![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) aynanın karşısındaki bene gözleri parlayana kadar bakıp seni olduğun gibi kabul edip onaylıyorum diyorum.muhteşem bir cümle .. Yazdığın cümlelerin hangisini alıntılayım bilemedim be güzelim. Ama bu bana da çok iyi geldi. Çantamdan aynamı çıkardım, kendimi olduğum gibi kabul ettim ve onayladım. Ben buyum, kendimle yaşamaya mecburum değil mi? Dolayısıyla sevmekten başka bir çarem zaten yok. :))) Bir gün senin seminerlerinden birine geleceğim sana çaktırmadan. Bahar ruhlu arkadaşım benim, senin bulunduğun her yer bahar... Gözlerimi kapatıp seminerinin harika geçtiğini görüyorum. İnsanlar senden ilham alıyorlar... İyi ki varsın şeker Sevgiyle kaaaaaaaaallll.... Kızlara da selamlarrrr :))) |
Cevap: buda benim hikayem :) Canım çakılımın sözlerinin üstüne söz bulamıyorum ... Baharda kalmayı tabi ki seversin , bahar kokulu , bahar bakışlı arkadaşım benim , seminerinin de enfes geçeceğine zaten eminim , onun heyecanı bile güzel ... Her şey dilerim her gün çok daha güzelleşir hayatında , her gün anı hanene müthiş güzellikler kaydeder, ve başarı çentikleri atarsın... İyi ki varsın bahar arkadaşım benim ... Not: Seni aramak istedim ama malesef telefonumu evde unutmuşum , seminerden sonra görüşürüz artık :)) |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
bekliyorum seminerime salonda sen varmış vereceğim.. sevgiyle kal arkadaşımy789 Alıntı:
iyi ki varsın ve tanıdım seni sevgiyle mutlu kal arkadaşımy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Bak Bilgencim, salondaki yerimiz de garanti... Hadi kalk gidelim bir gün Bengüsu'nun seminerine. Hayat enerjisine bulayalım kendimizi... Yalnız sizin ikinizi aynı ortamda gördükten sonra, ben daha da iflah olmam herhalde. Ya bu görüntü gözümün önünde o kadar net ki... Olacak galiba... Yaşasınnnn!!!! |
Cevap: buda benim hikayem :) bekliyorum öyle bir havada gelin ki vazgeçmek mümkün olmasıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Canımsın, senin baharlarından birinde orada olacağız... |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili günlük sabahtan beri öyle güzel yağmur yağıyor ki inceden inceden...yıkıyor bütün şehri.yağmura seslendim...gönlümde kırgınlık mutsuzluk yada olumsuz inanç kalıpları varsa al götür diye... bir yerde okumuştum mutsuz olduğum zaman sahile gidip duygularımı rodos rüzgarına bırakıyorum alıp götürsün diye.mutluysam poyraza bırakıyorum sürekli bana dönsün diye....sürekli gönlümde poyraz essin. veliler toplantısına gittim bu gün okul cıvıl cıvıl çocuklar öyle güzel ve enerji dolu ki ...gözler ışıl ışıl parlıyor. baktım bu enerjinin ve mutluluklarının sırrı ne diye... anda yaşıyorlar geçmişte ve gelecekte değil... geçmişe ve geleceğe zaman ayırmadan hadi hep beraber anda yaşayalım tek sır bu... sevgiyle ışıl ışıl ve mutlu kalın....y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Verdiğin bu güzel sır için çok teşekkürler canım benim. bütün rüzgarlar sana mutluluk getirsin:))) Benim de sevgilerimi iletsin:))) |
Hadi kalkkk :) Bana da gidecekmişiz gibi geliyor , yürek öyle istiyor çünkü. İki sevdiğim arkadaşımı bir arada görmek ne güzel olurdu. Şöyle koyusundan bir sohbete girişmek , anda yaşamak ve anın tadını çıkarmak . Hayali bile ne güzel... 956k |
sevgiyle mutlu kal.y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 AM. |