![]() |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler... |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Alıntı:
|
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) çok tşk. öyle diyosanız krzm67 sorun yok zaten o yazıyı da söylediğiniz kullanıcıdan dumuştum super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) bad45 Arkadaşlar haksız değilmişim ama, şaşkın Atakan abiye sordum kalite düşmüş olabilir diyo,bu da etkisini azaltabilirmiş wave hadi baştan dinle o kadar(bende diyorum neden etki etmiyo) artık bu günden itibaren tekrar olarak ego ve suçlulukla devam edeceğim 1 hafta kadar yada ego,suçluluk ve kendine güvenle devam edeyim.Hadi kolay gelsin herkese rt67 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM. |