Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   hayırlısı bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622560-hayirlisi-bakalim.html)

Işıklı yol 26-02-2013 01:39 PM

Cevap: hayırlısı bakalım

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837413)
mesela ben ükela birisiyle kesinlikle ne konuşurum nede muhatabım olur onunda çevresi arkadaşları çok çok girişkendir kendisi girdiği ortamlarda çok rahat utanmsası sıkılması yok açık içine kapanık değil böyle birisi birde şanslı dır kendisi

İşte demek ki sizin böyle bir inancınız var. Demek ki siz girdiğiniz ortamlarda geride duruyor, konuşmaktan belki yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Girişken olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ve şanssız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ukala insanlar size göre itici insanlar bu da göreceli bir kavramdır. Nerde başlar nerde biter bunun ayrımına varın.

Işıklı yol 26-02-2013 01:43 PM

öfkeli haliniz geçti ama sanırım. Yani her şeye kızmıyorsunuz artık. Eğer öyleyse kabule geçmişsiniz demektir bazı konularda

atmaca42 26-02-2013 01:43 PM

işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım

Işıklı yol 26-02-2013 01:44 PM

Sizinle özellikle buradan konuşuyorum ki diğer arkadaşlarıma da Işık tutsun konuşmalar. Çok özelinizi karıştırdığımı biliyorum. Bunun için özür diliyorum sizden

atmaca42 26-02-2013 01:45 PM

evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

atmaca42 26-02-2013 01:45 PM

önemi yok çokta özel değil sorduklarınız sakıncası yok

Işıklı yol 26-02-2013 01:51 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837416)
işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım

Süper demek ki bu konuda mücadele ediyorsunuz şimdi bilinçaltınızda, çünkü kaçmayalım kalıp mücadele edelim sözü anahtar sözcük. Size şöyle bir çalışma önerebilirim bu değişimi hızlandırır. Bu konuda bütün fikirlerinizi, kimleri sorumlu tutuyorsanız, ne hissediyorsanız bir kağıda yazın. Hiçte nazik olmayın hatta içinizde ne varsa yazın. Küfredin, sövün sayın tüm öfkenizi yazın. sonra " bu negatif duygularımdan arınmayı seçiyor artık kendine güvenen, en güzel şekilde kendini ifade eden ve hayatımı beni çok daha mutlu ve huzurlu ve doyumlu bir biçimde yaşamayı seçiyorum" diyerek o kağıdı yakın. Ve onu tuvalete atıp sifonu çekin. Bunu bir kaç kez yaptığınızda artık sizin için o duygunun pek önemi kalmaz.

Işıklı yol 26-02-2013 01:53 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837418)
evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

içinizdeki savaş yoruyor buna sevinmelisiniz bile. Ayrıca diğer zamanlarda iyi hissetmenizde olumlu bir yönü olayın

atmaca42 26-02-2013 01:53 PM

bu tavsiyenizi deneyeceğim kaybedecek bişeyim yok

Işıklı yol 26-02-2013 01:57 PM

kaybetmek için değil, kazanmak için buradayız. Kişiliğimizi, sağlığımızı, duygularımızı, hayatımızı, seçimlerimizi ve daha pek çok şeyi.superxy
Rast gelehpm2

atmaca42 26-02-2013 02:01 PM

tespitleriniz çok doğru her zaman söylerim bunu sizi bu konuda kutluyorum .evet biraz sabretmemi gerekecek aslında benim şöyle bir huyum var bişeyi hemen mantıksız bulur redderdim dediğim gibi bazı şeylerin dahada iyi olacağı konusunda hisselerim var mesela zenginliğe ulaşacağıma dair bir his belkide yanlıyorum belkide ilerde gerçekleşecek bilmiyorum ama böyle sadece hissi olarak bazı şeyleri hissediyorum ama somut olarak elde bişey var diyemem ama olmayacağı anlamına gelmez değilmi ben inanıyorum ki herşey güzel olacak mesela ben eskiden başkaları kırılmasın başkalarını memnun etmek için kendimi feda ederdim artık bu yok herkese gerektiği kadar değer veriyorum vb...

Işıklı yol 26-02-2013 04:10 PM

Teşekkür ediyorum. Bu bir yol, birlikte yürünen bir yol. Burada hepimiz bir aileyiz. Ve bende sizi şimdiden tebrik ediyorum. Yeni hayatınız çok daha harika olsun.

atmaca42 27-02-2013 08:05 AM

teşekkür ediyorum inşallah hep beraber daha iyiye güzele yol alırz diyeyim

Işıklı yol 27-02-2013 09:51 AM

Eh ben de amin diyeyim. Olsun o haldehpm2

atmaca42 27-02-2013 10:26 AM

bu gün kendimi biraz daha canlı hissediyorum sanki üstümden ağırlığım kalktı biraz daha iyi dün hele üstümde ölü toprağı serpilmişti sanki kafam acayipti sersem gibi dolaşıyordum ortalıkta iş yerinde felan aptal gibiydi bön bön milletin yüzüne bakıyordum ama şükür bugün böyle canlı kanlıyım maşşallah diyeyim kendime :) daha iyi olacağım inşallah .......

Işıklı yol 27-02-2013 11:28 AM

Zaten değişim ancak kök salar. Daha erken değişim beklemek boşa beklemek olur. İkinici dinlemenizden sonra ise pekiştirmiş olursunuz bana göre

atmaca42 27-02-2013 11:33 AM

öyle dah erken dediğiniz gibi ben şöle 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum allahın izni ile sonrada ara ara dinlerim kendimi eksik bulduğum konulara yönelirim nede olsa gelişimin sınırı yok değil mi :)

Işıklı yol 27-02-2013 04:15 PM

Kesinlikle. Çünkü önce eski kayıtlar silinecek. Yenileri ekilecek. Daha sonrasında ise onların kabul dönemi var. Eğer bu dönemde bırakmışsanız geriye dönüş olur. Çünkü daha ön kabul gerçekleşmedi. Sonrasında onların filizlenme ve kabul edilme dönemi var. Ve sonrasında bu düşünceler hayata geçmeye başlayacak. Ve artık bunlar sizin yeni inançlarınız olacak, siz bunları düşünüyor, inanıyor ve yapıyor olacaksınız. Daha sonra ise hayatınız bu yönde yeniden şekil alacak.

Işıklı yol 27-02-2013 04:22 PM

Elma ekip duran birini düşünün fakat bu insan armudum olsun istiyor. Olabilirliği ne ki bunun? Armut ağacın olsun istiyorsan armut tohumu ekmelisin. Bir labirent düşünün hep aynı yerden geçiyor aynı yola sapıyorsunuz ve bir türlü çıkışı bulamıyorsunuz. Öyleyse farklı yollar denemelisiniz. Hatta geçiş yollarınıza küçük işaretler bırakarak o yolları iptal etmelisiniz. Yani farkında olmalısınız nerede ne tepki verdiğinizin. Böylece değişecek hayat. Yalnız şu var ki, insan bilmeli ki hayatta her zaman sıkıntılar olacak, acılar olacak, canı yanacak insanın. Burada değişen sadece sizin olaylara verdiğiniz tepki. Farklı tepkiler farklı sonuçlar doğuracak. Hayat çok daha kolay ve keyifli olacak. Daha huzurlu, mutlu ve doyumlu.

atmaca42 01-03-2013 03:11 PM

İşidin ey yârenler
Kıymetli nesnedir aşk
Değmelere bitinmez
Hürmetli nesnedir aşk

Dağa düşer kül eyler
Gönüllere yol eyler
Sultanları kul eyler
Hikmetli nesnedir aşk

Kime kim vurdu ok
Gussa ile kaygu yok
Feryad ile âhı çok
Firkatli nesnedir aşk

Denizleri kaynatır
Mevce gelir oynatır
Kayaları söyletir
Kuvvetli nesnedir aşk

Miskin Yunus neylesin
Derdin kime söylesin
Varsın dostu toylasın
Lezzetli nesnedir aşk

atmaca42 02-03-2013 06:02 PM

bugün ve dün kafam ağrıyordu midem bulanıyor ilk defa oldu bu birde sinirliyim kafam artık bişey kaldırmıyor kafamın içi sanki dolu canım pek fena sıkkın dün yine garip gariop rüya gördüm artık bu bilinç altı tepkisi canımık sıkmaya başladı ....

atmaca42 04-03-2013 08:12 AM

merhabalar telkinlerimi dinlemeye devam ediyorum çekirdek inanç telkinlerini hala garip karışık rüyalar görüyorum ben 4. periyottayım son günlerdede kafamın sağ tarafına bir ağrı çakılıyor arada sırada sağ tarafı kafamın böyle bi acyip yanıyo gibi sağ gözüzün arkasnda sanki bişey var yanıyo gariplikler devam ediyo yine garip riyalar bir sinirlilik hali bazen bakıyosun çok mutlu bazen bakıyosun umutsuz ne iş bende anlamadım yan etkileri bitmedi biter diye ümit ediyorum zaman ne gösterecejk bakacaz artık....

atmaca42 04-03-2013 08:18 AM

bu arada yataktan yorgum kalkma birde uyuyamam sorunum başladı eskiden bu yoktu şimdi yatakta yorgun yorgun bi o yana bi bu yana dönüp duruyorum sabah gözümü açamıyorum ben daha iyi olacağım diye ümit ederken daha beter oluyorym kafamın ön tarafı alnımın olduğu yer sanki içinden yanıyor gibi ..........offff offf

Işıklı yol 04-03-2013 08:44 AM

O0Kolay gelsin. Geçmiş olsun

atmaca42 04-03-2013 08:51 AM

evet kolay gelsin gerçektende değişim zor işmiş sizde durum nedir ışık hanım

Işıklı yol 04-03-2013 09:09 AM

Kendi içinde değiştiğini farzet, bir de bunu çevrendekilere kabul ettirmek var. Bir de 9 köyden kovulmak var. Bu da başka bir sancılı süreç. Yine de şu bir gerçek ki dünya imtihan yeridir. Allah sağlığınızdan, malınızdan alır imtihan ederim buyuruyor. Bazen varlık, bazen yokluk imtihan. Başımıza gelenlere daima böyle bakmak en iyisi. Yoksa inanın işin içinden çıkılmıyor. Ben, olaya değişim olarak bakmıyorum. Çünkü değişimi fark edemem. Hani mesela bir bebeğiniz vardır. Siz ne kadar büyüdüğünü fark etmezsiniz ama onu görenler " aaa ne kadar da büyümüş " derler. Onun gibi!. Ben nelere dikkat ettiğime yoğunlaşıyorum. Hangi filmler çıkıyor karşıma, hangi replikler bana hitap ediyor. İnsanların sözleri bile bana beni anlatır. Çünkü algıda seçicilik vardır. Bir başkası cümlenin başka bir yerini siz başka bir yerini duyarsınız. Şuna dikkat etmenizi öneririm. Kendimize benzeyen insanları ve hayatları kendimize çekeriz. O yüzden karşımızdaki insanların kişiliğini, neye kızıyor, neden kaçıyor bunlara bakmak bize yol gösterir. Sorunuzun cevabına gelince, yorgun ve durgun hissediyorum. Şu da var ki bahar geldi malum, bahar zaten topyekün bütün insanları etkiler. Bahar yorgunluğu denen şey var. Bu öyle bir şeyde olabilir.

Işıklı yol 04-03-2013 09:13 AM

Bugün itibariyle 2. periyotta dinlenme sürecine girdim. Üç gün sonra 3. periyota başlayacağım. Fakat hayatımda gizli gizli değişim süreci devam ediyor. Olaylar oluyor. Bazen beni yoruyor bazen zorluyor, bazen de mutlu ediyor ama hayatımda değişim yavaş yavaş sürüyor bunun farkındayım.

atmaca42 04-03-2013 09:15 AM

doğrudur olabilir belkide bahar yorgunluğudur herşeyi zaman gösterecek ..........

atmaca42 05-03-2013 11:00 AM

önceki gün yine garip rüylar devam ediyordu dünde akşam tam uyuyacaktım yarı uykulu biri sanki elektirik verdi ayaklarıma hani kalp hastalarını şoklarlarda titrer ya beni de öyle bişe titretti ayaklarımda ama beni eşim bile uyandı o titremeye acayip bişeydi sizce ne olabiliro bende bazen oluyor arkadaşlar ama hep ayak tarafıma değil mesele vucudum tam uyudum uyuyacam bi titretme ama öyle üşeme titremesi gibi değil şok veriyolar gibi .....

Işıklı yol 05-03-2013 11:07 AM

Çok ilginç sizin bilinçaltınız ne kadar da tepki verdi böyle. Bu arada bitti mi telkin dinleme süreciniz?

atmaca42 05-03-2013 11:08 AM

rüyamdada bi adam gözleri acayip üstünde kaşe mont var siyah içinde tyakım elbise gri gidiyor bana bakıyor ama gözleri bi acayip bakarak gidiyor bende bu ne bakıyo yaa diyorum sonra yanımdan geçip gidiyor ben ona bide geçtikten sonra arkasından bakıyorum o istifini bozmadan gidiyor ama montu giymemiş omzuna atmışş hayırdır inşallah .........

atmaca42 05-03-2013 11:20 AM

aben aslında telkinleri ilk dinlemeye başladığımdan beri bu rüyalar var bende mesela ilk günlerde 3 tane siyah taım elbiseli adam bana kötü kötü bakıp duruyolar ben de korku yok ama kızıyorum bunlar ne bakıyor bana diye kapıya durmuş üçüde bana bakıyo ve işin ilginç yanı hep benle uğraşıyo oluyolar mesela ben bi toplumda oluyum hedef benim ve ben bunları her defasında ya alr ediyorum yada hiç bulaşmıyorum tabi rüyamda ve son günlerde bi yorgunluk olmaya başladı sanki biri beni zehirlemiş yada akşam narkoz vermişte ayılıyomuş gibi ameliyat olanlar bilir narkozdan ayılmayı böyle sonra kafamın içi yanıyo gibi özellkikle sağ tarafı sağ gözümün arkası bazen çok nadir ama böyle enerjik oluyorum mutlu oluyorum o etki fazla sürmüyo birde kafamın içi böyle bi acayip doluymuş gibi neredeyse telkinleri dinlemeye başlıyalı 40-50 gün oldu ne bitmedik yan etkiymiş ..........

Işıklı yol 05-03-2013 11:25 AM

O kişi hayatınızda birine benziyor muydu? Ya da sizde nasıl bir duygu bırakıyor? Yani ondan ürktünüz mü, korktunuz mu ne hissettiniz? Fakat gitmesi iyi gri renk karamsarlık, endişe siyah ise korkuyu ve geleceği görememeyi temsil ediyor rüyada. Bence siz çok fazla üzerine düşünüyorsunuz bu telkinleri dinlemenin. Acaba ne olacak şeklinde, siz akışına bırakın, hayata devam edin. Çok fazla incelemeyin. Sonuca odaklanmayın, siz keyfini sürün. İçinizdeki endişeyi büyütüyorsunuz. Siz mutlu olmaya bakın, gerisi kendiliğinden zaten gelecektir.

atmaca42 05-03-2013 11:31 AM

evet benziyordu iş yerinden bi arkadaş ama aramızda husumette yok düşmanlıkta merhaba merhaba bu kadar aslında telkinleri fazla düşünmüyorum dediğiniz gibi aman aman demiyorum ama hedeflerime yoğunlaşmaya çalışıyorum günlük işlerimle uğraşıyorum ama öle amamn aman da demiyorum hani ilaçlar vardır kimisinde başka yan etkisi vardır kimisinde başka bu da belki ona benziyodur mesela bende baş ağrısı vs olmadı ama psikolojik olarak zorluyor benide yorgunlukta beliriyor ......

Işıklı yol 05-03-2013 12:37 PM

O kişinin adıyla çalışma yapabilirsiniz isminin baş harflerini alın ilk harfler size ne çağrıştırıyorsa yazın. O kelimeler de size neyi ifade ediyor çözdüğünüzde neden çekindiğinizi korktuğunuzu bulursunuz hatta tam bir cümleye bile ulaşılıyor bu yöntemle.

atmaca42 06-03-2013 08:27 AM

bugün bir rüya gördüm ama ingilizce3 bi kelimeydi gördüğüm fluent anlamı akıcı demek bugün bi farklılık olsun dedim çekirdek inanç telkinleri ağır geliyor diye eğitim telkinlerini dinledim bu kelimeyi gördüm ....

atmaca42 06-03-2013 08:33 AM

Ey doğru yolun yolcusu, çaresiz kalma;
Çıkma kendinden dışarı, serseri olma;
Kendi içine sefer et erenler gibi:
Sen görenlerdensin, dünya seyrine dalma

Işıklı yol 06-03-2013 09:03 AM

Ben de sizin rüyacı teyzeniz gibi oldum:) Ben bir rüya gördüm mü dayanamam. Hemen anlamına yoğunlaşırım. Bugünki rüyamı daha net hatırladım sabah çok mutlu oldum. Öncelikle rüyalarınızdan uyandıktan sonra ne hissettiğinize odaklanın. Yani sıkıntılı mı uyandınız? Rahatlamış olarak mı? Sonra rüya içinde ki duygular önemlidir. Rüyada korkuyor muydunuz, bir şeylerden mi kaçıyordunuz? Kavga mı ediyordunuz, telaşlı mıydınız? gibi. Sonra anlama yoğunlaşın. Bir de yatmadan önceki duygu durumunuz önemlidir. Hani istihare namazı vardır. Kılar, niyet edersin ve rüyanda niyetinin senin için hayırlı mı değil mi olduğunu öğrenmek istersin. Onun gibi. Yatmadan önce düşündüğümüz şeylerde bize yol gösterir. Niyet olur düşünceniz gece ona cevap gelir. Bunun bilincinde olmak gerekir. İngilizce bir kelime gördüğünüzü söylemişsiniz. Anlamı akıcı demek, süper. Demek ki akıcı bir ingilizce niyetiniz var. Öyleyse siz yolda olun neticesi güzel olacak. Ayrıca şu da var ki ben bu yorumunuzdan telkinlere ara verdiğinizi görüyorum. Süreci baltalamayın derim ben. Bilinçaltı çok fazla korktu değişimden. Gün içinde devamlı kendinize telkinlerde bulunun hatta şöyle bir olumlama yapın " Güvendeyim, her gün değişim süreci benim yararıma devam ediyor. Güvendeyim." Değişimden çok korkuyor demek ki. Ben yıllardır çok fazla olumlama yaptığımdan değişim beni artık o kadar korkutmuyor. Alıştı bilinçaltı benim ordan oraya zıplayıp durmama:)

atmaca42 06-03-2013 09:09 AM

öncelikle yorumlarınızdan ötürü sağolun .şimdi şöle söylüyüm akşam yatarken uyuyum dinleniyim diye yattım özel olarak şöle böle diye düşünmedim rahattım yani rüyayıda böyle ışık vardı mesela kelime yazıyodu ben bakıyodum ve o kelimenin yazdığı yerde böle ışık parlıyodu sabah uyanırken de sanki o güneş evin içinde gibi hissettim sonra uyandım böyle ...........

Işıklı yol 06-03-2013 09:28 AM

Çok güzel gidiyorsunuz. Artık yavaş yavaş değişim başladı sanırım. Güzel rüyalar devam edecektir. Süreç devam edecektir. Cidden harika bir rüya. Tebrik ederim sizi, yeni yolunuzda başarılar diliyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM.