![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) Merhaba sevgili günlük , Sahibinin gelmesi ve seni yazarak şereflendirmesi , yazdıklarıyla başkalarına örnek olması ve ilham vermesi ne güzel di mi? :) Laf aramızda iyi ki gönüller sultanı bir sahibin var günlük sen dünyanın en şanslılarından birisin ... Ve tabi ben de öyle bir manevi kızkardeşe sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi . İnşallah yakında gelecek ve oğlum da teyzesini tanıma fırsatı bulacak ne güzel , yaşasınnnnn 956k |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
Merak etmiştim neden sultan oldu diye, cevabımı aldım:) Sultan da çok güzelll. Ne mutlu size insanlara yardımcı olduğunuz için..kilo verdiği için kendine güveni gelmiş ve tabiki sizinle iletişimde olduğu içinde bonus mutluluk yaşamış :)..bizlere çok iyi geliyorsunuz:) |
Cevap: buda benim hikayem :) adaş olmamıza inanılmaz çok sevindim : ) sevgiler : ) |
iyi ki varsın... sevgiyle mutlu kal y789 |
sevgiyle mutlu kal |
Cevap: buda benim hikayem :) merhabaa sultanın günlüğü bende bi baktım :) sultannnnn o verdidiğin 3,5 kiloyu bana versee yaa ben alsam ya olmaz mı :) |
bende eskiden çok zayıftım..her kes kilo vermek ister bende almak isterdim... bende balık yağı çok etkili olmuştu.onun tabletlrinden kullanmış bir kaç kilo almıştım. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu günü en çok bengusu seviyor... yarın annem işe gitmiyor diye.... günler su misali akıp gidiyor... geçmişin sıkıntıları geleceğin endişesi olmadan yaşamanın tadı ise bir başka güzel.... her gün gönül bahçeme ektiğim olumlu düşünceler meyvelerini fazlasıyla veriyor. sadece önemli olan negatif düşüncelerden kurtulmak bahçeyi zararlı düşüncelerden korumak... hes kese ve kendime güzel süprizlerle dolu bütün dileklerin gerçekleşeceği harika bir hafta sonu diliyorum... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Canım bacım :) süper bir haftasonu diliyor , sevgiyle kucaklıyorum , sevgiyle kal emi...956k |
Cevap: buda benim hikayem :) güzel bir haftaya başladık... her kesin gönlünce güzel bulduğu süprizlerle dolu bir hafta olsun... her hafta sonu yeni yeni şeyler öğreniyorum.... her pazar sabah sekiz gibi kalkıp her kes uyurken annemleri ziyarete gidiyorum... yol boyunca düşünüyorum... annemle babamla vakit geçirmek çok hoş... kocaman çocuk gibiler... kırılıyor biraz geç kaldın mı küsüyorlar bile... onlardan özgürleştim ... ve kocaman sevgiyle kucaklıyorum onları... sohbet ederken bir kızgınlık yada olumsuz bir şey olursaa hemen eft yapıyorum... her pazar yanıyor ve yepyeni bir ben olarak küllerimden yeniden harika bir hafta için doğuyorum... sevgiyle mutlu keyifli kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM. |