Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Atakan Günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/704-atakan-gunluk.html)

hayatimdegisti 22-01-2007 10:47 PM

Atakan Günlük

Bu günlükte ben mümkün olduğunca hayatımda şimdiye kadar olan değişimleri günlük olara hissettiklerimi yaşadıklarımı paylaşacağım..
Sizlerde bu alt başlık altında kendinize bir günlük açabilirsiniz.
Herkesin ayrı bir günlüğü olacak ancak elbette birbirimizin günlüklerine yorum yapabileceğiz 98569
blissy

Ben mutluyum bugünde ....
Suçluluk duygularım yok...
Yaşamaktan keyif alıyorum...

2006 yılı benim için mutlu ve huzurlu bir yıl olarak geçti.

2007 yılında'da bu hislerim devam ediyor.
Önceden mutsuzluğa alışmıştım ve senelerce bu öylece devam etmişti...

Oysa şimdi bir senedir mutlu olmaya alıştım...

Bu hissettiklerimi mümkün olduğunca günlüğümde sizler ile paylaşacağım.

hayatimdegisti 12-02-2007 02:31 PM

Atakan Günlük

Değişim bir süreç ve bende ilk zamanlar yeni halime alışırken tepkilerim artmıştı.Daha önce bunu farklı duyuların açılması olarak ifade etmiştim.
Nerede bir haksizlik görürsem mutlaka tepkimi gösteriyordum.Birazda ego'nun güçlenmesinin bunda bir etkisi vardi.

Aradan aylar geçti ve bu halin yerini bir dinginlik hali aldı.

Geçen sefer buluşma vardı Taksim'de.Dönüşte bir dolmuşa bindim.Şoforun arka koltuğunda oturuyorum.Ancak o kadar yoğun bir sigara dumanı var ki genzim yandi sigrt56

Şoforü uyardim.O da pencereyi açtı ayrica kaloriferi çalıştırdı.Hava soğuk olduğu için pencereyi kapamış vs...

Aradan bir dakika geçti baktım hala içmeye devam ediyor.Pencere açık olduğu için.

Daha önce olsa herhalde çıngar çıkartırdım.
Ama bekledim bir 30 saniye daha.Sigarasi bitti ve bir daha yenisini yakmadı.

Bu biraz Mert Bey'in örneğine benzedi.Anak günlük yaşamımda bir dinginliğin hakim olduğunu söyleyebilirim.Kolay kolay gereksiz yere tartışmıyorum.
Sabırlı olma hali ve dinginilik mevcut.
Tepkilerim yerinde ve ölçülü.

hayatimdegisti 13-02-2007 12:11 AM

Ata Demirer Dolmuş Hikayeleri

Dolmuştan bahsetmişken Ata Demirer Dolmuş hikayelerini bir hatirlayalim istedim. khkh56

[youtube=425,350]IH2FhzllNS0[/youtube]

murat 13-02-2007 12:26 AM

Atakan Günlük

khkh56 super

hayatimdegisti 13-02-2007 12:35 AM

Atakan Günlük

Valla her izlediğimde gülüyorum.Özellikle o para uzatma sahnesini anlatiyor yaaaa..
khkh56

yakamoz 13-02-2007 09:05 AM

Atakan Günlük

khkh56
Bir dolmuş hikayesi de benim başımdan geçmişti 44
Yıllar önce telefon santralinde çalışıyorum. Öğlen paydosunda anneme gitmek için taksi dolmuşa bindim. Kafamda hala telefonlarda... İneceğim yere gelmiş geçiyoruz ben birden kendime geldim, geldim amaaa inecek var diyemedim tabi . Otomatiğe bağlanmış gibi ALOOOOOOO die yüksek volümlü bi ses çıktı benden. Tabi o an şöförde dahil herkes şok... İnebilirmiyim dedim artık nazikçe, utanmışlıkla birlikte... Dolmuştan indimm, indim ama annemin eve giresiye kopptum ben gülmekten...
khkh56

etterna_ 13-02-2007 09:47 AM

Atakan Günlük

y789 çok ii t678

etterna_ 13-02-2007 09:54 AM

Atakan Günlük

Atakan bey bana da Suçluluk duyguları telkini agresiflik yaptı.Bi müddet bıraktım.Ama daha önce birine kızgınlığımı belirtirken çok heyecanlanıyodum ve kalbini kırıcam diye korkumdan bi şey diyemezdim ve tabi içimde kalırdı ve kaslarımın gerilmesiyle kalıp, söyleyecek çok şeyi olup da söyleyememeyi anlarsınız.Huzursuzluk verici ve karşımdakinin saygısını yitirmeme neden olabiliodu.Şu anda ise sakin bir şekilde alçak sesle kızgınlığımı belirtebiliyorum.Ve bunu öyle kendime güvenli bi şekilde yapıyorum ki karşımdaki kişi beni gerçekten anlıyo.kaslarım daha az geriliyo.Telkinlerin etkisi olduğunu düşünüyorum.

hayatimdegisti 12-05-2007 01:07 AM

Ynt: Atakan Günlük

Bugun nlp eğitimim sona erdi ve New Nlp Diploması almaya hak kazandım. s456
Bundan sonra da eylül ayi gibi nlp ile birlikte subliminal konusunda ki bilgilerimi birleştirip eğitimler vermeyi düşünüyorum..... hismiley
Bir danışmanlık firmasından bu konuda bir talep gelmişti ancak daha önce değerlendirme firsatim olmamişti...
Uluslararasi geçerliliği olan bu tür diplomalarımın olması ingilizce içerikli site çalışmalarının daha hizlanmasina katki sağlayacak...

etterna_ 12-05-2007 01:12 AM

Senin adına çok sevindim blissy cilgin897
artık buna da bi parti yaparız di mi 12389
Eğitim verdiğin zaman buradan haber verirsin muhakkak, katılmayı çok isterim. f678h

hayatimdegisti 12-05-2007 01:13 AM

Evet Etterna mutlaka bir bayram yapalim...Bu konu ve diğer tüm kutlanilasi konular bir arada... cilgin897

etf 12-05-2007 11:58 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bundan sonra da eylül ayi gibi nlp ile birlikte subliminal konusunda ki bilgilerimi birleştirip eğitimler vermeyi düşünüyorum..... hismiley
Bir danışmanlık firmasından bu konuda bir talep gelmişti ancak daha önce değerlendirme firsatim olmamişti...
Uluslararasi geçerliliği olan bu tür diplomalarımın olması ingilizce içerikli site çalışmalarının daha hizlanmasina katki sağlayacak...

Sizi kutluyorum. Performasınıza da hayranım. Çooook güzel paylaşımlar olacağına eminim. Tekrar tebrik ediyoreum. Sevgi ve saygı ile...

tresor 12-05-2007 12:36 PM

atakan bey sizi gonulden tebrik ediyorum.. egıtımlerınızı onceden haber verırsenız mutlaka katılmaya calısacagım .. hayırlı olsun diplomanız.. sevgiler tresor

hayalayaz 12-05-2007 05:15 PM

atakan bey tebrikler, hayırlı olsun, hayırlı olacağındanda eminim,

25emel 12-05-2007 11:15 PM

khkh56 ya ben ilk olarak sehirler arası otobuste tanıştım bu video ile.açtılar tv'yi ben kulaklıgı takmış izliyordum.dalmışım kahkahalar atıyorum.yanımda arkadaşım vardı o söyledi.tüm otobus bana bakmış (herhalde deli sandılar 44 ) sonra sıra ile herkes kulalıgı takıp ata demirer izlemeye baslamış ortalama 10 dak sonra tüm otobüscek kahkaha atıyorduk khkh56 gece gece iyi oldu teşekkürler zevkle izledim blissy

Bugle 13-05-2007 12:32 AM

Alıntı:

Atakan Bey adınıza çok sevindim.Allah yolunuzu açık etsin..Buradan duyurursanız ben de eğitimlerinize katılmak isterim..Başarılarınızın artarak devam etmesin dilerim...

yakamoz 13-05-2007 05:20 AM

Alıntı:

Tebrikler Atakan Bey, başarilarınızın devamı dilerim, diplomalarınız hayırlı olsun. smiliyface

mudokon 14-05-2007 02:00 PM

diplomanız hayırlı olsun Atakan Bey.daha nice başarılara İşallah.

turgay0101 14-05-2007 06:33 PM

Teprikler Atakan abi çok sevindim başarıların devam eder inşallah hismiley

yakamozdüşleri 14-05-2007 07:09 PM

ne güzel gelişmeler tebrikler Atakan bey

hayatimdegisti 14-05-2007 11:23 PM

Teşekkür ederim güzel tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için arkadaşlar... hismiley

BURCU GELEGEN 02-06-2007 12:52 AM

Tebrikler daha güzel başarılarınıza 956k

sessiz 28-06-2007 11:21 AM

khkh56
...........
BU DEĞİSİMLERİ BİZİM DE GÖRECEGIMIZ GUNLER GELECEK MI
...
İNŞ....

sessiz 28-06-2007 11:25 AM

AYRICA TEBRİKLER... 25889
...
BU SİTEYE OLAN GUVENIM HER GECEN GUN ARTIYOR
art56art56
.....

venüs 28-06-2007 09:48 PM

Tebrikler Atakan bey.. Başarılarınızın devamını dilerim....

ozel 28-06-2007 10:18 PM

Tebrikler cok sevgili Atakan, umarim hergun size ve hepimize daima basari, sans ve mutluluk getirir.
Sevgi ve Isikla kalin.

guardian 29-12-2007 03:27 AM

Günlüğünü boşlamışın kardeş

25emel 29-12-2007 04:01 PM

Alıntı:

guardian Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğünü boşlamışın kardeş

anaa atakan senin günlüğün mü vardı sevincli aa34 aa34 aa34 aa34

derya hanim 20-12-2009 04:08 AM

Cevap: Atakan Günlük

Evet zaten uzun gunlukler okumak cok uzun suruyor .Bazen bir iki bastan bir ikide sondan okuyorum degisimleri merak ediyorum.Amma atakan bey buda pek kisa bir gunluk olmus .Bari birakma sebebini yazssaniz kisaca ne iyi olur

momismyhope 20-12-2009 11:39 AM

Cevap: Atakan Günlük

Atakan Bey günlüğünüzün devamını bekliyoruz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM.