| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hayırlısı bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mrb atmaca, bende de oluyor zaman zaman. kendimi çok kötü hissediyorum.sinirli agresif oluyorum. bazen de tam tersi son derece pozitif, girişken, sakin. sanıyorum hepsi telkinlerin etkisi. senin de öyledir büyük olasılıkla. özellikle ara verdiğim dönemlerde daha iyi olduğumu farkettim. 5. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #35 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2012
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() mrb atmaca, bende de oluyor zaman zaman. kendimi çok kötü hissediyorum.sinirli agresif oluyorum. bazen de tam tersi son derece pozitif, girişken, sakin. sanıyorum hepsi telkinlerin etkisi. senin de öyledir büyük olasılıkla. özellikle ara verdiğim dönemlerde daha iyi olduğumu farkettim. 5. periyotan sonra bir süre ara vermek gerekiyormuş. ben 8. periyottayım hala dinlemeye devam ediyorum. bugünden itibaren ara vermeyi düşünüyorum. bence biraz daha sabret. inşallah ilaca gerek kalmaz. bi de ben mutluluk telkinini de dinliyorum yaklaşık 1 aydır. beni çok rahatlattı. zaten çok çabuk etki eden bir telkinmiş. sen de deneyebilirsin. kitap okuyor musun bilmiyorum ama kitapların da çok faydası oluyor. insanın bakış açısını değiştiriyor. sabrın sonu selamettir kardeşim biraz daha sabret. Allah yardımcın olsun. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hayırlısı bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mrb atmaca, bende de oluyor zaman zaman. kendimi çok kötü hissediyorum.sinirli agresif oluyorum. bazen de tam tersi son derece pozitif, girişken, sakin. sanıyorum hepsi telkinlerin etkisi. senin de öyledir büyük olasılıkla. özellikle ara verdiğim dönemlerde daha iyi olduğumu farkettim. 5. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi