Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   e bi tane de benim olsun...:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9478-e-bi-tane-de-benim-olsun.html)

meryemi 31-05-2008 09:08 PM

e bi tane de benim olsun...:)

MERHABALAAAAAR................ smiliyface

ben dün gece uyanana kadar anlatıldığı gibi telkinleri dinledim.... uzun zamandır ilk defa güne zinde başladım... ama gerçekten zindeydim... bu telkinlerin etkisine çok fazla inandığımdan olabilir yada telkinlerin gerçekten DOĞAL etkisi bu... gün içinde de kulaklığımı hiç çıkarmadım 24 saat deseler 24 saat de dinlerim... o kadar etkilendim...

siteyle yaklaşık 1 ay önce tanıştım ama çok fazla incelemedim, incelemeye niyetlendiğimde de fırsatnı bulamadım üyeliğini yaptığım başka forumlarda paylaşımıma devam ediyordum ne yazıkki... şuan ise, kendimle ilgili ihtiyacım olan herşeyi bulabileceğim, kişisel gelişimime(ki bu en çok ihtiyacım olan şey) yardımcı olacak bu siteyi tanıştığım ilk günden itibaren tanıyıp, inceleseymişim diyorum... belki çoğuları için kısa bir zaman dilimi ama benim için geri gelmeyecek bir zamandilimi... özelliklede karakter çatışmalarıyla, kimlik arayışlarıyla, içsel dışsal kavgalarla boğuştuğum şu sıralarda o zaman dilimi dahi benim için çok kıymetli idi.. basit gibi gözüken ancak kimseyle paylaşılamayan, kararsızlıklar, hayal kırgınlıkları, umutsuzluklar, yılgınlıklar......vs bunların devamında gelen daha bir yığın zincirleme problemler, karmaşık şeyler işte... yaşayan çoktur(çokmuş):)

dahası bunların farkında olup birşeyler yapamamanın verdiği üzüntü bununla beraber birbirini kovalayan iletişim bozuklukları, duygularımı ifade edememe, yanlış anlaşılmaktan korkma, gereksiz duygusallık, içe kapanıklık, oburluk, kilo....
benimle beraber içimde yaşadıklarımı farkedenlerin yıkıcı eleştirileri, yardımcı olduklarını sanıp samimiyetsizce attıkları nutuklar.. bunlara mahal vermemek için benimde belli etmemeye çalışma eğilimlerim... beceremeyip anti naturel tavırlar sergilenmem bide bunu sıkıntı yapmam, sonrasında içimde büyüttüğüm canavarlara hergün bi önceki günün tüm detaylarıyla hesaplarını verişim, dahası kafamı böyle boş şeylerle doldurup asıl ilgilenmem gereken şeyleri düşünemem........................... rt67............. sad456 sad456 ağla
neyse.

bunları yaşarken(elbette tek ben yaşamıyorum çok daha kötüsünü yaşayanlar var)(bakın yine içsel bir müdahale) neyse onları duymuyor başa alıyorum....
ben bunları yaşarken bazı tevafuklarlarla karşılaştım ve bugün bana siteyi incelemek, telkinleri sürekli dinlemeyle ilgili kararlar alma(almamızı) olanaklarını sağlayan hayatımdeğişti ailesinin ebeveynlerine ve gönüllülerine, onların paylaşımlarına hayran kaldım... sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89
bugünden itibarende hayatımı değiştirir değiştirmez(değişim hep olacaktır da, değişimi olumlu hale getirince) kendimi onların herbirini örnek alacak etrafımdaki insanların değişimlerine yardımcı olmaya çalışacağım.....

bugün telkinlerin üzerimdeki ilk etkisi kardeşimin gözlerimdeki güzelliği(o hep vardı da açığa çıkıyor işte s45apk)
farketmesi oldu...... ayrıca bugün o kardeşimde de (kendine güvenini henüz kazanamamış, ergenliğin tam fırtınalı evresini geçirmekte durumu benden daha kötü) bi değişiklik vardı... aynı odada kalıyo olmamız hasebiyle telkinleri benle beraber o da sabaha kadar dinledi...
bugün bir espiriler bir kahkahalar çok neşeliydi, gülümsemelri samimi... çok şaşırdım nedense çoooook sonra geldi akllıma telkinlerin etkisi olabileceği... y789 y789

ev temizlğine yardm edereken en azından mutlaka burun kıvıran kardeşim bugün her dediğimi yaptı....
nitekim bugün ikimizde çoooook mutluyduk.... blissy blissy blissy blissy blissy blissy k8908 k8908 k8908 k8908

şimdilik bu kadar...hem günlüğüme hem site sakinlerine (siteye) sung66 hem bana hem kardeşime girlhaha tender45 heeeeeeeeeeeeeeerkese iyi akşamlar.... ttli3 t678 t678 t678........

Lier22 31-05-2008 09:14 PM

Ynt: e bi tane de benim olsun...:)

günlüğünüz hayırlı olsun...
ilk tebrik eden ben oldum. ..
inşallah mutluluk haberlerinizle, sevinçlerle dolu olur... hismiley

kutlarım...

http://www.resimland.net/data/media/10/cicekler_1.jpg

bigci 31-05-2008 09:21 PM

tebrik ederim arkadasım inş bende kısa zamanda faydasını gorcem ama simdilik sadece baş arısı ve muzik olarka geliyo kulagıma

gunesim 31-05-2008 09:23 PM

arkadaşım başlarda başın ağrır ama sonradan alışırsın. umarım sanada çok faydası olur.

meryemi 31-05-2008 09:26 PM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
günlüğünüz hayırlı olsun...
ilk tebrik eden ben oldum. ..
inşallah mutluluk haberlerinizle, sevinçlerle dolu olur... hismiley

kutlarım...

http://www.resimland.net/data/media/10/cicekler_1.jpg

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
tebrik ederim arkadasım inş bende kısa zamanda faydasını gorcem ama simdilik sadece baş arısı ve muzik olarka geliyo kulagıma

teşekkürler arkadaşlar..... ttli3 ttli3
umarım herkes görür faydasını ben baş ağrısı dönemini atlattım sadece gece boyu dinlediğim için olsa gerek sabah
biraz bi sallandım kendime geldiğimde ise zinde ve mutluydum... bakın hep diyorlar ilk başta bu gibi yan etkilerin normal olduğunu...
inşallah biran önce düzelir de biran önce DEĞİŞTİTİR bizi bu telkinler.... ttli3 ttli3

MuminOKAN 31-05-2008 09:30 PM

vatana millete hem günlüğüne hem site sakinlerine (siteye) hem sana hem kardeşine heeeeeeeeeeeeeeerkese hayırlı olsun
bu günlük mutlu haberlerle coşsun
en güzel günler hep olsun

asker yemek duası gibi oldu khkh56

meryemi 31-05-2008 09:35 PM

khkh56 khkh56 khkh56
evet yaaa asker yemek duası gibi olmuş.. ama samimi olmuş... bende amiiiiiiin deyim bari s45apk sağolasın... ttli3 temennilerin için sana da teşekkür ederim smiliyface hismiley

comte 31-05-2008 09:54 PM

Günlüğün Hayırlı Olsun meryemi... alk78

Hayata bu bakış açının ve neşenin daim olması temennileriyle.... 956k

Sağlıcakla... hismiley

http://www.elifcicek.com/celenk010.jpg

meryemi 31-05-2008 09:59 PM

size de teşekkürler... art56art56 ttli3

Mustang 01-06-2008 08:27 AM

günlüğün hayırlı olsun meryemi ,güzel gelişmelerini bekliyoruz. smiliyface

hayalayaz 01-06-2008 09:18 AM

güzel meryemi

günlüğün hayırlı olsun ablam...daha neşeli ve sevinç dolu mesajlarını kısa zamanda okuyacağız inşallah..

şunu farkettim..içindeki muhalefet grupları konuşmaya başladığı anda fark ediyorsun..çok çabuk farkettiğin için bunu kısa sürede sonlandırabilirsin..bak ben bu konuda bir çalışma yaptım.. bu konuşmaları yazdım..
,bir gün kendi içime döndüm...konuşuypr cadılar...tamam dedim tüm bu konuşmaları fayadalı bir şeye dönüştürücem...ve roman yazıcam...onlara önce eğlenceli geldi fikir...sonra sıkıldılar...bu konuşmaları engellemek için aklına ne geliyorsa yap...aklına geleni denemekle ne kaybedersin? ...belkide bu şekilde ileride aynı durumlardan muzdarip olan arkadaşlara çok faydalı bilgiler verebilecek duruma gelirsin..

saygılı sevgiler..

meryemi 01-06-2008 09:49 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun meryemi ,güzel gelişmelerini bekliyoruz. smiliyface

teşekkür ederim... ttli3
güzel gelişmelerimi bende sabırsızlıkla bekliyorum... y789
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
güzel meryemi

günlüğün hayırlı olsun ablam...daha neşeli ve sevinç dolu mesajlarını kısa zamanda okuyacağız inşallah..

şunu farkettim..içindeki muhalefet grupları konuşmaya başladığı anda fark ediyorsun..çok çabuk farkettiğin için bunu kısa sürede sonlandırabilirsin..bak ben bu konuda bir çalışma yaptım.. bu konuşmaları yazdım..
,bir gün kendi içime döndüm...konuşuypr cadılar...tamam dedim tüm bu konuşmaları fayadalı bir şeye dönüştürücem...ve roman yazıcam...onlara önce eğlenceli geldi fikir...sonra sıkıldılar...bu konuşmaları engellemek için aklına ne geliyorsa yap...aklına geleni denemekle ne kaybedersin? ...belkide bu şekilde ileride aynı durumlardan muzdarip olan arkadaşlara çok faydalı bilgiler verebilecek duruma gelirsin..

saygılı sevgiler..

teşekkür ederim ablam,
çok güzel fikir ama bu onlara iyiylik olur, aklıma daha sadistce fikirler geliyo... 956k y789
bana yaptıklarının intikamını öyle bi alacağım ki, bir daha hiç konuşmaya cesaret edemeyecekler... 789569
2 gündür onlara dil çıkarıyorum dlckrn dlckrn wave wave wave wave
evet onları yendiğim 2600 ilk günde benimle aynı sıkıntıyı paylaşan arkadaşlara sonuna kadar yardıma hazır olacağım... sapkal89

saygılarım sevggilerim seninle ablacım... ttli3

Lier22 01-06-2008 09:53 AM

bizim ekip komple burda...
işgal etmişiz arkadaşın günlüğünü...
sen bizim kusurumuza bakma...
hadi güzel yazılarını paylaşımlarını bekliyoruz... smiliyface hismiley

meryemi 01-06-2008 09:58 AM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
bizim ekip komple burda...
işgal etmişiz arkadaşın günlüğünü...
sen bizim kusurumuza bakma...
hadi güzel yazılarını paylaşımlarını bekliyoruz... smiliyface hismiley

hayır estağfurullah, olur mu öyle yaaaa
ben çok seviniyorum bile, önemsenmek güzel şey bunu hatırlıyorum... y789

meryemi 01-06-2008 12:06 PM

http://myimgs.net/images/hlne.jpg

Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu

bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye.

Kızıyorlar anında.
“ YANDIN! “

diye atılıyorsun oyun dışına…

meryemi 01-06-2008 12:12 PM

http://myimgs.net/images/rnbb.jpg

Franklin, bir çocuğa bir elma vermiş.
Çocuk çok sevinmiş.
Bir elma daha vermiş.
Çocuk daha çok sevinmiş.
Bir elma daha verince;
çocuk sevinçten deliye dönmüş.
Ve bir elma daha verince,
çocuk dört elmayı elinde zaptedememiş,
sonuncusunu düşürmüş yere…
Bu sefer ağlamaya başlamış çocuk.

Hayat böyledir işte…
Hayal etmediğimiz bir saadete eriştikten sonra, onun bir lokmasını dahi kaybetmek bizi perişan eder.
Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. Yaşamdır, keyif almayı değerli kılan.

Bernard Shaw

meryemi 01-06-2008 08:39 PM

Alıntı:

meryemi Nickli Üyeden Alıntı
http://myimgs.net/images/hlne.jpg

Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu

bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye.

Kızıyorlar anında.
“ YANDIN! “

diye atılıyorsun oyun dışına…

bir tane yazar söylemiş bunu tevafuken okudum bugün.. bunu ve onun altındaki yazıyı..
günlüğümde paylaştım, çünkü benim için çok anlamlar ifade etti okuduğumda çok farklı çağrışımlar, iyi_kötü bir çok anılarım belirdi gözümün önünde... henüz çok şey yaşamış, çok tecrübeler kazanmış değilim belki ancak... benimde KENDİME GÖRE derinliklerim oldu ve var ben bu varlıktanda memnunum... iyiki var... çünkü var olmasının sebepleri... bunu biliyorum sebeplerin olduğunu... sebepleri de bildirilirse biliyorum.... o da yine bana göre oluyo.. neyse fazla gerek bunlara...

ama şunu biliyorum ki insanların zihniyetini, kişiliğini, ruhsal yapısını değerlerini, önceliklerini herşeyini oluşturan çocukluğu değil midir? piskologlar hep hastalarının çocukluklarına inmeye çalışmaz mı? hatta bu espiri malzemesi olarak bile kullanılmaz mı çoğu zaman?? yani çocukluk çok önemli değil midir?

neyse yaa yine içimdeki cadılar, meçhul kimselere hesap vermem için yönlediriyorlar beni... ne gerek varsa.. içimden gelen duygular günlüğümle paylaşmama da engel oldular... zihnim karıştı ne hissettiğimi unuttum... sad456

yaaa işte bunlar bana bunu yaptılar şimdiye kadar ama ben bugün onları dinliyomuş gibi gözüküp, dalga geçtim onlarla.. sağ gösterip sol veurdum khkh56 khkh56 khkh56 onlar da benim gibi inatçı ama bu sefer önce onlar pes edecek... aa34 aa34 aa34

wave wave wave wave wave wave wave wave

meryemi 01-06-2008 09:16 PM

Alıntı:

http://myimgs.net/images/rnbb.jpg

Franklin, bir çocuğa bir elma vermiş.
Çocuk çok sevinmiş.
Bir elma daha vermiş.
Çocuk daha çok sevinmiş.
Bir elma daha verince;
çocuk sevinçten deliye dönmüş.
Ve bir elma daha verince,
çocuk dört elmayı elinde zaptedememiş,
sonuncusunu düşürmüş yere…
Bu sefer ağlamaya başlamış çocuk.

Hayat böyledir işte…
Hayal etmediğimiz bir saadete eriştikten sonra, onun bir lokmasını dahi kaybetmek bizi perişan eder.
Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. Yaşamdır, keyif almayı değerli kılan.

Bernard Shaw

bunu da açacak başlık bulamadım, daha doğrusu ikilemde kaldım...
neyse kendi günlüğüme koyayım sonra onunla paylaşayım hayata dair yazılan bu hikayeciği dedim... iyi de demişim hıh hih33 (gene konuşuyolar benimkilerde, dinlemiyorum hayal ablam gibi yapıyorum... zamanla çok daha gaddar olacağım onlara da henüz o kademeye gelemedim) ne diyordum hah .. iyi de demişim... hih33 başka bir yerde açmış olsam orada neler hissetiiğimi yazamabilirdim...

bu yazı da; yine beni anlatıyor... bir ben var benden içeride ki benler için, insan için yazılmış gibi geldi bana... tabi herkes herşeyi aynı şekilde aynı duygularla anlamaz ama ben bizi anlattığını düşündüm bu hikayeciği okuduğumda...
biz de hep daha fazlasını istiyoruz, onların birazını kaybedecek olsak; hiç yokken üzüldüğümüzden çok çok daha fazla üzülüyoruz... şairliğim yoktur ama insanı anlamaya çalışan birçok insan gibi bende insan üzerine kendim, ailem ve çevrem üzerine bende düşünürüm.. düşünürüm.. düşünürüm.. bazı şeylerin, başta insanın varlığını, yaşadıklarını tezahür etmeye kabullenmeye, yada nunları yapamasam da en azından idrak etmek için düşünürüm...
yine böyle düşünürken.(küçüktüm ve daha kısıtlı düşündüğüm bir sıra(16) yaşıma girdiğim doğu günümde onayi_ ilginç_) şiir denirse kısa bişey yazmıştım ama hala arada okur üzerine yine tefekkür ederim... ttli3

ADEMOĞLU

Ademoğlu derin bir çukura olduğunda düşecek
Her daim bir kanca bekliyor kendisini çekecek,
Ademoğlu yüksek bir tepeye olduğunda çıkacak
Sanıyorki hep orada kalacak...

Ne garip bir çelişkidir dünya hali
Limana varmamış gemi misalî
Karşılar okyanusta binbir yeli
Karaya çıktığında anlar gerçeği...

Ne yazık ki anlaması kâr etmez
Buna kimsenin gücü yetmez
Herşey zamanında der yaradan
Ne hak ettiyse, onu alır karadan...

Ademoğludur yanılan
Ademoğludur doğruyu bulan
Ne acı bir çelişkidir dünya hâli...

MERYEMİ

Aferin bana.... Kendimi seviyorum....

kendimi seviyorum çünkü sevilip yaratılmışım, sevilip nimetler verilenlerden olmuşum... sevilip öksüz ve yetim bırakılmamışım... sevilip asil Türk milletinden olmuşum, sevilip Anadolu gibi bağrı dolu dolu sevgi dolu aşk dolu buram buram hayat dolu memleket sahibi olmuşum.. sevilip yaratılmışım.. sevilip yaratılmışım... sevilip sevmişim... bunun için
KENDİMİ SEVİYORUM.....
ben beni zaptedenleri sevmiyorum benden içerdekileri, benden içerdekilerle bütünleşmiş insanları sevmiyorum...
ben bendeki kötüleri yanlışları sevmiyorum...
KENDİMİ SEVMEMEM İÇİN HİÇ BİR NEDEN YOK....

KENDİMİ SEVİYORUM.........

meryemi 01-06-2008 09:47 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Niye sürekli olarak kontrol etme ihtiyacı hissediyoruz acaba? Bana sorarsanız, güvenlik için, güvende olmanın bize mutluluk getireceğine inandığımız için… Oysa ki bu olanaksız. Elbette pek çok şeyi az ya da çok kontrol edebiliriz; bedenimizin faaliyetlerini, bulunduğumuz şartları, zihnimizi, hissettiklerimizi, konumumuzu… Ancak, asla mutlak kontrole sahip olamayız, yine de çabalar dururuz, üstelik bu çabanın bizi ne denli yorduğunu, enerjimizi nasıl da tükettiğini fark etmeden, çünkü böyle alışmışızdır, küçüklüğümüzden beri kontrol etmeye inanmışızdır ve kontrol etme arzusunun temelinde sonucun nasıl olması gerektiğini bildiğimize dair megalomanca bir inanışa kapılmışızdır. İşte bizi yıpratan, strese sokan da bu inanıştır zaten, istediğimiz sonucu elde edemeyecek olmaktan dolayı o denli kaygılanırız ki geleceği düşünmekten yaşadığımız ânı da kaybederiz.

