Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   corlumemet'in değişim süreci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9492-corlumemetin-degisim-sureci.html)

corlumemet 01-06-2008 11:49 AM

corlumemet'in değişim süreci

Merhaba

Ben epilepsi(sara) hastasıyım.Benim rahatsızlığım düşüp bayılma şeklinde değilde özellikle başımda,yüzümde uyuşma,yüzümün kızarması ve uykumun gelmesi.İlaç kullanıyorum.Doktorumun söylediği ben %49 unu yaptım %51 senin top sende DÜŞÜNMEYECEKSİN rahatsızlığını diyor.Gerçektende düşündüğüm zaman çok daha rahatsız oluyor etkilerini daha fazla hissediyorum oysa düşünmediğimde yada aklıma gelmediğinde daha rahatım.Hastalık hastası derler ya onun gibi.

ne zaman ve neleri dinlemeye başladım bende sizlere yazmak istedim.

31 mart 2008 de dinlemeye başladım.

1.hafta=suçluluk ve ego(1 hafta dinledim)

2.hafta=

1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven(ek)
4-b.düşüncelerini önemsememe(ek) (1 hafta dinledim)

3.hafta=14/04/2008 başladım-

1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı(ek)
6-ertelemeyi bırak(ek)(10 gün dinledim)

24/04/08 başladım

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı(ek)
(17 gün dinledim)

10/05/08 siparişleri aldım int bağ ekleyerek dinlemeye başladım.

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı
8-int.bağımlılığı(ek)
(17 gün dinledim)

26/05/08 de dinlemeye başladım

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
8-int.bağımlılığı
9-olumlu düşünce(ek)

tabiki bunları günde neredeyse 10 saat bazende daha fazla dinliyorum hayatımda neler değişti son zamanlarda en önemlisi interneti bıraktım hayata karşı daha olumlu daha neşeli olmaya başladım .

neden daha önce yazmadın derseniz bana telkinlerin etki etmesi neredeyse 2 ayı buldu gerçekten belki sağlık sorunum yüzünden belkide aşırı dirençli olmamdandır çünkü ben alışkanlıklarımı çok çabuk değiştiren her ortama hemen ayak uydurabilen esnek biri değilim.

yukarda yazdığım telkinleri gece yatarken ve bazende uyandığımda karışık olarak dinliyorum işe gidip gelirken serviste ve işte müsait olduğum zamanlardada en son eklediğim telkini sadece dinliyorum daha hızlı etkisi olsun diye mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini bu şekilde dinledim gece uyurken karışık olarak diğerleriyle beraber işe gidip gelirken ve işte müsait olunca 3-4 saat sadece bu telkini tek dinledim ve 20 gün içinde internet bağımlılığımdan kurtuldum bunu internet bağımlılığı bölümüne yazdım.

şimdilerde son 5-6 gündür olumlu düşünceyi dinliyorum bu şekilde son iki gündür iyiydim neredeyse herşeye gülüyordum birde içimden hep şarkı söylemek geliyordu ama dün akşam duruldum daha önce dediğim gibi belki aşırı dirençli olmamdan dalgalanmalar oluyor ama bu dalgalanmaların süresi dahada azalıyor mesela ben ilk dinlemeye başladığımın 3. 4. günü öyle bi rahatlama hissi hissettim ki bu etkiyi daha önce antidepresan ilacı kullandığımda hissetmiştim gerçekten eminim kuş gibi uçuyordum sanki ama bu etki geçti dalgalanmalar sürüyor fakat iyiye doğru gidiyorum ilerde kötü düşünceler yada kötü hissetme olmayacak bu gidişle yanlış anlamayın sakın arkadaşlar ben yine ilacımı kullanmaya devam ediyorum bu telkinler benim için destek sadece .

Daha önce duyduğuma göre yer yüzünde 3000 e yakın hastalık varmış ve bunun 2000 den fazlası psikolojikmiş bunu doktora söylediğimde daha fazla olduğunu söyledi eğer gerçekten öyleyse bu sitenin önemini daha fazla anlayamıyorum .

şimdilik sevgiyle kalın. smil56

corlumemet 02-06-2008 09:22 PM

Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Dün sabahtan iiyiydim neşem yerindeydi fakat işe gidince duruldum her zaman azgın denizler gibi olmayacağım tabiki ama daha olumlu bi sakinlik bi huzur hissi vardı sanki üstümde ve önceden bi işi yaparken acele ederdim şimdi o yok gayet rahat ve yavaş bi şekilde o işi yapıyorum stres kalktı üstümden diyebilirim bugünde sakindim artık televizyon seyretme hisside yok içimde sadece haberlere bakayım diyorum ama onada bakmak gelmiyor içimden başımı yana çeviriyorum sadece sesi dinliyorum televizyon artık beni esir alamıyor düşünüyorumda ne kadar boş işlere zamanımı harcamışım onca zamandır.bugünde 02/06/08 sakindim çıktım dolaştım uzun zamandır sinemaya gitmemiştim bi film izledim indiana jones un güzeldi bi macera filmi kristal kafa avcıları ama bi ilave daha yapmak istiyorum daha önce yazmıştım işte ve serviste en son eklediğim telkini sadce tek olarak dinliyorum demiştim bu telkini tek dinleyince bazen baş ağrısı yapıyor o zaman diğer karışık telkinleri dinlemeye başlıyorum ve rahatlıyorum eğer sizde böyle yaparsanız aklınızda bulunsun belki suçluluk ve ego telkinini dinlemediğim için bu etkiyi yapabilir sanki bi boşluktayım ama ilerde mutlaka heeflerimi belirleyeceğim gibi geliyor bana bu hep böyle olmayacak bu dalgalanmalar bittiği zaman bende yere daha sağlam basıyor olacağım yapmam gereken sadece sabretmek yada telkinleri dinlemeye inat etmek neyse kendinize iyi bakın artık bazı şeyleri takmıyorum boşverrr diyorum içimden geliyor iyi geceler..

Belgin ∞ 02-06-2008 09:40 PM

Merhabalar.Günlüğün hayırlı olsun öncelikle.Dilerim birbirinden güzel haberlerinle doldurursun sayfalarını.Değişimin kapı tokmağı sabır ve azim kuşkusuz.Bu sende var yazılarını okuduğum kadarıyla.Vazgeçmemen temennisiyle...

corlumemet 03-06-2008 09:35 PM

iyi geceler

corlumemet 03-06-2008 09:47 PM

merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum tatilsmiley herkese iyi geceler..

MuminOKAN 03-06-2008 09:51 PM

Alıntı:

corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum tatilsmiley herkese iyi geceler..

topraam mehmetim biz üzülmeyiz. sen anlat yardımcı olmaya çalışırız. smiliyface
oooo baba neşeli konuşmalar, super iyisin, bu çok iyi. super harika bir durum. çok sevindim. super blissy
ama diğerlerini de anlat fırsat buldukça. muhakkak bi çözümü vardır. hallolur. super

corlumemet 04-06-2008 10:09 PM

Merhaba hepinize yazılarınız için teşekkürler redflowers ve mümin.okan hemşerim ..

Geçmişi anlatmak istemiyorum ben unuttum unutmak istiyorum artık o kara günleri geçmiş geçmişte kaldı hayat şimdide şu anda ve hayat neşedir diğmi ilk mesajımda yazdım rahatsızlığımı doktorum onların yanında bana çık dışarı gez eğlen dedi mümin.okan hatta evlen bile dedi açıkçası kafanı dağıt diyordu ama ben kendimi fazla sıkıştırdım ve dibe vurdum.Bu konuyu fazla açmaya gerek yok birazı kader birazı da benim karamsarlığım ama kıssadan hisse diye bi anlam çıkartmak gerekirse insan kendini fazla sıkıştırmamalı ve her şeye azar azar vakit ayırmalı damlaya damlaya göl olur ama suyun damladığı kap çatlak ise ne kadar damlarsa damlasın su çatlaktan kaçar gider onun için ilk önce o çatlağı gidermeliyim buda benim sağlık sorunum tabiki.

Bugün sabahtan pek iyi değildim başım biraz kötüydü öğlene kadar bu böyle sürdü diyebilirim birazda asabiyet vardı üstümde öğleden sonra daha bi neşelenmeye başladım yavaş yavaş farketmeye başladım ki daha düzgün cümleler kuruyorum artık insanlara daha neşeli yaklaşıyorum ve açıkçası eskiden yada depresyonda olan yada geçiren kendini kötü hisseden insanlar mutlaka bilirler karşındaki insana pek değer vermezsin onun iyi yanını hiç görmezsin konuşmassın bile onunla armutun çöpü üzümün sapı misali insanları illaki sınıflara ayırır bu saçmalıkları düşünürsün karşındaki seninle konuşmak istediğinde de bunları düşündüğün için aklına iyi bieşy gelmez haliyle ve konuşmakta istemezsin
ama son zamanlarda insanları bu şekilde sınıflara ayırmıyorum zihnim daha bi açılıyor sanki ve aramızda geçen sohbete daha fazla katkı sağlıyorum ama tabiki olumlu bir konuşmaysa olumsuz bi muhabbet varsa daha öncede yazdım o muhabbete katılmak içimden gelmiyor çünkü negatif düşünceler insanı gerçekten yiyip bitiyor çökertiyor siz duydunuz mu hiç hangi hastanede neşe hastalıkları polikliniği var yada sevgi hastalıkları ama ne yazık ki her tarafta sinir hastalıkları poliklinikleri var ve bunlarda dolu başını tutan kaşlarını çatmış etrafa öfkeli gözlerle bakan insanlar sıradalar önlerinde hepside içeri girince şifa buluyorlar mı sanki hayır tabiki bi antidepresan ilacı yazıp yolluyorlar onları oda uyuşturu tabiki onu içiyorsun belki bi an başın rahatlıyor ama o ilacın yan etkisi mutlaka var tabi bunları bilmiyoruz bilsekte başka çıkışımız yok mecbur içiçez belkide bu devrimizin bi ürünü maneviyatı unutup maddeci olmamızdan kaynaklanıyor kimse üstüne alınmasın ben kendim için konuşuyorum.

Neyse böyle şeyler yazmıycam diyorum yinede kendimi tutamayıp yazdım.Akşam üstü çıktım dolaştım başım dik bi şekilde kulağımda kulaklarımla karışık dinleyerek telkin müziklerini.Düşünüyorum da bi kız arkadaş bulsam mı kendime 4 yıldır falan kimseyle çıkmıyorum ama biraz daha davranışlarım düzene girsin şu anda dengesizliğim sürüyor bide bu sağlık sorunumdan kurtulayım sonra diyorum kendime hem el'in kızını dengesiz davranışlarımla üzmeye ne hakkım var diğmi şimdilik bu kadar birazdan yatıyorum iyi geceler..

corlumemet 05-06-2008 10:38 PM

Merhaba bugün iyiydim genel olarak sabahtan biraz kötüydüm aldığım ilacın etkisiyle ama genel olarak daha neşeli sürekli dilimde bi şarkı yada bi nakarat lay lay lom söylüyordum smiliyface

Daha fazla arkadaş canlısı olmaya başlıyorum sanki eskiden evden çıkmazdım şimdi ise evde durmuyorum çıkıp gezmek istiyorum hep benim değişimim çok kolay değil eskiye nazaran daha hızlı konuşmaya başladım olumlu düşünme çok etkili bir telkin benim kişiliğimde neredeyse tam bi U dönüşü yaptı eski sağlıklı günlerimdeki gibi olmaya başladım diyebilirim. hismiley

corlumemet 06-06-2008 06:41 PM

Merhaba bugün genel olarak bi durgunluk vardı üstümde ama sakindim durgunluğumu kendime dert etmedim ayrıca hastalığımı artık buraya yazmıycam belki yazmayarak daha çabuk unutur ve ondan kurtulurum.Sanki eskiye nazaran daha dikkatli olmaya başladım acele etmeden işleri yapıyor ve aklımın git gide daha da keskinleştiğini farkediyorum çevremdeki insanlar benim değişimi mi farketmeye başladılar sen değiştin diyorlar bana wave bende içimden durun bakalım bu daha başlangıç diyorum eskiden sinirlendiğim konulara artık kızmıyorum tam tersine gülüyorum insanlarla daha olumlu ve mantıklı ilişkiler kurmaya başlıyorum yavaş yavaş onları anlamak ama benim prensiplerimi çiğnemelerine izin vermeden yada karşılıklı saygı içerisinde onlarla kızmadan konuyu açıklayarak konuşuyorum bugün bir kez oldu bu eskiden olsa kızardım bugün ise kızmadım ve benim prensiplerim çerçevesinde karşımdakini uyardım oda bana geç olsada olumlu yanıt verdi bu bence güzel bir gelişme kızmıyorsunuz olayın farkındasınız ve kendinizi ezdirmeden konuşarak o duruma hakim olabiliyorsunuz ne güzel.

Taşlar yavaş yavaş yerlerine oturuyor.. super

Belgin ∞ 06-06-2008 06:53 PM

alk78 alk78 Değişim sürecinizi devamlı takip ediyorum.Sakin ve dinginliğiniz değişimin bir parçası bunun için mutlu olmamız gerekir kuşkusuz.En azından zarar vermeyen duygular bunlar.Kendinize ve olayların gidişatına hakim olabilmeniz çok güzel.Dilerim sağlığınız için de en kısa zamanda sevinçli haberler verirsiniz bizlere.Muhakkak incelemişsinizdir ama meditasyonlar bölümüne bir bakmanızı tavsiye ederim.Sevgili Hayal ablamızın bizler için yaptığı çok yararlı meditasyonlar var.Şimdilik hoşçakalın.

shamanic 07-06-2008 10:05 PM

merhabalar corlumemet cim..
http://img299.imageshack.us/img299/3...09ffmd9ue3.gif
yeni okudum satırlarını..

değişim sürecini bu kadar net bir şekilde bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim...

günlüğün güzelliklerle dolsun... http://img337.imageshack.us/img337/8855/books44xf1.gif

hedeflerin başarılı bir şekilde huzurla önce yaşamına sonra haberlerinle bizlere yansısın..

çok güzel devam ediyorsun.. düşüncelerinde ki ve davranışlarınlarında ki iyiye doğru olan değişimin her satırına yansımış..
yürekten tebrik ederim seni.. 25889

sağlıcakla..

sevgiler.... http://img264.imageshack.us/img264/5820/vcvwi3.gif

corlumemet 07-06-2008 11:21 PM

Merhaba günlüğümü okuyup yorumladığınız için çok teşekkür ediyorum redflowers ve shamanic sizlere de sonsuz sevgiler ne kadar uzakta olursanız olun .. wave

Günlüğüme genelde her zaman ki gibi başlıyorum bugun genel olarak iyiydim ama dalgalanmalar azalmaya başladı yada dalgalanmaların etkisini pek hissetmiyorum belki artık zor ulaşılan o düzlüğe yavaş yavaş çıkmaya başladım hatırlıyorumda telkinleri dinlemeye ilk başladığım zamanlarda evet gerçekten de insanlarla göz temasını çok çabuk kuruyordum eskiden olsa hiç insanların gözlerinin içine bakamazdım nedense bunu söylerken askerde bir komutanımın söylediği bir söz aklıma '' bakışların düşmana korku dosta güven vermeli'' demişti ama bende o sıralarda ikiside yoktu telkinleri ilk dinlemeıye başladığım zamanı söylüyordum ya o zamanlar insanların gözlerinin içine bakarken pek dost gibi değil deli gibi bakıyordum farkındaydım bunun ama değiştiremiyordum nedense şimdi ise yüzümde sanki bi tebessüm oluşmaya başladı daha bi dostça daha bi yumuşak bakıyorum insanların gözlerinin içine ve psikolojik sorunlarım olduğu zamanlar daha öncede yazdığım gibi insan sürekli kötü düşünüyor herşey herkes hakkında birisi seninle değilde başkasıyla konuşsun hemen kıskanıyorsun için içini yiyiyor normalde de mutlaka herkes bu duyguyu hissetmiştir bu kötü duygular yavaş yavaş gitmeye başladı bende artık pek kıskanmıyorum karşımdakini ama bazen belki yoğun olarak dinlediğim olumlu düşünce telkinin etkisinden bana önceden zararı dokunmuş insanlara daha fazla yardım etmek istiyorum ama sonra kendimi durduruyorum o kadar uzun boylu değil diye belki evet onlar geçmişte kaldı artık onları unutmam gerek ama geçmişte yaşadıklarımızdan da ders çıkarmak zorundayız diğmi.Ama benim arkadaş çevrem neredeyse yok işten eve evden işe belki arkadaş çevrem olsaydı gezip tozabileceğim biirileri o zaman daha çabuk ve net hissedebilirdim telkinlerin etkilerini.Bu akşam televizyon izledim akşamda izlemiştim pek canım istemedi ama napıyım biraz daha iyileşeyim kendime farklı hobiler bulacağım dinlediğim telkinlerin yardımıyla şimdilik hepinize iyi geceler..

Hayat Neşedir Unutmayın..

hayalayaz 07-06-2008 11:43 PM

corlumehmet
siteye geldiğin günden beri yazdıklarını, en azından günlüğünü takip etmeye çalışıyorum...şimdi sana naçizane bazı tavsiyelerim var..( ben çözümlere meraklıyımdır) ilacını içmeden önce bir avucunun içine koy diğer avucunla üzerini kapat...aldığın ilacın sadece sana faydalı olan kısmını özümsemeye , yan etkilerini yok etmeye niyet et..ve ilacını ellerinin arasında beş dakika tut..sonra iç..bak bakalım ertesi gün aynı sıkıntıları yaratacakmı..yoksa bu etkiler günden güne yok olacakmı...ben ilaç içmekten nefret ederim..ayrıca herkeste zayıfta olsa bir bünye var..ben yeni oluşturmaya çalışıyorum..bünyemi..sonra güçlendiricem...dolayısıyla..en hafif ilaç bile bende yan etkilerini çok ağır hissettiriyor..ben ilacı içmeden önce aynı sana tarif ettiğim gibi yapıyorum..nadiren içtiğim ilaçların yan etkisi olmuyor..bir tavsiye daha var uygularsan..aslında baş ve mide ağrısından/ bulantısından şikayet eden tüm arkadaşlar uygularsa telkinlerin yan etkileri diye bir şey kalmaz..
BAŞ AĞRILARI İÇİN
ellerinizi gözlerin üzerine koyun (iki eli birden kullanın üç beş dakika böyle tutun)
sonra sırasıyla başın her tarafına dokunun, ( bu dokunma süreleri üç ila beş dakikadır)
özellikle ellerinizi başın üzerinde biraz fazla tutmaya gayret edin..
özellikle ellerinzi şakalarınıza koyduğunuzda hem baş ağrısı yok olacak..stres yok olacak hemde sağ ve sol beyin lobları dengelenecek..

MİDE İÇİN
1= ellerinizi başın üzerine koyun..
2= bir elinizi sağ kulağın diğer elinizi sol kulağın üzerine koyun..
3= göğsün altında pankreasın üzeri
5= bir el göbek deliğinin üzerine diğer el midenin üzerine
ellerinizi kuyruk sokumunun üzerine gelecek şekilde kalçalarınıza koyun..
ellerinizi şifa niyetine bedeninize koyduğunuzda bio enerjiniz devreye grerek bedeninizin kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler..umarım faydalı olur hepinize saygılı sevgiler

corlumemet 08-06-2008 10:47 PM

Merhaba Hayalayaz günlüğüme katılıp değerli bilgilerini benimle paylaştığın için çok sağol tavsiyelerini bu akşamdan itibaren uygulamaya başlıycam ve buraya neticelerini yazıcam.

Günlüğü tutmamın amacı adından da anlaşılacağı gibi değişim sürecimde bana neler olduğunu sizlerle paylaşmak günlüğümü okuyan arkadaşlar son zamanlarda olumlu düşünme telkinini ağırlıklı olarak dinlediğimi bilirler yada son yazılarımı okuyanlar için bunu yazıyım bugün de neşeliydim nedense hep şarkı söylüyordum ama neşeli şarkılar ve bazen aklıma şarkı gelmesede sözlük anlamı olmayan kelimeleri mırıldanarak neşeli neşeli geziyordum lay lay lom yani.Hayalayazın dediği gibi daha sakin olmaya başladım kontrolü ele almaya başlıyorum konuşmam ilk etapta biraz hızlanmıştı ama bugün normale dönerek yavaşladı daha öncede yazdığım gibi düşünceleriniz pek iyi olmasada davranışlarınız olumlu oluyor düşünceler davranışları değiştirebiliyorsa eğer davranışlarda düşünceleri değiştirebilir bence belki bu biraz zaman alabilir ama olsun.

Aklıma yazıcak birşey nedense gelmiyor ama neşeli olmak gerçekten çok güzel bir duygu düşünüyorumda olumlu düşünce telkinini ekleyeli 14 gün olmuş daha 8-10 gün dinleyip ondan sonra yeni bir telkin ekleyeyim sıradakide konsantrasyon telkini olucak çünkü çok merak ediyorum bana neler katacağını konsantrasyon çok çok önemli bir konu bence ama acele etmemeliyim ilk önce güzel düşünceleri bi oturtalım yerli yerine ondan sonra sıra ona da gelecek.Herkese iyi geceler..

Sevdiğim bir söz var benim mutlaka duymuşsunuzdur ''Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez'' smiliyface

comte 08-06-2008 10:54 PM

Gelişmelerin çok güzel mehmetcim...(adaşım y789)

İnşallah istediğin seviyelere de en kısa sürede gelirsin... super

Belgin ∞ 09-06-2008 12:01 AM

Seni canı gönülden kutluyorum.Bu kadar ne yapacağını bilen,düşüncelerine bu kadar hakim olabilen,kendini bu kadar düzgün ifade edebilen bir insan yanlızca alkışlanır. alk78 alk78
Nice güzel haberlerini okumak dileğiyle.
Sevgiler.

corlumemet 09-06-2008 10:00 PM

Merhaba günlüğüme katıldığınız için teşekkürler bymehmet ve redflowers inşallah sizlerinde desteğiyle daha iyiye ve güzele hep beraber en kısa zamanda ulaşacağız.

Bugünüm genel olarak güzeldi pek sinirlenmedim kafama bi şeyleri takmadım yanımda konuşulan olumsuz sohbetlere katılmadım ve dahada önemlisi o konuşulanlar umrumdada olmadı eskiden olsa kızardım kaç yaşında adam nasıl böyle dengesiz konuşuyor diye ama şimdi malesef böyle bir derdim olmadı bugün son iki üç gündür televizyon izliyorum ama eskisi gibi değil eski alışkanlıkları bırakmak pek kolay olmasa gerek zevk vermiyor tv seyretmek eski tadı yok mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini dinlerken ilk zamanlarda çet yapıyordum ama sonlara doğru pc başındayken elektrikler gitti bende kalktım pc nin başından elektrikler gelincede bi daha açmadım eskiden olsa nerde nöbet tutardım elektrikler geldiği zamanda vakit kaybetmeden hemen açardım bildiğimiz gibi hayat bir değişim ama bu değişimi herkes kabul etmiyor belki de cesaret edemiyorlar her inişin bir çıkışı olacak mutlaka ama keşke herkes değişimi kabul edip onu arasa dün ve bugün aynı değil bizlerde aynı değiliz biraz daha büyüdük biraz daha olgunlaştık hep aynı sözlerin arkasına saklanamayız yedisinde neyse yetmişinde de odur olurmu öyle şey 7 yaşında 1 metreydi boyun 70 te 2 metresin aramaktan vazgeçmeyenler eninde sonunda bulacaklardır istediklerini kendimi düşünüyorumda neredeyse 6 senedir hastalıklarla uğraşıyorum ilk önce fiziksel sonra ruhsal sonra yine fiziksel ama hayellerim vardı ve hala var belki onların peşinden çok hırsla gittiğim için belkide kader demek istediğim herşey bitmişti hayallerimi gerçekleştireceğim umudumu neredeyse yitirmiştim artık işten eve evden işe tren gibi gidip geliyordum ki bu site çıktı karşıma şans eseri ve yeniden doğmaya başladım askerde acemi birliğinde duyduğumuz bi söz vardı ''komanda bittiğin anda başlar'' o zamanlar bize saçma geliyordu ama insan umutlarını hiçbir zaman yitirmemeli aramaktan da vazgeçmemeli tabii bu esnada motivasyon çok önemli hayatımızda sağlık sorunlarımız olabilir ama bizlerden daha kötü durumda olan insanlarda var bu yüzden halimize şükretmeliyiz .

Hepinize iyi geceler yüzünüzden gülümseme gönlünüzden sevgi eksik olmasın.

corlumemet 11-06-2008 09:20 AM

Merhaba vardiyalı çalışma düzenini kim icat etmiş acaba millet uyuyorken biz çalışıyoruz gerçekten pek bi iş yapmasanızda uyku saatinde uyumamak gece ve gündüzün birbirine karışması çok kötü neyse..

Dün saat 22 ye kadar iyiydim 22 den sabaha kadar işte devam ettiğim için ve ilk 24/08 vardiyası olduğu için pek iyi değildim.Gelelim düşüncelerime olumlu ve olumsuz düşüncelerim hala kavga halindeler bi yandan kötü düşünürken diğer yandan iyi neşeli şeyler aklıma geliyor ama olumlu düşüncelerim olumsuz düşüncelerimi bastırıyor açıkçası birazdan yatıcam size iyi günler..

Mustang 11-06-2008 09:55 AM

Merhaba Mehmet ,olumsuz herşey okadar kemikleşmişki söküp atması kolay olmuyor.Sen elinden geldiğince olmlama yap bence hayatımızdaki olumsuzluklardan nekadar çabuk kurtulursak diğer çalışmalarımızdada o denili başarılı olacağız.Bir süre böyle çatışıyorlar ama sakın yılma smiliyface

corlumemet 12-06-2008 09:42 AM

Merhaba Mustang günlüğüme katıldığın için sağol gerçekten olumsuz şeyleri defetmek çok zor dönüp dolaşıp illaki yine geliyorlar.Ama bıkmadan telkinleri dinlemeye devam edicem başka çarem yok kendimi iyi hissetmek zorundayım psikolojik sorun yaşamış olan kişiler bu sözlerimi daha iyi anlayacaklardır mutlaka kötü düşünceler yüzünden hayatımızı kararttık inşallah her zaman olumlu düşünerek tabi kendi özsaygımıza zararı olmayan konularda,kendimizi daha iyi edeceğiz açıkçası düşüncelerimizden de biz sorumluyuz.

Dün dediğim gibi 24/08 vardiyası başladı beyinsel en ufak bi rahatsızlığı olan kişilerin uyku düzenlerine çok dikkat etmesi gerekir uyku saatleri değişmeden ne fazla nede eksik uyumalı benim öyle bir şansım olmadığı için gece işteyken kötü oluyorum tabii telkinlerin etkisi gece saat 01'e kadar sürüyor ama sonra düzen bozulduğu için azalıyor.Olumlu düşünce telkini çok güzel bir telkin değişimi arayanların mutlaka dinlemesi gereken telkinlerden biri bence bazen neşeniz tavan yapabiliyor ama kontrol yine sizde oluyor kontrolü kaybetmeden neşeli olmak çok güzel bir duygu eskiden de neşeli olurdum ama kontrolümü yitirip bazen çok hızlı hareket edip yapacağım bir işi yüzüme gözüme bulaştırırdım ama şimdi öyle değil ben neredeyse 3 yıl konuşamadım sağlık sorunlarımdan ötürü insanlarla iletişimimim koptuğu bir dönemdi şimdi iyi sayılırım umarım yazdıklarımı rahatça anlayabiliyorsunuzdur hepinizi neşeli günler. smiliyface

Mustang 12-06-2008 05:39 PM

Mehmet sen hiç kaygılanma ben anlamadığı zaman sorarım.Senin yazdıkların gayet anlaşılır şeyler.Bende uzun süre yazı yazmadığım için anlatırken bazen kelimelere dökmek zor geldi ama kendini rahat bırak içinden geldiği gibi yaz asmimi olduğun sürecene yazdığın veya nasıl yazdığın önemli değil.Seni aramızda görmekten mutlu olduk . smiliyface

serpil22 12-06-2008 05:45 PM

mustangçığım olumlu ve olumsuz düşünce ç
tatışmasını bende çok yoğun bir şekilde yaşıyorum nasıl başedeceğim onlarla bilmiyorum

Mustang 12-06-2008 06:00 PM

Ben bu işi yazıya dökerek yaptım .Mesela dinlediğim şarkılar ettiğim dualar günlük hayata kulandığm kelimeleri bir deftere not ettim onları olumlularla yer değiştirmeye çalıştım .Meğerse hayatımıza ne çok olumsuzluk çekiyormuşuz.Allahtan bizi kötülüklerden korumasını dilemek önce kötülükle karşılaşıp sonra korunuyorsun .Halbuki Dileklerimizde iyilik güzelik dilediğimizde bize iyilik gelecektir.Önceleri biraz zorlana bilirsiniz ama insan alışıyor. smiliyface

MuminOKAN 12-06-2008 06:06 PM

üstadım. işin yoksa 22 haziran daki buluşmaya gelsene.

corlumemet 14-06-2008 09:29 AM

Merhaba hepinize çok teşekkürler beni yalnız bırakmadığınız için smil56

İki gündür yazamadım sebebi üzülerek söylüyorum ama internete takıldım neredeyse 1 aydır takılmıyordum anlaşılan tam olarak bu bağımlılıktan kurtulamadım ve bende hemen internet bağımlılığı için özel olarak yaptırdığım telkini dinlemeye başladım dün bi 10 dakika kadar bi başım ağrıdı sormayın nasıl baş ağrısı mı anlayamadım acayip kötü bir durum gözlerimi bile neredeyse açamıyordum o kadar bilinçaltıma yerleşmişti bu bağımlılık ben en iyisi dışarıya çıktığımda internet bağımlılığı telkinini dinleemeye devam edeyim uzun bir süre ama eskiden bu konuyu kendime dert ederdim şimdi dert etmedim bu sabah neşeliyim havam yerinde gülüyor eğleniyorum wave

Mümin hemşerim davet ettiğin için sağol kısmet bakalım nerde olucak toplantı belki gelebilirim.Ama telkinler bende tam olarak etkisini göstermedi şimdilik gidip geliyor yani kimseye karşıda soğuk olmak istemem.

Herkese neşeli anlar ben yatıyorum internette fazla kalmıycam çünkü canım istemiyor smiliyface

shamanic 14-06-2008 01:18 PM

corlumemet cim.. müsaitsen gel bekleriz..

amacımız burada konuştuklarımızı sohpet ortamına taşımak...

hiç birimiz diğerimize du bi bakalım bu da neyin nesiymiş diye incelemeye gelmiyoruz ki..

hepimiz aynı yollardan geçtik..
gönlün ferah olsun..

sevgiler..

berkant16 14-06-2008 06:00 PM

Alıntı:

corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
Olumlu düşünce telkini çok güzel bir telkin değişimi arayanların mutlaka dinlemesi gereken telkinlerden biri bence bazen neşeniz tavan yapabiliyor ama kontrol yine sizde oluyor kontrolü kaybetmeden neşeli olmak çok güzel bir duygu eskiden de neşeli olurdum ama kontrolümü yitirip bazen çok hızlı hareket edip yapacağım bir işi yüzüme gözüme bulaştırırdım ama şimdi öyle değil ben neredeyse 3 yıl konuşamadım sağlık sorunlarımdan ötürü insanlarla iletişimimim koptuğu bir dönemdi şimdi iyi sayılırım umarım yazdıklarımı rahatça anlayabiliyorsunuzdur hepinizi neşeli günler. smiliyface

bu sözlerin bana birini hatırlatıyor 98569

insan hayatın lezzetini tadamayınca bazen küçük mutluluklar bile ona büyük heyecanlar katıyor. artık mutluluklarını heyecanlarını ve sevgini paylaşabileceğin sevimli bir ailen var 956k sevgili kardeşim. samimi ve içten ifadelerin için sana teşekkür etmeliyim

selametle kal s456

corlumemet 16-06-2008 01:09 AM

Merhaba hepinize Berkant 16 elimden geldiğince açık bir şekilde başıma gelenleri yazmaya çalışıyorum bu ailenin içinde olduğumu bazen daha iyi anlıyorum çünkü o kadar güzel ve sevgi dolu mesajlar okuyorum ki geçenlerde gözlerim doldu belkide uzun zamandır neredeyse yitirmiş olduğum bir duygunun (sevgi) sizler aracılığıyla mesafe tanımadan bana ulaşmasının sonucuydu bu. kiss3

Son iki gündür pek düzenli yazamıyorum işlerin yoğunluğundan pek internete girme fırsatımda olmadı bu zamanlarda içimdeki duygularım çatışma halindeler bazen içsel sesim o kadar çok kötü konuşuyor ki pek susturamıyorum heralde yine eskiye dönüyorum zannediyorum ama dalgalanma olduğunun bilincindeyim.Bir süre dinlediğim telkinlere ilave yapmadan yani elimdekilerin tam olarak yararını görmeden başka bir telkin eklemiyim mi diye düşünüyorum çünkü değişimi çok çabuk yakalayan biri değilim.

Davet ettiğin için sağol shamanic ama işler yoğunlaştı gelebileceğimi sanmıyorum inşallah ilerde görüşeceğiz hep beraber.
hismiley

corlumemet 17-06-2008 10:17 PM

Merhaba son iki gündür iyi sayılırım genel olarak ama biraz daha ayrıntılı olarak anlatmam gerekirse sabah kalktığımda bi dengesizlik bi titreme oldu ama ilerleyen saatlerde bunu yendim ve kontrolü ele alabildim diyebilirim.

Hayatta başımıza kötü şeyler gelmiş olabilir ama bu bizi yıldırmamalı aksine daha da güçlendirmeli ve hayata daha sıkı sıkıya sarılabilmeliyiz çünkü bizler her zaman düz yollarda ilerlemedik karşımıza engebeler çukurlar çıktı yeri geldi çamurun içine battık yeri geldi tepeyi aşarken terledik zorlandık ama yılmak yok umudunu yitirmek yok artık hayata karşı daha güçlüyüz.Hamur değiliz bu zorluklardan geçerken yoğrulduk mayalandık ve artık pişiyoruz Mümin Sekman ın bir kitabında okumuştum gerçi o bu sözü başarı için söylemişti ama olsun ben yine yazıyım başarı bir bal arısının ağzındaki bal a benzer arkasındaki iğneyi batırmadan ağzındaki balı alamazsın hayatta böyle bence önce cefa sonra sefa.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.. smiliyface

corlumemet 18-06-2008 11:23 AM

Merhaba başarısızlık adına bir yazı..

Başarısızlık nedir? Başarısızlık sözlük anlamıyla başarısız olma durumu, muvaffakiyetsizliktir.

Peki, başarısızlık neye benzer? Çoğumuzun hayatında bir karabasan gibi gördüğümüz başarısızlığın tanımı var mıdır? Hayat boyunca bundan kaçarız; keçinin sevmediği ot burnunun dibinde biter ya işte biz de bir şekilde çevremizde buluveririz…

Başarıya birçok yoldan gidilir; ama başarısızlığa giden yol çok açıktır. Başarısız olduğunuz zaman iki seçeneğiniz vardır. Durumu yok saymak ki bu durumda zaten bir şey yapmak istemediğiniz için endişelenmeye de gerek duymazsınız ya da bir şey yapmaya gayret göstermez; yani bir çözüm bulunması konusunda hemfikir olmazsınız.

Başarısızlık hayatın bir parçasıdır. Hatta gelişmemiz için ihtiyacımız var. Burada önemli olan, o başarısız durumdan başarılı olmak için ne öğrendiğinizdir. Ayağa kalkıp devam etmeniz ve mücadele etmenizdir. Bütün başarılı insanlar başarısızlık ile tanışmışlardır.

Hayatımızın her döneminde başarısızlıkla karşılaşırız.

İşte; bazıları...

Emeklemeden yürümediniz.

İlk adımı atmadan önce, defalarca düştünüz.

Öğrencilik hayatınızda bir sürü sınavdan geçtiniz. Bunlardan kötüleri de oldu.

Her yarışmanın veya maçın bir kazananı ve bir kaybedeni vardır.

Bir öğrendiniz beceri öncesi birçok kez iyi sonuç almadınız.(bisiklet kullanmayı öğrenirken, araba kullanmayı öğrenirken… vb.)

Yeni bilmediğimiz bir iş girdiğimizde o işi öğreninceye kadar birçok kez başarısızlıkla karşı karşıya kalırız.

Bütün başarılı insanlar hayatlarında başarısızlıklar yaşadılar. İnsanlık tarihine çok fazla katkıları olan kişilerin yaşamlarını okursanız farkına varabilirsiniz. Bu kişilerin hayatlarında ki değişmez gerçeği başarılarını yaptıkları başarısızlıklara borçlu olmalarıdır.

Michael Jordan lisedeyken okul takımından atılmıştır. Micheal Jordan, okul basketbol takımından atıldığı için basketbolu bırakmıştı. Daha sonra dünyanın en iyi basket bolcularından birisi oldu.

Churchill, ortaokulda sınıfta kalmıştı. Daha sonra İngiltere’nin en sevilen başkanlarından biri oldu.

Ford 40 yaşında beş parasızdı. Henry Ford ilk arabasına bir geri vites koymayı unutmuştu. İlk arabasını satıp, şirketini batmaktan kurtarmadan önce Henry Ford'un cebinde kendine ait sadece 223,65 doları vardı.

Walt Disney, bir gazetenin yazı işleri müdürü tarafından; “İşe yarar fikirleri olmadığı” gerekçesi ile kovulmuştu. Walt Disney, film ve eğlence endüstrisinde devrimler yapmıştır. Walt Disney “Dünyanın en mutlu yeri” eserini gerçekleştirebilmek için 302 kez reddedildi. Walt Disney birkaç defa iflas etmiş ve tam başarıya ulaşmadan önce büyük bir sinirsel rahatsız geçirmiştir.

Abraham Lincoln'ün hayatı bir başarısızlıklar kitabıdır. İlk siyasî mücadelesinde mağlup olmuştu. Bir süre iktisadî sahada çalıştı. Yine başarısız oldu. Sevdiği kız öldü. O'na kavuşamadı. Evlendiği kadın hayatı boyunca Lincoln'e kederden başka bir şey vermedi. Devlet memuru olmak istedi, fakat bunu da başaramadı. Senato üyesi olmak istedi, olamadı. Başkan yardımcılığı için adaylığını koydu, kazanamadı. Fakat bütün bu başarısızlıklar sonunda o, yine Amerika'ya Başkan oldu. Bugün Amerikan kahramanı olarak hatırlanmaktadır.

Abraham Lincoln başarısızlıklarıyla ün salmış olmasına karşın kimse onu başarısız biri olarak görmez.

Abraham Lincoln'un yaşamı

Zor geçen bir çocukluk

Bir yıldan az süren okul eğitimi

1831’de iş hayatında başarısız oldu.

1832’de milletvekili seçilemedi.

1833’de iş hayatında başarısız oldu.

1834’de milletvekili seçildi.

1835’de nişanlısı öldü.

1838’de meclis başkanı seçilemedi.

1838’de yerel temsilci seçilemedi.

1842’de evlendi, eşi başına dertler açtı.

Dört oğlundan üçü on dokuz yaşına gelmeden öldü.

1843’te Kongreye seçilemedi.

1846’da Kongreye seçildi.

1848’de Kongreye seçilemedi.

1855’de senatoya seçilemedi.

1856’da başkan yardımcısı seçilemedi.

1858’de senatoya seçilemedi.

1860’da ABD başkanı seçildi

Thomas Edison’un öğretmeni ona aptal derdi. Tarihteki büyük başarılı insanlardan birisi… Öğretmenleri Edison’u, hiçbir şey öğrenemeyecek kadar aptal bulurlardı.

Einstein, dört yaşına kadar konuşamamıştı. Matematik dersinden çok başarısız olduğu için ilkokuldan atılmıştı. Oysa biz onu şimdi, yüzyılımızın en büyük kişilerinde birisi olarak biliyoruz.

Charles Dickens, yüzlerce kapıdan “Sen yazar olamazsın.” denilerek geri çevrilmişti. Daha sonra kitapları birçok dilde yayınlanmış ve milyonlarca satmıştır.

Müzik yapımcıları Elvis Presley’e şöyle demişlerdi; “Hiçbir işe yaramazsın, en iyisi kamyon sürücülüğüne geri dönmen.” Elvis Presley yaptığı müziklerle milyonları coşturmuştur.

Müzik öğretmeni Beethoven’a; “Besteci olması imkânsız!” demişti. Oysa o, insanlık tarihinin en büyük bestecilerinden birisi oldu. Meşhur Dokuzuncu Senfonisini yazdığında Beethoven tamamen sağırdı.

Barış Manço müzik dersinden ikmale kalmıştı. Günümüzde ölümünün ardından bile tüm çocukların Barış Manço ve şarkıları hala dillerde ve yüreklerde.

Norveçli bir göçmen olan Knut Hamsun, bu ülkede denediği her şeyde başarısız oldu: Çaresizlik içinde mücadelesinin öyküsünü yazmaya karar verdi. Açlık adını verdiği kitabı Nobel Edebiyat ödülünü aldı. Hamsun'un korkunç deneyimleri onu zengin ve ünlü bir adam yaptı.

Gerçekte bu insanların başarılı olmalarının nedeni ısrarla hedeflerine doğru yürümeleridir.

Başarısızlığı kabul etmekten başka her şeyi yaparız. Kabul etmek derken ona teslim olmayı veya kayıtsız kalmayı kastetmiyorum. Başarısızlığın başarı yolunda gerekli bir adım olduğunu anlamaktan söz ediyorum. Hiç hata yapmamış olan kişi hiçbir şey yapmamıştır.

Aslında çoğu başarıya ulaşmadan önce çok fazla başarısızlık yaşamıştır. İlk seferde tam anlamıyla başarılan çok az şey vardır. Yinelenen başarısızlıklar başarı yolundaki pusula gibidir... Eğer kaybetmekten endişe ediyorsanız, denemeyebilirsiniz. Denemezseniz, başaramazsınız. Denemek her şeyin başıdır. Denemediğinizde başarısızlığı kaderiniz olduğunu kabullenirsiniz.

Birçok insan için başarısızlık konusunda dürüst olmak zordur; fakat başarısızlık yaşamın ve iş hayatının kaçınılmaz bir parçasıdır ve aslında çok kötü bir şey olması da gerekmez.

Başarı bugün gelmezse, başarısız olursanız yarına başarıya ulaşmak için devam ederseniz ve onsuz devam ederseniz. Eğer başarısızlıktan korkarsanız, deneyemezsiniz. Eğer deneyemezseniz de, asla başaramazsınız. Denemek, her şeyin başlangıcıdır. Denemediğinizde, bozguna uğramak kaderinizdir.

Başarı, yolda başarısızlığa da uğramalıdır. Hiçbir başarılı insan başarısız olmadan başarılı olmaz.

(Hayatta mutluluğa,huzura ulaşabilmekte bir başarı değil midir smiliyface?)

corlumemet 19-06-2008 01:12 AM

Merhaba bugün fena sayılmazdım neredeyse 25 gündür olumlu düşünce telkinini dinliyorum ve artık başka bir telkin eklemenin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum bugün konsantrasyon telkinini ekledim listeme hadi bakalım hayırlısı ama işe gittiğimde hala öfkeli olduğumu içimi yediğimi hissettim acaba öfke yönetimini de mi eklesem listeme belki fazla olucak ama olsun uzun süre dinlerim öfkeli olmak çok kötü bir durum olumlu düşünce telkinini dinlerken bazen o kadar neşeli oluyorum ki yaptığım işe neredeyse hiç dikkat etmediğim anlarda oldu bu sebepten de konsantrasyon telkinini eklemeyi istiyorum bir an önce.İnsanlara karşı daha güzel konuşuyorum tabii özellikle bayanlara karşı daha konuşkan ve nazik olmaya başladım bayanlarda hemen değişimi fark ettiler gerçekten hanımlar biz erkeklerden daha duygusal ve ince oldukları için ben öyle düşünüyorum ufak bir değişimi olsun hemen farkediyorlar ahh bide bu hastalığımı yenebilsem bak neler olucak işte o zaman dört yıldır diyalog bile kuramadığım kişilerle bak nasıl dostluk kurucam ahh ulen ahhh ne diyelim sabır herşeyin yeri ve zamanı var mutlaka.

Hepinize iyi geceler. uykulusmile

shamanic 19-06-2008 01:22 AM

merhabalar ..

öfke yönetimini eklediysen listene konsantrasyonuda ekle..

konsantrasyon telkini seni yoracak bir telkin değil onun için rahat ol.. super

bir an önce yaşamının güzelliklerle dolması dileklerimle..

sevgiler.. hismiley

corlumemet 20-06-2008 01:36 AM

Merhaba şaman abla dediğin gibi listeme konsantrasyonuda ekledim.Bakalım öfke yönetimi ve konsantrasyon ne gibi değişiklikler yapacak bende.

Bugün genel olarak iyiydim yeni eklediğim telkinleri çabuk etki etmeleri için gün içindede dinledim fakat bi ara bu sebepten başımda ağırlaştı gözlerimi bir an açamaz hale geldim ama daha sonra geçti neyse zaten bunlarada alıştım alışmaktan başka çarem de yok acıyı acı bastırır derler ya benimki de o hesap ama davranışlarımdaki değişiklikler düşüncelerimide değiştiriyor tabii bu biraz zor oluyor ve zaman alıyor ama sonuçta oluyor insan kendi özüne dönüyor yavaş yavaş telkinler beni eski sağlıklı ve neşeli benliğime tekrar kavuşturuyor.

Başınıza şapkadan başka bişey takmayın sakın benden söylemesi
gece uyurken aşağıdaki listeyi karışık dinliyorum

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
8-int.bağımlılığı
9-olumlu düşünce
10-hafıza-konsantrasyon (19-06-08 tarihinde listeye ekledim)
11-öfke yönetimi(19-06-08 tarihinde listeye ekledim)

Gündüz yada uyumuyorken işe gidip gelirken işte zaman bulursamda son eklediğim ve zayıf olduğum konulardaki telkinleri dinliyorum bunlarda şimdilik aşağıdakiler

1-int.bağımlılığı
2-olumlu düşünce
3-hafıza-konsantrasyon
4-öfke yönetimi

şimdilik iyi geceler hismiley

shamanic 20-06-2008 02:21 AM

başta ağırlık vb. etkiler olacak canım .. ama kısa sürer.. ttli3
ben bir yıla yakın diğerlerini dinlediğim halde özel telkinler eklediğimde başımı 10 tane kadar hissettim.. sevincli
ama ilk gün sadece ..ikinci güne çok hafif.. üçüncü güne gayet normaldim.. super
bu sürede bol bol su iç..
bitkisel çaylara ağırlık ver.. günde 2-3 fincan..
yürüyüş yapabilirsen harika olur..

sevgiler... hismiley

corlumemet 21-06-2008 01:19 AM

Merhaba tavsiyelerin için teşekkürler şaman abla onları yapmasamda sorun değil dinlemekten vazgeçmem ben zaten bi şey yapmıyoruz ki taş atıpta kolumuz mu ağrıyor sadece biraz baş ağrısı kulaklıkları kulağımıza takıp dinliyoruz yada dinlemiyoruz o müzik orda çalıyor bizde faydalanıyoruz burası güzel işte.

Bugün nasıldım sabah pek yataktan çıkasım gelmedi kullandığım ilacı azaltmaya başladım belki ondandır biraz uykuluydum evdende pek çıkmadım saat 15 e kadar daha sonra işe gittiğimde bi ara o kadar rahatladım ki sormayın yerdemiyim gökte miyim o kadar ama sonra yine başım tutulmaya başladı ve kendimi kötü hissettim bir süre ve o an düşündüklerim şunlardı ilaç kullanıyorum ilaç başımı uyuşturuyor bazen de yüzüm uyuşuyor konuşmakta bile zorluk çekiyorum ilacı kullanmasam uyku dan başımı kaldıramıyorum şimdi ilacı bu sebeptende biraz azaltmaya başladım ama ilacı bi kerette %50 gibi azaltamıyorsun çünkü bünyem alışmış tansiyonum düşüyor ve başım dönüyor bende yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bi doktor ilacını bırak diyor bi doktor 2 yıldan önce bırakma diyor biri de 3 yıldan önce bırakma diyor şu anda sadece ilacımı yazdırıp kullanıyorum tekrar farklı bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum aslında ama her doktor değiştirdiğinde tedaviye sil baştan yeniden başlıyor doktorlar yine benden tomografi eeg isteyecek yada farklı ilaçlar verecek diye pek gitmekte istemiyorum açıkçası yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi bir durum böyle düşünürken sonra aklıma bu kadar kolay değil pes etmek diye bir cümle geldi evet zor olabilirdi çalışmak yada bu şekilde yaşamak ama devam etmeliyim başka çarem yok daha sonra belki dinlediğim telkinlerin etkisiyle daha iyiydim ve hala iyiyim saat 01 şu anda dikkatim biraz daha arttı hareketlerim yavaşladı ve sakinleştim.

Hipnoz seminerinde Adil Bey e bu konuyu açıcam çünkü en büyük sorunum bu her fiziksel rahatsızlığın altında mutlaka ruhsal bir sorun yatar diye düşünüyorum çünkü ruh ve beden bir bütün kısacası hastalığımı düşünmediğim zaman bir işe kendimi kaptırdığımda yada biriyle konuşurken daha iyi oluyorum.

Şimdilik sevgiyle kalın..

corlumemet 22-06-2008 01:05 AM

Merhaba bu sabah pek iyi değildim bi ara ama sonra neşem yerine geldi ve kendi kendime oynamaya başladım dışarı çıktım yürüüdm biraz insanın kendine güvenerek yürümesi ne kadar güzel bir duygu smiliyface

Sonra işe gittim işte bi ara yeşilçam filmlerinde kabadayılar olurya onlar gibi hissettim kendimi bedenimi sanki kasarak yürüyordum bu kadar kendine güven de biraz abartı gibi geldi ama gerçekten de buna ihtiyacım vardı ve kendi kendime güzel sözler söyleyerek gaz veriyordum açıkçası nedir bu sözler ben çok süperim ben mükemmelim ben sağlıklıyım gibi kısa cümleler kurdum bi süre ama dinlediğim konsantrasyon ve öfke yönetimi telkinlerinin etkilerini hissetmeye başladım bugün daha dikkatli yürüyordum yürürken adımlarıma dikkat ediyor yavaşça basıyordum hissediyordum bi iş yaparkende daha yavaş o işi hissederek yaptım bazen ufak bir konuya takıldığım oluyor kafam ona odaklanıyor zonk diye ne olduğunu bende anlamıyorum ama eskiden pek odaklanamazdım şimdi ise tersi oldu birazcık hadi bakalım hayırlısı inşallah daha fazla dikkatim artar.

Şimdilik sevgiyle kalın güzel haberlerle yine burda olucam smil56

corlumemet 23-06-2008 09:08 AM

Merhaba dünümü yazıcam şimdi.Dün sabah biraz geç kalktığım için belkide biraz sinirliydim ama işe gidince bir süre sonra rahatlama oluşmaya normale dönmeye başladım.Sonra dilime olumlu kısa cümleler dolanmaya başladı dün yazdığım gibi normalde neşeliyken tabii bu neşe meselesi olumlu düşünce telkininden meydana geldi lay lay lom diye içimden konuşuyordum dün ise bu lay lay lom un yerine olumlu kısa cümleleri söyledim secret te yazdığı gibi ben ....im cümleleri kurdum ve bu cümleleri kurmak bana daha anlamlı ve daha mantıklı geldi bi ara iyi ve kötü düşüncelerim yine karışmaya başlamıştı ve bi gazete okurken bir yazı dikkatimi çekti 'beni öldürmeyen şey beni güçlendirir' diyordu Nietche ve ondan sonra aklımda karmaşıklık dağıldı ve biraz daha rahatladım belki ilacımı azalttığım için belkide hem içsel sesimi tekrarlamayı arttırdığımdan yada telkinlerin etkisinden başım eskisinden daha rahattı ve dikkatimde yavaş yavaş artıyor.

Şimdilik bu kadar actionsmile

pozitif 23-06-2008 09:54 AM

merhaba mehmet bak tezahür ettirmenin kaybolan sırrı var ya canın sıkkınken yada kötü hissetiğinde biraz alıntılara bak shamanic ne güsel bi iş yapmış inan öğretmekten ziyade insanı rahatlatan bi hali var o yazıların özellikle 2. bölüm sana tavsiyem o aslında kendimede tavsiyem smiliyface
kendine ii bak
insan kendinin de doktoru olmak zorunda unutmamak lasım...
allah yardımcın olucaktır.
hismiley

corlumemet 23-06-2008 03:17 PM

(Merhaba bi alıntı yapıcam galiba bunu günlüğüme yazmadım.)

Merhaba hepinize önemli bir konuyu itiraf etmek istiyorum benim başımdaki uyuşma epilepsi(sara) doktorun dediği günlüğümü okumayanlar bilmez burda da açıklıyım sadece uyuşma ve aşırı uyku var bayılma yok ama bu sorunum depresyona girdikten sonra meydana geldi kendini kötü hissedenler psikolojik rahatsızlığınız fiziksel rahatsızlığa dönüşüp benim gibi beyin dalgalarınızın düzensizliğinden meydana gelen bir rahatsızlığa dönüşebilir bu yüzden sakın kafanıza birşey takmayın arkadaşlar. n9598

Gülümseyin.. smil56

corlumemet 23-06-2008 09:19 PM

Merhaba sertstyle bu alıntılar nerde ??

Bugün zaten sabah işten gelmiştim gece çalıştığım için bu vardiya sistemi insanı fırıldak gibi döndürüyor sabah yattım 15 te kalktım yarın sabah işe gidicem bugün genel olarak pek bi şey yapamadım evdeyken telkin müziklerini internetten ses kaydedici bir program indirerek mikrofonu hopörlere yaklaştırarak yeniden kaydettim çünkü telkin müziklerinin isimlerini değiştiremiyorum değişmiş görünse bile winamp ta yada media player da yine ismi yazıyor işteyken bazen pc başına geçebiliyorum ve dinlediğim müziklerin içeriğini başkalarının görmesini istemediğim için bunu yaptım.

İyiydim bugünde içsel seslendirmelere devam ettim sakindim bi ara çıktım yürüdüm biraz gülümseyerek dik bir başla yürüdüm.Taşların yerlerine oturması zaman alıyor bende fazla acele etmemeliyim acele edersem küçük bir rüzgarda taşlar yıkılabilir bu sebepten uzun bir süre bu telkinleri dinlemeliyim başka telkin eklemeden uzun süre dinleyip taşları birbirine harçla bağlayalım ki ufak bir rüzgarda yıkılmasın.Ama diyelim bir telkinin faydasını gördüm biraz hemen başka bir telkin eklemeyi düşünüyorum bunu yapmamalıyım biraz daha sabır telkinleri dinlemeye devam.

Uykum gelmeye başladı birazdan yatarım heralde iyi geceler.. uykulusmile t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 AM.