Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ben mutluyum!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6927-ben-mutluyum.html)

berkant16 13-05-2008 11:47 AM

ben mutluyum!!!

Herkese meraba art56art56

bir hafta ego güçlendirici telkinleri dinledim ve tüm aileme dinlettim.aslında ben mutluluktan havalara uçmak yada tüm dertlerimi unutmak gibi bir gaye ile başlamadım telkinleri dinlemeye sorunlarım vardı ve zaman zaman aileme karşı kırıcı olabiliyor hatta iki güzel kızımı benden korkacak kadar sert bir şekilde azarlayabiliyordum sad456

Onlar benim için Dünya nın en tatlı ve güzel varlıkları kiss3
Allah ın verdiği bu güzelim nimetlerin tadını çıkarmak yerine onlara ve kendime eziyet ettiğimi fark ettiğimde, netten bana rehberlik edebileceğine inanabileceğim bir adres aradım. Tevafuk hayatımdeğişti.com ile hemen şimdi tamsırası diyebileceğim hızlı bir tanışma ve bir kaç dakika sonrada telkinleri dinleme ile başlayan güzel bir serenomi yaşadım.

Öncelikle kızımda stres ve kızgınlık emareleri ilk telkinle büyük oranda yok oldu şimdi ailemle daha iyi anlaşıyoruz birbirimize iltifatlar ediyor ve yokluğumuzda özlüyoruz. son bir yıldır sık yaşamadığım bir duygu bu, doğrusu...

Son yıllarda bir şeyi daha fark ettim; ben insanların beni kolay yönlendirebildiklerini, haklı olduğum konularda bile kendimi yeterince ifade edemediğimi, inanılmaz boyutta kendime öz güvenim olmadığını, karar verdiğimde işimi sonuna kadar götürebilecek motivasyonumu koruyamadığımı,insanların benim saygınlığımı ve kişiliğimi eleştirdiklerini.
Bakalım bu telkinler bana bu konuda ne kadar faydalı olacak şu an ikinci aşama kendine güven telkinlerinin ikinci günü, kayda değer gelişmeler olduğunu kişiliğimi yeniden kurduğumu hissediyorum ama yahoooo işte bu diyebilecekmiyim? Eğer olursa sihir gibi bir şey olacak...
biraz daha zaman bisiklet

shamanic 13-05-2008 12:09 PM

Ynt: ben mutluyum!!!

merhabalar berkant..
http://img62.imageshack.us/img62/4530/roosster4ky.gif
günlüğünün her sayfası senin ve ailenin yaşadığı güzellikler ve başarılarla dolsun.. http://img337.imageshack.us/img337/8855/books44xf1.gif

değişimlerinizi bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. thumbsanim

dilerim kısa sürede hefefleriniz gerçek olur..

sevgiler.. t678

berkant16 15-05-2008 12:21 PM

shamanic güzel temennilerin için ben teşekkür ederim... art56art56

berkant16 16-05-2008 01:25 PM

Herkese tekrear merhaba
güzel günler sizlerin olsun telkinleri dinlemeye devam ama bir türlü mp3 çalarımla uyurken dinlemeyi başaramıyorum gece içinde bir kaç defa uyandım kulaklık düşmüştü sanırım gecenin çoğu dinleyemedim önce pc den dinliyordum hanım müzik sesinden rahatsız olduğu için mp3 çalarla denemek istedim buda pek sağlıklı olmuyor
bu konuda önerileri olan varsa bekliyorum
ayrıca son bir kaç gündür gel gitler yaşıyorum unutmaya yüz tutan bazı duygularımı iş yerindeki arkadaşlardan aldığım negatif elektrikle yeniden yaşıyorum doğrusu artık kötü düşünceye yabancılaştığımı hissetmeye başladım
bu arada bay üye olarak bayan üyeler arasındaki dayanışmayı kıskanmaya başladım alk78 inşaallah bunun sizlerin arasındaki dayanışmaya kötü etki edebilecek bir yansıması olmaz tuh788 utananadam 4897

berkant16 19-05-2008 09:14 AM

cuma ve cumartesi telkinleri dinleyemedim siteyede giremedim işlerden dolayı çok yoğunum
şu an kendine güven telkinlerini dinliyorum ama bu verdiğim ara olmasaydı suçluluk ile devam edecektim
neyse bugün son yarın yeni bir telkinle devam
bir kaç gündür sosyal hayatım pek hareketli değildi değişimler üzerine bir şeyler söyleyemeyeceğim

herkese kucak dolusu sevgiler tüm güzellikler sizin olsun... art56art56

Mustang 19-05-2008 09:48 AM

Sitemize hoş geldiniz bu aralar biraz tenhayız ama olsun bu site insana bağımlılık yapar.Arkadaşlıklar çıkarsız ve içtendir smiliyface

berkant16 20-05-2008 02:34 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sitemize hoş geldiniz bu aralar biraz tenhayız ama olsun bu site insana bağımlılık yapar.Arkadaşlıklar çıkarsız ve içtendir smiliyface

Teşekkür ederim serpil hanım. günlük internet gezintime hayatımdeğişti.com u da katmaktan büyük keyif alıyorum.
sözleriniz bana; iyilik ve güzelliklerin, benliğine dönerek pozitif yaşamanın, ahlak güzelliğinin, ne kadar insani bir erdem olduğunu hatırlattı.
kötü duygular bize ne kadar da yabancı,soguk ve itici, içtenlik ve samimiyet yürek işi, bende yüreğimin sesini kaplayan, olumsuz hisler duvarının tuğlalarını bir bir kırabilmek için buradayım. 98569

berkant16 22-05-2008 12:51 PM

alk78 tebrikler harika anlatmışsın alk78

bende yüreğimin sesini kaplayan, olumsuz hisler duvarının tuğlalarını bir bir kırabilmek için buradayım.

sevgi ve saygıyla kaldık cilgin897
[/quote]

cent ! üstad, duygularıma senin gibi tercübeli bir isimden bu oranda bir karşılık almak çok güzel, diline sağlık smiliyface 98569

evet günlüğüme devam; iki gündür suçluluk ile devam ediyorum. Uyurken kulaklığımla dinleyemediğimi fark ettiğimden, bu kez gece işte iken dinlemeye başladım. iki kişi laboratuvarda çalıştığımız ve gece olduğu için sorun olmuyor.
yalnız dün müziğin sesini yükseltmiştim kısa bir süre için tabi kulağım alışmış olmalı ki sonra sesin volümünü düşürmediğimden sanırım, tansiyonum düştü. bir saat kadar dinlenmem gerekti böylelikle uzun dinlemelerde yüksek sesin pek tercih edilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum.

Suçluluk benim için çok önemli kişiliğimde bu konuda çok negatif bir eğilim fark ediyordum uzun süredir. neutrali5

bir süredir arkadaşlara karşı tavırlarımda değişiklik seziyorum yerinde ve hoş şakalar yapıyorum,ailemi üzecek nerdeyse hiç bir tavrım ve sözüm olmadı diyebilirim. anladığım kadarıyla telkinlerin başarılı olabilmesi için bizimde inanmamız ve gayret sarf etmemiz gerekiyor sonuçta her yapmak istediğimiz şey vicdanımızda makes (kabul) bulmalı değilmi !

Ben üyeliğim sırasında Atakan beye teşekkür etmemiştim sağolsun ellerine sağlık alk78

güzel günler sizin olsun 98569 kalın sağlıcakla kiss3

shamanic 22-05-2008 02:22 PM

merhabalar berkant..

güzel gelişmelerinin kalıcı ve huzur içerisinde hem senin hem ailen adına olmasını dilerim..

lakin yanlışmı anladım mesajlarından bilmiyorum ama ben yinede uyarıda bulunayım istedim..

telkinleri tek tek değilde gruplar halinde dinlemenizi tavsiye ediyoruz..

bu konu ile yazılmış bir çok yazımız var rehber bölümde.. fırsatın oldukça incelemeni tavsiye ederim..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...iz-t590.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t2266.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50853#msg50853
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html

sevgiler.. hismiley

Lier22 22-05-2008 02:42 PM

berkant16 geçde olsa öncelikle hoşgeldin denek istiyorum...

vien1 smiliyface

berkant16 22-05-2008 07:07 PM

Ben gerekli bilgileri aldığımı sanıyordum ama bu bilgilerle karşılaşmadım birer hafta ara ile telkinleri dinliyorum ama bir önceki dinlediğim telkinden bir tanesini liste içerisinde bırakıyorum ama buda yeterli olmamış neyse geçte olsa öğrenmiş oldum dusun 4897
teşekkür ederim hatırlatman için
Güzel günler senin olsun smiliyface

berkant16 22-05-2008 07:19 PM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
berkant16 geçde olsa öncelikle hoşgeldin denek istiyorum...

vien1 smiliyface

Geç olsun güç olmasın derler ya art56art56 beni hatırladığın için teşekkürler hoş buldum s456 sağolasın smiliyface

berkant16 26-05-2008 02:24 AM

geç saatlerde uyku tutmadı

herkese meraba rt67

dün saat 04 00 e kadar uyumamıştım bugün de uyku tutmadı siteye girip düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
üç haftadır beni rahatsız etmeyen duygularım ilk defa dün pazar günü ziyarete geldiler sıkıntılı agresif bir halim vardı çocuklarla güzel bir öğle geçirdim ama akşam iyi değilim küçük kızımın ödevine yardım etmek istemiyorum, telkinleri hala sabahtan beridir kulağımdan indirmedim kaç saat oldu sanırım 10 saat bu arada telkinlerime sosyallik ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim.
repertuarım şu an üç haftanın sonunda şöyle;1 ego-1 kendine güven- 2 suçluluk- 2sosyallik- ve 2 başkalarının düşüncelerini önemsememe tabi son ikisini bugün dinlemeye başlayacağım.
saat 22 00 gibi agresifleşiyorum kulaklık artık beni rahatsız ediyor bir kaç sefer tek kulaklıkla dinlediğim için sağlı sollu değiştiriyorum bir süre sonrada çıkarıyorum artık dinlemesem diyorum çünkü içimden bir ses yeter diyor. acaba 10 saatlik dinlemeden sonra biraz ağır gelmiş olabilirmi? birde televizyon seyrediyorum, ölümcül deney filmin adı. iğrenç ve iç sıkıcı kareler var tabi

neyse bilemiyorum şimdi de aklıma artık tv den film seyretmesem yada tv izlemeyi azaltsammı diye geçiriyorum telkinlerin içeriği ile seyrettiklerim pek uyuşmadından garipleşmiş olabilirim.

itminan ( iç huzur, tatmin) hali beni bir günlüğünede olsa terk etmiş gibi daha doğrusu bir geceliğine yarın yani bu gün daha iyi olur inşaallah tabi iç huzurumu telkinlerden önce dualarımla yakalayabiliyordum duayı bir süredir ihmal ettiğimi fark ettim. sadece telkinlerin beni iç huzura götüremeyeceğini biliyorum ama kolaycılığa kaçmış olabilirim.

haftaya bu repertuardan ikisini değiştirip devam ederim düşüncem bu, ancak telkinlerden önceki sosyal hayatımdaki çıkmazlarım, başarısızlık olarak gördüğüm sorunlarım, kafamı kurcalayan bir kaç problem, hala benimle birlikte olmaya devam ediyorlar. sanırım bir ikileme düşme korkusu sardı beni son iki gün. vicdanen hazır olmak ama maddi unsurların olgunlaşması için fırsat kollamak. sad456

Arkadaşlar bu yol çok engebe ve kaygan olmaya başladı ayakta durma korkusu beni niye sarsın bir korku beni niye alsın demi? bu duygu bilmediğim bir şeyi öğrendikten sonra ona karşı sorumluluk almanın verdiği korkuya benziyor biraz... ne bileyim işi gene berbat etmek korkusu.

Bu tekwondo da işi öğrendikten sonra maçta dayak yemek gibi bir sonuca gidebilirmiyim korkusu. sanırım; telkinler çok güzel hazırlanmasına rağmen vicdanım onların mükemmelleştirici havasına kendini kaptıramıyor yani havaya giremiyorum.
ben burada bilgisayara format atmıyorum peki ne yapıyorum; bozuk olan, işlemeyen programların içine sızan virüsleri temizliyor ve işleyişi tamamlıyorum. yani bir anlamda kendimde olanı yeniliyor yineliyorum o zaman bana bu duyguları yaşatan gecemi bana zehir eden şey benim işletim sistemime sızan virüsler. onlardan kurtulduğum taktirde aslında korkulacak bir şey kalmayabilir yani dipdiri capcanlı bir insan olarak yoluma devam edebilirim korkularım yok olur
her insan gibi geçmişimde yaşadığım tecrübeler benide bazı olumsuzluklara karşı savunmasız kılmış olabilir ve olduda ...

NE yapmalıyım sad456 NE yapmalıyım dl78 NE yapmalıyımmmm rt67 NE! yap mama lıyım dusun

telkinlerin yardımı, irade, sizlerin desteği ile yola devam engebelerin sonu düzlük...................... s456 blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy

Mustang 26-05-2008 08:30 AM

Merhaba ,Berkant senin yazdıklarını okurken ilk zamanlar bendeki ikilemi gördüm .Bende telkinleri dinlerken bazılarında dalgalanmalar oluyor ama bende olmadı yada bazı sorunların içinde eridi gitti.Ben sitede dolaşırken eft'yi keşfettim sağol smiliyfacesunlar arkadaşlarda yadım ettiler.Benim bir çok sorunum ya önemini yitirdi yada şiddeti azaldı sanada denemeni tavsiye ederim .Ayrıca sitede Hayal'ciğimin meditasyonları var huzursuz anlarında denemeni tavsiye ederim.

berkant16 26-05-2008 04:46 PM

geç saatlerde uyku tutmadı

teşekkürler ilgin için serpil hanım sağol
dün geceyi biraz tepetaklak atlattım aslında daha önce olmamış değil ama bu kez bunun olmasına karşı daha duyarlı ve tepkiliyim bir çekiştirmece gerginlik havası estireyim bilinç altına karşı bir duruş olsundu benim bu önemseyişim
tavsiyelerin hakkında bir bilgim yok url sini verebilirmisin ben tabi bakarım ama hani bulabilirmiyim diye istiyorum

sağlıcakla kalın dünden beridir telkinleri dinlemedim bu arada

shamanic 26-05-2008 06:02 PM

merhabalar...

meditasyon için;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

eft için;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft-b316.0/

bilinçaltı çalışmaları için..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

sevgiler.. hismiley

berkant16 02-06-2008 06:48 PM

Herkese meraba 98569

insanın hareketli sosyal hayatı olması ne hoş olur. her gün yeni deneyimler yaşar, kendisindeki değişim ve kişisel gelişimleri daha çabuk anlar. ama benim sosyal hayatım iş ve ev arasında mekik dokuyor, son bir kaç aydır.
günlüğüme yazmayı istediğim farkllı bir deneyimim oldu bunu sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde iki arkadaşım arasında bir tartışma oldu, sabah sabah çekilir gibi değil, ilk başta iyi giden sıcak bir ortamın artık çekilemeyecek kadar ağırlaştığını hissettim, ilk defa böyle negatif rahatsız edici bir mekanı terk etmem gerektiğini, gerekirse bir haftalık izine çıkabileceğimi arkadaşıma söyledim.

tabi ben bu tür gerginliklerden pek rahatsız olamdığımı hatırlıyorum, daha evvelinde..

ben bu durumu olumsuzluk ürten insanlara karşı bir tepki olarak algılıyorum ne dersiniz bilmem...

MuminOKAN 02-06-2008 06:56 PM

Alıntı:

berkant16 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese meraba 98569

insanın hareketli sosyal hayatı olması ne hoş olur. her gün yeni deneyimler yaşar, kendisindeki değişim ve kişisel gelişimleri daha çabuk anlar. ama benim sosyal hayatım iş ve ev arasında mekik dokuyor, son bir kaç aydır.
günlüğüme yazmayı istediğim farkllı bir deneyimim oldu bunu sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde iki arkadaşım arasında bir tartışma oldu, sabah sabah çekilir gibi değil, ilk başta iyi giden sıcak bir ortamın artık çekilemeyecek kadar ağırlaştığını hissettim, ilk defa böyle negatif rahatsız edici bir mekanı terk etmem gerektiğini, gerekirse bir haftalık izine çıkabileceğimi arkadaşıma söyledim.

tabi ben bu tür gerginliklerden pek rahatsız olamdığımı hatırlıyorum, daha evvelinde..

ben bu durumu olumsuzluk ürten insanlara karşı bir tepki olarak algılıyorum ne dersiniz bilmem...

üstadım üzülmene gerek yok. çünkü bende ev - iş arası mekik dokuyorum. sosyal hayat dersen bazan haftasonları inegöl e gidiyorum. ama çok sık değil. muhakkakki değişimler oluyordur olmuyor değil. sadece biraz zaman sonra sende farkında olabilirsin. belki oldu ve farkında değilsin çünkü sana doğal gibi gelebilir. davranışların senin eserin.

algılaman bence de doğru.

hatta bi tatil ne iyi gider şimdi cilgin897

berkant16 02-06-2008 07:02 PM

Ya üstadım ne güzel söyledin izin yerine iyi bir tatil hem uzun uzun telkinleri dinleme fırsatı çok harika bir fikir değerlendirmeyi çok istediğim bir fırsat ayrıca duygularıma yönelik ifadelerinizde kendime olan güvenimi tazeledi
bakalım... herşeyi hayra yormada fayda var değilmi smiliyface
selametle kalın. 98569

Mustang 02-06-2008 07:05 PM

Merhaba Berkant, bende telkinleri dinleyip kendime yaptığım olumlamalr ve aşamalardan sonra iki yıldır görmediğim arkadşlarımla buluştum .Ama onların konuştukları konulara sanki çok önemsiz budum onlarda benden pek hoşnut olmadılar sanki artık karşılarında hayatını değiştirmiş bir Serpil vardı.Ben hep kendimi yenileyen biri olarak çok garipsediklerini ssanmıyorum ama bana eskisi kadar cazip gelmediler.Sende artık değişiyorsun değişimlerin hayırlı olsun .Sen kendin için en hayırlısı ne ise onu yap. tatilsmiley

berkant16 02-06-2008 07:13 PM

Serpil hanım iki yılı aşkın bir süredir eski arkadaşlarımdan ayrıyım bir çok güzel anılarımız var dostlularımız var, ama birçok sorunumuda oralarla bırakarak ayrıldım. özellikle bir arkadaş grubum varki hala telefonla konuşuyoruz ama onlarla ilk buluşmamızda yaşadığım kötü anılarımızın canlanacağına eminim, işte o gün gelirse eğer, ben her şeyimle hazır olmak isterim. geçmişime kendi içsel sorgulamalarımı yapmış olarak huzur içine nokta koyabilmeyi isterim. bu benim için çok önemli, hayatımın on beş yılını bu insanlarla geçirdim beni hep eski halimle andıklarını hayal bile edemiyorum.

MuminOKAN 02-06-2008 07:21 PM

Alıntı:

Ya üstadım ne güzel söyledin izin yerine iyi bir tatil hem uzun uzun telkinleri dinleme fırsatı çok harika bir fikir değerlendirmeyi çok istediğim bir fırsat ayrıca duygularıma yönelik ifadelerinizde kendime olan güvenimi tazeledi
bakalım... herşeyi hayra yormada fayda var değilmi smiliyface
selametle kalın. 98569

herşeyin hayırlısı. muhakkaki vardır bir bilinen. super

sağlıcakla ve ışıkla alk78

MuminOKAN 02-06-2008 07:28 PM

Alıntı:

