| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BUGÜN KENDİM İÇİN kendim olmak istiyorum.... Bugün kendim olmak istiyorum.... En sevdiğim müzikle güne başlamak, En sevdiğim insanlarla kahvaltımı yapmak istiyorum. Bugün kendim olmak istiyorum.... Dert etmeden alttaki komşunun kulaklarını Ona inat bağıra bağıra şarkı söylemek isitorum. Ve bu akşam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #23 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | BUGÜN KENDİM İÇİN kendim olmak istiyorum.... Bugün kendim olmak istiyorum.... En sevdiğim müzikle güne başlamak, En sevdiğim insanlarla kahvaltımı yapmak istiyorum. Bugün kendim olmak istiyorum.... Dert etmeden alttaki komşunun kulaklarını Ona inat bağıra bağıra şarkı söylemek isitorum. Ve bu akşam en sevdiğim tabaklarla ikram etmek istiyorum yemeğimi dostlarıma... Kaçı kırılacak, kaçının yaldızları silinecek diye dert etmeden... Bugün kendim olmak istiyorum... Sevdiklerimi aramak, onları ne kadar çok sevdiğimi söylemek istiyorum... Ve tabii ki çimlerde yalın ayak yürümek, Otobüs şöförüne kocaman bir tebessümle “Günaydııın!” demek Hatalarıma sadece gülümsemek istiyorum... Bugün kendim olmak istiyorum... Yüzümdeki maskeden sıyrılmak, Sevdiklerime doyasıya sarılmak Ve diğerlerinden sıyrılmak istiyorum... Bugün kendim olmak istiyorum... Herşeyden herkesten çok... Ama korkuyorum... Beni böyle de sever misiniz?... Yüzümdeki maskeden arındırdığımda kendimi Beni böyle görmek ister misiniz? Ben sadece kendim olmak istiyorum Çünkü biliyorum, Çünkü hissediyorum, Çünkü ancak o zaman YAŞIYORUM... Özge BAYRAM Sagopa Kajmer Kendim için - YouTube
__________________ yarimistanbul |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BUGÜN KENDİM İÇİN kendim olmak istiyorum.... Bugün kendim olmak istiyorum.... En sevdiğim müzikle güne başlamak, En sevdiğim insanlarla kahvaltımı yapmak istiyorum. Bugün kendim olmak istiyorum.... Dert etmeden alttaki komşunun kulaklarını Ona inat bağıra bağıra şarkı söylemek isitorum. Ve bu akşam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi