![]() |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Alıntı:
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) biliyormusun sende degisimler baslamis bile, yoksa o diger ses varyaaa hic bu kadar yanki yapmazdi, simdi görev sana düsüyor, sakin diger sese kulak veripte kendini bos verme.. Simdi caba zamani ve simdi ilerleme zamani... inan bana basaracaksin ttli3 |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) Bi de şunu ekliyeyim telkinler beni değiştirmezse ben o işi asla yapamam sung66 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hmmm madem seni yalniz birakmadi o zaman sanirim o seste degil sorun, baska birseyde.. yada hic yalniz birakmayan o ses bu sefer sana zit konusuyor olabilirmi??? morelini düzeltmek ve sorunu ortadan kaldirmak icin bu sorular s45apk |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hmmm, o isinin ne isi olduguna bagli, yani telkinlerle olabilecek bir is dusun dusun yani ille söyle diye demiyorum, senin özelindir, sende kalabilir ama cözüm bulmak icin de merak etmedim degil.. Fakat sunu bilmeni isterimki telkinleri söyle kabul etsen bence daha dogru, telkinler seni daha cok güclendirmek icin var olanlar.. yani hersey sende basliyor ve sende bitiyor, sen istiyeceksin, telkinlerle gücleneceksin ve uygulamak yani basarmak yine senin elinde`??? ttli3 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) oy oy dediğine bak Alıntı:
|
|
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) o zaman olumsuzlari istersen fazla okuma ne dersin art56art56, senin en iyi avantajin olumsuzlardan asiri denli etkilendigini bilmen, yani sen cok rahatlikla korumaya alabilirsin kendini. olumlu düsün ve olumlu sonuclar elde et s45apk... hergün kendine en az saat basi bir olumlu söz söyle ve telkinleri dinlemeyi sakin birakma sung66 uyuz felan degilsin sadece biraz fazla tedirginsin buda herkeste olan birsey, kiminde cooooook kiminde yooooooook, kiminde azbucuk neseli56 seninde güzel haberlerini alacagiz ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM. |