![]() |
Ynt: kısmen günlük Alıntı:
Sevgiyle kal.. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük doğru olanı yapıyorsun canım negetif enerjileri üstüne alma uzak dur hismiley |
Ynt: kısmen günlük merhaba sevgili günlük;öyle tembelleştim ki,sana bile yazmaya üşeniyorum artık 98569.telkinler iyi geldi ,psikolojimi baya toparladım . |
sende kendi günlüğüne üşeniyor, yazmıyorsun... smiliyface gulensmiley yakında bi seslendirme olacak. hayal ablamız yapacak, daha da güzel olacağına emin olabilirsiniz... şimdilik bu kadar bakarsınız bi sürpriz olur... super sapkal89 |
Ynt: kısmen günlük valla ben peşin peşin söylemişim ,tembelim bu ara diye hih33.zaten bi satır yazabilmişim anca ,bu da söylediğimin kanıtı smil56.seslendirme mi olucak ,süper süper sevincli 956k.emeğinize sağlık valla ,hayal ablanın sesinden de ne güzel olur dinlemesi gogogo .kendine iyi bak ,sağolasın smiliyface |
Ynt: kısmen günlük sevgili deranged merhaba baktım bugün yeni gördüm günlüğünü, nicklerin kafa karıştırıyor yavv şaşkın yaz okuluna gidiyorsun sanırım, kolay gelsin sana, zor evet okula gitmek yazın ama sonuçta derslerini toparlayacaksın, bir de hayatta ne kolay ki insanlar nereye giderse gitsin, okusa da, çalışsa da... super senin radyonu dinlemek istiyorum ama radyoyu nasıl dinleyeceğimi bilmiyorum, açıklarsan bir dinleyicin de ben olmak istiyorum. music45 |
Ynt: kısmen günlük merhaba caribbean , evet ametist nickinden başladım deranged olarak buldum kendimi sevincli.yok yaz okuluna gitmiyorum ,o yaşı geçtim maalesef caribbean sigrt56.yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum daha doğrusu çalışıyodum 3 öncesine kadar bakalım pazartesi okula gidicem bakalım okul yerinde duruyo mu ve tez danışmanım hala benimle çalışmak istiyo mu?hep olumlu şeyler söylüyodum sana bu sefer de biraz içini karartıcam aa34. benim durum da vahim 88a gecenin köründe efkarlandım yine.ne kadar da düzeldim desem de,arada kayıplarım aklıma geliyo,idealimi depresyon denen meret yedi ,bitirdi.şu üçdan beri ilk kez tezimle ilgili bi kaç makale okudum.kendimi kötü hissettim.çünkü zaman geri gelmiyo kayıplarım aklıma geldi ve boşuna geçirdiğim bunca zamanın geleceğimden neler götüreceğini farkına vardım sigrt56.ne yapacağımı bilmiyorum,akademisyen olarak kalmak istiyodum.ama şu bi sene içinde hocamın öyle güvenini sarstım ki,bana olan tüm güvenini yitirdim.ailemin de eski inancı kalmadı bana karşı.bundan sonra tezimi tamamlayıp nokta koyucam sanırım bu okul macerasına maalesef ama.inanılmaz derecede yıprandım.ne öğrencilik hayatımın tadını çıkartabildim ne de mesleğimle ilgili kendime bişeyler katabildim.işim gücüm kendime ağlamak üzülmekle ve sorunumu düşünmekle geçti.sana da tavsiyem şu;sırf sorununa,rahatsızlığına kapılıp,okulunu-gelişimine fayda sağlayacak şeyleri ihmal etme.telkinler cidden cok yardım ediyo ve zamanını senden götürmüyo(keşke bi kaç sene önce bu site olsaymış emb23)yani diyeceğim günlük olumlamalarını yap telkinlerini de dinle ama hayatta gerçekleştirmen gerekenlerin de peşinden git.aslında sf'de en iyi ilaçlardan biri de kendini bi konudan en iyi noktaya getirmektir.bi şeyin en iyisi ya da en iyisini yakın bi yerde olduktan sonra insanların sana bakışı değişiyo.çünkü sen bulunduğun ortamda özel biri oluyosun ve özel insanlar da daima tasvip edilirler(hatta en abuk şeyi yapsan bile rt67). bu arada bi kaç gün sonra yayına başlıcam(daha doğrusu okula gidiyim bi kaç gün içinde gittiğim günün akşamı yayın yapıcam.okula tekrardan gitmeye başlama kutlaması y789.sana yayın yapacağım saati,günü özel mesaj olarak bildiririm. kendine dikkat et,sevgiyle,sağlıcakla kal smiliyface hismiley |
Ynt: kısmen günlük canımcım mutlu satırlarını heyecanla bekliyorum :) ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki....diyecek söz bulamıyorum.. bakalım inşallah sabrımızın karşılığını alıcaz ha gayret bisiklet |
Ynt: kısmen günlük inşallah canım benim,ya hakediyoruz aslında istediklerimizi ama ne biliyim bi yerde bi eksiklik var.amacımızın ardından gidecek motivasyonumuz hala niye yok dusun.neyse biraz çabalamak lazım,biraz da isteklerimizi netleştirmek belirginleştirmek.belki de gerçekten çok istemiyoruzdur.isteyecek noktaya hazırlamak lazım sanırım beynimizi.habersiz bırakmam merak etme,sen de bırakma kiss3 smiliyface |
Ynt: kısmen günlük merhaba, açıkçası böyle umutsuz bir şekilde yazılar yazmana pek alışık değilim, bilsen bana yazdıkların beni ne kadar motive etti. telkinlerin üstüne super bir şekilde geçti. sen bir şeyleri başardın, başarıyorsun, akademisyen de olursun hiç merak etme, neden olmayasın, allahın adamları oluyor da sen mi olamayacaksın. insanlar konuşa konuşa anlaşıyor sonuçta, dersin hocana sorunlarım vardı, depresyondaydım diye, nereden başlarsan senin için kar sonuçta, insanoğlu inandıktan sonra her şeyi yapar. yapacağını biliyorum, inanıyorum sana. güçlü bir insansın sen. sevgiler. |
Ynt: kısmen günlük senden gelen böyle olumlu ,güzel cümleler senin adına da kendi adıma da çok mutlu etti sevgili kardeşim alk78 kiss3.umarım dediğin gibi olur smiliyface.senin de bahsettiğin üzere umudu kaybetmemek-hayalinin peşinden gitmek en büyük mutluluk aslında (insan bu yoldan saptığında farkediyo bunu tuh788).evet şimdi,kendimizi gerçekleştirye çabalama zamanı blissy sen de kendine çok iyi bak,çok sağol sevgiyle ,sağlıcakla,umutla kal smiliyface mlk34 |
Ynt: kısmen günlük Aman ya nedir bu haliniz yaz geldi gençlere rehavet çöktü.Bakın karşınızda bu yaşta kendini geliştirmeye çalışan hala kendinden vazgeçmemiş biri var .Sizler çok şanslısınızki genç yaşınızda böyle bir siteyle tanıştınız .Bende sizlerin yaşlarında tanışmış olmayı isterdim beki hayatım çok farklı olabilirdi .Kısmen'ciğim sen daha hiç bir şey kaybetmiş değilsin canım .Çekim yasasını devreye sok olumlu düşün ve iste bak neler olacak istemekte sınırsız ol sen herşeye layıksın.Kendine güvenli günler dilerim. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük haklısın yüzü de içi kadar güzel olan ablacım benim,sen de herşeyin en güzeline layıksın kiss3.valla böyle güzel insanların, yardımlaşmanın,paylaşımın ve anlayışın var olduğunu bilmek ne büyük mutluluk ve şans 128956.evet kaybetmedim sanırım .haklısın serpil abla ,çekim yasasını bilinçli olarak devreye sokmamın zamanı şimdi.nasıl olsa çekim yasası hep devrede,sanırım istemediklerimi çağırarak olumsuzlukları çekiyorum habire.bari istediklerimi çekmeyi deniyim,kaybediceğim bişeyim olmaz aksine ... hayatının kalbin gibi güzel olması dileklerimle sevgi ve saygılarımla smiliyface |
Ynt: kısmen günlük günlük keşke başkaları da senin gbi olsa.müdahale hakkı bulmasalar kendilerinde.evet ,çok sıkıldım kendimi toparlayamıyorum artık ,en yakınımdakiler hevesimi azmimi alıp götürüyo,düşüp tekrar ayağa kalmak ,sonra bi daha bi daha ...,offf ... yaşamıma müdahale edilmesinden bıktım, eğer istemiyosam yorum bile yapmasınlar ama yapıyolar çünkü daima ihtiyaç duyarlar buna, yaşama amaçları bu dur çünkü. kafalarındaki-olmak istediğin adam olmazsan ,paçandan habire çekiştirip dururlar.yanlış olduklarına inandıkları şeyleri düzeltmen için şansta tanırlar göyya dlckrn hatanı düzeltmen gereken tarih bile bellidir. o süreden sonra istedikleri gibi olmadın mı , yağını suyunu mazotunu verdik nası çalışmazsın diye çıldırırlar .en büyük cehennemi de çevrendekiler oluşturuyomuş.okyanus aşırı gitmem gerekimyo sanırım,kendi imkanlarımla b456. |
Ynt: kısmen günlük Canım benim.O müdahale anları ben de çok iyi bilirim.Ben kendime ayrı bir hayat kurmama rağmen yine de karışan parmak sallayan çok oldu bana.Çok üzüldüm,tartıştım yeri geldi,kırdım ve kırıldım. Ama şimdi artık herkes sınırlarım olduğunu biliyor.Nasıl mı?Muhalefetçilerimi aldım teker teker karşıma ve benim sınırlarım bunlar,bu sınırların ötesi mayın tarlası dedim.Bu sınırları aşmaya,bana karışmaya kalkarsanız,doğrularımı, felsefemi değiştirmeye kalkarsanız beni unutun aileden çıkarın dedim.Çok tepki aldım evet.Hatta aylarca aranıp sorulmadım.Asi damgası yedim.Ama hiç pişman olmadım.Bu benim hayatımdı çünkü.Ve iyiyide yanlışı da bilicek kadar aklım vardı.Yaş demiyorum yaş her zaman doğruları vermiyor insana çünkü. Sınırların olsun hayatta.Her şeyin bir yeri,bir zamanı olsun.Karışacakları zamanda olacak mutlaka ama sen izin verdiğinde,fikir sorduğunda.Bu anları sen belirlemezsen müdahaleciler artar ve kendine bile sınır koyamazsın.Naçizane fikirlerimi bunlar. Sevgi ve iç huzur dolu günler diliyorum. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük kısmen cim.. ark5 yeniden başla canım.. "zaman geri gelmiyo kayıplarım aklıma geldi ve boşuna geçirdiğim bunca zamanın geleceğimden neler götüreceğini farkına vardım" demişsin.. iki üç ay sonra bu günlerin içinde aynı şeyi söyleyeceksin.. onun için yeniden başla.. içinde seni geçmişe sürükleyen ohoo çok geç kaldın diyen sesine bi sus bakayım de.. bu gün yeni bir gün.. tez danışmanının daha önceden güvenini kazanan sendin.. yine yapabilirsin yine başarabilirsin.. sevincli üstelik şimdi daha bilinçli.. daha güçlü.. daha farkında bir sen var.. thumbsanim eski senin üzerine çook güzel şeyler eklemiş başarılı bir sen.. super goethe en büyük eseri faust u bitirdiğinde 82 yaşındaydı.. galileo ay ile ilgili çizimler yaparken 73 yaşındaydı.. mimar sinan selimiye camiisini yaptığında ise 86 .. bizler daha o kadar genciz ki.. her şeyi başarabilecek güce sahibiz.. yazılarından takip ettiğim kadarı ile sen harika bir insansın.. kelimelerin gücünü biliyor bizlere çok güzel destek oluyorsun.. evet şu anda hassas dönemindesin ama içindeki mücadeleci ses sana kendini her alanda fark ettiriyor.. başkalrının yaşamında bıraktığın değerli izler başarılı olacağının en güzel göstergesi.. bazen çevremizdekilerin eleştirileri bizler için itici güç oluşturur.. onlar için ya da onlar söylediği için değil kendin için bas gaza.. belli bir dönem duymazdan görmezden gelmen gerekebilir ama sen hedeflerine ulaştığında bu yıpratıcı dönemin hatta seni eleştirenlerin bile katkısı için teşekkür edeceksin hayata.. http://img510.imageshack.us/img510/3964/11qe8.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük Ne olursa olsun hayattta hiçbir zaman geç değildir. Önemli olan başlamaktır. Bizim başladığımız andaki duygularımızdır. Nufus yaşımız kaç olursa olsun içimdeki çocuk ve biz öğrenme azmimiz herzaman önde gelir. Öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yoktur. Yaşadığımız yıllar bize tecrübe ve farkında olmadan deneyim ve gözlemlerimizi biriltirmemizdir. Yeniyi başlama heyecanı ve azmiyle başayınız sizi sonuna kadar destekliyorum. Bizden istediğinmiz birşey varsa biz yanınızdayız. Ödül olarak size bir buket çicek veya canınız ne isterse yanınızda olsun... sevgiyle kalın....... |
Ynt: kısmen günlük kısmencim nolur moralini bozma yoksa benimki de bozulur rt67 şaka bir yana seni en iyi anlayacaklardan biri benim. benim de durumum aynı. tez meselesi. benim de moralim çok bozuluyor ama vazgeçmiş değilim. sen de vazgeçme. çalıştığım için ben de vakit ayıramıyorum, vakit olduğunda da yorgun oluyorum malesef. ama bugüne kadar yapamadığım bir şey olmadı, bunu da yaparım. eminim sen de yaparsın. benim danışmanım da benden vazgeçiyordu zor ikna ettim. kolay kolay vazgeçmeye niyetim yok. insanın içindeki korkular adım atacak istek bırakmayabiliyor bazen. bence hem senin çevrende moralini bozan insanlara hem de içinden gelen kötü seslere karşı kulaklarını tıka. ben öyle yapacağım. sonra diplomaları alıp beraber kutlarız belki... |
Ynt: kısmen günlük böyle durumlarda yapılacak şey dialogdur bence, konuş, tartış ne varsa, neden şikayet ediyorsan, anlat bir bir eminim herkes payına düşeni alacaktır, yaptığını gözden geçirme ihtiyacı hissedecektir. eğer bunu yaparsan, olaylara farklı pencerelerden bakmalarını sağlayabilirsin, insan bilmediğine düşmandır çünkü. sen de artık eski halini aştın bundan sonra biraz daha gayret edersen, başaracağını biliyorum. sen çalış, zorla kendini. thumbsanim bazen insan kendini zorda hisseder, bunalır ama bir anda içindeki o istek azim ortaya çıkar, herşeyi silip süpürür. umudunu kaybetme, ümitsizliğe düşme hiç bir zaman. |
Ynt: kısmen günlük redflowersım,samanım aysuntcum umelihacım ve sevgili kardeşim caribbean ne denir ki canlarımsınız valla .çok teşekkürler,moralim yerine geldi tekrar toparlanıcam iyi de olucam çünkü artık beni bu derece düşünen-sevdiklerimin sayısı arttı kiss3.iyi ki varsınız.bi iki gün çok fazla siteye giremicem merak etmeyin,biraz derse konsantre olucam-tezimi toparlıcam ve cuma hocanın yanına gidicem.iyi haberlerimi veririm akabinde .hepinizi seviyorum,iyi ki varsınız kiss3 kiss3 smiliyface |
Ynt: kısmen günlük 25889 art56art56 |
Ynt: kısmen günlük blissy kiss3 güzel haberlerini bekliyor olacağız canım.. ark5 bol şans diliyorum.. yüreğimiz seninle.. http://i264.photobucket.com/albums/i...1/ck0zn98c.gif sevgiler.. |
Ynt: kısmen günlük kiss3 cuma günü haberdar ederim samancım,çok düşüncelisin iyi ki varsın bitanem.sevgilerimle smiliyface |
Ynt: kısmen günlük Çekilin bakim kısmen geliyor.Sen yaparsın bu işi.İşte bi kutlama daha çıktı bize. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük ay gülüm benim ,sağol canınıniçi kiss3 evet biraz komik olucak ama okuldan geldikten sonra kutlama yaparız girlhaha |
Ynt: kısmen günlük Canım sana en içten başarı dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum .Bırak sana kim ne derse desin sen önüne bak .Herkese kulaklarını tıka sonra sana yapmasaydın bu senin hayatındı diyorlar .Önce mahvedip sonrada bunu söylüyorlar.sen kendi işine bakarsan ve bunda kararlı olursan seninle baş edemeyeceklerini anlayıp seni bırakıyorlar .Onların dediğini yapıp pişman olacağına sana isyancı desinler kendinden ve yolundan vazgeçme.Sana kucak dolusu sevgi bizden. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük sağol benim canım ablam ,sonuna kadar haklısın.insanın bi anda bazı şeyler kafasına dank eder ya ,işte benim de öyle oldu.desteğini,birikimlerini benle paylaştığın için çok teşekkürler.iyi ki varsın ablam 96. saygılarımı ve en içten sevgilerimi yolluyorum kiss3 |
Ynt: kısmen günlük çok güzel bi gün geçirdim doğum günü arifemde.dün sabahladım ve meşhur raporumun çoğunu tamamladım girlhaha.hiç uyumadan okula gittim coffe2.hocam çok iyi karşıladı,daha doğrusu anlayışla karşıladı desem daha iyi olur.neden böyle oldu diye sordu,3,5 aydır neden okula gelmemiştim.tabii merak etmekte haklıydı.ama nerden başlayabilirdim ki,söyleyeceğim bişey yoktu maalesef-daha doğurusu aklıma gelmiyodu,neden kaynaklandığı.nesnel bi nedenim yok dedim,aslında mutlaka olmalıydı yoksa niye sorunlu olayım ki diye düşüneceğini biliyorum.işin nesnel boyuttan çıkıp,bilinçaltı boyutuna taşındığını ve o bölgenin temizlenmesi gerektiğini ve temizlemeye başladığımı söyledim bisiklet ama çok üstünde durup anlatmayı tercih etmedim çünkü yaklaşık 45 dakika kadar doktora döneminde gördüğü psikiyatrik tedaviden sonracığıma bi sürü psikiyatri terimlerinden bahsetti durdu.illa doktora git dedi,ben de bundna yaklaşık 4-5 sene önce psikiyatristle görüştüm ve yaklaşık bir sene p....c isimli ilacı kullandığımdan fakat ilk bi kaç ay işime yaradıktan sonra daha sonra sorunumun üstünü örtmekten başka bi işe yaramadığını söyledim.şimdi iyiyim dedim.nasıl oldu tedavi mi gördün dedi,ilaç mı kullanıyosun dedi.hayır dedim ve telkinlerden bahsettim,güldü mutlaka yararı vardır ama onlar destekleyici şeyler olabilir anca dedi.bi de internete çok güvenme oooo neler var gibi cümleler kullandı 12389.yine iyi bir doktor bulup bi tedavi süreci önerdi tuh788.ben de asıl, antidepresanlar ve diğer psikiyatri ilaçlarına bu kadar yüklenilmesinin sadece bu sektörün para kazanması daha çok daha çok para kazanmayı düşündüğünü ve bunu gerçekleştirmeleri için her yolun mübah olduğu konusunda dlckrn net bişeyler söyledim.ve antidepresan kullanımına sıcak bakmadığımı tekrarladım.o da onayladı ama hala iyi ilaçlar iyi doktorlar var ,ama onları bulmak önemli dedi.haklısınız ama bunun kriteri ne dedim?sonra daha bi sürü konuşma geçti aramızda gerek psikiyatri ile ilgili olsun gerek telkinler ve beyin dalgalarıyla ilgili olsun baya konuştuk 44.aslında hocamın benle bu kadar ilgilenmesi,kendi fikrince bana yollar gösterip bi sürü zaman harcaması çok hoşuma gitti tender45 benim için çok değerli biri .cidden hocamı önceden severim amabugün bi başka sevdim,bi başka iyi niyetini farkettim.bu arada tezimden de bahsettik partysmiley.okulda da yokluğum hissedilmiş,her karşılaştığım hoca nerdesin niye yoksun ortalıkta diye sordu ttli3.bu da çok hoşuma gitti blissy.bi de aşık olduğum 3,5 aydır yüzünü görmediğim adamla oturduk kantinde biraz cat3500.çok uykum vardı çok fazla konuşamadık,okuldan erken çıkıcağımı uykumun olduğunu söyledim.dalıp dalıp gidiyodum ,nerdeyse uyuyup kalacaktım.o da anladı güldü tamam çok özlemiş beni,benim kadar mı bilmiyorm ama bana hasretle bakışından anladım.hayat güzelleşmeye başladı . arkadaşlarım herşey için çok sağolun bana en kötü dönemimde destek oldunuz bana güç verdiniz ,iyi ki böyle bi siteyle tanışmışım.normalde pek şükreden biri değilim,içimden gelmiyo açıkçası,ama ben telkinlerle bu siteyle tanıştıktan sonra ilk kez bu kadar içten şükretmişimdir 96,teşekkür etmişimdir ihtiyacım olan şeyi kendimi arındırmamı sağlayan bu siteyi-telkinleri bana kazandırdığı için evrene 128956.telkinler için tekrar tekrar tekrar başta atakan bey olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim alk78. gerçekten özel bi ortam burası,bi büyüsü bi tılsımı var mlk34 o da ayrı ne diyim ki,iyi ki varsınız iyi ki tanıştım sizlerle 96.hepinizi çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kısmen günlük hayal ablacım yok valla zamanelikten değil.ben 3,5-4 ay önce hazırlamam gereken raporu 2 günde hazırlamaya kalktım ve 48 saatten fazladır uykusuzdum 98569.zaten okula giderken de gözlerim kan çanağı gibi,göz altlarım da mordu.bi de yaklaşık 2 saat hocamla konuştuk o daha da yordu.sonrasında enerjim bitmişti zaten ne yapayım girlhaha onla yine de oturduk baya .ben gerçekten kötü bi dönem atlattım yazdığım yazılardan biraz anlaşılır,biraz da kaynağı aşktı daha doğrusu sorunumu tetikleyen şey o oldu.onca sorunum arasında başka birini düşünmek bi yana onu anlamayan çalışmak ona zaman ayırma fikri ve bunu başaramayacağımı düşünmem beni daha da kötü yaptı.onla sadece internet üserinden konuşuyoduk telefonlarım da kapalıydı o dahil kimsenin sesini duymak istemiyodum ,ama vardı zaten ondan haber alıyodum ve zamanı gelince-kendimi iyi hissettiğimde yanımda olacaktı biliyodum. içime ,telkinlere ve siteye döndüm.iyi ki böyle bi süreç yaşamışım.bu süreç bana kendimin herşeyden daha değerli olduğunu gösterdi,kendimi her halimi kutsamaya başladım,şimdi çevremdekiler de bundan payını alıcaklar çünkü benim değer verdiğim herkes değerlidir ama hayatımın merkezinde ben varım artık .tüketmiyorum ,sağlam sağlıklı yaşamaya çalışıyorum artık daha sakin olmaya çalışıyorum. bu arada çocuğa gelince evet hayal ablacım hiç iş yok,iki kelime eder mıy mıy,sonra bişey derim küser,küstün mü derim niye ksm der dlckrn çekingenin biri ama çok sevimli bi çekingen gulensmiley,konuşmakta zorlanıyo yanımda,ben konuştum o uykusuz halimle,öyle yorgun öyle bitkindim ona rağmen konuşuyorum ama bi yere kadar enerjim olsaydı uğraşırdım zorla konuştururdum.olmaz ki öyle sus pus.neyse çok zaman var önümüzde cat3500 ben onu konuştururum.bazen düşünmeden çocuğum gibi azarlıyorum o da çocuk gibi boyun büküp açıklama yapıyo ya süper girlhaha.neyse şükürler olsun ki karşıma çıktı ,gerisini hallederim ben blissy ablacım seni de çok öpüyorum kiss3 görüşürz sevincli |
Ynt: kısmen günlük kısmencim naptın sen böyle yaaa, dur bir alkışlıyım da seni havalara gir 25889 çoook sevindim, senin adına, ben de bugünlerde senden böyle bir çıkış bekliyordum açıkçası, o yüzden fazla şaşırmadım ama çok mutlu oldum. valla döktürmüşsün ama ya biraz şaşırdım tamam, wonderfull demek istiyorum. dönemeci atlattın anlaşılan, ne güzel baksana 3 aylık programı 2 günde yapmışsın, harika bir şey ama bu iki günün nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. ne karın ağrısıdır o dimi. entellektüel sohbet te yapmışsın, bir gün inşallah ben de yaparım bizim hocalarla. aşk karşılıklı gibi ama sen büyütmüşsün daha önce, çekingen diyorsun ya, yanında da konuşamıyormuş kesin o da sana aşıktır, ben öyle hissettim yazdıklarından sevincli çok acımasızsın ama ya öyle azarlanır mı, bak bir de çok süper demişsin n9598 yolun açık olsun, inşallah doğru insandır ve mutlu olursun. sevgiler gulensmiley |
koccamn öpüyorum seni kendine iyi bal,görüşürüz kiss3 |
Ynt: kısmen günlük Kısmen senin adına çok sevindim canım.. Hayatında her şey hep böyle kolay ve istediğin gibi aksın..Aşk hayatında da güzel gelişmelerin haberini bekliyorum.. Sevgiyle kal.. kiss3 kiss3 |
Ynt: kısmen günlük içimden hiç yazmak gelmiyo be günlük ne yazıyıyım ki ben sana şimdi.okulla ilgili gelişmeler var düzenli gidip gelmeye başladım hatta sabah işe gider gibi kalkıyorum 7-8 gibi yorgun argın evde oluyorum.lab da hep ayaktayım yorucu işte.aşk işi fos çıktı resmen emb23.bilmiyorum bu tempoda zaten aklıma gelmiyo unutmaya başlamışım ama unutmak istemiyorum işte .biraz fazla keskinim,yapmamam gereken bişeyi yaptım ona karşı ve cezasını da çekiyroum geri adım atamam artık.çünkü hatanın çoğu onda.ama ne söyleyeceğini cevabını bile beklemeden çok kötü şeyler yazdım ona.benim suçumda bu.sanırım geri dönüşü yok sanırım .bi kaç gündür tepkisiz kalışından belli işte .napalım başlayamadan bitti sigrt56.bu kadar keskin olmak iyi değilmiş,bu ceza da sanırım bu huyumu törpülemeye başlamama neden olur o kadar agl34.neyse gelişmelerden haberdar ederim seni ama bundan sonra daha rutin sıradan şeyler yazıcam sanırım uzun bi süre rt67... |
Ynt: kısmen günlük sevgili kısmencim hayatta hata yapa yapa hata yapmamayı öğreniyoruz.... b456 sıkma canını her hata bize bir deneyim kazandırır bunu unutma şekerim... utananadam güzel günler dileğiyle...sevgiler... hismiley |
Ynt: kısmen günlük Kısmen'cim sen bence kendin için en doğrusunu yaptın.İlerde fikirler durumlar değişebilir söyledim sana.Şimdilik gönlünü nadasa bırak biraz.Hem sen hem o çok yıprandınız bu aralar.Herşey girer yoluna sen içini ferah tut gülüm. kiss3 |
Ynt: kısmen günlük ya inşallah be gülüm bilmiyorum ya ama bildiğim bişey var sanırım günlüğüm bi süreliğine güzin abla köşesi modunda geçicek khkh56.of of iyi ki varsın ya .benim kalın kafam almıyo işte sabırsızım agresifim kompleksliyim girlhaha çok sağol bitanem arkadaşlığın dostluğun için bu arada suzzyciğime de çok teşekkür ederim ikinizi de çok öpüyorum iyi i varsınız kiss3 |
Ynt: kısmen günlük Kısmen'ciğim malesef hayatın kullanma kılavuzu yok herşeyi hata yaparak öğreniyoruz önemli olan hata yapmak değil hatalardan ders almaktır sen kendi hatalarını farkına varıp onlardan vazgeçe bilirsen çok iyi sonuçlar ala bilirsin .Kendini hiç bir şey için üzme ve yoluna devam et.Bakalım hayat sana ne gibi süprizler hazırlıyor. kiss3 |
|
Ynt: kısmen günlük hatanın çoğu onda demişsin ama bak sen de çok aceleci davranmışsın, çözülemeyecek sorun yoktur ama belki düzelir neden olmasın, olmazsa da dünyanın sonu değil, önemli olan hatalardan ders çıkarmak, bir tecrübe daha kazanmış oldun bu sayede en azından, zaten hayat ta düşe kalka öğreniliyor. küçükken düşmeseydik şimdi yürüyebilir miydik? her şey olacağına varır, takma kafana sen, kol kırılır yen içinde kalır, biri gider, öteki gelir, hayat devam ediyor. sevgiler |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM. |