Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Robi'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Robi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlüğünü daha önce görmedim şimdi gördüm, benim 3 sene önceki halimsin arada hiçbir fark yok uzun uzun anlatmayacağım ama emin ol yaşadıklarının daha beterini yaşadım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Şimdi eski halim ile aramda karşılaştırılamayacak derecede fark var. şimdi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Robi'nin Günlüğü

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2017, 11:47 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 64
Tesekkür: 14
21 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bgtgyjbga is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Günlüğünü daha önce görmedim şimdi gördüm, benim 3 sene önceki halimsin arada hiçbir fark yok uzun uzun anlatmayacağım ama emin ol yaşadıklarının daha beterini yaşadım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.

Şimdi eski halim ile aramda karşılaştırılamayacak derecede fark var. şimdi 22 yaşındayım.

Kendini içten içe değersiz görüyosun iyi şeyleri hak etmediğini düşünüyosun mesela dikkat çekici bir elbiseyi kendine yakıştıramıyosun başkalarının ne düşüneceğindne korkuyosun.

Sevilemez olduğunu düşünüyosun, her hareketinde her davranışında yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyosun.

Kendinde bir şeyleirn eksik olduğunu hissediyosun tanımlayamıyosun bunu.

Hepsinin nedeni yetiştirilme tarzın bu yetişrirlme tarzın sana bir benlik algısı yerleştirdi self image bu konuyu araştırmanı öneririm bu self image senin zihninde sana ait bir imajdır senin kendini nasıl gördüğündür.

eğer sen kendini değersiz görürsen kendini değersizleştirecek davranışlar yaparsın değerli yapacak şeyleri yapmazsın kendine bakmazsın yani.
ve tabi ki sen kendini böyle görünce çevrende seni böyle görür yani sana sen kendine davrandığın gibi davranırlar.

asosyaller gelsin

şu blogtaki arkadaşta aynı şeyleri yaşamış biri hikayeleme yaparak geçmişe ait yeni anıılar eklemekten bahsediyo, bu şekilde benlik algını değiştirebilirsin ve bu şimdiki hayatına yansır.

buradaki telkinler hoponopo olumlamalar bunlaırn hiçbirini işine yaramaz senin senin sorunun çok daha derinlerde self image'in problemli, ben bunları yaşadıklarının daha kötüsünü yaşamış biri olarak söylüyorum bir çok şey denedim bitki çayları vitamin mineral destekleri d vitaminleri eft hipnoz saymakla bitmez ama hiçbiri işe yaramadı çünkü sebebi self imageimdi.
ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum lütfen şikayet etme şikayet etmek hiç bir işe yaramıyor kendi hayatının sorumluluğunun sende olduğunu bilmelisin dışarıdan biri gelip veya bir değnek sihirli bir şekilde değip senin hayatını değiştirmez.


Ben bilgisayardan anlamazdım senin yaşlarındayken böyle sitelere girmezdim seni tebrik ediyorum sorununa çözüm arıyosun bu yaştayken.

ingilizcen varsa şunlara göz atmanda fayda var
https://www.youtube.com/channel/UCh2...rTPkw1nzhutatg
https://www.youtube.com/user/TheSpiritualCatalyst

aklına takılan bir şey olduğunda sorabilirsin bu şeyden kurtulmuş hayatımı çok farklı bir yere getirmiş biri olarak yardımcı olmak isterim benimle aynı problemleri yaşamış olanlara.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bgtgyjbga isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2017, 12:06 AM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Cevabınız için teşekkür ederim. Hikayeleme yöntemini deneyeceğim. Birilerinin beni önemsediğini hissettim sayenizde. Çok sağ olun. Bu özgüvensizlikten kurtulmuş biri olarak bir köşeye çekilmeyip bizim gibilere yardım etmeye çalışıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Yaptığınız örnek bir davranış.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2017, 12:53 AM   #13 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

telkinlerin bu konularda başarı oranı çok yüksektir...cep telefonu ile dinlemeyin...eğer dinlemek zorundaysaniz gürültü ayarini kapatin... 6 aylik dinleme süreci tavsiye ediyorum...keyifli forumlar.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2017, 12:22 AM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinlerin bu konularda başarı oranı çok yüksektir...cep telefonu ile dinlemeyin...eğer dinlemek zorundaysaniz gürültü ayarini kapatin... 6 aylik dinleme süreci tavsiye ediyorum...keyifli forumlar.
Telkinleri gece uyurken telefondan kulaklıkla dinliyorum ve android telefonlarda gürültü ayarı mevcut değil. Telkinlerin tam etkisini alana kadar dinlemeye devam, vazgeçmek yok. Belki bir gün buraya farklı bir insan olarak gelirim İnşallahhhhhh
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2017, 09:04 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

EFT'ye tekrar başladım. Duyguları tam hissedip yapmadığımız için bize işe yaramıyor gibi geliyor. Tam toplum içinde konuşamadığımda hissettiğim duyguyu hatırlayıp yaptığımda içim ferahlamış ve rahatlamış oluyorum. Bir de hikayeleme tekniğini geçmişteki kötü anılarımı olumluyla değiştirmek için kullandım. Üstümden bir yük kalktı sanki. Aslında hepimiz birden bu özgüvensizliğe ulaşmadık. Hep geçmişteki kötü yaşantılarımız yüzinden bu hâldeyiz. Onları zihnimizden temizlediğimizde özgüvenli, mutlu, huzurlu bir hayata kavuşacağız. Şu anda ezan okunuyor. Ben hep ezan okunurken dua etmişimdir. Şimdi ise sadece kendim için değil herkes için edeceğim.😉
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2017, 12:28 AM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 64
Tesekkür: 14
21 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bgtgyjbga is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Eft nin o nüansını keşfetmişsin evet tıplamaları yaparken o olumsuz hisleri hissetmessen bir işe yaramıyor.
Sadece özgüvensizlik değil onun dışında değersizlik inancı düşük özsaygı yetersizlik inancı bir çok şey var.
bgtgyjbga isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2017, 07:31 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Alıntı:
bgtgyjbga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eft nin o nüansını keşfetmişsin evet tıplamaları yaparken o olumsuz hisleri hissetmessen bir işe yaramıyor.
Sadece özgüvensizlik değil onun dışında değersizlik inancı düşük özsaygı yetersizlik inancı bir çok şey var.
Siz nasıl düzeldiniz peki? Korkularınızın üzerine mi gittinz? Sürekli dışarı mı çıktınız? Ne yaptığınızı açıklarsanız çok memnun olurum. Dayanamıyorum artık. Bilgi düzeyi belki benden daha az olan insanlar, ön plâna çıkabildikleri için daha çok değer görüyorlar. Ben kendimi ispatlayamadığım için hocaların gözünde tembel oldum. Halbuki sınıf birincisiydim. Geçen yıl sınıfta sadece ben takdir almıştım. Ama bunu hiçbir hoca bilmiyor. Çünkü ben herkes gibi övünüp kendimi ispatlayamadım. Hep bu özgüvensizlik yüzünden. Ben de artık herkes gibi olmk istiyorum. Daha 6 ay öncesine kadar bu içinde bulumduğum durumun rahatsızlık olduğunu bile bilmiyordum. Kişiliğim böyle sanıyordum. E doğru ya bizi böyle yetiştirmişlerdi değil mi! Bizim herkesten ne eksiğimiz var ki, yok tabii. Ama bunun bilincine varamıyoruz. Çevremizden aldığımız olumsuz telkinlerin sonuçlarını yaşıyoruz. Bazen kalbim sıkışıyor, ellim ayağım kasılıyor. Bu stres, bu mutsuzluk bei öldürecek. Bana dua edin ne olur, belki sizlerin duası kabul olur. Kişi bi başkasına ettiğinde daha kolay kabul olurmuş.

Gittiğim hiçbir ortamda sevilmiyorum. Hep eleştiriliyorum, yargılanıyorum. Kimse ne yaşadığımı bilmiyor. Hep yargılıyorlar. Neden böylesiniz siz insanlar? Ben sizi yargılıyor muyum???? Bi çocuğu annesi sevmeyince kimse sevmiyormuş. Kimse değer vermeyince, ben de kendime değer veremiyorum. Hep negatifliklerini yayıyorlar bana. Ya sadece bir kez biri gelsin sarılsın seni seviyorum desin sana güveniyorum desin, dünyalar benim olur. İçim nasıl acıyor bi bilseniz. Sevilmemek, ölmekten beter... Derdimi anlatabilceğim kimse yok. Buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorum. Söyleyemediklerim içimde birikti, çok ağır. Kaldıramıyorum.
bgtgyjbga likes this.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2017, 04:47 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Bugün Coğrafya ortalaması 75 ve üstü olan 10.sınıflar tarihi müzeye gittik. Benim okuldaki tek arkadaşım bildiğiniz üzere nakil aldırıp okuldan gidecek. Zaten müzeye gelmedi. Müzeye gelen herkesin yanında arkadaşı vardı. Ben sığıntı gibi otobüste oturdum. Böyle özgüvensiz insanlar hemen belli oluyor işte. Neyse müzeyi tek başıma gezdim, fotoğraf çektim filan. Dönüşte bi kız " Sen yeni misin, ben seni daha önce hiç görmedim" dedi. Tam mutluydum yine yine yine moralimi bozmayı başarıyorlar. Ben de " Sen geçen sefer de aynı spruyu sormuştun" dedim. Aaa öyle mi o ben değilimdir dedi.Allahım yalnızlık gibi bi duygu yok ya. Etmediğim dua kalmadı. Söyleyemediklerim boğazımda düğümlendi. Kimse benim ne çektiğimi bilmiyor. Herkes "SEN NİYE BÖYLE SESSİZSİN" diyip bi kenara çekliyo biz bilmiyo muyuz sessiz olduğumuzu. Sen diyince mi farkına vardık. Aslında bi gün birini dövsem kendime gelirim özgüvenim tavan yapar da. İşte onu yapacak cesaret bende yok. Hep köşeye çekilip içime atıyorum. Yeterrrrrr. Ben hayatımı böyle geçiremem. Ben de isterim sizin gibi hem erkek hem kız kankalarım olsun , çevrem olsun, kendimi açıkça ifade edebileyim. Ama yapamıyorum. Arkadaşım nakil aldırıp gittiğinde ne yapacağım acaba? Bu yaşta kanser olursam hiç şaşırmam. Allah'a hep dua ediyorum ya hakkımda hayırlısını ver ya da al şu canımı ne olursun diye. İnsan hayattan zevk almaz mı, almıyorum. BİRİ NE OLUR Bİ YOL GÖSTERSİN ALLAH AŞKINA yoksa okul hayatımı kendi elimle bitirip, normal hayatımı da yokmuş gibi yaşayarak ölümü bekleyeceğim.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2017, 11:01 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nickiniz123 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

İnşallah kurtulursun sende bende
nickiniz123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2017, 11:16 PM   #20 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
socaboy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Barış Muslu'nun 'Beynine Format At' kitabını okuyup ordaki yöntemleri dene belki yararlı olur..özellikle çocukluğunda yaşadığın travmalar şu anda böyle hisler yaşamana sebep oluyor olabilir.O travmaların etkisini nasıl temizleyeceğin kitapta yazıyor.O travmaları bulup temizlersen daha kaliteli bir yaşam sürdürebilirsin(Allahın izniyle).Gördüğüm kadarıyla başkalarının senin hakkında söylediklerini çok takıyorsun.BIRAK İNSANLAR KONUŞSUNLAR.SEN YAŞAMINA BAK!EĞLENMENE BAK!
socaboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Robi'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Robi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlüğünü daha önce görmedim şimdi gördüm, benim 3 sene önceki halimsin arada hiçbir fark yok uzun uzun anlatmayacağım ama emin ol yaşadıklarının daha beterini yaşadım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Şimdi eski halim ile aramda karşılaştırılamayacak derecede fark var. şimdi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.