![]() |
kısmen günlük sevgili günlüğüm;bu zamana kadar değer verdiğim,sahiplendiğim bi çok şeyden daha gerçek olduğun için tereddüt etmeden sana sevgili günlüğüm diyebiliyorum.bu zamana kadar iç konuşmalarımın yüzde birini bile sana aktarsaydım ,belki de şimdi daha farklı şeyler aktarıyor olabilirdim.kapılarını ,düşman olduğunu düşünmeden pervasızca açmış bi ulus gibiyim.içimdeki halklar niyayet uyanabildiler 44 şimdi fonda hem suçluluk duyguları telkinli su sesi dinliyorum ve kendime yaptığm haksızlıklar ve başkalarına verdiğim değerin % 0,1ini bile kendime vermediğim için ,kendimden af diliyorum . . |
Ynt: kısmen günlük mrb kısmen actionsmile ilk hoşgeldin benden olsun ttli3 günlüğün hayırlı olsun canım mutlulukla dolu yazılarını bekliyoruz http://img215.imageshack.us/img215/3...ani15zpge8.gif |
Ynt: kısmen günlük hayırlı olsun günlüğün. super güzel haberlerini bekliyoruz. hoştur zaten duyacağız fakat en kısa zamanda duyma dileklerimizle. 8977 |
Ynt: kısmen günlük Alıntı:
sevgiyle kal kiss3 |
|
Ynt: kısmen günlük merhabalar kısmencim.. http://img105.imageshack.us/img105/6804/82316048oi5.gif günlüğün güzelliklerle dolsun... http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif dilerim her yeni gün yaşamına; başarıları.. mutlulukları.. huzurla kolaylıkla getirsin.. thumbsanim http://img518.imageshack.us/img518/3483/flores11yi5.gifsevgiler.. actionsmile |
Ynt: kısmen günlük güzel dileklerin için ,çok teşekkürler kiss3 |
Ynt: kısmen günlük Merhaba kısmen.Günlüğün hayırlı olsun birbirinden mutlu haberlerinle doldurursun dilerim. http://www.resimekle.gen.tr/pics/31d...e756cfcb95.gif Sevgiler. |
Ynt: kısmen günlük çok teşekkürler redflowers;umarım bundan sonra hayat dilediğimiz gibi olur da ,hep umutlu sözler yazarız.ayrıca çiçekler de bi harika.koccaman öptüm kiss3 ,sevgiler smiliyface |
Ynt: kısmen günlük sevgili kısmen günlügün hayırlı olsun inş kendin adına guzel mutlu ve umutlu seylerı yazarsın . |
Ynt: kısmen günlük iyi temennilerin için teşekkürler, bigci.sağlıcakla kal smiliyface |
Ynt: kısmen günlük benim bi tanecik günlüğüm;bi kaç saat kestirdikten sonra ,yaklaşık 2 saat önce uyandım.biraz atıştırmanın ardından, bilgisayarımı açtım ve bir haftadır olduğu gibi yine kendimi bu sitede buldum.2,5 ay önce bitmesi gereken tezimin literatürüyle ilgilii çalışmaya başlıcam birazdan.bir seneden fazla oluyor kendim için çabalamayı bırakalı.gücümün tükendiği hissi tüm bedenimi öyle sarmıştı ki,akıntıya sürüklenip giden bi tahta parçası gibiydim( bu da fazla arabesk oldu ama napiyim aklımdan bunlar geçiyo benim güzel günlüğüm y789)bi de öyle safmışım ki yaşama karşı ,tam bi "ibiş"mişim meğer.dunk56. şu 2,5 içinde ne okula gittim işte 5 kere anca dışarı çıktım,biliyosun işte cep telefonumu bile 2,5 aydır 2,5 kere açmadım y789.iyi ki yapmışım.şu 2,5 ay bana nice 2,5 aylar kazandırıcak biliyorum artık.ve biliyorum yaşam ;senden ne beklediğimi.ve daha iyi biliyorum ailenin,dostun,dostluğun,paylaşımın değerini 96.ve biliyorum ki gecikmeler olsa da ,geç kalmak diye bir şey yok 96.herneyse lafı daha fazla uzatmadan,uzun zamandır yapamadığım bi şey yapıyım ve derse artık,bu tembellik fazla 98569.tekrar görüşürüz |
Ynt: kısmen günlük :D günaydın diyim uyku sorunu sendede var sanırım dostum :p ben hiç uyumam nedense göz kapaklarım yorulur sadece bu arada su litaratür dikkatimi cekdi gecenlerde ist a gittik bi arkadasla otobanın kenarında boludagında gerede kavsagında bi ufak küccük bi lokanta tarzı bi yerde mola verdik ve orda bi kedi gördük :D sevdik felan yaa sokak kedisi felanmi cırmalamasın bizi dedim oranın sahibi yok bizim kedimiz dedi arkadasda ne sokagı dostum ya :D burda sokagı nerden bulacaksın dedi 1 diger arkadasımda hayır sokak yok ama litaratürde sokak kedisi olarak geciyo demişdi :ppppPpppp |
Ynt: kısmen günlük merhaba bigci;sana da günaydın actionsmile.ben gündüzleri çok sevmem gece daha verimli güzel geçiyor,gündüz hiç bir işimi yapamam.yıllardır bu alışkanlığım var ne yapayım işte 44.ama sağlam uyurum günde 8 saatten az uyuyunca o günüm berbat geçer. literatür dediğim,okulda tez hazırlıyorum .tez için ön bilgi toplayor ve kaynak araştırması oluyo.sonra bu araştırmaları bir kitapçık haline getiriyorsun .literatür çalışmasından kastım buydu y789.kedi espirisi güzeldi bu arada.sağlıcakla kal smiliyface |
Ynt: kısmen günlük :D bilemiyorum sebebini ama ben hiçç uyumam 1 saat yetiyoda artıyoda bana :p alısdım galiba artık uyku denen sey yok :o askerdemi alısdım nee .d ee insan sınıra yakın yerde asker olunca ister istemez gece leri uyuyamıyo :D |
Ynt: kısmen günlük Kısmen'ciğim Allah sana kolaylık versin umarım çalışmalarını başarı ile tamamlarsın .Hayatı gündüzde yaşamak güzeldir .Bir gün sende gündüzden zevk alırsın umarım.Ben sabah erken kalkmayı çok severim .Sanki gece hiç birşey yaşanmamış gibi güneşin doğuşunu herşeyin yeni bir güne uyanışını .İnsanların hayat mücadelesine koşuşturmalarını seyretmek bana yaşamın devam ettiğini anlatıyor.Geceyide severim günün sonunu herşeyin sarılıp sarmalandığını ama çok şeylerin yaşandığını hissetmek...Gece olsun gündüz olsun yaşamak güzel dilerim seninde hayatın güzelliklerle dolsun. kiss3 |
|
Ynt: kısmen günlük sevgili günlük,bikaç gündür sana yazmadım daha doğrusu yazmaya bile çekindim .zaman akıp giderken ,boşluğa bakıyorum sanki hala .biliyosun telkinlerin bugün 10. günü .yaklaşık bir haftadır ,gece kafamı yastığa koyduğumda ,ağlama nöbetlerim başlıyo.ne zaman uykuya daldığımı da bilmeden garpi rüyalara aslında ne zamandır hiç aklımda olmayan ama sanırım bende yer etmiş yaşadığım bi kaç olay gördüm rüyamda.kabus gibi değillerdi ama o zaman yaşamış olduğum huzursuzluk ,endişeyi tekrar yaşarmış gibi oldum.sanırım zihnimi çok meşgul etmişler o zmn ve ket vurmuşum sanki.demin telkinlerden sonra sitedeki arkadaşların gördüğü kabuslar bölümünü okudum.gördüklerim belli belirsizdi oysa...belki de öyle derinlere itildiler ki ,hala bunların ne olduklarını bulmakta sorun yaşıyorum...belki de fazla sabırsızım ve aynı zamanda çabuk bıkan?çünkü kendime inanmadıım gibi , 7-8 tanıştığım bu tekniğe de inanmamışım ve yeterince çaba harcamadan hem siteyi hem de telkinleri bırakmışım,bu zamana kadar yaptığım pek çok şey gibi...ve bu durum daha da olumsuza sürüklemiş beni,bugün siteye ilk girdiğimde yazdığım yazıyı okurken daha da farkına vardım.eksiler artmış.kendinden sorunluyum diye bahseden bi arkadaşıma,eğer sorunların ,hayatın için yapman gerekenleri engellemiyorsa ,o sorun,büyük bir sorun değildir demiştim...işte şimdi bulunduğum durum tam anlamıyla bu,okulda yapılması gereken bi çok işinin olduğunu bildiği halde 3 aydır okula bile gitmeyen ve bu süreçte cep telefonunu açmak istemeyip kimseyle konuşmak istemeyen ,gezmeyi çok sevdiği halde nerdeyse silah zoruyla dışarı çıkan yine ben... bilmiyorum acaba kısa zamanda üsesinden gelebilecekmiyim,yoksa giden gemilerin arkadından el sallayan yine ben mi olucam?bunu yine zamna göstericek sanırım... |
Ynt: kısmen günlük Merhaba kısmen..Günlüğünde ben de yer almak istedim..Bu kadar sıkıntılı olmana üzüldüm..Kendini biraz rahat bırakmalısın..Şu sıralar bende çok zor günler geçiriyorum ama kendimi sevdiğim insanlardan uzaklaştırmadım..Anladığım kadarıyla sen kendini her şeyden soyutlamışsın..Yanlış anlamadım sanırım..Anında mutlu olmaya çalış lütfen..Biraz daha kendine zaman ayırabiliyorsan en kısa zamanda kendin için birşey yap lütfen..Sana sevgilerimi gönderiyorum..Günlüğüme yazdıkların için ayrıca teşekkürler.. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük gülferuncum güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim.evet kendimi baya soyutladım,yanlız kalmaya çok ihtiyacım vardı.kötü diye düşündüğümüz olaylar,bazen gelecek için hazinemiz oluyo.işte sanırım buna da tecrübe deniyomuş.kaybettiğim zaman olsun,napalım amacıma biraz daha geç ulaşıcam ama sağlık olsun gönüller bir olsun...şimdi aydınlanma çağımdaymışım gibi geliyo onayi,farkındalıklarım arttı ,bu da güzel.sadece uzun bi süre tezime ara vermem ,beni tembelleştirdi,tek sorunum ders çalışamamak ,neyse onu da aşarım ...düşündüğün için çok sağol ,hepbirlikte daha iyi olucaz ,sen de moralini yüksek tut...herşey güzel olucak.kucak dolusu kiss3.sevgiyle kal |
Ynt: kısmen günlük Yaşanan her sıkıntının bizlere büyük getiriler olduğunu hep düşünmüşümdür.Yazdıklarını tekrar okursan yaşadıklarının sanada çok güzel gelişimler sağladığını göreceksin..Ben geçmişe baktığım zaman bazı şeyleri hatta acıları yaşamamın sonucunda bugünkü seçimlerde doğru kararlar almama sebep olduğunu görüyorum..O yüzden hiç bir şeyin boşuna yaşanmadığını düşünüyorum..Hayat bir okul ve her gün acı tatlı yeni şeyler öğreniyoruz..Bu da demek oluyor ki biz zenginiz..Çünkü seninde dediğin gibi bazı hatalarımızın farkına varıyoruz ve onları değiştiriyoruz..Bir de yaşayıp da farkında olmasaydık?Bu nedenle bizler zenginiz,çünkü farkındayız..Kendine çok iyi bak ve hep mutlu ol inşallah..Her şeye rağmen hayat çok güzel.. Sevgiyle kal... kiss3 kiss3 |
Ynt: kısmen günlük Ay ben bu olumlamalara fena takmış durumdayım .Sizlerden ricam konuşurken yazarken söylediklerinizdeki olumsuzlukları hayatınızdan çıkarın.Mesela acılar bizim zenginliğimiz dediğiniz anda kendinize acıyı çekip acının sonucu kendinizi iyi hissedersiniz .Buradaki amacınız hayata daha iyi nasıl bakarım ve hayatan istediğim herşeyi nasıl alırım olmalı.Olumsuz hiç bir şeyi hayatınıza sokmayın.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşayın. kiss3 |
Sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük gulferun'cum içinden ne geliyosa öyle yaz zaten siteyi takip ettikçe,olumsuz düşüncelerin olumluya dönüşmeye başlıcak,bu da yazdıklarına yansıcak zaten.hepbirlikte görücez bunu.hani bazı şeyler hatırlatılınca bize biri tarafından ,o noktayı daha fazla düşünürüz ya serpil abla da sanırım bu konuya dikkatimizi çekmemiz için söylemiştir mutlaka.böyle bi çok söz var ,bi örnek verirsem "Düsüncelerine dikkat et söze dönüsürler, sözlerine dikkat et,aliskanlik olurlar,aliskanliklarina dikkat et kisiligin olurlar,kisiligine dikkat et kaderini biçimlendirir" (Frank Outlaw).farklı bir şartlanmadan örnek vermek istiyorum kendi telkinlerimiz için; katıldığım bi seminerde konuşmacı şunu demişti; olumsuz kelimelerin olumsuzlarını bile kullanmayın .mesela ertelemeden şikayetçi birisiniz.kendinize telkinde bulunuyorsunuz ;" artık yaptığım hiç bir işi ertelemeyeceğim (1)"yerine "işlerimi zamanında yapıcam (2)"dedin dedi.eğer ilk ifadeyi söylerseniz beyin olumsuzluk ekini atar ve ertelemeye odaklanırsınız fakat ikinci ifadeyi kullanırsanız beyniniz işinizi zamanında yürütmeye şartlanır. forumdaki konuları takip etsen ve telkinlere devam etmen bile yeterli ,ifadelerinin değişikliğini farkediceksin zaten.işi zamana ve telkinlere bırak derim. günlüğümde yer aldığın için çok teşekkürler smiliyface. sevgiyle ,sağlıcakla kal.kiss3 smiliyface |
Ynt: kısmen günlük Kısmenciğim çok güzel açıklamışsın senin dediğin gibi olumsuzluklar insanı zehirli sarmaşıklargibi sarıpsarmalıyor.Sonra kurtulmak zaman alıyor.Bizler düşüncelerimizin bile farkında lmalıyızki yolumuza kendimiz engeller koymayalım.Bazen hepimiz alışkanlıklarımızdan dolayı fark etmeden yapıyoruz birbirimizi uyarırsak böylece daha dikkatli oluruz.Yolumuz açık olsun. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük sevgili günlük ,bi süre burda olmıcağım için sana yazamıcam.umarım,sana tekrar yazmaya başladığımda ,daha güzel şeylerden bahsederim.tekrar görüşmek üzere smiliyface |
Ynt: kısmen günlük noldu nereye? Alıntı:
|
Ynt: kısmen günlük blook |
Ynt: kısmen günlük of ya aslında bugün bi kaç günlüğüne gökçe adaya gidicektim.okulla ilgili bi sürü sorun çıktı of ya of 789569 88a .artık ağustostan önce hiç bi yere gidemem 88a.zalim felek sigrt56 |
|
Ynt: kısmen günlük evet yaz başlıy o rt67of cerencim ya sana tatil olabilir, ama bu yaz benim için vicdan azabı olarak kalıcak galiba,kışın okula gitmezsen yazın seve seve gitmeye mecbur kalırsın.bak okula başlıcaksın,unutma bu dediklerimi sana ibret olsun,bunalımdayım ,depresyona girdime falan bakmıyolar .işlerini okulunu zamanında hallet te benim gibi yazın pişe pişe okula gitmek zorunda kalma.neyse olumlu düşünelim okuldan da atılabilirdim,şükür o olmadı 96,neyse şakaydı napalım,hayat güzel,herşey güzel olacak dl67 |
Ynt: kısmen günlük bu tavsiyeni hiç unutmıcam art56art56 merakımdan soruyorum hangi üniversite ve ö art56art5bölüm belkide senden avantaj ve dejavantajlarını ögrenirim |
Ynt: kısmen günlük sana msj attım cerencim.ayrıca her okulun avantajı da dezavantajı da vardır ama nerde okursan oku her yerde öğrencilik iyidir .merak etme.sağlıcakla kal smiliyface |
Ynt: kısmen günlük hayırlı olsun canım...iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz kiss3 |
Ynt: kısmen günlük silvia'cım günlüğümde yer aldığın çok sağol.benim iyi haberler vermem biraz zaman alabilir ttli3 napalım geç olsun imkansız olmasın tender45 .ben de senin iyi haberlerini bekliyorum.sağlıcakla ,esenliklerle smiliyface kiss3 |
Ynt: kısmen günlük olsun canım hiç önemli değil :) geç olsun da temiz olsun smiliyface |
Ynt: kısmen günlük kiss3 |
Ynt: kısmen günlük mümkün olsa da zamanı bi durdurabilsem.aslında bi süre daha kimseyi görmek ,kimseyle konuşmak ,hiçbişey yapmadan öyle durabilmek istiyorum ama limitim doldu maalesef.senenin dörtte birini tek sığınağım olan yerde evimde geçirdim.yıllar boyu ıssız bi adada tek başına yaşamışım hissi var üzerimde.yüzleşme zamanına az kaldı,bakalım meydana çıkınca neler olucak,eski yalpalamalarım,güvensizliklerimin ne kadarı duruyo ? |
Ynt: kısmen günlük Canım öncelikle sakin ol oflaya puflaya hiç bir şe çözülmüyor .Hayatındaki öncelikli olayları insanları belirle senin için önemsiz olanlarla vakit kaybetme .Ben hayatımdan elimden geldiğince gereksizce vaktimi çalan insanları çıkardım .Bu tür insanlara ne verirsen ver ne söylersen söyle bir türlü onları değiştiremiyorsun veya yardımda edemiyorsun .Bu yüzden onlarla vakit kaybetmemeye karar verdim .Sende öncelik sıranı yap atamadıklarına katlanmak için güçlü ol . hayat herzaman güllük gülistanlık geçmiyor ama insansızda yaşanmıyor hayatında yeni insanlara yer aç bak hayat sna neler gönderecek .Bütün güzellikler senin olsun. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük serpil ablacım aslında bi off yerine ,kendime derinden bi puuuu çeksem daha iyi olur clapping. hayatım tam bi fiyaskoymuş ,bi yere bişey atayım da nereye gittiği önemli değil gibi yaşamışım,bi abukluk silsilesi olmuş aa34.kısmen yerine milenyumun ibişi nickini takmam gerekiyodu.yazarken gülüyorum,biliyorum fazla arabesk gibi görünüyo ama değil,bu kadar kendimi eleştiriyim artık 25 yıllık abukluk yeter.aslında birilerini suçlaya suçlaya bu hale geldim,değişmeyen bi ben,kişiler değişse de yöntem aynı olduğundan yine gerzek olaylar.başkalarını suçlamıyorum artık,zaten en büyük sorun buymuş .ben soktum onları kendi filmime,tarzım bu diyemedim,müdahale edemedim ,benim sınırlarım ve beklentilerim bu demeyi beceremedim.ne olabilirdi ki?ama hala iyi karekter oyuncularım var şükürler olsun ki 96 .birazdan ahmaklığımı bi güzel sarıp sarmalıcam,son bi kez öpüp okşıcam ,sonra bi camiinin kapısına bırakıp kaçıcam b456,umarım bulup geri getirmezler aa34. serpil ablam hayat güzel biliyorum; ne istedini bilen,var olma ve savunma mekanizmasını geliştirebilmiş insanlar için.sen de onlardan birisin,artık ben de öyle olmak istiyorum,mutlaka ki sancılı dönemlerim olucak bundan sonra,eğer bu dönemi çabuk atlatırsam süper olucak .ablacım sevgiyle kal,koccaman kiss3 smiliyface smiliyface smiliyface |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM. |