Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   corlumemet'in değişim süreci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9492-corlumemetin-degisim-sureci.html)

Mustang 24-06-2008 07:13 AM

Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Telkinler ciden işe yarıyor ben dinliyorum ama benim cadı telkinleri bıraktı bu yüzden tekrar başa döndük .Ben nekadar sakinsem o okadar sinirli her şeye söylenen veya hiç konuşmayan birisi haline geldi.Kendini kötü hissediyor.Ama artık kolayını buldum sabahları telkinleri ben dinleteceğim.Lütfen siz dinlemeye devam edin. smiliyface

corlumemet 24-06-2008 06:24 PM

Merhaba günlüğümü katıldığınız için teşekkürler serpil hanım çocuğunuz normalde dinlemiyor olabilir uyurkende dinlemiyor mu uyurken çaba sarf etmiyor insan sadece su sesiyle uyumak daha bir hoş oluyor serpil hanım belkide çocuğunuz uyurken siz onun başının ucuna hopörleri koysanız daha iyi olur olmaz mı? smil56

corlumemet 24-06-2008 11:24 PM

Merhaba fazla yazamıycam çünkü geç oldu bugün fena değildim aklım karışıktı belki telkinleri fazla takıyorum ondandır ama genelde iyiydim dostlar hepiinze iyi geceler.. smiliyface

Mustang 25-06-2008 08:17 AM

Ben bazı şeyleri kendi yapsın istiyorum artık çocuk değil kendi kararları olsun kendi için çaba sarf etsin istiyorum .Bakalım ne olacak .Ben her gece düzenli dinliyorum ayrıca su sesi beni sakinleştiriyor.Kendinizi kasmayın rahat olun .Ben sitede önerilen teknikleri de deniyorum sizede öneririm. hismiley

corlumemet 25-06-2008 10:05 PM

Merhaba bugün sabahtan biraz gergindim evin içide sıcak oluyor geceleri uyuyamıyor fazla insan ondan olsa gerek ama ilerleyen saatlerde açıldım.

Bugün dikkatim biraz daha artmış öfkemi birazcık kontrol eder oldum yine içimden öfkelenmeler geliyordu ufacık bir şeye bazen ama içsel seslendirmeleriem de devam ettiğimden fazla bir etkisi olmadı öfkelerimin tabi bazen sınırları zorladığı da oldu geçenlerde birine açıkça konuştum o da alınmış anlaşılan bunu birazcık kafama taktım ama takmaya hiç gerek yok iyi yapmışım gerçekten mevzu önemli değil.Bugün dikkatim artmıştı demiştim ya bugün oteriter davranışlar gördüm kendimde bi söz vardır kurallar ne için konur çoğunlukta buna çiğnenmek için cevabını verir bende daha önceden bu çoğunluğun içindeydim ama bugün azınlık olan kurallar uygulanması için konur cevabı veriyordum bu da dikkatimin artmasından ileri gelen bir davranıştı bence olur olmaz ufak tefek şeyleri kafama takıyorum bazen işte hepimize olur ama bugün işte duygusallığı biraz daha kenera bırakmış işi ön plana çıkaran bir çizgi çizdim.İş ayrı arkadaşlık ayrı gibi biz türkler için uyulması çok zor bir cümle bu diğmi? blook

Birde birisi birisine ters yada görgüsüz bir şekilde konuştuğunda biz yani ben açıkçası kızardım ama bir yerde okuduğum bir söz bir kaç gündür aklımda Başkasının kamburu senin kamburun olamaz cümlesi aklıma geliyor böyle bir durum olduğunda ve hiç bozulmuyorum dimdik olmak çok güzel. smiliyface
Herkese iyi geceler hismiley

corlumemet 26-06-2008 09:15 PM

Merhaba bu sabah dün sabah gibiydi biraz gengindim sonraları insanlarla konuşunca açıldım rahatladım günüm neşeli dikkatli ve hoştu kafama pek bir şey takmadım ilacımıda %50 azalttım çünkü artık eskisinden daha iyiyim ve daha iyi olacağım bunu biliyorum birazcık rahatsızlık veriyor ama büyütmeye gerek yok eninde sonunda sağlığıma kavuşacağım bedenim kendi kendini onarmaya başladı bile bu telkinler vasıtasıyla super içsel telkinlerimede devam ediyorum bazen güncel şarkılarda mırıldanıyorum içimden ama sonra çeviriyorum yine ben.........im demeye çokta güzel oluyor.Bide kendimi korumaya başladım ilerde daha açık meydana çıkar şimdi bende bu duygudan pek bişey anlayamadım.

Şimdilik bu kadar takıntısız ve neşeli olmak çok hoş bir duygu sevgiyle.. hismiley

birmutluluk 27-06-2008 09:15 AM

25889 25889 merhaba... günaydın mutluluğun daim olsun super hismiley

corlumemet 27-06-2008 05:18 PM

Merhaba Asalet sanada günaydın ama biraz geç oldu saat 17 şu anda geçerken bir uğrayım dedim mutluluğun daim olmasını herkes istiyor ama kolay ulaşılabilecek bir şey değil.

Neden mi bugün pek iyi değildim ondan çok kötü değildim ama çok iyi de değildim aklıma saçma sapan fikirler geldi eskiden olduğu gibi önceden bazen ağzımdan çıkan kelimeler düşünce süzgecine takılmadan çıkıyor ve karşımdaki kişileri istemeden üzüyordum bugünde onun gibi bir gündü neredeyse fazla konuşmamak istedim etrafla kimsenin yüzüne pek bakamadım ama yinede içsel telkinlerime devam etmeye çalıştım çünkü kafayı boş bırakırsam illaki bi taraflara kayıyor en iyisi ben kontrolü ele almaya çalışayım dedim fakat zor şu anda bile pek kelimeleri seçip yazamıyorum sanki beynim durmuş gibi.Bugün biraz asabiyim arkadaşlar kusura bakmayın ama üstüme gelmeyin istemeden üzerim açıkçası

Hipnoz seminerine gidicem fakat 3 aydır telkinleri dinliyorum ve telkinler beni iyileştirmeye başladı ama dalgalanmalar devam ediyor Adil Bey e ne söylemeliyim bunu bugün kaba taslakta olsa yazdım kısa bir kompozisyon şeklinde ama yinede kararsızlık var belki çok şey istiyorum belkide herkesin istediği gibi mutluluk huzur sağlık

Telkinleri 1 yıl kadar dinledikten sonra bu seminer olsaydı heralde o zaman kararım daha net olurdu.Hoşçakalın..

corlumemet 28-06-2008 10:39 PM

Merhaba bugün iyiydim genel olarak ama kafam da karışıktı smeinere gideceğim için çünkü hayal abla sorunlarınızın en önemlisini tek cümleye sığdırmaya çalışın diyordu onu toparlama çalıştım gerçi zor oldu ama olsun artık yarın belli olacak neyin ne olduğu bakalım inşallah hepimiz için çok verimli geçer bilgisayarları resetleyip yeniden yükleyerek dahada hızlanırız istediğimiz konularda..

şimdilik iiyi geceler sabah erken kalkıp daha yola gidicem 2 saat yolum var iyi geceler dostlar.. hismiley

birmutluluk 28-06-2008 10:56 PM

sana da iyi geceler allah rahatlık versin yarın için başarılar sana ve tüm arkadaşlara hismiley

corlumemet 29-06-2008 10:57 PM

Merhaba fazla yazamıycam bugün hipnoz seminerindeydik ve bütün gün oturduk kan hep aşağılarda durduğundan mı bacaklarım iyi değil transtan çıktığımız için heralde adil bey söyledi zaten sersem horoz gibiyim 2-3 yıldır içki içmiyorum ilaç kullandığımdan gerçi ilaç kullanmasamda aram pek yok içmişim gibiyim yolda gelirken önümü görebiliyordum fakat karşıyı göremediim kafam gidip geldi bugün emme basma tulumba gibi çok salladık sağa sola ondan heralde y789

Artık yarın bir toparlama yapıp yazmayı düşünüyorum çünkü bi şeyler atıştırıp yatıcam iyi geceler .. hismiley uykulusmile

hayalayaz 30-06-2008 12:25 AM

seminerden sonra bende eve gelirken zik zak çiziyordum..normal herhalde bu durum hipnoz deneyimleri diye bir konu açtım, deneyimlerinizi günlüklerinizle birlikte oradada paylaşırsanız, ilgilenen arkaşlar tek bir yerde okuyup faydalanır diye düşünüyorum..saygılı sevgiler

corlumemet 30-06-2008 11:12 AM

Merhaba günaydın hayal abla oraya yazıcam deneyimeleri ama hala sarhoş gibiyim açıllınca inşallah saat 11:00 byee hismiley

corlumemet 30-06-2008 09:56 PM

Merhaba bugün pek bir şey yapamadım ama bugün tatilim olduğu için gerçektende şanslıydım saat 08 gibi uyandım ama yinede saat 13 e kadar sersem gibiydim adil beyin kitabını biraz okuyayım dedim ama uyku bastırdı yine yattım 3 saat falan uyumuşum sitede biraz gezindim.Bir harita çizip semineri genel olarak açıklamaya çalıştım müminde onu koymuş foruma sağolsun umarım işinize yarar şimdilik iyi geceler bugün pek iyi değildim açıkçası ..

Sevgiyle kalın.. hismiley

corlumemet 01-07-2008 10:26 AM

Merhaba ben geceyi yazıcam çünkü geceyi işte geçirdim.Evden dışarı çıkmadığım için midir yoksa hipnozun etkisinden mi servise bindiğimde irkildim bir an orda olmak istemedim araba sesleri insanların konuşmaları bu gürültüde neydi oysa sessizlik ne kadar güzeldi.İşte bile bir süre arkadaşlarla konuşamadım yüzlerine bile bakmak içimden gelmedi ne oluyordu bana sonradan biraz daha alıştım ve sohbete başladık bi ara uykum gelmeye başladı bende transı deniyim dedim hemen yanlız başıma bir yerde yapmaya çalıştım yaklaşık 50 dk toplam ilk 30 dk sının nasıl geçtiğini anlayamadım uykum geldiği için uykumun gelmemesini gözlerimin açılacağına kendime telkinledim çıktıktan sonra hemen değil de 5-10 dk sonra gözlerim açıldı uyku muyku kalmamamıştı.

Ama aklım pek yerinde değildi karışıktı daha doğrusu bir süre içsel konuşmalar yaparak kendime gelmeye çalıştım şimdide saat 10:30 Adil bey in kitabını okudum 60-70 sayfa kadar gerçekten güzel şimdilik güle güle hismiley

corlumemet 01-07-2008 08:32 PM

Merhaba ufolara inanır mısınız gerçi bir çoğumuz bilinmeyenin arkasındaki gizli gerçeği yada gücü arıyoruz

Vereceğim linkte bir mesaj var ilginç bir yazı ama isterseniz buyrun okuyun.

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=sayf...esaj/giris.asp

corlumemet 02-07-2008 09:14 AM

Merhaba akşam pek iyi değildim bi süre asabiydim belki gece çalışmanın verdiği uyku düzenin bozukluğundan belkide ilacımdan belkide başka bir dalgalanma süreciydi bilemiyorum arkadaşlarla pek olumlu diyaloglar kuramadım neşem yoktu sinirliydim daha sonra hipnoz yaptım kendi kendime uyumayı istedim biraz ama nerde biraz gözlerimi açıyorum gözlerim kapanıyor açılmak istemiyordu yahu bu neden bu kadar etkili oldu diyordum kendi kendime gecenin saat 02 siydi hipnoz deneyimini yaparkende uykuluydum belki biraz derinlere gittim ondan olabilir bu etkisi ama şimdi iyiyim önemli olan burası telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Hergünde en az 30 dk kendi kendime hipnoz deneyimi yapmaya devam edicem.

Şimdilik hoşça sevgiyle kalın hismiley

corlumemet 03-07-2008 09:09 AM

Merhaba akşamda durgundum aslında kafam karışık ne zaman farklı bir konuyla ilgilenmeye başlasam hemen kafamda çarklar o konu hakkında dönmeye başlıyor nasıl öğrensem nasıl hızlansam nasıl hipnozu derinleştirebilsem gibi bu düşüncelerle doluyorum kitap aradım internette hipnozla ilgili ama malesef pek fazla kaynak yok.

Bu konu hoşuma gitti açıkçası adil bey bizim için yolu açtı bende bu yolu daha da genişletme çabası içinde olacağım kendi kendime trans çalışmalarım devam ediyor.

Şimdilik sevgiyle kalın.. hismiley

CeM 03-07-2008 06:35 PM

Arkadaşım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim,şunu biliyorum ki beynimizin yapamayacağı hiç birşey yok diyebiliriz,bunu çok uzun sğredir araştırıyorum umarım herşey istediğin gibi olur hismiley

corlumemet 04-07-2008 09:06 AM

Merhaba , cem günlüğüme katıldığın için teşekkürler aslında bundan sonra günlüğüme bir günlük olarak devam etmek istemiyorum çünkü benim rahatsızlığım sadece psikolojik değil tıbbi bir yönüde var ve bugün iyiyim yarın kötüyüm gibi hep aynı kelimeleri yazmaktanda sıkıldım açıkçası sorarsanız eğer dinlediğin telkinler işe yarıyor mu diye eğer dinlemeyenler varsa vazgeçmeden ve ertelemeden sabırla dinleme yöntemlerine göre dinlemeye devam etsinler çünkü bende işe yarıyor fiziksel sağlık sorunum olduğu için bazen istemesemde kendimi kötü hissediyorum.Bana adeta bir melek gibi destek olan arkadaşıma candan yürekten gönülden k..... çoook teşekkür ediyorum.Bendeki değişim devam ediyor sadece tam olarak sonuçlandırmak biraz zaman alacak.

Buraya bazen ilgimi çeken yazıları yazabilirim şimdilik sevgiyle kalın hismiley

Mustang 04-07-2008 09:16 AM

Mehmet'çim günlüğüne içini dökmen arasıra dönüp tekrar okuman sendeki değişimi kendininde görmeni sağlıyor.Bu gün iyi veye kötü olman da önemli ama içinden geldiği gibi sevinçlerin kızgınlıkların ve üzüntülerinide kendi sınırların içinde yazdığında kendini rahatlamış hissediyorsun.Gönlünden geçtiğigibi yaz.Burada seni kimse kınamaz veya suçlamaz aksine yanlış düşündüğümüzde veya başka gözlerden bakış açıları görmene yadımcı oluyor.Rahatve huzurlu ol. smiliyface

corlumemet 04-07-2008 12:02 PM

Abla sağol bana güç verdin smil56

corlumemet 06-07-2008 09:58 AM

merhaba bir şiir

Hayat

Hayat sızısını iliklerine kadar hissettiğim bir acıymış
Hayat yalanmış
Hayat sonunu göremediğim yolda gözü kapalı gitmekmiş
Hayat çok nankörmüş
Hayat bir şeyleri istemekmiş
Hayat en umutsuz olaylarda dahi umut ile yaşayabilmekmiş, Umudun bittiği yerde yıkılmış bir kalple yaşamakmış
Yaşayabilmek sözcüğünde saklıymış hayat
Hayat yaşamayı becerebilmekmiş
Hayat kimi yerde güldürse bileağlamakmış
Hayat gözyaşı nehrinde bir gemiymiş... Geminin rotasını iyi belirleyebilmekmiş hayat...

Hayat demir atılamayan denizde sonsuzluğa yol almakmış
Hayat senden söke söke aldıklarının yerinde oluşan yaraları görmemezlikten gelmekmiş

Hayat, hayattan firar etmekmiş
Hayat, sinsi bir rmış
Hayat buymuş işte bu!
Sevdiğine hasretmiş hayat

Hayat özlemmiş! ...
Hayat hasretmiş! ...
Hayat sevmekten ibaretmiş!(değil mi?)

corlumemet 07-07-2008 01:21 AM

Merhaba günlük bi kaç gündür sana devam etmeyi istemedim ama hayatımda hiç olmazsa bir farklılık olsun günlüğüme yazabileceğim o gün içinde geçirdiğim mutlaka güzel bir şey olsun diye devam etmek istiyorum.

Hipnoz seminerinden sonra epilepsi rahatsızlığımın üzerine biraz daha gitmeye araştırmalar yapmaya başladım önümüzdeki haftalarda bir kaç tane hastaneye gidicem bu gidişle farklı farklı doktorların bilgi ve deneyimlerinden faydalanarak neler yapabileceğimi tekrar düşünücem.

Hipnoz deneyimlerimizi paylaştığımız yerde vermiş olduğum e-kitapın 62. sayfasında epilepsi hastasıysanız hipnozdan uzak durun bunun size faydası çok zor yazıyor bir kaç yere mail atıp nedenini sormayı istiyorum ama pişman değilim seminere gittiğim için bu sebeple bi kaç gündür kendi kendime hipnoz çalışmadım ama yine de devam etmek istiyorum

şimdilik iyi geceler..

ametist 07-07-2008 01:29 AM

geçmiş olsun corlumemet.hastalığınla mücadelende gerekli sonuca ulaşacağına eminim.bu arada adil maviş seminerinde yaptığın zihin haritasını burda palaştığın için çok teşekkür ederim blissy,böyle bi çalışmanın elimin altında bulunması çok iyi oldu.daha önce yazıcaktım bunu ama kısmet şimdiyeymiş.
kendine iyi bak,en yakın zamanda daha da güzel haberlerini duyacağımızı biliyorum
sevgiyle sağlıcakla smiliyface

hayalayaz 07-07-2008 02:45 AM

mehmet e- kitabın o sayfasına geldiğimde bende zınk diye kaldım ve senin bu konuda yazmanı bekledim..ben adil beyle bu durumu özel olarak konuştum..senin seminere katılmana bu konuşmadan sonra..sesimizi çıkarmadık..adil beye benim epilesisi olan insanların hipnoz edilemeyeceğini, duyduğumu söyledim..oda bana epilepsisi olan kişilerin çok çabuk derinleştiklerini ve hızla ilerleyebildiklerini bu yüzdende korktuklarını söyledi..bunun için epilepsisi olan kişilere hipnoz yapmanın tavsiye edilmediğini, ama hipnoza kesinlikle girmesinler denmediğini söyledi..ben tekrarla yani arkadaşımızın hipnoza girmesinde sakınca bulmuyorsunuz doğrumudur diye sordum..doğrudur hayal hanım..ben onu ona uygun olabilecek şekilde transa sokarım dedi..seminerde ne yaşadığını bilmiyorum orada değildim..ama sonrasında yazdıkların..özel hayatında, tek başına herkesten daha kolay transa girebildiğini düşündürdü bana..sen yinede sor ve bizide bilgilendir ablam emi..saygılı sevgiler

corlumemet 08-07-2008 01:49 AM

Merhaba günlük; kısmen arkadaşım insanları mutlu etmek benide mutlu ediyor sizler böyle söyledikçe gerçekten mutluluğum artıyor.Hayal abla yaptıkların ve herkesi takip ederek onların sorunlarıyla birebir ilgilenmeye çalışman gerçekten çok güzel sapkal89 bugün 7-8 yere mail attım hipnoz ve epilepsi arasındaki sorunu sormak için sadece birinden kısa bir mesaj geldi.O da bu;(Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.) Bende elimden geldiğince hipnoz çalışmalarına devam edicem.

Hipnoz bende faydalı oldu çünkü seminerde sağlığıma kavuşmayı istemiştim hipnozdayken son bir kaç gündür araştırma yapıyorum ve önümüzdeki hafta dünde yazdığım gibi bir kaç hastane dolaşıcam inşallah.

Hipnoz derin bir konu bunu şu an için küçük isteklerimizi elde etmek için kullanmalı daha da ustalaştığımızda telkinleri hayal görmeyi ..vs biraz daha derin konularda kullanmalıyım şimdi bu konuları yazabilmem için çok erken hipnozu derinleştirebilmem için şu anda sadece hedeflerimi belirleyebiliyorum.

Bugün iki kez hipnoz çalışması denedim kendimde birincisi fazla üstelemesemde istediğim saate 2 dk kala hipnozdan çıktım ve bir saatte yapmak istediklerimi hızlı bir şekilde yaparak çıktım evden bir daha kısa zamanın içine fazla iş sokuşturmayacağım telaş yapıyor insan.İkinci denememde de kendime telkinlediğim işi acele bir şekilde yaptım belki bunun sağlık sorunumla mutlaka bir alakası vardır çünkü kafam pek yerinde değildi belkide kendime vereceğim telkinleri tam olarak bilmediğimden kaynaklandı.Yapacak biraz iş var telkinler bulunacak sıralama yapılacak giriş gelişme sonuç gibi asıl amaç vurgulanacak tabiki bunlar ilk önce yazılıp toparlanacak sonra pc de bunları okuyarak sesimi kaydedicem biraz uzun bir iş sonrada transa sıra gelicek bunun süresi 20-30 dk olabilir ama şu telkinleri bulmak zor olucak galiba yada bir yolunu bulmak lazım öğrenmek için ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş herşey olur şimdilik hoşçakalın hismiley
(kendimi kötü hissettiğim anları yazmıyorum bunların yerine yeni bir alışkanlık edinmeli yada eski alışkanlığımı devam ettirmeliyim)

hayalayaz 08-07-2008 03:50 AM

ablam disikve ben senin için mükemmel sağlık telkini arıyoruz..adil bey..hipnozla her türlü hastalığın geçebileceğini söylemişti.bilinçaltında bedenimizin mükemmel hali kodlu demişti..bizde bundan yola çıkarak arıyoruz..ben alman sitelerini disik ingilizce olan tüm siteleri bir yandanda sen araştır.bulduğumuzda .seslendirelim..mehmet her şey daha iyi oluyor ve olmaya devam edecek inşallah..

corlumemet 09-07-2008 01:52 AM

Merhaba günlük;Hayal abla ve disik eksik olmayın sizlerin varlığıda yeter benim için ben bir ara internette araştırmıştım bulamadım telkin hipnozla ilgili kitaplar alıp okudukça inşallah bende yazmasını öğrenirim hayal abla bu arada telkinlere başlamışsın herşey daha iyi oluyor ve olmaya devam edecek inşallah herkes için.. smiliyface

Bugün; sabahtan pek iyi olmuyorum nedense belkide kendimi dışarı çıkıp gezmezsen iyi olmazsın gibi bir düşünceyle şartlandırdığım içindir belkide uykuyu fazla kaçırıyorum neyse 15 te işe gittim saat 16 ya kadar sersem gibiydim aslında ondan önce 20 dakikalık bir transa girip kendime telkinlerde bulunmuştum sanki 6 aydır dışarda gezmiş gibi rahat oluyor ve olucaksın ..gibi bu sebepten biraz daha iyiydim ama tam olarak değil ilerde inşallah bunu tam olarak oturtup daha uzun süre etkisinde kalıcam.İşte de bi ara yalnızken kendimi yine transa soktum gittikçe daha derine daha derine gittikçe daha derinleşiyorsun göz kapakları gittikçe daha ağırlaşıyor sanki birbirine tutkalla yapıştırılmış gibi artık gözlerini istesende açamıyorsun gittikçe dahada derinleşiyorsun bu şekilde kendime telkinler vererek en sonunda da çok uykun olduğu bir an aklına geliyor ve uyuyorsun diyerek kafam zaten yamulmuştu ondan sonra heralde bi 10 dk uyumuşum uyandıktan hemen sonra telkinlerin etkisin hissetmiyorsun ama bir süre geçtikten sonra iyi olmaya başladım bugün daha iyi zinde ve anda yaşadım diyebilirim bundan önce tam da kötü düşünmeye başlamıştım Adil bey anlaşılan beni tam resetledi artık dinlediğim sublimal telkinlerde işe yaramıyor sil baştan yeniden mi dinlemeye başlıyım diyorken telkinden sonra durum değişti.Transta rahatlamak ve derinleşmenin çok önemli olduğunu anladım bu süreyi biraz daha uzun tutmalıyım ustalaşana kadar sonrası iyiydim sessiz ve sakindim ama biraz fazla sessizdim sanki neyse ilerleyen günlerde kendi kendimi programlamaya devam edicem yavaş yavaş öğrenmeye devam ediyorum.Başarısızlık yoktur sadece sonuçlar vardır başaramadığını düşündüğün zaman aslında bir konuyu daha elemiş olur ve çıtayı yükselterek kademe atlarsın.

Bana teşhisi koyan doktorum aklıma geldi bugün adam düşünmeyeceksin rahatsızlığını diyordu gerçektende düşünmediğimde daha iyiyim ama gelde düşünme doktor bana çık gez eğlen evlen diyordu ama ben hep dışarda gezemem ki her zaman dışarda neşeyi bulamam belki bir üç beş ama sonra mutlaka hüsrana uğrayabilirim asıl neşe huzur sevgi içerde içerdekini keşfettikten sonra dışarıdaki olumlu yada olumsuz olayların pek bir anlamı kalmıyor.

Önceden bir söz okumuştum 20 dakikalık yoğun bir konsantrasyon 8 saatlik uykuya eşdeğerdir diyordu yanılmıyorsam buddha geçenlerde internette gezerkende 20-30 dakikalık derin bir hipnoz 8 saatlik uyku uyumuş gibi rahatlık verebilir ama bu çok nadir olur diye bir cümlede okumuştum bunu söyleyende Yabancı bildiğimiz dostumuz hipnoz kitabının yazarı celalettin uzuner her iki cümlede aynı o zaman yoga yada meditasyonun asıl kaynağı hipnoz zaten adil bey de demişti bazı insanlar daha çıkıyor mağaraya giriyor yada bir eve kapanıp günlerce çıkmayıp kemale (yanılmıyorsam)eriyorlar gibi sözler söylemişti sizin bunları yapmanıza gerek yok transınızı derinleştirerek daha kısa zamanda öyle olabilirsiniz demişti galiba gerçektende öyle diyebilirim ama henüz bu konuları yazmam için erken..

Şidilik iyi geceler günlük.. hismiley

corlumemet 10-07-2008 12:51 AM

Merhaba günlük;yazamıycam çünkü sabah erkenden işe gidicem şimdi saat 01:00 bugün kafam biraz karışıktı neyse başka zaman yazarım..

corlumemet 11-07-2008 06:09 PM

Merhaba günlük;Hipnoz seminerinden bu güne tam 12 gün geçti açıkçası düşündüğümde bu süre içeeriisnde pek iyi değildim sanki resetlenmiştim bugün biraz daha iyiyim nedendir bilemiyorum belki gerçekten epilepsi hastalarının hipnoza girmemesi gerekiyor belkide kişiden kişiye değişiyor yada benim dalgalanmalarımdan biriydi diycem ama bu süre zarfında başımda ki sorun dahada şiddetlendi gibi geldi bana Hipnoterapistlerden 3 tane yanıt geldi;
1-Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.
2-Epilepsi hastaları da hekiminin nezaretinde hipnoza girebilir. Hiçbir mahzuru yoktur.
3-Kesinlikle kullanılmaz doğrudur. Bilinçaltı çalışmalarında insan beyninin uyarılan bölümlerinde farklılaşma söz konusudur. Ve hipnoz esasen derin bir iç yolculuk olduğu için genellikle iç yolculuk esnasında yoğun bir duygusal fırtınaya da sebebiyet verir zihinde ki frekanslarda meydana getirilen değişim ile bilinçaltında pek çok bölgede yapay olarak durum dalga boyları değişir. Epilepsi rahatsızlığı yaşayan kişilerde nöbet geçirmeye ve sıkıntıların çok daha fazla artmasına sebebiyet vereceği için kullanılmaz. Epilepsi geçirrmiş yada geçirmekte olan bir kişinin hipnozu kullanması kesinlikle fayda getirmez tam tersine zarara neden olur.

Evet işte böyle bende 3.mesajdaki oldu diyebilirim üzüldüm bir ara tamda güzel bir yol bulduk derken oda bana yaramadı diye ama boşver burdaki sublimal telkinlerde yeter bana ve hipnozun olmazsa olmazlarından telkin ve hayal kurma konusunda kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum hem bişeyleri değiştirebilmek için illaki hipnoza girmekte gerekmiyormuş galiba hipnoza girmeden telkinler vererekte oluyormuş bir kaç kitabın özetinde okudum bunları neyse şimdilik daha iyiiyim hoşça smiliyface kal günlük..

shamanic 11-07-2008 07:55 PM

corlumemet cim ben bu konuda uzman değilim ama senin rahatsızlığın depresif durumundan dolayı sonradan kazanılmış bir durum değilmiydi.. dusun

bu rahatsızlığı hayatına sonradan aldıysan yaşamının bir döneminde bu belirtiler yoktu dolayısıyla bu rahatsılık yoktu..

hipnoz.. telkin.. bilinçaltı çalışmaları ile sen bu eski sağlıklı halini tekrar kazanmaya çalışıyorsun..

bu durumdan dolayı hassas olduğun için derin hipnoza yanında sana müdahale edebilecek tecrübede birisi olduğunda girmende yarar vardır..
ama hipnoz ya da benzeri çalışmaların sana direkt olarak sakıncalı olacağı fikri bana pek sıcak gelmedi..

birde bu konu elbette çok ciddi olduğu için en nihayi kararı sen bu tarz çalışmaları yaparken ne hissediyorsun onu düşünerek vermek gerek..
ki sen çok araştırmacı verileri son derece iyi analiz eden bir yapıdasın..

onun için telkin ağırlıklı olmak üzere devam et çalışmalarına..
ve kendini tam anlamıyla sağlıklı hisettiğin zamanlarda derinleşme çalışmalarını önce kısa sonra zamanla arttırarak yapmaya çalış..

kanser şeker v.b gibi raharsızlıklar bilinçaltı çalışmaları ile tamamen iyileştirilebilirken (burada kişinin düşünme şeklini değiştirmek çok önemli )
senin rahatsızlığının da mutlak anlamda çözüme ulaşabileceğine inanıyorum..

vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarıda yenilenir.. (yanlış hatırlamıyorsam)
her hücremiz bizim yansımamızdır.. o anki duygu ve düşüncelerimziin izlerini taşır..

vucudumuz sürekli değişim ve gelişim içerisindeyken onları hangi kodlarla yüklediğimiz çok önemlidir..
çözüm odaklı olamamız ve sağlıklı mükemmel yapıda olacağımıza gerçek anlamada inanmamız bunun için çok önemlidir..

kolumuz kırılır iyileşebiliriz..
elimiz kesilir iyileşebiliriz..
grip nezle oluruz iyileşebiliriz...
içimizde göremediğimiz sürekli bir yenilenme vardır..
bunun yenilenme olabilmesi için onlara aktardığımız duygularımız çok önemlidir..

bu konu çok komplike ama kuantum iyileşme kitabında detaylı olarak anlatılıyor..
kitapta ayrıca beni çok etkileyen bir araştırma olmuştu..
kişilik bölünmesi olan kişiler üzerinde araştırmalar yaparken..

örneğin ayşe olsun bu kişi içinde fatma diyede bir kişiliği olsun..
ayşenin balığa alerjisi var .. yediğinde tüm vucudu şişiyor kabarıyor su topluyor..
fakat fatma yediğinde hiç bir şey olmuyor..
benzer şekilde çok ileri boyutlarda olan hastalarda kişilik değiştiğinde vücudunun hatta öğrendiklerinin bile değiştiği gözlemlenmiş..
kişiliği değişen kişinin vücudundaki belirgin olan benler siğiller tamamen yok olmuş...

örnek böyle değildi.. ben hatırımda kalanları şekillendirdim.. lakin bu çok önemli bir nokta..
beynimiz, bilinçaltımız o kadar güçlüki eğer gerçekten istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok..
sadece buna inanmak için yeterli gücü bir şekilde bulabilmeli hissedebilmeliyiz..
elbete kişiliğimizi bir kaç parçaya bölmeden.. ttli3

sevgiler..

Pamukk 11-07-2008 08:01 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarıda yenilenir.. (yanlış hatırlamıyorsam)
her hücremiz bizim yansımamızdır.. o anki duygu ve düşüncelerimziin izlerini taşır..

vucudumuz sürekli değişim ve gelişim içerisindeyken onları hangi kodlarla yüklediğimiz çok önemlidir..
çözüm odaklı olamamız ve sağlıklı mükemmel yapıda olacağımıza gerçek anlamada inanmamız bunun için çok önemlidir..

kolumuz kırılır iyileşebiliriz..
elimiz kesilir iyileşebiliriz..
grip nezle oluruz iyileşebiliriz...
içimizde göremediğimiz sürekli bir yenilenme vardır..
bunun yenilenme olabilmesi için onlara aktardığımız duygularımız çok önemlidir..

sevgiler..

Ah şamanım bunlar ne muhteşem fikirler veriyor insana...Kendimize dönüp incelersek ne muhteşem varlıklarız biz ağla çok duygulandım ttli3 Allah bize her saniye yeniden doğma fırsatı veriyor bakarmısınız tender45 yepyeni kodlanmış milyonlarca hücre,bu lütfu reddetmeyelim smiliyface

kiss3

corlumemet 12-07-2008 11:14 PM

Merhaba günlük;

Bugün sabahtan biraz iyiydim ama öğleden sonra pek iyi değildim.Belkide benim sorunum asosyal biri olmam uzun süre konuşamayıp insan içine karışmamam sonucunda böyle oldum diyebilirim ama ben önceden de çok sosyal biri değildim bu bir korku değil benim için alışkanlıklarımı zor değiştirdiğim için belkide içimden gelmiyor istemiyorum sosyallik telkinlerini de bu sebepten dinlemiyorum biraz inatçı bir yapım var kim ne derse desin kendi bildiğimi yaparım hayatımda genellikle.

Şimdilik bu kadar yeni aldığım kitabı okumak istiyorum iyi geceler.. hismiley

Novos 12-07-2008 11:24 PM

merhaba corlumemet hepimizin alışkanlıkları vardır, yalnız kalmak isteriz belki ama eğer uzun süre sosyal hayattan kopuk kalırsan, bu sende sıkıntılara neden olabilir bence, istediğin zaman sen zaten sınırlarını koyabilirsin ama böyle sosyallik telkinini dinlemek istemiyorum olmaz ki, dinlemen senin yararına, bunları niye mi söylüyorum ben de sosyallikten hoşlanmazdım bazen yalnız kalmayı, insanlardan uzak yaşamayı ben de seviyorum ama bir farkla gerektiğinde sosyal ortamlara da girerek inan ki sosyal hayata girdikçe yeni şeyler öğreneceksin, yeni insanlar, yeni hayatlar tanıyacaksın. ben sosyallik telkininden sonra her geçen gün bir öncekinden daha fazla şeyler öğrenmeye başladım. mutlu oldum, huzurlu oldum, sana da tavsiyem sosyallik telkinini dinlemen, sevgiler hismiley

corlumemet 14-07-2008 01:13 AM

Merhaba günlük;

Caribbean teşekkürler tavsiyen için sosyallık telkinini ilerde ekliycem inşallah ama şimdilik zaten 11 tane dinliyorum bunları iyice özümseyip bilinçaltıma yapıştırdıktan sonra başka telkinlere geçmeyi düşünüyorum.

Son bir kaç gündür iyi değildim meğerse tansiyonum düşmüş hiç aklıma da gelmiyorki insanın başından sıkıntısı olunca başka bir şey olacağını düşünemiyor tuzlu ayran içerek bugünümü biraz daha geçirdim hiç olmazsa öğleden sonramı geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi herkesin başına mutlaka gelmiştir oturuyordum ve birden aklıma bir arkadaşın bana kötü davrandığını düşünmeye bunu hayalimde görmeye başladım tamamen ben istemeden bu durum gelişti birden kalp atışlarım hızlanmaya ateşim yükselmeye başladı tek kelimeyle kan beynime sıçramıştı daha sonra kendime gelerek hey ben ne yapıyorum dedim ve bu kötü hayalin içinden çıktım mustang ablanın dediği gibi içimizdeki olumsuz kötü düşünceler ne kadar kemikleşmiş o hayale nasıl kaptırdım kendimi ve gerçekmiş gibi bedenimde tepki verdi oysa olumlu düşünmeye çalışmak ve bu şekilde kendimizi istediğimiz yönde geliştirmek ne kadar zor diğmi ama çalışıp sürekli tekrar yaparak kötü düşüncelerde bedenimizin verdiği tepkiyi iyi düşüncelerle hayal kurarakta yönlendirebiliriz.

Şimdilik iyi geceler.. hismiley

corlumemet 15-07-2008 12:07 PM

Merhaba günlük;

Yıllık izne çıktım bir süre yazamıycam iznin sonunda inşallah çok daha iyi olup iyi ve güzel haberlerle dönüp sizlerle paylaşacağım şimdilik sevgiyle kalın.

her gün her yönden daha da iyiye gidiyorum smiliyface

shamanic 15-07-2008 12:31 PM

iyi tatiller corlumemet 956k
http://img457.imageshack.us/img457/2116/j70vf6lo.gif
harika bir tatil geçirmen dileklerimle.. tatilsmiley

art56art56 bol bol eğlenip yenilenerek dön.. sevincli

http://i287.photobucket.com/albums/l.../flower004.gifsevgiler..

corlumemet 15-07-2008 10:30 PM

Merhaba günlük;

Bugün yıllık izne çıktım dedim ama ilk önce sağlık sorunumu gidermek için bir kaç tane hastane dolaşmayı istiyorum önce sağlık sonra tatil inşallah bugün iki hastane dolaştım ama sadece doktorun istediklerini yaptırmak için gün alabildim şimdi o günü bekliyorum sonra muayene kontrol teşhis belki farklı ilaçlar kullanıcam hayırlısı neyse o olsun demekten başka çarem yok çünkü zenginlik ne parada ne de başka geçici birşeyde en büyük zenginlik sağlık şimdiik iyi geceler .. hismiley

CeM 15-07-2008 11:21 PM

Alıntı:

corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba günlük;

Bugün yıllık izne çıktım dedim ama ilk önce sağlık sorunumu gidermek için bir kaç tane hastane dolaşmayı istiyorum önce sağlık sonra tatil inşallah bugün iki hastane dolaştım ama sadece doktorun istediklerini yaptırmak için gün alabildim şimdi o günü bekliyorum sonra muayene kontrol teşhis belki farklı ilaçlar kullanıcam hayırlısı neyse o olsun demekten başka çarem yok çünkü zenginlik ne parada ne de başka geçici birşeyde en büyük zenginlik sağlık şimdiik iyi geceler .. hismiley

Katılıyorum benim kardeşimde epilepsi hastası ve gerçekten de sağlık en önemli şey peki hocam tatil nereye ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 AM.