![]() |
Cevap: hayırlısı bakalım anladığım kadarıyla bilinç altım çok dolu dolu değil çok dolu birde değişimler bazen enerjik oluyorum bazen durgun üzgün neşesiz neden diye sorarsanız bilmiyorum bi nedeni yok mesela bugün canım sıkkın ağlamaklı oldum ama niye dersen inanki sana şundan dlayı diyemem çünkü üzecek bişey yok beni |
Cevap: hayırlısı bakalım Aynen bende aynı şekildeyim. Ağlayasım var ama ağlayamıyorum bile. |
Cevap: hayırlısı bakalım dün çok fena moralim bozuktu böyle içimde ağlamak isteği oluştu ama ağlayıpta rahatlıyamıyordum .bugün iyiyim şükür anlık değişiyor ruhsal durumum kendimi daha motive hissediyorum kendimi geliştirmek için içimde arzu oluştuı inşallah hedeflerime ulaşacağım başarma azmim var bugünden itibaren kendime çalışma programı yapacağım öğrenmeyle ilgili telkinlerde sipariş verdim onların desteği kendi azmim ve ALLAHIN yardımıyla hedeflerime ulaşacağım .telkinler etkilimi diye kendi kendime bi soru sordum mesela ben eskiden evhamlı birisiydim denetime gireriz ara ara onu kafama takar acaba nasıl geçecek şöylemi böylemi derken sıkıntıya sokardım şimdide denetiime gireceğim ama hiç sıkıntım yok rahatım demekki etkili telkinler telkinlerden yardım alacaz kendimizde değişim için uğraaşacağız diyue düşünüyorum bu arada eğitim telkini alan arkadaşlar ne gibi değişim sürecinden geçtiler paylaşırlarsa sevinirim .. |
Cevap: hayırlısı bakalım çekirdek inanç telkinleriniz bitmiş miydi sizin? Bir kere daha dinlemeniz etkiyi pekiştirecektir diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum |
Cevap: hayırlısı bakalım yok daha bitmedi ben dinlemeyi sürdüreceğim baya bi zaman birisini gündüz dinlerin ötekini gece diye düşündüm |
Cevap: hayırlısı bakalım Alıntı:
|
Cevap: hayırlısı bakalım telkinlerimi dinliyorum şuan ama sanki beynimin içi gıcıklanıyo gibi oluyor sanki kafamın içi kaşınıyor demekki çekirdek inancım kuvvetliymiş ... |
O gidiklanmalar karincalanmalarin hepsi gecici.. Ve bilincaltinizin rahatsiz oldugu bu guzel degisime verdigi tepki:)y789 |
Cevap: hayırlısı bakalım tekrar merhabalar 3.10 günüm son günü olacak bugün bu ralar moralim bozuk canım sıkılıyor hani ortada bişeyde yok ama canım sıkkın tatsız tutsuzum sanki telkinlerin faydası olmayacak diyor içimden bir ses başka bi ses erken daha diyor acaba benmi beklentilerimi yüksek tuttum diyorum bir yanımda faydası olacak sabret diyor kimileri 5-6 . aydan sonra etki göstermeye başladı diyor bakalım görecez ne zaman etki gösterecek 2.10 günlük dilimi dinlerken böyle değildim enerjiktim şimdi bi hüzün var içimde sebebsiz acaba diyorum kendi kendime bunlar bilinç altımın tepkisimi kimisi baş ağrısı yaptı kimi mide bulantısı yaptı bende bunlar olmadı ama beynimin içi gıcıklanıyormuş gibi oldu bendede birde hüzün bakalım hayat negösterir |
Cevap: hayırlısı bakalım Dinleme sen o sesi biraz daha sabır telkinleri dinlemeye devam etmelisin. |
Cevap: hayırlısı bakalım rüyalarım devam ediyor bugün yine rüya gördüm iş yerinden arkadaşlarla bir yere gidecez tam yola çıkacağız kış günü kar var ahır var üstü çatısı yani eski kamışları felan var yanmaya başlıyor yola çıkmaktan vazgeçiyoruz diyoruuzki şu ahırın üstünü temizlelimde öyle gidelim temizliyoruz ama bayağı eskimiş bir yere yığıyoruz bunu yakalımda temizlensin diyoruz ve sabah uyandım üstümden kamyon geçmiş gibi bi yorgunluk kafamın içi kazan sanki akşamda çok sinirli yatmıştım sebeb yok böyle içimden küfredesim geliyor ama sorsanız niye sebeb yok kime bilmiyorum bu gün 3.10 lük süre bitti dinleneyim biraz ama devam edecem bi kaç ay en aından 4-5 ay sizce bu rüya neye işaret tecrübeli arkadaşlar |
Cevap: hayırlısı bakalım şuan kafamın içi acayip yaa sanki içinde savaş yapıldı gibi ensem boynum acayip sabah kalkasım gelmedi anlamadım bugün niye böyle oldu |
Cevap: hayırlısı bakalım Galiba sizin çok derinlerde çok köklü inançlarınız vardı. Belkide bugüne dek hiç bir şekilde bilinçaltıyla uğraşmadınız. Şöyle ki ben yıllardır, pek çok yöntemle zaten bir değişim sağlamaya çalışıyorum. Eğer bu sizin ilk değişim sürecinizse ondan bu kadar etkileniyor olabilirsiniz. Hep söylüyorum, kaybınız sadece biraz para olur ki bu bir ayakkabı parası ama kazancınız bir hayat olur. Buna değer. " la havle vela kuvvete illa billah" bunuda günlük söylemeye gayret edin. Bilinçaltı temizliğinde etkili yöntemlerden biridir. Bu Mesnevide Hz Mevlananın tavsiye ettiği bir yöntemdir.ben iki ay kadar günlük 500 adet olmak üzere okumuştum. Ve iç sesim tamamen susmuştu ki bunu başarmak oldukça zormuş. terapistim söylemişti. Terapistim aynı zamanda bir mesnevi okutmanıdır. |
Cevap: hayırlısı bakalım hmmm tavisyeleriniz için sağolun doğrudur benim ilk bilinç altıyla uğraşmam daha önce böyle şeylerle hiç uğraşmadım yeni bu belki ondandır doğru söylüyorsunuz verdiğiniz zikri de yapacam inşallah |
Cevap: hayırlısı bakalım ama inancım hala tam bu belkide imtahan ama sabredecem ve değişimi ALLAHIN da izniyle elde edecem hem çekirdek inanç çalışmalarımı yapacam hem zikir bu sıkıntıları yaşamam fayda ettiğine olan inancımı kuvvetlendiriyor belki bilinç altım çok kirli yılların tortusu kolay ca temizlenip gitmeyecek ama inşallah eninde sonunda temizlenecek buna inanıyorum bakalım görecez hayat ne gösterecek |
Cevap: hayırlısı bakalım bir gün gelir bu formda bizde iyi günlerimizi paylaşırız buna inanıyorum |
Cevap: hayırlısı bakalım Rüyalarınız sizin doğru yolda olduğunuzu söylüyor. Çok güzel rüyalar görüyorsunuz. Öncelikle iş arkadaşlarınızla yeni bir yere gitmek niyetiniz. İşinizle ilgili değişikliklere yeniliklere işaret ediyor gibi. Fkat öncesinde eskiye dair inançlarınız özellikle ailenizle olan duygusal bağlantılarınız, geçmişte yaşadıklarınız sizin ertelmenize sebep oluyor. Bu arada çatıda yangın çıkıyor. Çatı aileyle olan duygusal bağlantıları ifade ediyor. Yangınsa bu anlamda ruhsal ve duygusal olarak derin değişimlerin olacağının habercisi. İşte bu yüzden de sabah bu kadar yorgun kalkmışsınız. Çünkü siz uykudayken çok derin değişimler yaşanmış, ruhsal düzeyde. Sizi tebrik ediyorum. Bu çok güzel bir rüya. Temizlik ve değişim devam ediyor. Kolay gelsin |
Cevap: hayırlısı bakalım çok doğru söylüyorsun ışıklı yol işyerinde arkadaşlarla başka kurumlara geçmeyi düşünüyoruz aslında doğru tespit sizin söyledikşleriniz çıkıyor valla sizden şüphelenmeye başladım :))) beni görmeden tanıyormuşun gibi niyetimiz bu iş yerini değiştirmek ...inşallah |
bence çekirdek inanç çalışması yaptırıp çekirdek inaç cdlerini yeterli süre dinledikten sonra ücretsiz telkinleri bir daha dinleyin derim.. emin olun inanılmaz etki edicektir.... sevgilerimle... |
Cevap: hayırlısı bakalım :))) Rüyalarınız zaten bilinçaltına ayna tutar. Bana biri mesela rüyasını anlatır, onun ne düşündüğünü anlarım. Onu tanımış kadar olurum. |
Bu arada afedersiniz burcunuz ney? |
Cevap: hayırlısı bakalım merhabalar arkadaşalr herkese hayırlıı cumalar son günlerde yorgun kalkıyorum biliç altım ve telkinlerin karşılıklı bombardıma beni yoruyor savaş ağırlaştı galiba son iki gündür neden derseniz çok yorgun kalkıyorum yataktan .sevgili ailemin verdiği direk bilincime verdiği kötü imajı şimdi yıkmajk için uğraşıyorum beni zayıf bir insan olarak yetiştirdiler özgüvensiz basiretsiz şimdi kurtulmaya uğraşıyorum ümidimde var olacak inşşallah sen yapamassın edemessin yok şöyle yok böyle ben kendi çocuklarımı daha iyi yetiştirecem inşallah .... |
Cevap: hayırlısı bakalım Ey özünün sırlarına akıl ermeyen; Suçumuza, duamıza önem vermeyen; Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık; Umudumu rahmetine bağlamışım ben |
Detayli bir sekilde telkin dinlerken karsilastiigmiz yan etkilerden bahsediyor... Yorgun kalkma, esnemek, uyku hali ve bas donmesi ...vb bunlarin hepsi bilincaltinin verdigi tepkiler ve gecicidir... Umarim en yakin zamanda maksimum yarari alirsiniz.. Saglicakla kalinu859 |
Cevap: hayırlısı bakalım bugünlerde de sinirlenmeyebaşladım hiç bişeye tahammülüm olmaz oldu nedense üst kattaki komşu ses yapıp duruyor önce olsa pek aldırmazdım babam yaşında adam şimdi gidip kafasını kırasım geliyor hanım boşvcer demese... |
Cevap: hayırlısı bakalım bugün çekirdek inanç telkinlerinin 4.10 lük dilimine girecez ben genelde gece dinlerim sabah uyandığımdada sanki uzuuuun br yoldan gelmiş gibi kalkarım kafamın içide bir acayip olur buda deme oluyorki fayda veriyo nerden anladın derseniz ara verdiğim zamanlar böyle yorgun argın kalkmıyorum yataktan daha dinç kalkıyorum demekki faydası oluyormuş bilinçaltı direniyor mesela dün eğitim telkinlerimi dinlkedim onlarda da aynı yorgunluk vardı ve rüyalar biraz zaman tanımak lazım inşallah zafere ulaşacaz..... |
Cevap: hayırlısı bakalım telkin cdlerimin 4 . dilimdeyim yine yordu beni karışık rüyalar bugünki rüyamda bir arkadaaşla dağa çıkıyoruz ben çıkmayalım karşımıza kurt çıkar derken çıkıyoruz ve tepenin arkasından kurt çıkıyor kocaman kafası var arkadaş kaçıyor boşa kaçma nereye gideceksin diyorum sana yetişir en iyisi gel mucadele edelim diyorum ama o kaçtı ben kaldım elime taş aldım ve dedim ben kaçmayacağım mucadele edeceğim derken rüya bitti |
Cevap: hayırlısı bakalım Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur. Hz Mevlana sözleri |
Cevap: hayırlısı bakalım Harika gidiyorsunuz. Tebrikler. Rüyanız artık sizin hayatınız için risk alabildiğinizi, seçimlerinizde kararlı olabileceğinizi gösteriyor. Müthiş güzel bir rüya. Dağlar güç anlamına geliyor. Öncelikle çekinmiştiniz hatırlıyor musunuz? Hatta vazgeçecek gibi olmuştunuz. İşte çıkmayalım o dağa tehlikeli derken bundan bahsediyorsunuz. Sonra bir şekilde devam ettiniz. Karşınıza korkularınız, engelleriniz çıktı ve siz kalmaya ve devam etmeye karar verdiniz. Şimdi ise korkularınızla yüzleşiyorsunuz. Bence sizde değişim başladı bile |
Cevap: hayırlısı bakalım inşallah ışık hanım bende de hissediyorum bişeyler oluyor böle sanki işlerim yolunda gidecek gibi daha kararlı oldum gibi ne biliyim bişeylerin iyiye gittiğine hissediyorum inşallah daha da iyiy olacak |
Cevap: hayırlısı bakalım kocaman kafası olan bi kurttu ama ben kaçmadım dedimki arkadaşa da kaçma gel bmucadele edelim ama o kaçtı ben aldım taşı elime kurtun saldırmasını bekliyodum şu kelime benim ilgimi çekti gel kaçmayalım mucadele edelim |
Cevap: hayırlısı bakalım Burada ki kurdun sizin için anlamı size yol gösterir. Yani kurtlar hakkında bilgi edinin. Ne yer ne içer nasıl yaşarlar? Muhtemelen sizin bir korkunuza işaret ediyor. Ayrıca arkadaşınız kim, hangi konularda birliktesiniz, sizin için anlamı ney? bu da size yol gösterir. Yani kaçtığınız şey ve neyle mücadele halindesiniz. Sonrasında ise bu farkındalıkla hayata devam edin. Yani o korkunuz neyse onunla yüzleşin. Bir korku ile yüzleşirken önce onu kabule geçmeniz gerekir yani korkunuzu kabul etmek ilk adımdır. İkinci olarak, bununla ilgili sorular sorun kendinize, kimden aldınız bu korkunuzu, aslında bu kimin korkusu? Sonra, en kötü ne olabilir diye sorun kendinize, en iyi ihtimalle ne olur? En kötü ihtimalle ne olur bunu yaptığınızda. Ve olumlama yapın o korkunuzla ilgili önce onu kabul ettiğinizi söyleyin. Sonrasında ise artık bu korkumdan özgürleşiyor( hangi konuysa o, o konuyu vurgulayarak) artık bu konuda güvenle ilerlemeyi seçiyorum. Güvendeyim. Ve korkuya rağmen ilerleyin. Bacaklarınız titreyerek ilerleyin hatta. Yoksa hayatı sadece izleyen olursunuz. |
Cevap: hayırlısı bakalım arkadaş iş yerinden ama sevdiğim bi arkdaş |
Cevap: hayırlısı bakalım Yine de zaten yeni kararlar almışsınız, bilinçaltı düzeyde. Artık bu korkunuz sizin için çokta zorlayıcı olmayacaktır. |
Cevap: hayırlısı bakalım ama bişeyler değişiyor hissediyorum bunu sadece his somut bişey yok gibi ama bence olması yakındır diye düşünüyorum |
Cevap: hayırlısı bakalım İsmi ney, sizin için anlamı ney, sonra ortak özellikleriniz neler hangi şeylerde ortak korkunuz. Size ayna tutuyor rüyanızda, korkunuzun ne olduğunu bilmek rüyanızın boşa gitmesine engel olur. |
Cevap: hayırlısı bakalım Hep dediğim gibi, bilinçaltında ki değişiklik size mucizeler getirmez. Kararlarınız yine size aittir. Fakat geri adım atmaz, korkmaz, kaçmaz ve sorumluluklarınıza sahip çıkarsınız bu da sizi başarılı yapar zaten. Daha mantıklı hareket edersiniz, mesela şöyle düşünün camdan dışarı bakıyorsunuz, ama cam buğulu dışarıyı net göremiyorsunuz. Dışarıda bir şeyler olup bitiyor, sizse olanlarla ilgili devamlı senaryolar kuruyorsunuz. İşte bilinçaltı yani ego geriye çekildiğinde o vakit pencereyi açıp bakıyormuşçasına net göreceksiniz olayları ve sonuçlarını, daha kararlı ve makul olacaksınız. |
Cevap: hayırlısı bakalım ismi ahmet korku derken ne gibi korku iş yerinde en sevdiğim insandır ortak yönümüz mütavazi dir kendisi |
Cevap: hayırlısı bakalım mesela mütevazi olması ona ne kazandırıyor, ne kaybettiriyor? Sonra birlikte konuştuğunuz konular. Size bunları farkındalığınızı artırmak için soruyorum. Biz kendimize benzeyen insanları çekeriz hayatımıza, gerçi şöylede söylenebilir, o kişi kaçmayı seçmiş sizse artık bu konudan korkmamayı ve kalıp mücadele etmeyi seçmişsiniz. Bu telkinlerinizde mevcuttur zaten |
Cevap: hayırlısı bakalım mesela ben ükela birisiyle kesinlikle ne konuşurum nede muhatabım olur onunda çevresi arkadaşları çok çok girişkendir kendisi girdiği ortamlarda çok rahat utanmsası sıkılması yok açık içine kapanık değil böyle birisi birde şanslı dır kendisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM. |