![]() |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) Alıntı:
teşekkür ederim ablam... sizden bana akan mutluluklarla dolmaya başlayan günlüğüm, günlüğümden yüksek benliğime oradan bana benden etrafıma akacak kadar çok olması umuduyla bi kaç bişeyler yazdım ama yazacak olduklarım daha mutlu yaşadıklarımla, ruh halimle, daha mutlu cümlelerle olacak... mlk34 kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... buna inanmalıyım öyle değil mi?? inanarak söylüyorum ki, kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... y789 sizi ve kendimi seviyorum... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) merhabalar hayatımdegisti.com, merhabalar günlüğüm... 17 saattir kendimden uzaklaşabildim.. deeeeeersem yalan olur dl67 yani uzaktan gözlemlemeye ÇALIŞTIM diyebilirim... yrl78 bu bile büyük başarı benim için.... ama kendimi öööööööyle başıboş bırakmaya başlayacağım günlere doğru ilerliyorum... kendime doğru... çok yakında... yok yok hemen şimdi kendimi kendine bırakmaya başlayacağım.. çünkü kendimden başka kimse olmayacak artık...(içimde) wave wave wave wave ama tabi hemen şimdi kısmına henüz hazır değilim... zamanla, sağlam ve emin adımlarla... dönmemek üzere kovmam lazım gerekenleri, dönmemek üzere kovmaya henüz hazır değilim... y789 ama o gün geldiğinde... ben olacağım artık tek BEN BEN BEN BEN BEN... Şu anlamda tek ben ama; ben de bir bireyim.. kendine güvenen bir birey... şartların ve tarzların meydana getirdiği en iyi birey olarak """ben"""de varım... "ben" de varım... tek başıma... en iyi BİREY olarak da var olmaya devam edeceğim.. var edenin varlığıyla _____________BENDE VARIM______________ VAR OMANIN GEREKTİRDİKLERİYLE VARIM... varlık içinde bende varım.. hiçlikten kurtulmanın ŞEREFİYLE VARIM.... BEN DE VARIM... var edenin aşkınaaaaaaaaaaaa.... BENDE VARIM.... girlhaha neyse fazla abarttım galiba... y789 işte bu saçma sayılabilecek şeylerin(bence, artık saçma değil), daha da fazlasının bilincine varıp ,İNANDIĞIMDA BEN, "ben" olarak arınmış, BENliklerden arınmış bir """BEN""" olarak hayata devam edecek, KENDİMİ HEP SEVECEĞİM........ smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface Karar aşaması y789 sevgilerimle.... |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) günlüğümde en çok kullandığım iki kelime, ben ve kendim heralde uzun zaman da bu iki kelimeyi kullanmaya devam edeceğim.. ama devam etmeden önce biraz daha kendimle terli345 fazla uğraşmayıp, uzaktan gözlemleme egzersizlerime devam edeceğim. terli345 terli345 önceki gün başlayıp dün sonlandırmış olduğum 17 saatlik uzaktan izlediğim kadarıyla.. iyi gidiyo.. RAHAT OLMAK... işte biraz daha rahat olabilmeyi başarmışım... kendimi kasmadan, illa yapmam gereken hal ve haraketleri sergileme çabasına düşmeden rahat omayı başarmışım... başarmışım ama hep mi rahatım..? HAYIR... O yolun basamaklarını birer ikişer çıkma, iyiyce yükselme eğilimindeyim ama... aferin bana... devam etmeliyim... devam edeceğim... bu egzersize de devam edeceğim... şimdilik bununla sınırlı değişimlerim..... ama olacak... zamanla olacak... sabırla olacak.... yılmamalıyım.... az az ama sağlam olacak... değişeceğim... değşmeliyim... değişimlerim de değişmeli... değişimlerim hep olumlu ve kalıcı olmalı... durmak yok yola devam... 44 44 girlhaha devam edeceğim... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface hismiley |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) değişmeliyim yerine sevgi ve huzurla her geçen gün daha çok değişiyorum.. başarılı bir şekilde değişmeyi seçiyorum gibi cümleler daha yararlı olacaktır canım.. sevgiler.. actionsmile |
|
tavsiyen için teşekkür ederim ablacım... super siteye uzun süredir yeni girebildim... o anki pskolojimin elverdiği kadar yazmışım işte... terli345 o sıralar ümidim kırılmaya doğru yol almış olsa gerek sad456 ama içimde kurduğum cümlelere dikkat etmem gerekiyor... bunu hemen biraz önce çok iyi anladım ttli3 kiss3 |
sağol canıııııııım ark5 inşallah sitedeki gelişmeleri fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım... değişimlerden, değişenlerden, değişim gönüllülerinden SİTEDEN fayladalAnmaya devam edeceğim inşallah kiss3 kiss3 |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) günaydın ben aydın, doğa aydın, içim aydın, dışım aydın, evim aydın, hayatımdeğişti com aydın herkese tüm ışıklarıyla aydın günler, aydınlı günler... 44 ttli3 tabi uzun süredir uğrayamadığım sevgili günllüğüme de.. siteye giriyor ancak tam günlüğüme yazmaya niyetlendiğim anda, bi iş çıkıyor, yada birilerinin bilgisayarda işi oluyordu. yazamadım bi türlü sad456 sonradanda yazamıyorum 88a 88a hissettiklerimi hemen paylaşmak istedirdim ama şimdiye nasipmiş. bu sefer kendimden uzun süreliğine firak ettim. yrl78 akışa bıraktım herşeyi, değişimimi, değişenleri.. smiliyface sıkmadım kendimi. rahat ol bunu hakettin dedim. çünkü zoru başarmada epey yok katettin. kimi gün aşırı pozitif, blissy skan67 uy897 uy897 derty derty smileydance f678h cat3500 kimi gün durgun... b456 b456 b456 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 bu süreç içinde bana yöneltilen her soruyla ilgili saniyelik kararlar alabildim. o kadar basit şeyleri o kadar çok düşünüp tartmaya gerek olmadığını, hertürlü sonucun da kabullenilebilir olduğunu farkettim. sürekli birşeyleri farkettiğimi farkettim. sevindim blissy blissy öss ye giren arkadaşlarıma sınav öncesi ve sonrası moral kaynağı oldum... gulensmiley 956k 956k sınavları çok güzel geçmiş. bunu kutladık uy897 derty skan67 misafir ağırladık... ailemle iletişimim inanılmaz seviyede arttı. kolay kolay öpemediğim babamı gidip gelip öptüm, hiç çekinmeden sarıldım... babalar gününü kocaman bi süprizle kutladım blissy aa34 babacım da baktı bendeki bu hal devam ediyor Bİ KAÇ GÜN SONRA ÖPÜCÜKLERİME KARŞILIK VERDİ O DA BENİ ÖPTÜ f678h f678h f678h f678h f678h annemle süper olan muhabbetimiz zirveye tırmandı inmiyor..... blissy blissy blissy kardeşlerimle çok daha fazla sohbet eder olduk... ve bunlar tamamiyle kendiliğnden gelişen durumlar... mutlu olmak mükemmel birşey MAŞALLAH BANA MAŞALLAH haftaya da diksiyon kursuna başlıyorum... f678h belki bir haftalığına tatile gitme ihtimalimiz var... blissy kitaplığım yavaş yavaş zenginleşiyor... smiliyface sonra henüz araştırmadım ama el sanatlarıyla ilgili de bir kursa da gitmeyi düşünüyorum... dusun ney üfelemeyi de öğreneceğim... gogogo bu tatili doluuuuuu doluuuuuuuuu geçireceğim inşallah.... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface hep sevgiyle hep mutlulukla kalmak dileğiyle... |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) tek kelimeyle süpersin meryemi alk78 bir kaç gündür durgunluk ve uyuşukluk hali vardı bende. Yazdıklarını okuyunca silkinip kendime geldim. Sendeki bu güzel değişimlerin katlanarak devam etmesini diliyorum art56art56 |
utananadam kiss3 teşekkür ederim. bence sen zaten kendiydin o uyuşukluk dediğimiz musibet hepimizde var yada sık sık uğruyo kimi zaman geldimi gitmek bilmiyo y789 içimizdeki pozitif enerjinin üstünü kapatıyo göstermiyo bize... işte bu lazımdeğil üstümüze çöreklendiğinde ufacık minnacık değişimlerin sahibi, o ufacık minicik değişimlerin yaratıyor farklı farklı sebeplerle o değişimlerle buluşturuyor bizi... terli345 ttli3 silkinmene sebep olduysam ne mutlu bana ttli3 s456 s456 s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM. |