Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Cem'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9308-cemin-gunlugu.html)

CeM 04-07-2008 05:36 PM

Ynt: Cem'in günlüğü :)

hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...

Novos 04-07-2008 07:20 PM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...

ya sen niye bu kadar endişe ediyorsun? oluruna bırak herşeyi. birleştirmen de,format değiştirmekle de bir şey olmaz sanırım mantıken oyle yani.

CeM 04-07-2008 07:32 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı

ya sen niye bu kadar endişe ediyorsun? oluruna bırak herşeyi. birleştirmen de,format değiştirmekle de bir şey olmaz sanırım mantıken oyle yani.

forumda orjinalinden başka bi formata değiştirince etkisini kaybediyormuş diye bi yazı okudum da oyüzden tırsıyorum 4897

ametist 04-07-2008 07:38 PM

bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface

CeM 04-07-2008 07:56 PM

Alıntı:

kısmen(I'm deranged) Nickli Üyeden Alıntı
bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface

kiss3

hayalayaz 04-07-2008 08:11 PM

nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler

ametist 04-07-2008 08:33 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler

evet ya çok mantıklı hayal ablanın dediği,kesin öyledir.tamamen duygusal dlckrn music45

CeM 04-07-2008 08:45 PM

çok tşk. öyle diyosanız krzm67 sorun yok zaten o yazıyı da söylediğiniz kullanıcıdan dumuştum super

CeM 04-07-2008 11:18 PM

bad45
Arkadaşlar haksız değilmişim ama, şaşkın Atakan abiye sordum kalite düşmüş olabilir diyo,bu da etkisini azaltabilirmiş wave hadi baştan dinle o kadar(bende diyorum neden etki etmiyo) artık bu günden itibaren tekrar olarak ego ve suçlulukla devam edeceğim 1 hafta kadar yada ego,suçluluk ve kendine güvenle devam edeyim.Hadi kolay gelsin herkese rt67

hayalayaz 05-07-2008 12:15 AM

aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM.