Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ben mutluyum!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6927-ben-mutluyum.html)

MuminOKAN 20-06-2008 07:10 PM

Ynt: ben mutluyum!!!

işlerimi bitirmek üzereyim birden aklıma berkant abi geldi.
nasıl iyimi bikaçgündür yok, göremiyorum. meğersem rahatsızlanmış. allah acil şifalar eylesin. 96
biri bir üstat desede kendime gelsem diyordum. gulensmiley tüh demek bi kaç gün daha bekleyeceğim. hismiley
neyse samimi dileklerimle geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.
sağlıcakla ve ışıkla kalalım...

Mustang 20-06-2008 08:56 PM

Berkant geçmiş olsun umarım önemli değildir.Size acil şifalar dilerim. sigrt56

Papatya ismini çok beğendim .Bence bu isim sana daha çok yakışmış .Papatya kadar narin ve kırılgan .Umarım hayat sana daha çok güzelikler göstersin. art56art56

Belgin ∞ 20-06-2008 09:24 PM

Büyük geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.

shamanic 21-06-2008 02:30 AM

berkant16 22-06-2008 11:25 AM

Dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. kiss3
sağolsun paptyam günlüğümü ziyaret edip sizleri durumumdan haberdar etmiş. kiss3
çok kötü bir hafta geçirdim hem telkinleri dinleyemedim hemde siteye yaptığım günlük ziyaretlerimi bıraktım. aslında iki sefer yazmak için foruma girdim ama nafile bir acayip geçti bu hastalık bende. dört gün doktora gitmedim tabi. neyse artık sizlerleyim neler yaptınız merak ettim. günlükleri ziyaret edip sonrada nlp ye bakmak istiyorum

hepinize ilginiz ve sağlık dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun kiss3
esenlikle kalın. smiliyface

berkant16 26-06-2008 01:10 AM

iyi geceler herkese smiliyface

telkinleeri dinleme saatini biraz düşürmüşüm tahminim 5 ile 7 saat arası dinliyorum hastalığım süresinnce zaten dinlememiştim her neyse bu fırsat kendimi bir yokladım, meğer telkinlerin yardımına hala ihtiyaç duyuyormuşum, tabi sadece iki aydır dinlediğim için bu normal.birer tane ego, güven, suşluluk ikişer tanede; sosyallik, başkalarının düşüncelerini önemsememe, dinliyorum.koruma kalkanını ekleyip devam edeceğim sanırım biraz monotonlaştı, artık telkinlerin etkisi uzun bir süreçle kendini gösterecek galiba.

NLP ye bir haftadır ilgi duymama rağmen bir türlü konunun içeriğini öğrenemedim. bunun çok ilgimi çekeceğini biliyorum, ama bir türlü yoğunlaşamadım bakalım hayırlısı...

herkese güzel bir gece geçirmelerini diliyorum. yarın gün daha güzel doğacak.

nice sıcak yaz geceleri burada sizlerle duygularımızı paylaşmak ve beraber olmak dileğiyle.

esenlikle kalın. kiss3

berkant16 01-07-2008 12:23 AM

herkese iyi akşamlar dört gündür günlüğümü ziyaret edemedim yaz rehaveti elbette
biz beyler duygularımızı bayanlar kadar rahat ifade edemiyoruz. y789
doğrusu dört gündür artan oranda bir sıkıntı stres var bende sebebini biliyorum ama bir türlü üstesinden gelemiyorum. Allah ım sen bizlere sorunlarımızın üstesinden gelebilecek irade ve kararlılık ver 96

esenlikle kalın 98569

berkant16 07-07-2008 09:25 PM

herkese iyi akşamlar kiss3
inanılmaz bir yaz rehaveti arkadaşlarla gece sohbetleri derken hem siteyi hem günlüğümü baya ihmal ettim. tabi telkinleri dinlemeyi bırakmadım ilk günlerde yaşadığım duygusal savrulmaları yaşamadığım için belki günlüğüme yazmayıda ihmal etmiş olabilirim. ama hayatım değişti ailesini bırakmak ne mümkün bir şekilde siteye girebilmek için fırsatlar yaratıyorum kendime

hepinizi sevgiyle öpüyorum kiss3
esenlikle kalın smiliyface

Mustang 08-07-2008 08:56 AM

Merhaba ben dün size nerelerdesiniz diye yazıyordum elektirik kesildi sonrada giremedim .Bu gün siz yazmışsınız .İyi olmanıza sevindim çöken rehavet olsun geçer.Size ve ailenize mutluluk ve esnlikler dilerim. smiliyface

berkant16 27-06-2009 11:33 PM

Cevap: ben mutluyum!!!

tüm hayatım değişti müdavimlerine merhaba günlüğümü nerdeyse bir yıldır ziyaret etmedim Allahım bıraktıktan sonra bu kadar ara verdikten sonra yeniden bişileri merak edebileceğim aklıma gelmezdi.
bir yıl önce tanıştığım insanları yine görmek çok güzel müminokan shamanic hayalayaz ve daha bir çoğu.
bir yıldır zaman zaman telkinleri dinliyorum hala bende iyi bir motivasyon aracı.
moralimin bozuk olduğunu yada düşüncelerimi toparlayamadığımı fark ettiğimde bir kaç gün dinlerim.artık eski sorunlarımı tekrarlamadığımı söylemeliyim ama kendimi yenileyebildiğimide söyleyemem, belki bu dönüşüm sizlerle daha yakın bir diyalog kuramadığım ilk bir yıllık beraberliğimden daha iyi olur
hepinise sevgi ve muhabbetlerimi sunarım
selametle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.