![]() |
SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Herkese merhaba'lar. bazı üyelerin değişmekle ilgili yazılarını okudum. ben de kendimdeki gelişmeleri görmek ve forum'daki arkadaşları motive etmek için günlük tutmaya başladım.ücretsiz telkinleri dinliyorum. çekirdek inanç çalışması yaptırmadım. bilinçaltı rüyaları görüyorum . 7 kardeşiz , en küçükleri de ben.disiplinli yetiştim ama evin en küçüğü olduğum için biraz da şımarık yetiştim. ama bu şımarık çocuktan şu an hiç eser yok.aslında içimde zaman zaman oluşan coşku var ama kendimi ergenlikle birlikte hep kapattım.kişisel gelişim kitapları okudum.bu kitapların faydası kendimi tanımama sebep oldu. değişmemi sağlamadı. üniversite okudum.mezun olunca da öğretmen oldum. stajerken cahil cesur olur misali rahattım. bir de stajerliğin verdiği küçük olma duygusu. ama ilk sene öğrencilerden çok çektim. zaman ilerledikçe yeni insanlarla tanışıyorsunuz ,size haksızlık yapanlar. ben de bu haksızlıklara boyun eğmek istemiyorum. tartışmadan isteklerimi dile getirebilmek istedim. ama yapamıyordum.birkaç senedir çeşitli çalışmalara katıldım. psikolağa gittim .ama faydasını görmedim. bana ayna çalışması verdi. aynaya ilk baktığımda içimden ağlamak geldi. fakat bu çalışmayı sürdürmek istemedim. 7 kere transsformal nefes çalışmasına gittim. terapist benim birçok şeyi içime attığımı hemen anladı. çalışmanın bir bölümünde elimde çok yoğun uyuşmalar oldu, ağladım. bu çalışmaların biraz etkisini gördüm ama yeterli değildi. ayrıca 7 kere gitmek yetmiyordu ve para lazımdı. sonra çakralarımı görüntületmeye gittim. çok kötü. üçüncü göz çakram iyiydi, diğerleri % 20- 30 civarında açıktılar. seanslar sonucu 40-50'lere çıktılar ama yeterli değildi. sürekli değişmek için neler yapmalıyımla ilgili raştırmalar yaptım. ama benim bir işi devam ettirmede sorunum var istiyorum ki hemen olsun.şu an insanları olduğu gibi kabullenmeye açığım. bu arada theta healing çalıştırması da yaptırdım.onun çok az faydasını gördüm. inşallah ,bu telkinleri dinlemeye devam ettikçe sorunlarım azalacak.mekan değişikliğinin de iyi geleceğini düşünüyorum. çünkü insanlar sizi belli bir kişilikle tanıyorlar. inşallah bu sene tayinim çıkar.bu sitede hepimiz değişim için varız. arkadaşların kitap tavsiyelerinden veya değişik çalışmalarla ilgili tavsiyelerinden mennum olurum. herkesin tüm istekleri gerçekleşir inşallah. sevgiyle kalıın.s456 |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Gece uyurken telkinleri dinledim. gece tekrar bilinçaltı rüyası gördüm. rüyalar iyilişince kişide iyileşirmiş. şu an rüyalarımda olumlu bir şey yok .sadece korku içeren rüyalar. negatif düşüncelerimi de yoketmeye çalışıyorum.Zaman zaman aksatsam da Esmaül- Hüsna çalışmaları yapıyorum. bu çalışmalar sırasında esniyorum, gözlerimden yaşlar akıyor. Bu da negatif enerjinin boşalmasıymış. ne kadar daha sürecek bu negatifliğin boşalması neutrali5 . uzun süredir devam ediyorum.düşüncelerimi pozitif hala getirirsem bitecek bunu biliyorum.aslında doğru olan rahatsız olunan ortamlara girmek ve insanlardan kaçmamak. korkunun üzerine gitmek. inşallah her şey güzel olacak. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Alıntı:
|
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU çekirdek inanç çalışması için doğru söylüyorsunuz. içimdem bir sesi bekliyorum sanırım. cesaretim yok belki de. yaptırmaya niyetliyim. o kadar çok şeye adım attım ki onu da yaptıracağım inş. uygun zamanı bekliyorum. teşekkürkler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Sevgılı senıha senle oldukca ortak noktamız var.ben de evın en kucuguyum,ben de ogretmenım ve aynen senın gıbı tayınımın cıkıp mekan degıstırmek ıstıyorum.sen de bırcok calısma yaptırmıssın.ben de tekrar olumlama,telkın ve nefes egzersızıne basladım.ınsallah sabırla uzun sure calısarak gercek benlıgımıze ulasırız,sevgıler... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU İnşallah Nurbanu.bu çalışmalar bizim üzerimizde olumlu sonuçlar bırakır ,Allah'ın izniyle isteklerimiz olur. ben arada bir fırsat buldukça çalışmaların etlkilerini yazacağım.biraz zaman geçsin. sevgiyle kal. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Telkinleri dinlemeye devam. telkinleri dinleme sonucu gördüğüm bilinçaltı rüyaları beni çok rahatsız ediyordu. bu rüyalar biraz azaldı. fakat bunun dışında bazı olaylar yaşadım. geçmişte affedemediğim bir kişi ile ilgili. aslında zincirin başı ya da başındaki kişilerden biri diyebiliriz. bu olayı yaşamam telkinleri dinlememle ilgili. her şey , tüm enerji birbirine bağlı. demek ki o kişiyi affetmem gerekiyormuş. hayatta yok şu an. ama beni sevdiğini bir başkasının gördüğü rüyadan biliyorum. telkinler günlük hayattaki olaylara da etki ediyor. bu olayları takip edip affetmem gereken kişileri affetmeliyim. sadece telkinleri diinleyip bir köşeye çekilmek yetmiyor. gerçekten değişmek istiyorsam çabalamam da gerekiyor. zaman zaman bazı öğrencilerim niye ders çalışmıyor diye üzülürüm. benim de aynısını yapmamam lazım. bunun dışında gündüzleyin aniden zihnimden düşünceler geçiyor. şu sana şunu yapmıştı diye. aslında o kişilerden bazılarını şu an seviyorum. bilinçaltı temizliği çalışması telkinlerle birlikte ince bir çalışmayı gerektiriyor.olumlamalar, affetme çalışmaları .inşallah her şey güzel olacak. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU çok doğru.... herkesi affet... affet gitsin .... hocam gönlünden affet.. yoksa öfke kızgınlık olarak senin bir parçan olarak yaşamaya devam edersin............... AFFET... KENDİNİ AFFETMEYİ DE UNUTMA.. ben şöyle affediyorum kafamı sağ tarafıma eğiyorum kalbimin üstüne sonra o kişiyi aklıma getiriyorum.. seni affediyorum.... o kişiyi affediyorum diyorum.. sonra kendimi affediyorum....... sonra allahım sen de beni affet diyorum.... sevgiler... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU teşekkür ederim. başkalarını affettiğimiz gibi kendimizi de affetmeliyiz. çok doğru.sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU gece uyumadan önce istediğim şeyle ilgili imgeleme yaptım. imgeleme yaptığım şeyi rüyamda gördüm. imgeleme yapmadan önce birkaç kere diyaframdan nefes aldım. telkinleri 1 senedir dinleyip etki alamadıklarını söyleyenler var. anne karnından itibaren oluşan etkilerin 1 ya da 2 sene de diyebiliriz nasıl geçmesini bekleyebiliriz. kimin de 1 ayda bile etki edebilir. kimin de daha uzar. telkinleri dinlerken gün içerisinde bunun etkilerini görmeye çalışmalıyız. mesela bugün yapmak istemediğim işlerim oldu. ertelemek istedim. ertelersem bir sorun olmayacaktı ama işler birikecekti. içimden bir ses o işi yap dedi. irademe başvurup yaptım. ertelemeyi bırak telkininin etkisi olduğunu düşünüyorum. içimizden gelen sesleri yaptıkça artık alışkanlık haline gelecek. sosyal fobisi olan arkadaşlar için söylemek istiyorum. çocukluktan itibaren sen konuşma , sen ne bilirsin gibi sözler ya da çocuk yerine konulmalar bilinçaltında taş olmuş bunlar telkinleri dinleyerek, kendimizin farkına vararak zamanla geçecek. çevre ilk önce kabul etmeyecek özellikle baskın karakterli arkadaşlar onları da terk etmek gerektiğimizi düşünüyorum. mesela ben bir arkadaşımı bıraktım. ilk önce yaptıklarını mail yoluyla attım bazı yaptıklarının yanlış olmadığını belirtti diğerleri için de kuru kuru özür diledi. çevremizde bizi negatif olarak etkileyecek insanlardan uzak durmalıyız. zaten bizdeki enerjiler değiştikçe çevremeize kendi enerjimizden insanları çekeriz .benzer benzeri çeker kuralı. neyse konuyu dağıttım. sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Kesinlikle size katılıyorum. Bir de değişimden kasıt ne, sanki bir sihirli değnek değecek gibi bir algı oluşmamalı bence. Şöyle ki önceleri hayır diyemediğimiz şeylere daha kolay hayır diyor olacağız ve pişmanlık duymadan yapacağız bunu. Bazı arkadaşlarımızla aramız açılacak, önceden sevmediğimiz şeyleri sever, sevdiğimiz şeylere karşı mesafeli olacağız belkide. Bugün kursta resim hocam bir anısını anlatıyordu çocukluğuna dair. Abisi, her oyunlarında" ben at olacam" dermiş ve insanları sırtında taşırmış. Şimdi ben o kişinin eğer değişmediyse seçimleri, mutlaka bel fıtığı olduğunu, dizlerinde problemleri olduğunu ve durmadan insanlara yardım için kendini hırpalayıp durduğunu düşünebilirim. Hep veren bir insan olmalı. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU bu konuda louise hay'ın hastalıkların zihinsel nedenleri kitabı var. sanırım o hastalıklarla ilgili imgelemeler vermiş. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkinleri gece kısık sesle dinliyordum. uyku anında sesten rahatsız olurum. sonra düşündüm ki gündüz fırsat buldukça yüksek sesle dinleyeyim. daha çok etkisi olacağını düşünüyorum . iki tür dinlemekte bir seçenek. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Evet o kitabı ben de okumuştum.superxy |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU bilinçaltı telkinleri dinlemeye devam ediyorum.gece 2 kere uyandım. her uyanışımda gördüğüm bilinçaltı rüyasını hatırladım. bilinçaltım saf ,duru temiz bir su gibi olacak inşallah.bu arada gün içerisinde yaşadıklarım olaylara dikkat edip, bana verebileceği dersler üzerinde düşünüyorum. bu siteyi bulmak bana nasip olduysa, çalışmalarımın sonuç vereceğini düşünüyorum. çünkü öncesinde isteklerimin olması için dua ediyordum. sadece yolumda istikrarlı olmam lazım. inşallah bu şekilde dinlemeye ve gün içerisinde yaşadıklarımı izlemeye devam etme gücüm sürer. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU zaman zaman aklıma olumlu düşünceler geliyor. sanırım olumlu düşünmem telkinlerin etkisiyle artacak.gerçi sabahları kalkmak istemiyorum. şu an etkisini azaltmaya çalıştığım olumsuz yanım, sabahları kalkmayı istememem. bu durum şubat tatilinde de böyleydi. bir insan neden sabah kalkmak istemez, tabi ki hayata dair beklentileri olmadığı için. dünyayı boşveriyorum çoğu zaman .insanlara bakıyorum bazıları beğenilmek, takdir edilmek ,en çok sevilmek, maddi imkanlarının artmasını istemek gibi beklentileri var. bir insan kendisini sevdi mi neden başkasından sevgi beklesin.ben mi çok uç noktadayım yoksa onlar mı? insanın maddi bedenini de beslemesi lazım ,ruhunu da. yoksa terazinin bir kefesi aşağıda diğeri yukarıda olursa dengede olmaz. ben bunu yapmaya çalışıyorum.biri beni takdir ettiğinde kendimi daha rahatsız hissediyorum. bunu yeni yaşadım. ama itibarım arttı.insanlar neden takdir edilene daha değer verirler, önemli olan gerçek sevgilinin takdiri değil mi ? bazı şeyleri anlayamıyorum sanırım. inşallah her şey güzel olacak. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Her şeyin güzelleşeceğine dair içimde bir his var. Telkinler şu an en çok erteleme özelliğimi düzeltmeye başladı. bir şey yapmak istemeyince içimden bir ses yap diyor ve çoğu zaman yapıyorum. telkinleri yüksek sesle dinlemem bende daha çok etki yaratıyor.telkinlerden etkilenmediğini söyleyenlere tekrar dinlemelerini ve gün içerisinde kendilerini takip etmelerini, nelerden rahatsız olduklarını, ne yapmak istemediklerini fark edip, olumsuzu olumluya çevirme çalışmaları yapmalarını tavsiye ederim. bugün kendimi izledim. düşüncelerimi takip ettim ve o düşüncelerin beni rahatsız ettiğini bulup olumluya çevirmeye çalıştım. Şükürler olsun. bu kelimeyi çok kullanmak lazım. şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki . her şey bizim için. sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU şunu anladım ki insan mutlu olduktan sonra (iç huzuru)çok aşırı değilse sosyal fobisini de takmıyor. her insan farklı karakterdedir. farklı genlere sahibiz. doğum esnasında hepimizi farklı burçlar etkilemiş. farklı aileler de doğup,farklı eğitimler almışız. Sahabeye baktığımız zaman Hz. Ömer çok adaletliymiş, Hz. Osman çok edepliymiş. ailemizi suçlayamayız. onlar da ailelerinden o eğitimi almışlar ve bizim şu an sahip olduğumuz imkanlara sahip değildiler. biraz disiplinli yetiştim ama aynı zamanda dürüst ve sorumluluk sahibi olarak yetiştirildim.belki hayatta şu an çabalamadan istediğim özellikte olsaydım , şu an yaptığım çalışmaları yapmaz ve ruhsallık yönüm gelişmezdi. bu dünya bizim öğrenme alanamızsa herkesin bir dersi var ve o dersi tamamlayınca kemale erecek.telkin dinlemenin yanısıra fırsat buldukça Esma-ül Hüsna çalışmaları yapıyorum ." Ya Fettah" esması bütün blokjları çözüyormuş.şu an ona başladım.her şey güzel olacak demiyorum. yanlış bir kullanım sanırım .her şey güzel zaten. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU bilinçaltı rüyaları görmeye devam ediyorum.büyük beklentiler içinde değilim.% 100 değişiklik olacak diye de beklemiyorum. çünkü herkesin bir öz'ü var. bu öz üzerinde oluşturulan çevre, aile baskısının etkisi telkinlerle azaltılınca geriye gerçeğimiz kalacak.iletişimin ilerlemesi demek hassas olmamak demek değil. konuşkan insanlara bakıyorum hepsinde negatif taraf var. kimi kavgacı, kimi konuşmasını bilmiyor, kimi atıyor, kimi sorumsuz. daha pek çok şey söylenebilir. bu özellikler sosyal fobisi olan insanlarda da olabilir. kimi arkadaşlar niye değişim olmuyor diyor. ben birkaç senedir uğraşıyorum.farklı çalışmalar da bulundum.biraz etkileri oldu. kendime biraz güvenim geldi. ama hala tanımadığım topluluk içerisinde bir şey söyleyemiyorum.topluluklarda konuşabilmem için o insanlara alışmam lazım.ya da onların bana laf atması. otoriter karakterli kişilerden çekiniyorum.yapamadığımız şeylerde o şeyin üstüne gitmek lazım .telkinler gün içerisinde bizim içimizde düşünceler oluşmasına sebep olur, o düşünceleri yakalayıp uygularsak telkinler etkili olur. mesela ben bir şeyi yapmak istemediğim zaman aklıma gelen yap düşüncesini uygulayıp yapıyorum . ama topluluk içerisinde henüz bu olumlu düşünceleri uygulayamıyorum .zamanla olacağına inanıyorum. umutsuz değilim. çok fazla takmamak gerektiğini düşünüyorum .taktıkça olumsuz olaylar daha çok yaşıyordu. mekan değişikliği de çok önemli .yeni bir mekana gidip, - mış gibi yapabilmek .sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU erteleme konusunda olumlu yönde gelişmeler yaşıyorum. elimden geldiğince telkinleri dinlemeye çalışıyorum.bazen günde 12 saati buluyor. ben ücretsiz tüm telkinleri dinliyorum. bunların hepsi zaten yaklaşık 3 saat yapıyor. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkinleri dinlemeye başladığımın bugün 21. günü . dinlemeye 1 hafta ara vereceğim. dün biraz sinirliydim.(işimle ilgili olabilir.) bugün rahatım. rüyamda apartmanın merdivenlerini temizleyen bayan bizim eve geliyor. ben içerdeyim. kendiliğinden içeri giriyor. evi temizliyor. camları siliyor. biz ona temizlik yap demiyoruz. kendi yapıyor. sonra gidiyor.ev bayağı temiz oldu. ben camlara dokunuyorum .temiz. perdeleri de artık çıkarır yıkarım diye düşünüyorum. sonra rüyama bir arkadaşım giriyor. o da telkin dinleyen biri. diyor ki temizlik yapan kadına para vermeli. zaten ben de vermeyi düşünüyordum.sonra temizlik yapan bayanı görüyorum. ona kaç lira versem diye düşünüyorum. 70 ile 100 lira arasında kararsız kalıyorum.100 lira veriyorum .rüyam böyle bitiyor. telkinleri dinlemeye 1 hafta ara vereceğim. biliinçaltında 21 günde kabul gerçekleşirmiş. beynimde yoruldu zaten . 1 hafta dinlensin . ben daha önce altında kuran olan bilinçaltı telkinleri dinlemiştim. onların da faydasını gördüm. onları diinlemeyi bıraktıktan uzun bir ara sonra bunları dinlemeye başladım. içimden öyle geldi. bunların da faydasını görüyorum. rüyalarımda iyileşme oldu. rüyalarım tekrar değişebilir. bilinçaltı zaman zɡman kusacaktır. bu iyi bir şey. kabullenme duygum eskisine oranla daha iyi. şikayet duygum azaldı.daha çok şükrediyorum. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU rüyamda bir noktayı unutmuşum.temizlik yapan bayan odamdaki çekyatları duyara yakın tutmuş, odam bayağı genişlemiş, çekyatlar daha küçük ve rengi sanırım koyu kahverengiydi ben de baştan tereddütlüydüm çekyatların geriye itilmesinden ama sonra aslında böyle daha iyi olmuş oda genişlemiş diye düşündüm .hayır olsun |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU 7 gün sonra telkinleri dinlemeye başladım. tekrar bilinçaltı rüyaları görmeye başladım. ne zaman bitecek bu rüyalar. bazen bilinçaltım hiç temizlenmeyecek gibi geliyor. ya da uzun süre alacak. sabırla bekliyorum . |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU aynen bende çok rüya görüyorum ve bitmedi gitti bilinç altı iyice temizlenincemi bitecek acaba ne kirli bilinç altım varmış temizlenemedi bi türlü hayırlsı.... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Rüya görmek güzeldir. Her gün başka bir macera hemde bedava daha ne:) |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU doğru aslında. rüyalar bedava. telkinleri dinlemeye bir hafta ara vermiştim. telkinleri dinlemeye tekrar başladım tekrar bilinçaltı rüyaları. artık bilinçaltımdaki olumsuzluklar boşalsın istiyorum. bilinçaltı kusuyormuş. telkinlerin faydalı olacağına inanıyorum. zaman zaman ümitsizliğe kapılabiliyoruz ama rüyalarla temizleniyoruz. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU bugün içimde huzur var.bilinçaltı rüyaları zaman zaman bunaltıyor beni. dinlemeyi 21 güne tamamlayınca 1 hafta ara veriyorum zaten. çok fazla bilinçaltı rüyası gören için ağır geliyor telkinler . siteyi karıştırırken ayna meditasyonunu gördüm. onu uyguladım. aynaya ilk baktığımda içimdeki hüznü gördüm. aynaya hüzün enerjisi yansıttım o da bana geri verdi. sonra tek tek kendimi inceledim ve gülümsemeyi başardım.kendimi motive edecek yazılar okuyorum. bugün okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum: Akılla bir konuşmam oldu dün gece; Sana soracaklarım var, dedim; Sen ki her bilginin temelisin, Bana yol göstermelisin. Yaşamaktan bezdim, ne yapsam? Birkaç yıl daha katlan, dedi. Nedir; dedim bu yaşamak? Bir düş, dedi; birkaç görüntü. Evi barkı olmak nedir? dedim; Biraz keyfetmek için; Yıllar yılı dert çekmek, dedi. Bu zorbalar ne biçim adamlar? dedim; Kurt, köpek, çakal, makal, dedi. Hayyam |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU aynaya bakıp , çocukken bana söylenilmesini istediğim sözleri söylüyorum. sen konuşma, sen anlamazsının etkilerinden kurtulmak gerek. tabi bu çalışmalar hemen etkili olmaz. uzun süre devam etmek lazım. inşallah bu çalışmaya devam edebilirim. bir çalışmaya heveslenip bırakabiliyorum. aslında bir insan tam anlamıyla değişmek isterse bunu başarabilir. kozadan kelebek çıkması gibi. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Kuran'da "Allah istemedikçe siz isteyemezsiniz" buyruluyor.Bizi sevgili yaratanımıza yaklaştıran şeyleri yaptıkça çeşitli hediyeler karşımıza çıkıyor. istediğimiz bize veriliyor, fırsatlar karşımıza çıkıyor, o fırsatları yakalayıp değerlendirmek lazım. bazen cennet esintisi olan huzurla kaplanıyor insan. insanlara yardım etmek çok önemli. insanlara yardım ettikçe ,Her şeyin sahibi de bize yardım ediyor. bu yardımın illa maddi olmasına gerek yok. manevi yardımlar da yapılabilir. bir insanın bir ihtiyacı giderilebilir. o zaman yaratan da bizim ihtiyacımızı gideriyor. peygamberimiz bir hurma da olsa verin diyor. dün akşam başım çok ağrıyordu. erkenden yattım. limon suyu içmek benim baş ağrıma iyi geliyor. yaklaşık 2 saat sonra baş ağrım düzeldi. bir de içime bir huzur doldu. içim enerji ile doldu.feci bir başağrısından sonra enerji ile dolu olmak . düşünebiliyor musunuz. o an içime e- motivasyon sitesini aç diye bir düşünce geldi. açtım. site çok gelişmiş. çok güzel şeyler var. uzun süreden beri o siteye bakmıyordum. bize yüksek benliğimizden gelen düşünceleri yakalayıp uygulasak isteklrimizi daaha çabuk gerçekleştiriceğimize inanıyorum. bu arada Louise Hay'in pozitif gücün büyüsü kitabını okuyorum. önceden o kitabı okumak için okumuşum. :) şimdi uyguluyorum . |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Sevgılı senıha ruyanda temızlıkcı kadın odanı temızlıyor,cekyatları cekerek odanı genısletıyormus.ben onu soyle yorumluyorum;temızlıkcı kadın telkınler,odan bılıncaltın,koyu renklı cekyatlar da bılıncaltındakı olumsuz blokajlar.kadın odanı temızleyıp cekyatları ıttırdıkce odan daha buyuyor,genıslıyor.yanı bu da bılıncaltın temızlenıyor demek.aslında cok guzel ve manıdar bır ruya... Basarılar,sevgıler... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Sevgili Nurbanu, yorum için teşekkür ederim. çok güzel yorumlamışsın. anladığım kadarıyla çekyatların küçülmesi de bilinçaltımdaki olumsuz düşüncelerin küçülmesi. zaten bilinçaltı rüyası görmeye devam ediyorum. eskisi kadar beni çok fazla sıkmıyorlar. rüyalarım biraz hafifledi. Sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkinleri dinlemeye devam ediyorum.artık beni çok rahatsız etmiyorlar.beynim daha dingin.huzurlu bir işimin olmaması da huzurumu bozuyor ama telkinlerle, Esmaül Hüsnalarla rahatlıyorum.telkinleri dinlemekte ısrarcı olmak lazım.ilk etapta sıkıntılar çekilebiliyor.ama bilinçaltı boşalmaaya başlayınca rahatlıyorsun. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU 1 haftalığına telkinleri dinlemeye ara verdim. kimi arkadaşlar telkinlerin etkisi olmadığını söyleyebilirler, hemen pes etmemek lazım.. bir tohumu toprağa atınca hemen ağaç olmuyor . yağmur, güneş gibi çeşitli aşamalardan geçiliyor. telkinleri dinlerken kimi zaman zorlanacağız ,karşımıza değişmemizi istediğimiz konu yönünde olaylar çıkacak.bu olayların farkına varıp, gelişim basamağında merdivenleri tırmanmaya istekli olursak gelişebiliriz. hayat cennet değil, imtihandayız. bu imtihanda olaylara bakış açımız çok önemli.her şey ilahi plan çerçevesinde oluyor. bizim ektiğimiz frekanslar ,çevreden bize uygun olayları bize çekiyor. biz sessiz olduğumuzu düşünürsek, karşımıza da bize sen sessizsin diyen kişiler çıkacaktır. içimizdeki düşünceleri bize yansıtan insanları biz kendimize çekeriz. olumlamalar bu açıdan çok önemli. bilinçaltımızdaki olumsuz yargıları ,olumlularla değiştirip bunu zihnimizdeki düşünceler haline dönüştürürsek, olumlu düşüncelerimiz, karşımıza olumlu olaylar çıkaracaktır. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Çok güzel ifade etmişsiniz teşekkürler. "Aynen öyle" diyorum bende bu yorumunuza. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Harıka ornekler vermıssın senıha'cım.ıcımı ferahlattın valla,tesekkurler... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU ben de çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye başladığım özellikle ilk günlerde çok rüya görüyordum daha doğrusu çok net hatırlıyordum. artık ya görmüyorum ya da hatırlayamıyorum. bilemiyorum sebebini. yalnız geçen gece şöyle bir şey oldu. saat 11.30 gibi yatağıma yattım. uykum kaçtı. bir arkadaşım ve eşiyle geçen bir olayı hatırladım. biraz canım sıkıldı. kafamda kurdum da kurdum. işte şöyle diycem böyle diycem gibi. sonra telefonum çaldı. o arkadaşım arıyor. şok oldum. böyle bir tesadüf olabilir mi. yanlışlıkla aramış zaten. sabah otobüsle işe giderken de (ilk defa oluyor normalde karşılaşmayız) eşini gördüm. bunun gibi olaylar çok oluyor. daha önce hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum. telkinlerden sonra oldu hepsi. telkinlerin nasıl bir etkisi olabilir bu konuda bilmiyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum.. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU ben rüya görmeye hala devam ediyorum. çekirdek inanç daha yaptırmadım.telkinleri 21 gün diinleyip en az 3 gün ara veriyorum. farkındalığınız artmış olabilir.siz bir insanı düşününce onunla aranızda telepatik bir bağ olur ve o kişi sizi arar.aslında ona bir şeyler söylemeyi istediğiniz için ona kendinizi siz arattırmış olursunuz. aynı şekilde sabahta eşiyle karşılaşırsınız. önceden de bu tür olayları yaşıyor olabilirsiniz ama farkında olmamışsınızdır. benim de buna benzer yaşadıklarım var.bu yaşadıklarımızın ne kadar farkında olursak, bu tür olaylar daha çok yaşarız. bir açılım olur bizde. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU çalışmalarımın faydasını görüyorum.Allah insana yardım ediyor. geçen yıl ,önceki yıl, biir önceki yıllara göre yaşadığım değiişimleri izliyorum ve mutlu oluyorum. maneviyat çok önemli. insanın kendisine bile yalan söylememesi lazım. bazen çevremizde görürüz; bazı kişiler der ki kime ne yaptım.şu dileğim olsun . aslında bu kendi vicdanını temizleme işlemidir. kendine soruyordur ama farkında değildir. insanın önce kendinin farkında olması lazım.Yunus Emre'nin dediği gibi ; İlim İlim BiLMEKTİR ,ilim kendini BİLMEKTİR ...........Kendini bilen Rabbini bilir diiye bir söz de vardır. kendimizi bilmek dileğiyle |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU artık bilinçaltı rüyası görmüyorum.telkin grubumu değiştireceğim. telkinleri iki gruba ayırmıştım. bakalım rüyalar görecek miyim? bu sabah bir iş için dışarı çıktım. fakat istemediğim bir şey oldu. ne yapsam diye düşünürken içimden dua ettim. hiç beklemediğim şekilde duam kabul edildi ve isteğim gerçekleşti. bunun telkin dinlemekle ilgisi yok ama şunu belirtmek istiyorum. biz birinin sıkıntısını giderince Allah'ta bizim sıkıntımızı gideriyor . hadiste belirtildiği gibi :“Kim bir Müslüman’ın sıkıntısını giderirse Allah’ta onun sıkıntısını giderir.” şu an telkin dinlememizin sebepleri bizi rahatsız eden birtakım durumlar. Telkinleri dinliyorum ve sonuçlarını Allah'tan istiyorum . O istemedikçe hiçbir şey olmaz. herkes için en güzeli olsun . |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkin gruplarımı değiştirdikten sonra 2 hafta dinledim.bu iki hafta içerisinde az da olsa bilinçaltı rüyası gördüm . 3 gündür dinlemeyi bıraktım. artık farklı şeyler yapmam gerektiğini hissettim. aradan zaman geçer, tekrar dinleme isteği duyarsam dinlemeyi düşünüyorum. telkinler bilinçaltımı bayağı boşalttı.içsel konuşmalarım daha olumlu. bir şeye üzülsem bile etkisi çok sürmüyor. o insanların bilinç seviyelerinin ancak o kadar yapabileceğini düşünüyorum. insan alınınca kendisiine zarar veriyor.negatif enerji çakraları, aurayı etkiliyor. Esmaül hüsna çalışmalarına devam edeceğim. Esmaül hüsna insana bir yol açıyor, önüne fırsatlar sunuyor. okuduğum kitaplardaki uygulamaları yapacağım. sevgileri. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |