemşiyesiz kalın.iyi tatillery789 |
Cevap: buda benim hikayem :) harika geçen üç günden sonra bu gün çalışıyorum. çok şükür bir işim var. gerçekleşmesini beklediğim hayallerim var. önceden hayal kurmakta zorlanırdım. şimdi hiç zorlanmadan hayallerimi gerçekleşmiş gibi canlandırıyorum. sürekli yeni şeyler öğreniyor ve değişiyorum. ve öğrendiğim her şeyi hemen uyguluyorum.uygulamak hem pratik kazandırıyor hemde öğrendiklerimi unutmuyorum. bengusudan çok şey öğreniyorum. onunla evcilik oynarken bakıyorum yaşıyoruz öyle güzel anne rolu oynuyorki kemdimi görüyorum. hiç bir ayrıntıyı atlamıyor. bu güzelim hayatı anda yaşayarak mutluluğu inşa ediyoruz. dün geldi geçti gitti yarının geleceği belli değil öyleyse hayatı doya doya yaşayalım. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Şanslı birinin kızları olurmuş , sen duble şanslılardansın , ne mutlu sana , maşallah melek kızkardeşim benim :) Kızlarınla ve eşinle doya doya süper günler yaşaman dileğiyle , seni sevgiyle kucaklıyorum ... |
ama sizi takip etmek çok güzelll, hakikaten:) herhalde yeni yaşının her gününü bu kadar güzel kutsayan biri yoktur, en azından ben çevremde görmedim..ama olmalı, ol maaa lıı:) önemli olan anda kalabilmek, çünkü anda kalmak hem keyifli hem mutluluk verici..huzur veriyor..çünkü anı yaşıyoruz dünde yaşananlar veya yarın yaşanacakların sıkıntısı yok..sadece o an var..ve o andaki olaya konsantreyiz :) teşekkür ederim, güzel konular için, teşekkür ederim bu güzelll günlük için ve yine teşekkür ederim bizlere ışık tutan güzel anlar için:) iyi ki varsınız :) |
anda kalarak doya doya mutluluğu yaşayalım sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına.... bu gün 10 kasım töreninde kızım şiir okuyacaktı.. bende onu seyretmeye gidecektim... işyerinden ayrılamadım. birden kendimi kötü ve kızgın hissettim.bu duygunun artmaya başladığını farkettim. hemen kendime eft yaptım... rahatladım...başka törenlerine katılacağımı düşündüm. hava kasım ayı için oldukça güzel pastırma yazı yaşanıyor... bir taraf kışı bir taraf yazı yaşıyor. gerçekten harika bir ülkede yaşıyorum.... her şey gönlümüzce olsun. mutlu ve keyifli anlarımız anda kalarak çoğalsıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Ay canım ya, ne kadar güzel anlatmışsın. Biliyor musun, bugün aynı şey benim de başıma geldi. Sabah sabah bir sorun yüzünden sabahın altısında inanılmaz gergin uyandım ve bir anda kendimi evin içinde sinirli sinirli debelenirken buldum. Fark ettiğim an, bu sabah da uyanabildiğim, sağlıklı olduğum, güvenli adımlarla ilerlediğim için şükrettim. Hayatın süprizlerle dolu olduğunu ve her yeni günün benim içime yeni bir mutluluk getirdiğini düşünüp rahatladım. Yüzüm aydınlandı. İçim ısındı. İnsanın kendini negatif düşüncelere ve hislere kaptırması ne kadar kolay değil mi? Allahtan dönüştürülebilir olduklarını öğrendik. Kızlarını benim için de öp birtanem:)) Daha senelerce onların bilimum törenlerine katılacaksın nasılsa. Neşen bol olsun canım benim:)) İyi ki varsın:)) |
Cevap: buda benim hikayem :) kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına... yine çok olmuş sevgili günlük sana uğramayalı.... hayat yoğun bir şekilde akıyor sanki bu günlerde... kızlar gözümün önünde olmalarına rağmen büyümelerini sanki kaçırıyorum.küçük kızm beş yaşına gelmek üzere ... her gün öyle bir soruyla karşıma çıkıyorki şaşırıyorum... aralık ayındayız sanki günler benim gönlüm gibi baharı yaşıyor....sadece muhteşem dağın zirvesin kar var... geçenlerde bir yazı okudum ordaki cümle çok hoşuma gitti.."kış kalbinde baharı sakladığını söylese kim inanırdı ona'' herkesin ömrü boyunca baharı yaşaması dileğiyley789 |
Cevap: buda benim hikayem :) merhaba sevgili günlük.... ilk defa sultan olarak yazıyorum... bengusu ismine alıştıktan sonra sultan sanki yabancı biriymiş gibi geldi... bengusu küçük kızımın ismi büyük kızımın biraz kıskandığını hissettim..... bende göbek adım olan sultan ismini bengusuyla değiştirdim.... arkadaşlarımdan biri aradı oğlunun kilo problemine yardımcı olup olamayacağımı sordu. arkadaşımı kıramadım.... yaklaşık 3 haftadır her cumartesi beni görmeye geldi... sonuçta 3,5 kilo verdi.... bu pazar onların çiftliğine gittiğimde babası bana iyi ki varsın kiloyu nasıl olsa verirdi oğlum tamamen olumlu yönde değişti dedi... ne güzel umarım her kesin hayatı pozitif yönde değişir... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Günaydın Sultancım, Canım benim, gerçekten iyi ki varsın sen!!! Yakından ya da uzaktan seni tanıyan herkesin hayatını değiştiriyorsun!!! Çoooooookkkkk öpüyorum seni Sevgiler canımcım:)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 AM. |