![]() |
e bi tane de benim olsun...:) MERHABALAAAAAR................ smiliyface ben dün gece uyanana kadar anlatıldığı gibi telkinleri dinledim.... uzun zamandır ilk defa güne zinde başladım... ama gerçekten zindeydim... bu telkinlerin etkisine çok fazla inandığımdan olabilir yada telkinlerin gerçekten DOĞAL etkisi bu... gün içinde de kulaklığımı hiç çıkarmadım 24 saat deseler 24 saat de dinlerim... o kadar etkilendim... siteyle yaklaşık 1 ay önce tanıştım ama çok fazla incelemedim, incelemeye niyetlendiğimde de fırsatnı bulamadım üyeliğini yaptığım başka forumlarda paylaşımıma devam ediyordum ne yazıkki... şuan ise, kendimle ilgili ihtiyacım olan herşeyi bulabileceğim, kişisel gelişimime(ki bu en çok ihtiyacım olan şey) yardımcı olacak bu siteyi tanıştığım ilk günden itibaren tanıyıp, inceleseymişim diyorum... belki çoğuları için kısa bir zaman dilimi ama benim için geri gelmeyecek bir zamandilimi... özelliklede karakter çatışmalarıyla, kimlik arayışlarıyla, içsel dışsal kavgalarla boğuştuğum şu sıralarda o zaman dilimi dahi benim için çok kıymetli idi.. basit gibi gözüken ancak kimseyle paylaşılamayan, kararsızlıklar, hayal kırgınlıkları, umutsuzluklar, yılgınlıklar......vs bunların devamında gelen daha bir yığın zincirleme problemler, karmaşık şeyler işte... yaşayan çoktur(çokmuş):) dahası bunların farkında olup birşeyler yapamamanın verdiği üzüntü bununla beraber birbirini kovalayan iletişim bozuklukları, duygularımı ifade edememe, yanlış anlaşılmaktan korkma, gereksiz duygusallık, içe kapanıklık, oburluk, kilo.... benimle beraber içimde yaşadıklarımı farkedenlerin yıkıcı eleştirileri, yardımcı olduklarını sanıp samimiyetsizce attıkları nutuklar.. bunlara mahal vermemek için benimde belli etmemeye çalışma eğilimlerim... beceremeyip anti naturel tavırlar sergilenmem bide bunu sıkıntı yapmam, sonrasında içimde büyüttüğüm canavarlara hergün bi önceki günün tüm detaylarıyla hesaplarını verişim, dahası kafamı böyle boş şeylerle doldurup asıl ilgilenmem gereken şeyleri düşünemem........................... rt67............. sad456 sad456 ağla neyse. bunları yaşarken(elbette tek ben yaşamıyorum çok daha kötüsünü yaşayanlar var)(bakın yine içsel bir müdahale) neyse onları duymuyor başa alıyorum.... ben bunları yaşarken bazı tevafuklarlarla karşılaştım ve bugün bana siteyi incelemek, telkinleri sürekli dinlemeyle ilgili kararlar alma(almamızı) olanaklarını sağlayan hayatımdeğişti ailesinin ebeveynlerine ve gönüllülerine, onların paylaşımlarına hayran kaldım... sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 bugünden itibarende hayatımı değiştirir değiştirmez(değişim hep olacaktır da, değişimi olumlu hale getirince) kendimi onların herbirini örnek alacak etrafımdaki insanların değişimlerine yardımcı olmaya çalışacağım..... bugün telkinlerin üzerimdeki ilk etkisi kardeşimin gözlerimdeki güzelliği(o hep vardı da açığa çıkıyor işte s45apk) farketmesi oldu...... ayrıca bugün o kardeşimde de (kendine güvenini henüz kazanamamış, ergenliğin tam fırtınalı evresini geçirmekte durumu benden daha kötü) bi değişiklik vardı... aynı odada kalıyo olmamız hasebiyle telkinleri benle beraber o da sabaha kadar dinledi... bugün bir espiriler bir kahkahalar çok neşeliydi, gülümsemelri samimi... çok şaşırdım nedense çoooook sonra geldi akllıma telkinlerin etkisi olabileceği... y789 y789 ev temizlğine yardm edereken en azından mutlaka burun kıvıran kardeşim bugün her dediğimi yaptı.... nitekim bugün ikimizde çoooook mutluyduk.... blissy blissy blissy blissy blissy blissy k8908 k8908 k8908 k8908 şimdilik bu kadar...hem günlüğüme hem site sakinlerine (siteye) sung66 hem bana hem kardeşime girlhaha tender45 heeeeeeeeeeeeeeerkese iyi akşamlar.... ttli3 t678 t678 t678........ |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) günlüğünüz hayırlı olsun... ilk tebrik eden ben oldum. .. inşallah mutluluk haberlerinizle, sevinçlerle dolu olur... hismiley kutlarım... http://www.resimland.net/data/media/10/cicekler_1.jpg |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) tebrik ederim arkadasım inş bende kısa zamanda faydasını gorcem ama simdilik sadece baş arısı ve muzik olarka geliyo kulagıma |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) arkadaşım başlarda başın ağrır ama sonradan alışırsın. umarım sanada çok faydası olur. |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) Alıntı:
Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar..... ttli3 ttli3 umarım herkes görür faydasını ben baş ağrısı dönemini atlattım sadece gece boyu dinlediğim için olsa gerek sabah biraz bi sallandım kendime geldiğimde ise zinde ve mutluydum... bakın hep diyorlar ilk başta bu gibi yan etkilerin normal olduğunu... inşallah biran önce düzelir de biran önce DEĞİŞTİTİR bizi bu telkinler.... ttli3 ttli3 |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) vatana millete hem günlüğüne hem site sakinlerine (siteye) hem sana hem kardeşine heeeeeeeeeeeeeeerkese hayırlı olsun bu günlük mutlu haberlerle coşsun en güzel günler hep olsun asker yemek duası gibi oldu khkh56 |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) khkh56 khkh56 khkh56 evet yaaa asker yemek duası gibi olmuş.. ama samimi olmuş... bende amiiiiiiin deyim bari s45apk sağolasın... ttli3 temennilerin için sana da teşekkür ederim smiliyface hismiley |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) Günlüğün Hayırlı Olsun meryemi... alk78 Hayata bu bakış açının ve neşenin daim olması temennileriyle.... 956k Sağlıcakla... hismiley http://www.elifcicek.com/celenk010.jpg |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) size de teşekkürler... art56art56 ttli3 |
Ynt: e bi tane de benim olsun...:) günlüğün hayırlı olsun meryemi ,güzel gelişmelerini bekliyoruz. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |