Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Cem'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9308-cemin-gunlugu.html)

CeM 02-07-2008 11:30 AM

Ynt: Cem'in günlüğü :)

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley

Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

Novos 02-07-2008 04:28 PM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley

Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

öyledir kesinlikle bana da hergün bir arkadaşım ziyarete gelmeye başlamıştı. her gün misafir ağırlıyoruz ya ne bu yoruldum :)

CeM 03-07-2008 06:28 PM

Alıntı:

peki caribbean kardeşim sende nasıl etkiler çıktı? sapkal89

Novos 03-07-2008 06:42 PM

Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

CeM 03-07-2008 07:13 PM

Alıntı:

Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

sevindim alk78

Mustang 03-07-2008 08:07 PM

Sevgili Cem günlüğün hayırlı olsun .Telkinler konusuna gelince bende hiç etkisi olmadı diye düşünürken yaşadığım olaylara verdiğim tepkilerim yüzde yüz değiştiğini fark ettim ...Bende fiziksel etki olarak esneme ve cilt kuruluğu yaptı başkaca bir etkisi olmadı ama bu son gittiğim İzmir ggezisi benim nekadar değiştiğimin bir kanıtı oldu telkinlerin ve uyguladığım teknikler yeni bir ben yaratmış bunu gördün kendimle çok gurur duydum.İşte sabır kendini geliştirmek için lazımmış .Sanada sabırlı ve azimli olmanı öneriyorum kendin için elinden gelenin enyiyisini yapmanı dilerim. smiliyface

CeM 04-07-2008 11:17 AM

senin adına sevindim tşk. mustang super

CeM 04-07-2008 12:17 PM

Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

Novos 04-07-2008 12:51 PM

Alıntı:

Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

senin seçimin tabi, çıkarada bilirsin üzerine kendine güveni de ekleyebilirsin, sana tavsiyem çıkarsan bile arasıra listende bulunsun
bence, keyifli dinlemeler

ok çıkardım şimdi suçluluğu kendine güveni ekledim bakalım acaba bu telkin bana bişeyler hissettirebilecekmi? t678

CeM 04-07-2008 05:31 PM

Size bişey sormak istiyorum arkadaşlar,ben 2 telkini kolaylık olsun diye birleştirip tek bi mp3 haline getirdim bo sorun yaratırmı sizce?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 AM.