Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   hayırlısı bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622560-hayirlisi-bakalim.html)

atmaca42 06-03-2013 09:31 AM

Cevap: hayırlısı bakalım

sağolun teşekkür ederim

atmaca42 09-03-2013 04:48 PM

bugün rüyamde kabeyi gördüm içinde namaz kılıyorum namaz kılarken ağlıyorum sonra gidiyorum kabeyi öpüyorum her taraf beyaz ................

nurbanu25 10-03-2013 03:33 AM

Sevgılı atmaca
o sıyah gıyımlı kotu adamlar bence senın dırenen bılıncaltın.senelerdır sana hukmeden bılıncaltına onu rahatsız edıcı,temızleyıcı domestostan dokmeye baslayınca tabı o da kudurdu.kurmus oldugu bakterıyel rezıdansı yıkmaya basladın.o da kotu adamlar olarak senın ruyana gırmeye basladı.bu bence ıyı haber demektır,calısmalara devam...
Sevgıler...

atmaca42 11-03-2013 08:08 AM

bugün rüya görmeme rağmen yorgun kalkmadım yataktan eskiden yataktan kalkacağım zaman ayağımı sürüyüp duruyodum çünkü diz altı yani kaval kemiklerimin olduğu bölge ağrı ve sızından kalakamıyodum bugün öyle olmadı biraz daha dinçtim rüyamdada banyoda kırmızı bi dosya vardı çamaşır makinasının üstünde onun içinde evraklar vardı böyle ıslanmış ve kurumuş sertleşmiş onları dosyadan çıkartıyordum kayın babamda vardı sordu napacaksın diye bende bunlar eskimiş atacağım dedim artkı bunlarla işim kalmadı dedim .şimdi şunlar benim ilgimi çekti eskimiş demem ve atacağım demem birde bu kağıtların ıslanıp kurumasından dolayı sertleşmiş olması yani benim inançlarım olabilirmi köklü değişmez dediğim ve atacağım demem gelişmemidir sizce ?????

seniha. 11-03-2013 05:40 PM

evrakları dosyadan çıkarmak, bilinçaltından eskiyi çıkarmak. o evrakları atmak bilinçaltındaki düşünceleri atmak diye düşünüyorum.bilinçaltınız temizleniyor inş.

Işıklı yol 11-03-2013 07:53 PM

Harika o kadar güzel ki rüyalarınız gerçekten size bu konuda imreniyorum. Umarım bende bir gün bu güzel rüyalardan görürüm. Öncelikle banyo dikkat ederseniz, temizlenip arınılan bir yer. Dosya konusunda doğru tahmininiz. Kırmızı ise öfke ve kızgınlık anlamına geliyor. Kayın babanızın olması manidar. O kişiyle yaşadığınız bir konu olabilir ya da o insan size başka bir şeyi çağrıştırıyor olabilir. Rüyalarda bir özellik vardır. Bilinçaltı rüyaları sembollerle anlatır, bazı yerleri siler, bazılarına ise vurgu yapar. Çok görürüz bunu mesela her şey çok karışık gibidir ama o karışıklıkta bir nesneye zum yaparsınız rüyanızda. Asıl bilmeniz gereken de budur zaten. O yüzden bazen bir erkeği kadın gibi, bir kadını erkek gibi görürüz. Rüyalarımızda ki bazı hayvanlar bile bize birilerini bazı düşüncelerimizi anlatır. Rüyalar alemi, büyülü bir alem, ne kadar muhteşem.

atmaca42 12-03-2013 08:01 AM

arkadaşalr teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .....

atmaca42 14-03-2013 09:19 AM

bıktım bu yorgunluktan ara verdiğim zaman bişey aradan sonra dinlemeye başladığım zaman çekirdek inanç telkinlerini yorgunluk başlıyo ne zaman bitecek bu yan etkileri ne zaman rahatlıyacam ..........

serpilelif 14-03-2013 02:46 PM

mrb, ben 7 ocak 2013 tarihinden bu yana çekirdek inanç telkinlerini dinliyorum. (tabi öncesinde suçluluk ve ego 3 hafta kadar) ben de hala yan etkiler var. mesela başım kazan gibi, yorgun, uykulu. sürekli yatmak istiyorum. bence değişim sürdükçe yan etkiler de sürecektir. ben bu gece 6. periyota başlıyorum. özellikle 3 gündür kendimi daha iyi hissediyorum. değişim anlamında. önceden şüphelerim vardı. acaba faydası olacak mı diye ama artık yok.bariz bir şekilde faydasını gördüm. durup duruken farkedemiyorsun değiştiğini zaten. yaşayarak anlıyorsun.
yalnız bir şey sormak istiyorum. çekirdek inanç telkinlerinde bir süreç var mı ben onu anlamadım. bana şu kadar dinle diye herhangi bir şey söylenmedi. gerçi ben uzun bir süre daha dinlemeye devam edicem. ama merak ettim yine de.

Işıklı yol 14-03-2013 03:08 PM

Bu telkinler de bir de 21 gün artı 1 hafta şeklinde çalışma yaptıran firmalar da var. O yüzden ben bu periyotlarımı bitirdiğimde bir de öyle dinlemeyi düşünüyorum. Yani 21 gün dinle bir hafta ara 21 gün 1 hafta ara 21 gün şeklinde. Ben öyle de dinleyeceğim.

Işıklı yol 14-03-2013 03:11 PM

Ben, şu an 3 periyottatım. Ve kesinlikle evet bende faydasını görüyorum. En azından suçluluk duygularım azaldı. Hayatla kavgam azaldı. Daha cesur olduğumu gözlemliyorum ve daha kararlı.

atmaca42 14-03-2013 03:50 PM

sizin adınıza sevindim bende de var faydası yok değil kendimden emin birisi oldum tabi yolun başındayız daha ama olsun dahada iyiye gideceğine inanıyorum ....

atmaca42 18-03-2013 08:27 AM

merhaba arkadaşlar son günlerde bilinç altı rüyalarımda bi azalma oldu acaba artık yavaş yavaş diyorum tohum kök salmaya mı başladı ne dersiniz özellikle son günlerde gördüğüm rüyalar şöyle mesela bi araba var araba sıfır dışı beyaz böyle parlıyor camları tertemiz parlıyor ben diyorum ne güzel bi araba son iki gündür gördüğüm rüya beyaz ve cam ama parlak bi cam başka bi rüymada ise zeminde halı var ama normal halı değil resmi töreenlerde serdikleri kırmızı halı gibi ama benim rüyamda gördüğüm yeşil di sonra bi bölme var cam bölme bu şekilde rüyalarım....

Işıklı yol 18-03-2013 09:33 AM

Artık kendinize bir yön belirlemeniz gerekiyor. Beyaz saflık ve arınma demek. Yalnız araba sizin mi? Binmek isteği oluştu mu? Eğer yapmak istediğiniz bir şey, gitmek istediğiniz bir yer var ve siz erteliyorsanız. Sonuç sizin için çok iyi olacak bunu yapmalısınız. Önceki araba antika ve siyahtı hatırladınız mı? Artık ileriye doğru ve beyaz yeni. Yeşil ise baharın, ilerlemenin, sevginin rengi. Aynı zamanda trafikte yeşil ışık geç demektir. Halı,resmi törenlerde serilenlerden demişsiniz. Yani resmi bir konuda bir iş olabilir bu. Artık yolunuz açık demek bu, bence bu konuda girişimlerde bulunun derim ben. Tebrik ederim çok güzel bir rüya. Hayırlı olsun.

atmaca42 18-03-2013 09:36 AM

teşekkür ederim size başından beri hep bana yardımcı oldunuz aydınlattınız aslında sınava girmeyi düşünüyorum daha ilerletmek istiyorum işimi bunlara dair bi işaret ozaman hayırlısı herşeyin ..........

atmaca42 20-03-2013 08:05 AM

Düşünce göklerinin baş konağı sevgidir sevgi;
Gençlik destanının baş yaprağı sevgidir sevgi;
Ey sevginin sırlarından habersiz yaşayanlar,
Bilin ki tüm varlığın baş kaynağı sevgidir sevgi.
http://www.hayyam.com/images/mavi.gif

atmaca42 03-04-2013 08:48 AM

tekrar merhaba .son iki üç gündür bende uyku problemi başladı telkinleri dinliyorum bu hafta sonu 21 günlük dilim bitecek böyle deneyim dedim faydası olamadı değil ama neden son günlerde sıkıntılarım arttı herşey son günlerde üst üste geliyor beni üzen durumlar gece uyuyamıyorum sabahta erken kalkıyorum ve ortalıkta sersem sersem dolaşıyorum son günlerde herşeyi kafaya takar olmaya başladım ben daha iyi olmayı beklerken daha kötü olmaya başladım hayret edilecek bi durum benim açımdan kafamın içinde devamlı bi düşünce beynimi meşgul ediyor acaba diyorum psikiyatra mı gitsem diyorum bilmiyorum ne yapacam ...........

serpilelif 03-04-2013 09:46 AM

mrb atmaca, bende de oluyor zaman zaman. kendimi çok kötü hissediyorum.sinirli agresif oluyorum. bazen de tam tersi son derece pozitif, girişken, sakin. sanıyorum hepsi telkinlerin etkisi. senin de öyledir büyük olasılıkla. özellikle ara verdiğim dönemlerde daha iyi olduğumu farkettim. 5. periyotan sonra bir süre ara vermek gerekiyormuş. ben 8. periyottayım hala dinlemeye devam ediyorum. bugünden itibaren ara vermeyi düşünüyorum. bence biraz daha sabret. inşallah ilaca gerek kalmaz. bi de ben mutluluk telkinini de dinliyorum yaklaşık 1 aydır. beni çok rahatlattı. zaten çok çabuk etki eden bir telkinmiş. sen de deneyebilirsin. kitap okuyor musun bilmiyorum ama kitapların da çok faydası oluyor. insanın bakış açısını değiştiriyor.
sabrın sonu selamettir kardeşim biraz daha sabret. Allah yardımcın olsun.

atmaca42 07-05-2013 04:41 PM

telkinlerimi dinliyorum ama hani şuna benziyor annesinin zorla mama yedirdiği çocuk olurya o yemeke istemez anne yedirir kafam aynen öle

Işıklı yol 07-05-2013 08:11 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840214)
telkinlerimi dinliyorum ama hani şuna benziyor annesinin zorla mama yedirdiği çocuk olurya o yemeke istemez anne yedirir kafam aynen öle

aa34 çok güldüm. Kolay gelsin madem

atmaca42 16-05-2013 04:48 PM

Gün gelir hayatımızda her şey ters gider, Yüzümüz gülmez .
Ömür bir su gibi akıp gider ,Elimizden bir şey gelmez .
İşte o zaman hatırlarız .
Bakarız gökyüzüne, Bizi görsün diye .
Dualarımızda haykırırız,Bizi duysun diye .
Halbuki o her yerdedir.
Darda kalınca değil , Zorda kalınca değil ,
İyilikte, güzellikte . Gecede, gündüzde, aldığımız her nefeste..
Dualarınızın kabul olması dileğimle …..

atmaca42 16-05-2013 04:50 PM

Gün gelir hayatımızda her şey ters gider, Yüzümüz gülmez .
Ömür bir su gibi akıp gider ,Elimizden bir şey gelmez .
İşte o zaman hatırlarız .
Bakarız gökyüzüne, Bizi görsün diye .
Dualarımızda haykırırız,Bizi duysun diye .
Halbuki o her yerdedir.
Darda kalınca değil , Zorda kalınca değil ,
İyilikte, güzellikte . Gecede, gündüzde, aldığımız her nefeste..
Dualarınızın kabul olması dileğimle …..

marea476 18-09-2017 01:14 AM

sonuc noldu acaba..sürec ..?

serüven gibi okudum..özellikle rüya yorumları ısıklı yolun süper...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 PM.