Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ben mutluyum!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6927-ben-mutluyum.html)

shamanic 08-06-2008 03:57 PM

Ynt: ben mutluyum!!!

merhabalar sevgi..

eşin ile seni bu kadar güzel dayanışma içerisinde görmek bizler için mutluluk verici..

bahsettiğin problemler her birimizin gerek evliliklerinde gerekse bireysel iç dünyamızda yaşadığımız sorguladığımız sorunlarımız..

her birimiz farklı şekillerde benzer sorunlar ile mücadele ettik ..etmekteyiz..

önemli olan eşinin ve senin yaptığın gibi sorunlarımızı tespit ederek onları çözümlemek..

bu davranış için her ikinizide yürekten kutlarım..

bir çok eşe ve aileye örnek olacak davranışlar..

sorunlar tespit edildiğine göre sevgi ile bunları çözümleme zamanı..

seni yanımızda görmek çok güzel.. lütfen fırsatın oldukça gel..
eşin daha uzun zamandır yanımızda .. sana tavsiye eeceği başlıklar olacaktır..

deneyimlerini bizlerle paylaşmaya devam edersen seviniriz ..
http://img178.imageshack.us/img178/7923/26421166wf3.gif
sevgiler.. ark5

sevgisizim 09-06-2008 10:55 AM

Günaydın actionsmile Sitede bu kadar güzel karşılanmak çok hoşuma gitti tender45 sapkal89 shamanic teşekkür ederim beni çok rahatlattın demekki bunları sadece ben düşünmüyor ve yaşamuyormuşum. ark5 Ayrıca teşekkür ederken bir arkadaşın ismini yazmayı unutmuşum kusura bakmasın neutrali5 redflowers sanada çok teşekkür ederim super arasıra uğrarım siteye shamanic onayi şimdilik hoşçakalın hismiley

berkant16 09-06-2008 09:48 PM

eşime günlüğüme yazdığı için teşekkür ederim nick ini değiştirmedi ama olsun
telkinlere de pek itibar ettiğini söyleyemem ama bakalım sizlerin oluşturduğu arkadaşlık ortamına ısınabilirse bizimle beraberliği uzun sürebilir bu benim için çok güzel olacak...

bu gün işte çok yoğunluk vardı. akreditasyon çalışmaları dolayısıyla yazışmalar, bürokratik işlemler, derken mesai saatinin bitişine kadar, aralıksız çalışmışım, eve geldiğimde baş ağrısı ve sıkıntı çekerim derken, çocukların neşesi beni kendime getirdi, tabi eşimin güzel bir tebessümle beni karşılamasıda başka bir tat veriyordu evimizin havasına.

bugün güzel geçti, yarında daha güzel olacak inşaallah. smiliyface

selametle kalın hepinize mutluluklar dilerim. 98569

Belgin ∞ 09-06-2008 10:05 PM

Yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu ne kadar güzel.İyiki bu mutlu haberleri paylaşıyorsunuz bizlerle.Gözlerim doldu hem eşinizin hem sizin mesajlarınızı okurken.Yavrularınızla birlikte mutlu huzur dolu uzun bir yaşam diliyorum sizlere. alk78

shamanic 09-06-2008 10:13 PM

değişim kendiliğinden olur berkantcım..

sevgi ne zaman kendisini hazır hissederse o zaman değiştirsin rumuzunu.. böylesi hem bizim için hem kendisi için çok daha anlamlı olacaktır..

gülümsemesi taa oralardan bizlerin bile içini ısıttı.. boylesi güzel bir birlikteliğe sahip olduğunuz için her ikinizde çok şanslısınız..

sevgiler..

http://img246.imageshack.us/img246/3...1iigv0cjt5.gif

berkant16 09-06-2008 10:15 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu ne kadar güzel.İyiki bu mutlu haberleri paylaşıyorsunuz bizlerle.Gözlerim doldu hem eşinizin hem sizin mesajlarınızı okurken.Yavrularınızla birlikte mutlu huzur dolu uzun bir yaşam diliyorum sizlere. alk78

Gönlünüzün çok zengin olduğunu hissediyorum bilmiyorum ama öyle agl34

birinin mutluluğuna bu kadar sevinmek yüreğinizin büyüklüğünden başka ne olabilir ki kiss3 alk78

Mustang 10-06-2008 07:26 AM

Sizin adınıza çok sevindim .Yaşamlarımız küçüçük mutluluklarla bile değişe bilir.Ben hiçkimsenin güzel bir gülüşe hayır diyeceğine inanmıyorum.Bazen hayat bizi zorladığı zaman bile ilaç gibi geliyor.Günümüzde seve bilmek çok önemli sevdiklerimizin kıymetini bilelim size ömür boyu sevgiler. alk78

berkant16 11-06-2008 06:16 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
değişim kendiliğinden olur berkantcım..

sevgi ne zaman kendisini hazır hissederse o zaman değiştirsin rumuzunu.. böylesi hem bizim için hem kendisi için çok daha anlamlı olacaktır..

gülümsemesi taa oralardan bizlerin bile içini ısıttı.. boylesi güzel bir birlikteliğe sahip olduğunuz için her ikinizde çok şanslısınız..

sevgiler..

http://img246.imageshack.us/img246/3...1iigv0cjt5.gif

mesajına geçte olsa teşekkür ederek başlıyorum
haklısın shamanic bunu kendisine bırakmakta fayda var zaten ben bir anektod düşmek için belirtmiştim tabi sanada dayanışman ve ilgin için çok çok teşekkür ederim ayrıca diğer tüm mesajlarıyla bizleri ve diğer üyeleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıda burada anarak teşekkür etmek istiyorum

berkant16 11-06-2008 06:22 PM

Dün mesaj yazmamıştım günlüğüme bugün söylemek istediklerim var

öncelikle evimde ve işimde herşey yolunda Allah kötüsünden saklasın Hamdolsun çok iyiyim. yalnız geçen yıl takıştığımız bir arkadaşımla yaşadığımız sorunumuz nüksetti ve dün yine tartıştık tabi ilk seferinde olduğu gibi ben alttan almadım ve düşüncelerimi ona söyledim buraya kadar iyi gitti sorun yok yani tabi onunda kalbini kırıp egoist davranmak istemiyorum yalnız başka bir konuda sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var ?????

yalnız bunu bir kaç saat sonra yazmak istiyorum eşimle yürüyüşe çıkıyoruz mesajımıda silmek istemedim

esenlikle kalın görüşürüz smiliyface

MuminOKAN 11-06-2008 06:25 PM

Alıntı:

berkant16 Nickli Üyeden Alıntı
Dün mesaj yazmamıştım günlüğüme bugün söylemek istediklerim var

öncelikle evimde ve işimde herşey yolunda Allah kötüsünden saklasın Hamdolsun çok iyiyim. yalnız geçen yıl takıştığımız bir arkadaşımla yaşadığımız sorunumuz nüksetti ve dün yine tartıştık tabi ilk seferinde olduğu gibi ben alttan almadım ve düşüncelerimi ona söyledim buraya kadar iyi gitti sorun yok yani tabi onunda kalbini kırıp egoist davranmak istemiyorum yalnız başka bir konuda sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var ?????

yalnız bunu bir kaç saat sonra yazmak istiyorum eşimle yürüyüşe çıkıyoruz mesajımıda silmek istemedim

esenlikle kalın görüşürüz smiliyface

sabırsızlıkla bekliyoruz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 AM.