Nasıl ki yaşamımızdaki her türlü olumsuz duygunun kökeninde korku varsa, kontrol etme dürtüsünün özünde de korku vardır; ya sahip olduklarımızı kaybetmekten korkarız ya da sahip olmayı arzuladıklarımıza sahip olamamaktan… Ve hayatın akışına bir türlü güvenemeyiz, bu yüzden de sürekli olarak planlar yapar, önlemler alır, tedbiri elden bırakmayız.
Aşık oluruz, içimiz coşkuyla dolar, ama aynı anda zihnimiz yüzlerce korku üretir; "ya onu kaybedersem", "ya beni sevmekten vazgeçerse", "ya başkasına kapılırsa", "ya bir gün ayrılırsak" … Ve kontrol devreye girer, hem kendimizi hem de karşımızdakini olduğumuzdan başka türlü davranmaya zorlar, kısıtlamalar koyar, baskılar uygularız.
İşimizde de aynı şey olur; "ya yerime başka birini bulurlarsa", "ya projeyi rakip şirket alırsa", "ya ekonomi kötüye giderse", "ya maaşıma zam yapmazlarsa", "ya iflas edersem"… Bu korkular içinde "her ihtimali düşünerek" durumumuzu kontrol altında tutmak için işimizi en mükemmel biçimde yapmak yerine korkularımıza karşı gardımızı alır, rakiplerimizi yerden yere vurur, patronumuza riyakârca yaranır, hissettiğimiz stresi çevremizdekilere de yansıtarak terör yaratır veya vaktimizi savunma planları yaparak harcarız.

Kimbilir taa ne zamanlardan kalma koşullanmalar ve korkularla ha bire söylenir durur zihnimizin içindeki ses:
"Etraf ne der?"
"Erkekler ağlamaz."
"Duygularımı göstermemeliyim."
"Ben buyum, taviz verirsem küçük düşerim."
"Yaşlanmak istemiyorum."
"Ekmek aslanın ağzında."
"Dizginleri sıkı tutmak lazım."
"Dünya elden gidiyor!"
"Kemerleri sıkalım"
"Zaman geçiyor."
"Geç kalıyoruz."
"Kaybediyoruz."
"Ölüyoruz."
Hemen kontrolü ele alalım; kendimizi, çevremizi, koşullarımızı denetleyelim, planlar, programlar yapalım… Kontrolümüzü kaybedersek mahvoluruz, perişan oluruz, sürünürüz, aşağılanırız…
Hep kontrol, hep kontrol… Aman ha sakın bırakmayalım kontrolü, bizler ancak kontrol eder ve edilirsek güvende olur, huzur buluruz!

Her konuda olduğu gibi kontrol konusunda da dengeyi kaçırdığımızın farkında değiliz, çünkü korkuyoruz, deliler gibi korkuyoruz, kendimiz sandığımız kimliklerimizi kaybetmekten korkuyoruz, bilinmezlikten korkuyoruz, değişimden korkuyoruz, en çok da ölmekten korkuyoruz ve hayatımızı, yaşadığımız ortamı sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyoruz, sanki bir işe yarayacakmış gibi… İşimizi, ailemizi, ilişkilerimizi denetlemek için çırpınıp duruyoruz, böylece önceden bilinebilir durumlar yarattığımızı sanıyoruz. Üstelik bunu yaparken ne denli öngörülü, akıllı, mantıklı ve tedbirli davrandığımız için kendimizle gurur duyuyoruz. Düşüncenin baskısı o denli büyük ki ben-merkezimiz koşullar ne olursa olsun ipin ucunu bırakmıyor. Çılgınca mücadele ediyoruz; dinamik, özgür, kendiliğinden oluşan-yiten, geçici olan her şeyin durağan ve kontrol edilebilir olmasını istiyoruz. Lakin yaşam böyle değil, çünkü her an değişim var, bunu istesek de istemesek de daima deneyimliyoruz. Değişim; alışkanlıklarımızın, direncimizin, inkârımızın içinden akıyor daima, ama düşüncelerimiz bu gerçeği algılayamıyor, zihin kendi doğasını gözlemleyemiyor. Bu kör nokta ile özdeşleştiğimiz için de yaşamın denetlenmesi fikrine kapılıp değişim ile bağlantımızı kaybediyoruz, yani gerçek doğamızla… Öylesine yapışıyoruz ki karakterimiz olarak gördüğümüz o sahte imajımıza ve o denli sıkı sıkı bağlanıyoruz ki hikâyelerimize, her şeyi sıfırlayıp değişimi kucaklamak ölümden beter geliyor.

Bir sürü seanstan sonra psikiyatrist hastasına "İyileştiniz" der. "Aman ne güzel!" diye yanıtlar hasta, "Size geldiğimde Napolyon'dum, şimdi ise hiç kimse!"
Benliğin yapısı özdeşleşmeyi gerektirir, bir şey olma duygusu ortadan kalktığında benlik çöker ve benliğin çöküşü bunalım ya da delilik olarak nitelendirilir. Kimse içinde bulunduğu durumun benliğin çöküşünden daha vahim ve daha çılgınca olduğunun farkında değildir; çünkü yaşadığı korkuları, kendisine koyduğu sınırlamaları, ona meydan okuyan dış güçlere karşı verdiği savaşı, huzursuzluğu, acıyı ve kederi kanıksamıştır…
Bilinenin güvencesi uğruna kişisel hapishanelerimizde yaşamayı sürdürürüz; zihnimizin duvarları arkasında ne olduğunu bilemeyiz, çünkü hiçbir zaman cesaret edip de oraya gidemeyiz. Benliğimizin çökmesine izin verip özgürleşmek yerine ailelerimizle doğru dürüst bir iletişim kuramadan, dostlukları derinlemesine paylaşamadan, yaratıcılığımızı gerçek anlamda kullanamadan ve zamana hak ettiği değeri veremeden dar alanlarda yuvarlanır dururuz.

Bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük mistikler ve aydınlanmış üstatlar, insanoğlunun ruhsal olgunluğa ancak kontrolü elinde tutmaktan vazgeçtiğinde ulaşabileceğini söylemişlerdir. Bu, pek çok kişinin tüm inançlarını alt üst eden bir anlayıştır ve karşı çıkmak için binlerce savunma yapılabilir, zira gerek ailelerin ve toplumun yapısı gerekse eğitim sistemi tam tersini iddia etmektedir. Oysa ki kontrol etmek yerine oluruna bırakmak ne ulvi bir pasiflik demektir, ne de hiçbir şeyden rahatsız olmamaktır. Kontrolü oluruna bırakmak insana derin bir rahatlık getirir, aynen yüzerken yorulup da sıkıca sarıldığımız şeyi bırakarak suyun bizi kaldırmasına izin vermek gibi. Belli bir hikâyeye tutunmak için sarf ettiğimiz zihinsel ve duygusal enerjinin farkına vardığımızda nasıl tükendiğimizi de fark ederiz ve kendimize bu eziyeti daha fazla çektirmemek için bırakırız her şeyi. İşte o zaman kontrol etmek, yönetmek uğruna kullandığımız zekâdan çok daha üstün bir zekânın devreye girdiğini hissederiz. Ölümle yüzleşmek gibidir bu, her şeyi kaybetmek ve herkesin kontrol gücünün ötesinde süregiden bir düzenin var olduğunu keşfetmektir.
Bu noktada kontrol etmenin yerini desteklemek alır. Duygularımızı, düşüncelerimizi, bedenimizi, koşullarımızı kontrol etmeye çalışırken elimizde olmadan gerilir, hatta acı çekeriz, olmakta olana karşı durmanın direnci yorar bizi. Desteklemek ise hayatımızın her anını, her koşulunu kontrol etmeksizin, sadece olmakta olana doğal bir biçimde karşılık vererek yaşamaktır. Boş vermekten ya da safça teslim olmaktan bahsetmiyorum, sadece koşullanmaları ve korkuları bırakıp evrenin sonsuz olasılıklarla dolu olduğunu anlamamız gerektiğini ve toplumsal zekâya güvenmek yerine olmakta olana karşılık verme yeteneğimizi kullanarak içimizde gizlenen kişisel zekâmıza güvenmenin vakti geldiğini söylüyorum. Dünyada en zor koşullarda mucizeler yaratan insanlar zekâlarını bu biçimde kullanmışlardır, verdikleri en önemli kararları zihinlerinin anlık açılımlarıyla vermiş, en kritik koşullarda evrenin sunduğu sonsuz olasılıklardan yararlanmış, daha da önemlisi herkesin kontrol gücünün ötesinde süregiden bir düzenin var olduğuna ve mucizelerin orada gerçekleştiğine inanmışlardır.

Hep kontrol, hep kontrol… Herkes gergin, herkes yorgun, herkes korku dolu… Kontrol, dünyaya kaostan başka bir şey getirmiyor. Zihnimizin serbest kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum; en derin, en gizemli ve en mucizevî açılımlar o özgürlük anında ortaya çıkacak, buna inanıyorum…
K iraz Kurdas

ATAKAN BEYİN her şeyi kontrol etmek ile ilgili açtığı konuda göndermiş olduğu bi ileti...
bugün bunu dosyama katdettim... ve sık sık okumayı planlıyorum?!... ::)

meryemi 02-06-2008 10:09 PM

blissy blissy blissy blissy blissy

956k bugün annem çocukluğundaki gibi oldun dedi...

sarıldım öptüm onu uzun uzun sarıldım.... tender45 tender45 tender45

kocaman bedenimle kucağına oturdum şımarıklık yaptım...

annem aynı zaman da çocukluğumdaki o gıcık gülüşlerimin geri geldiği söyledi....

bu benim için çok büyük bir gelişme kendime dönüşümü izlemek kısa zaman da bunu başarıyo olmam ayrı bir haz veriyor her geçen gün bi öncekinden daha iyi olmak istiyorum...

mücadelem devam edecek....

herkes için basit ama benim için önemli olan bu ufacık değişimler o kadar önemli ki...

benden içerdeki benleri yenecek kendim olacağım .... bu telkini kendim veriyorum kendime.... kendim izliyorum kendi değişimimi... başarmayı umut ediyor, ufacık değişimlerime seviniyorum... önceden hep var olan değişimlerime, farkında bile olmadığım özelliklerime... uzun zamandır hep kötü yönde olumsuz yönde değşimler yaşamış olmamın bıkkınlığı, beni kendimi özel hissetmeme öyle aç bırakmış ki... seviyorum kendimi... herşeyimle iyimle, kötümle, değişimlerimle, değişmekte olanlarımla, herşeyimle seviyorum kendimi... en mükemmelden başka hiç kimse mükemmel değil... ama mükemmele gidiş mükemmele varış ideal olunca farkındalık kazanıyor insan....
farkındayım kendimin bu güzel, farkındayım farkında olabildiğim kadar olanan bitenden...

farkında olanı biliyorum... farkında olanı, farkında olanları seviyorum... ve en önemlisi

KENDİMİ SEVİYORUM.... smiliyface

ceren18 03-06-2008 12:30 AM

alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 seni canı gönülden alklışlıyorum aslında kimsenin dısına vuramadıgı ama herkesin içinde olan o canavarı burda birçok insan fark etti bu siteye girmeden önce ben sadece kendimin böyle oldugunu düsünürdüm ama burda birçok kader arkadası buldum kiss3 kiss3

meryemi 04-06-2008 09:10 PM

bazende üzülmek gerekiyormuş...... agl34

üzülmek mutluyken mutlu olmayı sevmek kadar da üzülmeyi sevmek gerekiyormuş..

çünkü üzülmek de sevinmek de, kormak da cesaretli olmak da, sevmek de nefret etmek de, var olanların çoğunluğu bizim için, bizim için var...

üzülmeyi tatmayınca sevinip mutlu olmanın kıymeti bilinmiyormuş...

nasıl ölümden önce hayatın,
hastalıktan önce sağlığın,
fakirlik gelmeden zenginliğin,
yaşlılık gelmeden önce gençliğin ve meşguliyet gelmeden de boş vaktin değerinin bilinmesi gerekiyorsa üzüntü gelmeden de mutluluğun değeri bilinmeliymiş...

iyinin değerinin bilinmesi için kötü, güzelin değerinin bilinmesi için çirkin ve var edilen her birşeyin zıddının da var edilmesinin sebebi varmış...

üzüldükten sonra bazı şeyleri, salıvermek yerine daha bir toparlanmak gerekmiş...

üzülmek... yada üzülmeyi, üzüntüyü ifade eden bütün terimler....

bugün üzüldüm.... sad456 sad456

ama bugün herhangi bir sebeple üzülmüş olmam beni yıldışmış değil...

bundan sonra üzülecek olmam da yıldırmayacak beni...

güçlü olacak hem kendi içimde hem dışarıda yaşadığım zorlukları yeneceğim...

BU SÖZÜ KENDİME VERİYORUM... KİMSEYE DEĞİL...
KENDİME SÖZ VERİYORUM DEĞİŞİME DEVAM EDECEĞİM...

yardımını istediğim kimse de benden bunu yapmamı istiyor... mücadele etmemi... küçük büyük her zorluğa TEK BAŞIMA göğüs germemi, olumsuz sonuşlarda da yılmamamı istiyor... o halde bende öyle olacağım...

kendimle imzalamış olduğum barış anlaşmasının maddelerine harfiyen uyacak, kendimi sevmeye devam edeceğim...

bu anlaşmayı da içimdekilerini, içimin içindekilerini, dışımdakileri, dışımın dışındakilerini inandırana kadar da fesh etmeyeceğim...
bu ablaşmayı ve bütün şatlarını, onları inandırmak için değil kendimi yeniden kazanmak için koruyacağım...

zamanla büyüyüp olgunlaşacak veee

KENDİMİ HEP SEVECEĞİM... smiliyface smiliyface smiliyface

sanemce 04-06-2008 11:01 PM

sevgili meryemi

farkında olmadan bugün üzüntüne eşlik etmişim..

senin kadar güzel ifade edemezdim..

sevgiler kiss3

meryemi 05-06-2008 11:14 AM

teşekkür ederim ablacım...

ama bugün iyiyim üzüntülü ancak kararlı bir günün ardından gelen yeni güne mutlu başladım şükürler olsun...

işte bunu da öğrendim... mutluluğun değerini, bildirdiği ve mutlu olmanın güzelliğini sık sık hatırlattığı için üzülmeyi bile sevmeyi öğrendim...

en önemlisi her koşulda kendimi sevmekten vazgeçmemek gerektiğini öğrendim... ttli3

smiliyface smiliyface smiliyface

meryemi 05-06-2008 11:25 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 seni canı gönülden alklışlıyorum aslında kimsenin dısına vuramadıgı ama herkesin içinde olan o canavarı burda birçok insan fark etti bu siteye girmeden önce ben sadece kendimin böyle oldugunu düsünürdüm ama burda birçok kader arkadası buldum kiss3 kiss3

sevgili ceren,

mesajını okuduğum gün cevap yazamamıştım...
ama bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum... sana geç de olsa katıldığımı söylemek istedim..

evet
kesinlikle bizimle aynı yada benzer şeyleri yaşayan insanları(senin deyimin daha güzel= KADER ARKADAŞLARInı)
burada, bu sitede bulmak... bana yalnız olmadığımı, yaşadıklarımı sadece benim yaşamadığımı ve bu gibi içsel, kişisel, ruhsal, benliksel, düşünsel........vs her ne ise bu tür insani hislerin varlığının yalnız bende olmadığını farkettirdi... bunun yanısıra daha bir çok şey de farkettirdi.. yada bunlar farketmeme vesile kılındı... ve daha birçok şeyi de farkettirecek gibi... ttli3 ttli3

FARKINDALIK...

umarım burda çok kullanılan bu derin anlamlı sözcüğü herkes kullanır...

SEVGİLERİMLE...

bu ararda yaşıtız sapkal89 kiss3

meryemi 06-06-2008 11:55 PM

bugün tatil listemi yaptım sevgili günlük 44

ama şimdi uykum geldi uykulusmile

yarın paylaşırım inşallah... 44 krzm67

meryemi 07-06-2008 09:38 AM

günaydınlar... günaydınlar... günaydınlar... kiss3

blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy

mutluyum, arkama yaslandım
iyiki hayatımdegisti.com la tanıştım.... 44

dün tatil listemi paylaşayım demişim ama bugün buna gerek duymuyorum...
listemdekilerin hepsini gerçekleştirdiğimde artık... ttli3

ama şunu iyi biliyorum ki;

KARARLI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR...

VE ERTELEMİİYORUM... k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

aslında ertelemiyorum derken karar verdiğim herşeyi değil... ama aklımdan geçeni hemen yapmam gerektiğini, sonraya bıraktığımda benim için sıkıntı yada kayıp olacağını düşünebiliyorum...

ama bu ani değşimlerimden korkmaya başladım... belki kendimi çok dinliyorum.. biraz da herşeyi akışına bırakmam gerkir ama ondan da korkuyorum.... dusun

ama biraz kendimi kendine bırakmaya kararlıyım... 44 bunu ertelemeyip hemen yapacağım..
terli345

en azından deneyeceğim... zaten bazıları beni hiç kendimle yalnız bırakmıyorlar ama, ben ne onları yaklaştıracağım kendime ne beni... 44
uzaktan izleyeceğim bi kaç gün...

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

hismiley

ceren18 07-06-2008 05:53 PM

meryem ben neden seni yazdıklarını okurken içimde güzel duygular olusuyo ttli3 gerçekten senin edebiyatın sanırım benden daha iyi ben düsündüklerimi senin kadar iyi anlatamadıgım için heralde art56art56 eger bende günlük açarsam öss sonra senin yazdıklarını kopyalayıp kendi günlügüme koyucam haberin olsun y789 bu da site korsanlıgı khkh56

shamanic 07-06-2008 06:45 PM

merhabalar meryemi..
http://img222.imageshack.us/img222/655/64854292bf4.gif
günlüğün hayırlı olsun.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif

dilerim her sayfası senden bize akan mutluluklarla dolsun..

kısa sürede hedeflerini huzurla gerçekleştirmen dilekelerimle..

sevgiler.. actionsmile

meryemi 08-06-2008 08:28 PM

Alıntı:

meryem ben neden seni yazdıklarını okurken içimde güzel duygular olusuyo ttli3 gerçekten senin edebiyatın sanırım benden daha iyi ben düsündüklerimi senin kadar iyi anlatamadıgım için heralde art56art56 eger bende günlük açarsam öss sonra senin yazdıklarını kopyalayıp kendi günlügüme koyucam haberin olsun y789 bu da site korsanlıgı khkh56

estağfurullah şekerim... o senin güzelliğin benim edebiyatımla ilgisi yok...
ama paylaştıklarımı beğenmene sevindim... ben öss ye seneye giriyorum inşallah... seneye de tamamiyle kendimle ilgili sorunlarımı aştığımda... yine günlüğe benzer bir kitap yazmak istiyorum... kendimi yazıda geliştirmek adına... orta sonda bi ara merak sarmıştım.. ödevlerimi araştırmalarımı kendi cümlelerimle yazamaya çalışmış ve öğretmenlerimin de taktirlerini toplamıştım... krzm67 nitekim taktir edersin ki 44 y789 bu çok hoş... çünkü en son o zamanlar taktir ediliyordum.... taktir edilmek... insanın kendine güvenini oluşturan enn önemli unsur... işte ben o gün bugündür başta ailem omak üzere hep yıkıcı eleştiriler aldım... ha o gün bugündür dediysem öyle yıllardır falan değil bu yılla beraber 4 yıl.. ama benim için önemli bir zaman aralığı bu... ERGENLİK..
kişiliğin kazanılmaya, oturtulmaya ve geleceğe dair önemli kararların alındığı, belirli tercihlerin yapıldığı bi dönem...
tabi uzmanlar daha iyi bilirler... ama ergenliği yaşamış ve hala yaşamakta olan bir birey olarak bunların farkında oldum en azından...

neyse koptu... b456

sana diyeceğim o ki; sen hele hayırlısıyla sınavına gir, hayırlısıyla bi çık, o yükü hayırlısıyla bi at, benim cümlelerime hiiiiiç ihtiyacın kalmayacak.. iyi geçen sınavını ve ideallerini, hayallerini, kendinle ilgili yapmak istediklerini kendin öyle güzel anlatacaksın ki... çok daha orjinal olacak, çok daha doğal olacaksın..bütün samimiyetimle söylüyorum ki sana ben dahil buradaki herkes güveniyor... smiliyface

başarılar şekerim... kiss3

meryemi 08-06-2008 08:39 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar meryemi..
http://img222.imageshack.us/img222/655/64854292bf4.gif
günlüğün hayırlı olsun.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif

dilerim her sayfası senden bize akan mutluluklarla dolsun..

kısa sürede hedeflerini huzurla gerçekleştirmen dilekelerimle..

sevgiler.. actionsmile

teşekkür ederim ablam...

sizden bana akan mutluluklarla dolmaya başlayan günlüğüm, günlüğümden yüksek benliğime oradan bana benden etrafıma akacak kadar çok olması umuduyla bi kaç bişeyler yazdım ama yazacak olduklarım daha mutlu yaşadıklarımla, ruh halimle, daha mutlu cümlelerle olacak... mlk34

kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... buna inanmalıyım öyle değil mi??
inanarak söylüyorum ki,

kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...
kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...
y789

sizi ve kendimi seviyorum...

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

meryemi 08-06-2008 09:10 PM

merhabalar hayatımdegisti.com, merhabalar günlüğüm...

17 saattir kendimden uzaklaşabildim.. deeeeeersem yalan olur dl67
yani uzaktan gözlemlemeye ÇALIŞTIM diyebilirim... yrl78

bu bile büyük başarı benim için....
ama kendimi öööööööyle başıboş bırakmaya başlayacağım günlere doğru ilerliyorum...
kendime doğru... çok yakında... yok yok hemen şimdi kendimi kendine bırakmaya başlayacağım.. çünkü kendimden başka kimse olmayacak artık...(içimde) wave wave wave wave

ama tabi hemen şimdi kısmına henüz hazır değilim... zamanla, sağlam ve emin adımlarla... dönmemek üzere kovmam lazım gerekenleri, dönmemek üzere kovmaya henüz hazır değilim... y789

ama o gün geldiğinde... ben olacağım artık tek BEN BEN BEN BEN BEN...

Şu anlamda tek ben ama;

ben de bir bireyim..

kendine güvenen bir birey...

şartların ve tarzların meydana getirdiği en iyi birey olarak """ben"""de varım...

"ben" de varım...

tek başıma...

en iyi BİREY olarak da var olmaya devam edeceğim..

var edenin varlığıyla _____________BENDE VARIM______________

VAR OMANIN GEREKTİRDİKLERİYLE VARIM...

varlık içinde bende varım..

hiçlikten kurtulmanın ŞEREFİYLE VARIM....

BEN DE VARIM...

var edenin aşkınaaaaaaaaaaaa....

BENDE VARIM.... girlhaha

neyse fazla abarttım galiba... y789

işte bu saçma sayılabilecek şeylerin(bence, artık saçma değil), daha da fazlasının bilincine varıp ,İNANDIĞIMDA

BEN,
"ben" olarak arınmış, BENliklerden arınmış bir """BEN""" olarak hayata devam edecek,

KENDİMİ HEP SEVECEĞİM........

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

Karar aşaması y789

sevgilerimle....

meryemi 09-06-2008 02:35 PM

günlüğümde en çok kullandığım iki kelime,
ben ve kendim
heralde uzun zaman da bu iki kelimeyi kullanmaya devam edeceğim..
ama devam etmeden önce biraz daha kendimle terli345 fazla uğraşmayıp, uzaktan gözlemleme egzersizlerime devam edeceğim. terli345 terli345
önceki gün başlayıp dün sonlandırmış olduğum 17 saatlik uzaktan izlediğim kadarıyla.. iyi gidiyo..

RAHAT OLMAK...

işte biraz daha rahat olabilmeyi başarmışım...
kendimi kasmadan, illa yapmam gereken hal ve haraketleri sergileme çabasına düşmeden rahat omayı başarmışım... başarmışım ama hep mi rahatım..? HAYIR...
O yolun basamaklarını birer ikişer çıkma, iyiyce yükselme eğilimindeyim ama...
aferin bana...
devam etmeliyim... devam edeceğim...

bu egzersize de devam edeceğim...

şimdilik bununla sınırlı değişimlerim..... ama olacak... zamanla olacak...
sabırla olacak.... yılmamalıyım....
az az ama sağlam olacak...

değişeceğim... değşmeliyim...
değişimlerim de değişmeli...
değişimlerim hep olumlu ve kalıcı olmalı...

durmak yok yola devam... 44 44 girlhaha

devam edeceğim...

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

hismiley

shamanic 09-06-2008 04:26 PM

değişmeliyim yerine sevgi ve huzurla her geçen gün daha çok değişiyorum..
başarılı bir şekilde değişmeyi seçiyorum gibi cümleler daha yararlı olacaktır canım..

sevgiler.. actionsmile

ceren18 10-06-2008 01:10 AM

Alıntı:

Alıntı:

sevgili ceren,

ama bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum... sana geç de olsa katıldığımı söylemek istedim..

evet
kesinlikle bizimle aynı yada benzer şeyleri yaşayan insanları(senin deyimin daha güzel= KADER ARKADAŞLARInı)
burada, bu sitede bulmak... bana yalnız olmadığımı, yaşadıklarımı sadece benim yaşamadığımı ve bu gibi içsel, kişisel, ruhsal, benliksel, düşünsel........vs her ne ise bu tür insani hislerin varlığının yalnız bende olmadığını farkettirdi... bunun yanısıra daha bir çok şey de farkettirdi.. yada bunlar farketmeme vesile kılındı... ve daha birçok şeyi de farkettirecek gibi... ttli3 ttli3

FARKINDALIK...

SEVGİLERİMLE...

meryem bana yine dicek bişey bırakmadın ki canım bende sonuna noktasını koyayım bari y789 tesekkür ederim yine duygularını çok iyi dile getirmissin sınavım için basarı dileklerinede tesekkür ederim kiss3 insallah dedigin gibi olur ve ben üniversiteyi kazandıdıgımı burdaki kader arkadaslarımla ve senle paylasırım uy897 bütün öss hazırlananlara bol sans insallah hepimizin yüzü güler kiss3 kiss3 buarada günlügüne yazdıgın seyleri keyifle okuyorum canım paylaşımlarına devam et olur mu seneye öss hazırlanırken bzi ihmal etme kiss3

meryemi 13-06-2008 03:02 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
değişmeliyim yerine sevgi ve huzurla her geçen gün daha çok değişiyorum..
başarılı bir şekilde değişmeyi seçiyorum gibi cümleler daha yararlı olacaktır canım..

sevgiler.. actionsmile

tavsiyen için teşekkür ederim ablacım... super
siteye uzun süredir yeni girebildim...
o anki pskolojimin elverdiği kadar yazmışım işte... terli345
o sıralar ümidim kırılmaya doğru yol almış olsa gerek sad456 ama içimde kurduğum cümlelere dikkat etmem gerekiyor... bunu hemen biraz önce çok iyi anladım ttli3

kiss3

meryemi 13-06-2008 03:07 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

sevgili ceren,

evet

FARKINDALIK...

SEVGİLERİMLE...

meryem bana yine dicek bişey bırakmadın ki canım bende sonuna noktasını koyayım bari y789 tesekkür ederim yine duygularını çok iyi dile getirmissin sınavım için basarı dileklerinede tesekkür ederim kiss3 insallah dedigin gibi olur ve ben üniversiteyi kazandıdıgımı burdaki kader arkadaslarımla ve senle paylasırım uy897 bütün öss hazırlananlara bol sans insallah hepimizin yüzü güler kiss3 kiss3 buarada günlügüne yazdıgın seyleri keyifle okuyorum canım paylaşımlarına devam et olur mu seneye öss hazırlanırken bzi ihmal etme kiss3

sağol canıııııııım ark5
inşallah sitedeki gelişmeleri fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım...
değişimlerden, değişenlerden, değişim gönüllülerinden SİTEDEN fayladalAnmaya devam edeceğim inşallah

kiss3 kiss3

meryemi 18-06-2008 10:49 AM

günaydın
ben aydın, doğa aydın, içim aydın, dışım aydın, evim aydın, hayatımdeğişti com aydın

herkese tüm ışıklarıyla aydın günler, aydınlı günler... 44 ttli3

tabi uzun süredir uğrayamadığım sevgili günllüğüme de..

siteye giriyor ancak tam günlüğüme yazmaya niyetlendiğim anda, bi iş çıkıyor, yada birilerinin bilgisayarda işi oluyordu.
yazamadım bi türlü sad456 sonradanda yazamıyorum 88a 88a
hissettiklerimi hemen paylaşmak istedirdim ama şimdiye nasipmiş.

bu sefer kendimden uzun süreliğine firak ettim. yrl78

akışa bıraktım herşeyi, değişimimi, değişenleri.. smiliyface

sıkmadım kendimi. rahat ol bunu hakettin dedim. çünkü zoru başarmada epey yok katettin.

kimi gün aşırı pozitif, blissy skan67 uy897 uy897 derty derty smileydance f678h cat3500

kimi gün durgun... b456 b456 b456 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

bu süreç içinde bana yöneltilen her soruyla ilgili saniyelik kararlar alabildim. o kadar basit şeyleri o kadar çok düşünüp tartmaya gerek olmadığını, hertürlü sonucun da kabullenilebilir olduğunu farkettim.

sürekli birşeyleri farkettiğimi farkettim. sevindim blissy blissy

öss ye giren arkadaşlarıma sınav öncesi ve sonrası moral kaynağı oldum... gulensmiley 956k 956k

sınavları çok güzel geçmiş. bunu kutladık uy897 derty skan67

misafir ağırladık...

ailemle iletişimim inanılmaz seviyede arttı. kolay kolay öpemediğim babamı gidip gelip öptüm, hiç çekinmeden sarıldım...
babalar gününü kocaman bi süprizle kutladım blissy aa34

babacım da baktı bendeki bu hal devam ediyor

Bİ KAÇ GÜN SONRA ÖPÜCÜKLERİME KARŞILIK VERDİ

O DA BENİ ÖPTÜ f678h f678h f678h f678h f678h

annemle süper olan muhabbetimiz zirveye tırmandı inmiyor..... blissy blissy blissy

kardeşlerimle çok daha fazla sohbet eder olduk...

ve bunlar tamamiyle kendiliğnden gelişen durumlar...

mutlu olmak mükemmel birşey

MAŞALLAH BANA MAŞALLAH

haftaya da diksiyon kursuna başlıyorum... f678h

belki bir haftalığına tatile gitme ihtimalimiz var... blissy

kitaplığım yavaş yavaş zenginleşiyor... smiliyface

sonra henüz araştırmadım ama el sanatlarıyla ilgili de bir kursa da gitmeyi düşünüyorum... dusun

ney üfelemeyi de öğreneceğim... gogogo

bu tatili doluuuuuu doluuuuuuuuu geçireceğim inşallah....

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

hep sevgiyle hep mutlulukla kalmak dileğiyle...

MalloryKnox 18-06-2008 11:02 AM

tek kelimeyle süpersin meryemi alk78 bir kaç gündür durgunluk ve uyuşukluk hali vardı bende. Yazdıklarını okuyunca silkinip kendime geldim. Sendeki bu güzel değişimlerin katlanarak devam etmesini diliyorum art56art56

meryemi 18-06-2008 11:50 AM

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
tek kelimeyle süpersin meryemi alk78 bir kaç gündür durgunluk ve uyuşukluk hali vardı bende. Yazdıklarını okuyunca silkinip kendime geldim. Sendeki bu güzel değişimlerin katlanarak devam etmesini diliyorum art56art56

utananadam

kiss3 teşekkür ederim. bence sen zaten kendiydin o uyuşukluk dediğimiz musibet hepimizde var yada sık sık uğruyo kimi zaman geldimi gitmek bilmiyo y789 içimizdeki pozitif enerjinin üstünü kapatıyo göstermiyo bize... işte bu lazımdeğil üstümüze çöreklendiğinde ufacık minnacık değişimlerin sahibi, o ufacık minicik değişimlerin yaratıyor farklı farklı sebeplerle o değişimlerle buluşturuyor bizi... terli345 ttli3
silkinmene sebep olduysam ne mutlu bana ttli3

s456 s456 s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.