Serpil hanım iki yılı aşkın bir süredir eski arkadaşlarımdan ayrıyım bir çok güzel anılarımız var dostlularımız var, ama birçok sorunumuda oralarla bırakarak ayrıldım. özellikle bir arkadaş grubum varki hala telefonla konuşuyoruz ama onlarla ilk buluşmamızda yaşadığım kötü anılarımızın canlanacağına eminim, işte o gün gelirse eğer, ben her şeyimle hazır olmak isterim. geçmişime kendi içsel sorgulamalarımı yapmış olarak huzur içine nokta koyabilmeyi isterim. bu benim için çok önemli, hayatımın on beş yılını bu insanlarla geçirdim beni hep eski halimle andıklarını hayal bile edemiyorum.

inanıyorum ki o noktada sizin tarafınızdan tam yerine ve yakışır şekilde konacaktır. umutsuzluğa kapılmayın. tavsiye etmiyorum. çünkü senaryolar birbirini doğuruyor ve daha başaçıkılmaz hal alıyor. -tecrübe ile sabittir. krz56

bu yüzden şimdi deriin bir nefes almanızı tavsiye ediyorum ve içinizden öutluluğu seçtiğinizi onaylayan bir cümle kurun. "hayatımın şuanından itibaren mutluluğu seçiyorum" gibilerinde.

en karanlık gecede bile yıldız vardır yeterki başımızı kaldıracak cesaretimiz ve kendimize olan güvenimiz yüksek seviyede olsun.

sağlıcakla ve ışıkla kalalım. alk78

Mustang 02-06-2008 07:30 PM

Ben arkadaşlarımla kötü bir şeyler yaşamadım .Benimde on senelik bir geçmişim vardı .Ama ben kendimi geliştirmişi onlar sanki oldukları yerde kalmışlar.Ben kendime EFT yaparak bir çok sorunumu çözdüm.Ben kendi varlığımı tanımaya başladıkça daha neler yapacağımı gördükçe insanların kendilerinin hiç farkında olmadıklarını gördüm.Sizde kendinize sorunlarınızı çözecek bir yol bulun onların karşısına kendinize güvenerek çıkın.Geçmişi geçmişte bırakın şu anı ve yarını yaşayın. smiliyface

berkant16 02-06-2008 07:45 PM

öncelikle münin e ve serpil hanım size ilginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
aslında ben yaptıklarım ve arkadaşlarımla yaşadıklarım konusunda neyin nasıl geliştiğinin farkındayım. bakış açım, olayları değerlendirme biçimim, insanların tavırlarını belirlerken neyi kıstas aldıklarını tam olarak kestiremediğim için yadırgandı. bir kısmı benim çok zeki olduğumu söylerken, bir kısmıda ileriyi göremediğimden yakındılar. demekki ben olayları ve oluşlarını bir bütün olarak okuyamadım, bakalım tam olarak neyin eksik kaldığını çözemedim . tabi birazda işi oluşuna, gelişine bırakmayı yeğliyorum, sanırım bu kendime olan güvenin ilk başlangıcı gelişmeleri kendi seyrine bırakarak nasıl tavır alabileceğimi gözlemlemek istiyorum.
ya bu arada ne matrak bişi smiliyface
insan en mahrem konularını rahatlıkla paylaşabiliyor.
tüm sadeliği ve içkinliğini burada paylaşımlarına aktarabiliyor 98569
gerçekten çok matrak wave

sağlıcakla kalınız...

berkant16 04-06-2008 12:26 AM

herkese merhaba saat gece 24 00 gibi bu günümü güzel bir başlangıçla bitirdiğim için nette kalmak istemiyorum buna rağmen günlüğüme yazmak istedim çok yorucu bir akşam geçirdim doğrusu

aslında hayatımdeğişti.com ile tanışmama vesile olan bir problemimi çözme noktasında büyük bir mesafe katettiğimi söylemek istiyorum sizlere; bölüm başkanı ile on sekiz aydır devam eden bir problemim vardı, bu problem işletme müdürlüğüne kadar gitti, müdürle çok zor geçen bir görüşme yapmak zorunda kalmıştım, tabi söylemek istediğim bir çok şeyi boğazıma düğümleyip sessiz kaldım, iki ay önce sözlü ihtar cezası almam benim için bir dönüm noktası olmuştur. bu cezaya itiraz etmem ve bu itirazımın birimdeki arkadaşlarında şahitliği ile kabul edilmesi benim kendime olan inancımı bir kat daha artırmıştır.

tabi çalışmak zorunda kaldığım bir kimya mühendisi vardı ve hala sorunlarımızı çözememiştik, bana saygısı olmadığını beni ciddiye almadığını hissetiğimi söyleyebilirim. buna birazda ben sebep oldum diyebilirim, ona karşı haklı olduğuma inandığım hiçbir konuda, gerekli savunmayı yapamamıştım.

Ve günün geleceğini o gün yaşayacaklarımızın benim kurumla olan bağlarımı koparacağınıda biliyordum. işte o gün bu günmüş meğer; bir kaç gün önce işletme müdürlüğüne benimle ilgili bir yazı gitti servisimizden, bu yazı bir görevlendirme yazısıydı ve bende ilk baştan bu görevlendirmeyi kabul etmeyeceğimi ve istifa edeceğmi defaatle arkadaşlarıma söylemiştim. işletme müdürlüğünden bir cevap gelmesi gerekiyordu bir kaç gün içerisinde. ancak cevap yazısı yerine bir düzeltme isteği geldi. bende belkide hiç yapmayacağım bir hamle yaptım; şube müdürlüğü bürosunda tanıdığım bir arkadaşıma giderek bu görevlendirmeye razı olamayacağımı gerekirse işletmeye veda edeceğimi söyledim. iki saat süren görüşmem semeresini vermiş arkadaş şube müdürüne konuyu anlatmıştı bu arada saat öğle vakti ve yemek arası verdik baş mühendis bey işe daha teşrif etmemişlerdi .yemekten sonra ve biraz dinlenmek için gölgelik bir yer buldum kendime. amirimiz gelmiş iade edilen yazıyı yeniden hazırlıyordu. bu arada, ben artık benim için yolun sonu olduğunu düşünürken dinginliğimi de korumaya özen gösterdim. aslında başka bir zaman olsa kendisine tepki gösterir kötü bir tartışma ile bitirebilirdim ama yapmadım. sakin bir şekilde konunun beni ilgilendiren bölümünün yaklaşmasını bekledim, çünkü benim olur verip imzalamam gerekiyordu bu belgeyi, yada pılımı pırtımı toplayıp istifa etmeliydim, neyse bir işle meşgulüm ama ne olduğunu şimdi hatırlamıyorum, bir telefon geldi konuşmalara yakında olduğum için şahit oluyorum, yazıya benim onay verip vermediğimle ilgili bir görüşme gerçekleşiyor sıranın bana geldiğini ve artık söylemem gerekenleri söyleme zamanımın geldiğini fark ettim. on dakika sonra çağrıldım, işte orada ne düşünüyorsam samimi bir ifade ile sakin bir eda ile söyledim evet sadece yirmi dakika sonra istediğimi almış görevlendirme yazısınıda iptal ettirmiştim...

olumsuz bir sürpriz yaşamazsam bu işe istediğim şekilde nokta koymuş olacağım hayatıma ve sevdiklerimin hayatına dair netameli meselelerle uğraşmaya devam edeceğim ama 1 - 0 önde başlayacağım. bu skor benim için çok anlamlı bir skor bunu sizlere içtenlikle söylüyorum

ne olursa olsun bunu ben başarsamda bunu yapmamı sağlayan şey; duygularıma ve hislerime tercüman olan kendime güven duygusu ve benliğimi bana hatırlatan sizler ve telkinlerin yönlendirmesidir. derty

herkese herşey için teşekür ederim smiliyface

herşey gönlünüzce olsun 98569

sağlıcakla kalın 8977

MuminOKAN 04-06-2008 12:31 AM

alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 böyle bir paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim üstad. çok saol. isteklerine kavuşacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. alk78 alk78 alk78 alk78 alk78

kamil5 04-06-2008 12:48 AM

inşallah hepp böyle başarılar yaşarsın. gssmile gssmile

Mustang 04-06-2008 10:27 AM

Senin adına sevindim ve seni kutluyorum alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78Hayata kendimize güvenirsek herşeyin üstesinden gelebiliriz.Sen doğru yürüdükten sonra hiç birşeyden korkma .Sana EFT yi öneriyorum bende çok etkili oldu denemeni tavsiye ediyorum .Bak telkinler işe yaramaya başlamış.Hayataki yolun açık olsun alk78

berkant16 04-06-2008 08:28 PM

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. zahmet edip günlüğümü takip etmeniz karma verip teşekkür metmeniz bile benim için büyük bir onurdur. art56art56

mümin okan, Kamil, Serpil hanım alkışı asıl siz hak ediyorsunuz. alk78 alk78 alk78 alk78 alk78

huzurlu ve güzel günler yaşamak ne keyif verici.tabi hayatın acılarınıda göğüslememiz gerektiğinde yanımızda bulabileceğimiz dostları kazanabilmemiz içinde fırsatlar sağlıyor. smiliyface

serpil hanım EFT yi bir kaç gün önce iyice bir araştırdım. başka adreslerede baktım. birde kitapçık indirdim, nasıl yapıldığına dair hayalayaz bir çalışma yapmış, onuda detaylı bir şekilde okudum. sanırım konuya vakıf oldum, ama daha uygulamadım. doğrusu hangi sorunumla ilgili bir başlangıç yapmam gerektiği konusunda bir tereddüt yaşıyorum. hoş, bir hata yapsamda yan bir etkisi psikolojik sorunlara yol açan bir sonuç olmayacağını anladım. ama yapılan hassasiyet isteyen bir iş, acaba benmi biraz büyütüyorum? bilmiyorum. EFT tıkalı bir damara anju yapılması gibi bir şey vuruşların vücudumuzdaki meridyenlerde yaptığı etki aynen bunu gibi. ilk uygulamamı bugün yapacağım birkaç defa tekraladıktan
sonra bu konuda güzel birşeyler söylemeyi çok isterim. inşaallah doğru yaparım ve iyi sonuçlar alırım.

hepiniz sağlıcakla kalın s456

Mustang 05-06-2008 09:59 AM

Size öncelikle sizi üzen ve kendinizi kötü hissetiren konuları bir listeleme yapmanızı öneririm.Onlardan en acil olanlardan başlayın.Sizi yoran veya üzen duyguyu hissedin.Burası biraz zorluyor.Ben beni üzen şeyleri boğazımda hissederim sanki boğazıma bir yumruk gelip oturuyor ondan sonra işleme başlayın ilk zamanlar zor gelebilir ama alışınca her kafamı bozan yerde yapıyorum EFT konusunda Mürvvet Muratın kitabını öneririm .Orada çocuklarada nasıl uygulayacağımız anlatılmış keşke benim çocuklar büyürken okumuş olsaydım çok şeyi farklı yapardım.Sağlıcakla kalın. smiliyface

sevgisizim 05-06-2008 05:55 PM

MERABALAR bence bu müzikleri dinlemekten vazgeçin beyfendi daha fazla dinlerseniz benliğinizi kaybediceksiniz yada beni kaybediceksiniz haberiniz olsun n9598Çok sinirlendim ya bu ne biçim iş zaten agrasiftin iyiden iyiye agrasif oldun hergün gülerek kapıda karşılamak zorundamıyım ben 789569 Ne var yani dünde öyle karşıladıysam kıyametmi koptu kizgin1 Ayrıca çok alıngan oldun hiç yakışmıyor alınganlıkta; bunları yüzüne söyleyemiyorum sonra bişiler atar kırarsın diye buraya yazdım 789569 Seni bazen anlayamıyorum 4897 Yinede herşeye rağmen seni çok seviyorum utananadam Umarım bunları yazdığımada kızmazsın sad456

shamanic 05-06-2008 06:26 PM

merhabalar sevgi.. (devamını yazmıyorum çünkü çok sevildiğini biliyorum ttli3 )

niye kızsınki.. hep beraber değişmeye gelişmeye en doğru ve mutlu hzuurlu halde yaşamaya çalışıyoruz.. ark5

huzurun içerisine sevdiklerimizle birlikte olmakta dahil olduğuna göre seninde yanımızda olman bizim için mutluluk verici..

her gün gülümseyerek kapı açacağın birisinin olması ne kadar güzel bir hazine..
ve her gün kapıyı çalan için gülen bir yüzün kendisini beklediğini bilmek ne büyük bir mutluluk..
http://img364.imageshack.us/img364/6638/pgso1.gif
sevginiz mutluluğunuz daim olsun..

hoşgeldin yanımıza.. actionsmile

Mustang 05-06-2008 06:40 PM

Sende size sevgi diyecegim Shamanic'e katılıyorum insanın engüzel bekleyişi sevdiğini beklemektir.Sitemizde anne kızlardan sonra şimdide eşlerin olması ne güzel aramıza hoş geldin.Sevginiz daim olsun. smiliyface

berkant16 06-06-2008 10:16 PM

dün eşim günlüğüme yazmış ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3

çok kızgın olduğunu biliyorum bana açılamamasınıda anlıyorum. buradan bana mesaj yollamaya çalışması ise benim onu ihmal ettiğim anlamına geliyor. eşimin mesajını okuduğumda kısa bir tebessüm ettiğimi söyleyebilirim yani kızmadım O benim çok sinirlenebileceğimi düşünerek endişelendiğini söylüyor sizlerde endişelendiniz biliyorum. açıkça söylemem gerekirse Onun coşkun nehirler gibi özgür bir ruhu var benim ona saygı duymamın en önemli sebebi de budur aslında yapacağını yaptı ve gösterebileceği en anlamlı tepkiyi gösterdi

dün gece geç saatlere kadar konuştuk, sorunlarımız üzerine, aslında benim bilinç altında sakladığımı ilk yaptığım EFT ile fark ettiğim ama unutmaya çalıştığımız, bir sorunumuzun canlanması ile başlayan bir tartışma bizi bu noktaya taşıdı. benim duygularımı Ona açıklamam ve eşiminde bana samimi ifadeleri ile çok rahatladığımı ve bu sorunumuzu bir daha gündeme gelmeyeceğine emin olacağımız şekilde geçmişin tozlu raflarından kaldırarak resetlediğimizi söyleyebilirim. ark5

ayrıca bu olay bana kişisel gelişimim sırasında bende oluşan değişimleri yumuşak bir şekilde incitici olmadan geçirmem gerektiği gerçeğini bana birdaha hatırlattı.

eşimle ilgili bir noktayıda belirtmeliyim O kendine güvenen etrefına ışık saçan bir bayan bir topluluk içinde gözlerim ona takıldığında içimin ılık bir esintiyle okşandığını hissederim hep. iki buçuk yıl önce işim dolayısıyla bursa ya taşındıktan sonra onda oluşan depresyon hali bir türlü atamadığı yalnızlık duyguları ve aradığı arkadaşlık ortamını bulamamsı onunla ilişkilerimizde sorunlara yol açıyor diyebilirim evliliğimizi zaman zaman tartışma ortamına çekmemizde dayanışma ruhunu bir türlü yakalayamamızdan kaynaklanıyor sanırım. yakında rumuzunu değiştirerek sizlerle paylaşımda bulunabilir. inşaallah faydasını görebileceğimiz değişimleri yaşarız. yrl78

eşimin tepkisine karşılık olumlu yorumlarıyla bizimle dayanışma içerisinde olan serpil ve shamanic e çok teşekkür ederim alk78
ben sizlerleyim

yola devam vazgeçmek yok 98569

sağlıcakla kalın smiliyface smiliyface

suzzy 06-06-2008 10:30 PM

tebrik ederim... 25889 blissy harika...mutluluğunu daim olsun...

sevgiler ikinizede...

Belgin ∞ 06-06-2008 10:40 PM

alk78 alk78 alk78 Fazla söze ne hacet.Dilerim mutluluğunuz daim olur.En kısa zamanda eşinizi de görmek isteriz yanımızda.
Saygılı sevgiler.

Mustang 07-06-2008 08:24 AM

Sizlerin adına çok sevindim .Bizler eşlerimizi düşman gibi değilde en yakın dostumuzmuş gibi görürsek ve öyle davranırsak aile içindeki bir çok sorun kendiliğinden çözülüyor.Ama ne yazık ki bizim toplumumuzda iki insan nekadar birbirini severse sevsin dış etkenler devreye girince bu mümkün olmuyor.Aileler arkadaşlar iş hayatı gibi etkenler yüzünden bazen en sevdiğimize karşı amansız bir düşmanlığa girişiyoruz.Anladığımızda iş işten geçmiş oluyor.

Bizler farkında olmayı seçince bir çok sorunun üstesinden geldik .Size yolunuzda başarılar dilerim eşiniz hakkında söylediklerinizi sıksık onada söyleyin ve samimi olduğunuzu hissettirin biz kadınların duymaya ihtiyacımız vardır.Siz erkekler bazen zaten biliyor diye söylemekten vaz geçiyorsunuz.Bütün hayatınız boyunca birlikte mutlu olun smiliyface

berkant16 07-06-2008 05:48 PM

selamlar herkese smiliyface

temennileriniz ve duygularınızı paylaştığınız için çok teşekkürler hepinize wave

günümüzde ihtiyaçlar hiyerarşisi içerisinde çok az yer ayırdığımız; sevgi bağları, duygusal yakınlıklar, ilgi gibi ruhsal sağlığımızı doyurabileceğimiz değerleri bir kenara attığımızda kişilik bozulmaları, yetersizlikler, kaabiliyetlerimzin ortaya çıkarılamaması gibi olumsuzluklar fazlaca yaşanır oldu.

''yaşadığım hayatı benden sonraki nesillere bırakmadan önce onlara hayata nasıl bir felsefe ile bakabileceklerini öğretmek benim görevim İnsanoğlunun kemale erme yolculuğu yaptığı bu patikada bende bir taş olmak istiyorum kendine yetebilen yaşam felsefesi olan birey olmak her insanın yeteneklerini keşfetmesiyle başarabileceği bir olgudur. öyle ise ben neden bu yolda bir değer olarak yerimi almayayım. içimde taşıdığım mücevheri orataya çıkarabilme fırsatım varken hayat bana hala gülerken bunu başarabilirim yeterki farkındalık, iç huzuru, benlik gibi varlığımı tamamlayan şeyleri taşıyabileyim''

yarın yeni bir gün inşaallah buradan sizlerle duygularımı paylaşabilme imkanım olur.

sağlıcakla kalın art56art56

sevgisizim 08-06-2008 03:44 PM

Merabalar yine ben f678h Aslında sadece teşekkür edip çıkıcaktım ama yazmadan edemedim. girlhaha Öncelikle shamanic, Mustang, suzzy teşekkür ediyorum hoşbuldum diyorum smiliyface Sonrasında tabii bitanecik eşime çok çok teşekkür ediyorum iyiki var ttli3 kiss3 Eşimin yazdıklarına bakmayın beni çok abartmış desem yeridir sung66 Ben işe yaramaz, beceriksiz, bencilin tekiyim b456 Hayata karamsar bakan geleceğini hep kötü düşünen umutvar olmayan yani anlıcanız işe yaramazın tekiyim. Tek düşündüğüm herşeyin bana uyması herkesin anlayışlı olması herkesi kendim gibi olmasını beklemem kimseyi olduğu gibi kabul etmemem.Bu yüzdende hep hayal kırıklığına uğruyor, sonrasındada karamsarlığa düşüyorum malesef buda bana hep eksi olarak yansıyor emb23 Bunlara rağmen eşim gibi bir insanla evlemem sanırım Rabbimden bana sunulan en büyük hediye tender45 Seni çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm hayatımın anlamııııııııı tender45 ( bunu yazarken çok düşündüm acaba yazarsam ayıp olurmu diye) utananadam Neyse daha fazla uzatırsam başka şeyler yazarım eşimi utandırırım girlhaha kendinize iyi bakın yüce mevlaya emanetsiniz hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.