![]() |
Ynt: Atakan Günlük Evet Etterna mutlaka bir bayram yapalim...Bu konu ve diğer tüm kutlanilasi konular bir arada... cilgin897 |
Ynt: Atakan Günlük Alıntı:
|
Ynt: Atakan Günlük atakan bey sizi gonulden tebrik ediyorum.. egıtımlerınızı onceden haber verırsenız mutlaka katılmaya calısacagım .. hayırlı olsun diplomanız.. sevgiler tresor |
Ynt: Atakan Günlük atakan bey tebrikler, hayırlı olsun, hayırlı olacağındanda eminim, |
Ynt: Atakan Günlük khkh56 ya ben ilk olarak sehirler arası otobuste tanıştım bu video ile.açtılar tv'yi ben kulaklıgı takmış izliyordum.dalmışım kahkahalar atıyorum.yanımda arkadaşım vardı o söyledi.tüm otobus bana bakmış (herhalde deli sandılar 44 ) sonra sıra ile herkes kulalıgı takıp ata demirer izlemeye baslamış ortalama 10 dak sonra tüm otobüscek kahkaha atıyorduk khkh56 gece gece iyi oldu teşekkürler zevkle izledim blissy |
|
|
Ynt: Atakan Günlük diplomanız hayırlı olsun Atakan Bey.daha nice başarılara İşallah. |
Ynt: Atakan Günlük Teprikler Atakan abi çok sevindim başarıların devam eder inşallah hismiley |
Ynt: Atakan Günlük ne güzel gelişmeler tebrikler Atakan bey |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |