Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nympa çok şaşırtıcı yazdıkların. demekki gerçekten affetmeyi başarabilmişsin ki aramış seni.çünkü benden önce telkin dinleyen arkadaşlarım bana eskilerin geri döndüğünü ama artık onların istemediğini söylemişti. sende onlarda affetmeyi başardınız demekki ki dönüyorlar. buda bizdeki şu yargıyı siliyor bence. hani çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-01-2012, 04:42 PM   #101 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 83
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

nympa çok şaşırtıcı yazdıkların. demekki gerçekten affetmeyi başarabilmişsin ki aramış seni.çünkü benden önce telkin dinleyen arkadaşlarım bana eskilerin geri döndüğünü ama artık onların istemediğini söylemişti. sende onlarda affetmeyi başardınız demekki ki dönüyorlar. buda bizdeki şu yargıyı siliyor bence. hani çok dinledim ama işe yaramadı diyenler var ya demekki işe yarıyormuş sen değişmeye başlamışsın. ben daha dilimde söylüyorum ama öfkeyi tam olarak yenemediğim için bunu yaşayamıyorum demekki. biraz önce eski vatandaşla karşılaştım dışarıdan çok sakinim ama onu gördüğümde azda olsa sinir ve öfke içimde yeşeriyor.bunu ona hissettiriyorum gibi geliyor. senin eski bey niye dönmüş ne dedi aradığında. merak ediyorum geri dönüşlerde neler söyleniyor o açıdan soruyorum. buna cvp vermek zorunda değilsin. açık olman beni çok sevindiriyor inan bende sana karşıı öyleyim ve bugün baktım durdum buraya neden yazmadı acaba diye. seninle paylaşmaya o kadar alışmışım ki.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 04:52 PM   #102 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 118
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canımsın teşekkür ederim samimiyetine. elbette cevap veririm sana çok da sevinirim sorularına. o aradığında müsait değildim konuşma için dolayısıyla havadan sudan konuşabildik sadece ve ben yine kızgınlığımı öfkemi söyleyemedim ona. hatırlar mısın öncekinde de böyle olmuştu ve ben yine söyleyememiştim içimdeki öfkeyi kusamamıştım.şimdi de öyle oldu. ertesi gün sabahın köründe aradı iki kez açmadım telefonu üçüncüsünde kapının önündeydi kapıya gelmiş. bana söylediği seni çok özledim, sensiz olmuyor galiba. çok konuşkan bir adam değildir nitekim yine konuşmadı aslına bakarsan ben de sorgulamadım, istemedim sorgulamak. egom öne çıksın istemedim. değilmi ki ben o yokken acı çektim, neden egom uğruna sorgulayayım ki dedim kendi kendime.onu affettiğimi kelimelere dökmedim yani akışına bıraktım. işte böyle. ama şimdi de aklımı kurcalayan başka şeyler var onunla ilgili:) acaba diyorum eskisi gibi kendimi üzecek ya da evhamlanacak şeyler mi arıyorum kendime:) ama bak farkına varıyorum akabinde hemen:) peki sen bu son beyfendi ile ilgili sorguladın mı kendini. içten içe ona ne hissettiğine dair bu önemli sanırım.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 05:33 PM   #103 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 83
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

çok ilginç hep olmasını istediğim birşey bu benim. dönsün ve bunu desin. ama olmadı hiç. sen ona öfkeni söyleyemiyor değilsin. artık öfkenin nedenini ve nasıl kontrol edeceğini öğrendin. affetmeyi öğrendin. affettiğin için dilin söylemek istiyor ama beynin buna gerek duymuyor. isteyen sen değilsin dilin. buda gelişme gösterdiğinin belirtisi. çok mutlu oldum bunları duyduğuma. yanlız son satırlarını tam anlayamadım.sen bu vatandaşa bir şans dahamı verdin. seni üzmesinede sen izin verirsin mutlu etmesinede bunu unutma.benim bu bey sondan ikinci canım :) çok sorguladım üzüntüsünü en az 6 ay atamadım.sorduğumda sevgi değildi ona hissettiğim boşluk ve boşlukta dolduran kişiydi bunu 6 ay sonra anladım çok acı çektim ama. şimdi iyikide çıkmış hayatımdan diyorum. seninki gibi çevre aile çok farklıydı.hayata bakış açımız çok farklıydı. birde bendeki onu unutamamadeğildi deneyimsizlik tecrübesizlikten kaynaklanan üzüntüydü.sanıyordum ki beni hiç üzmeyecek.haddinden fazla hayal kırıklığı yaşattı rol yaptı. belkide beni ona karşı öfkelendiren dürüst olmayışıydı.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 05:35 PM   #104 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 83
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

akşam giremeyebilirim canım akşam yazamazsam merak etme yarın sabah cevap yazarım. girme fırsatı bulursamda yazarım birazdan çıkıyorum.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 05:58 PM   #105 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 118
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canım tatlı kontes. hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için. başta ben gururumu tamir etmek için istiyordum ama baktım ki bu konuşan ben değilim egom. sonra ona yeteri kadar saygı duymadığımı farkettiğimde önce ondan özür diledim sonra kendimden ve affettim kendimi. ve cevabını vermişsin aslında bak ona duyduğun sevgi değilmiş ki ondan sevgi bekleyesin. bakıyorum ve seninle aynı şeyleri yaşadığımıza bir kez daha tanık oluyorum. çok şaşırtıcı. sanırm sen de benim ki aslında onu kendine layık bile bulmamışsın ki. ben yaptım bunu evet ona haksızlık ettim ve haksızlığı da yedim karşı taraftan:) ona ikinci bir şans verdim sanırım evet ama kızmadan, intikam duygularıyla değil. ona ikinci bir şans verdim evet ama temkinliyimde aynı zamanda. şimdi şunu sorguluyorum ve dikkat ediyorum. kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı ve değerim de. Abdullah beyin bana verdiği bir olumlama vardı.yetişkin ilişkisi yaşamayı seçiyorum, ben zaten olduğum halimle mutluyum şeklinde.
özür dilerim karışık yazdıysam anlatamadığım bir yer olursa bana yaz emi.senin mutluluğunu seçiyorum tüm kalbimle.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 09:08 PM   #106 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 83
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

"hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için." demişsin ya çok iyi biliyorum ki egom için.kırılan gururum için. ben onu kendime layık görmedim başlarda evet ama sonra yanlış düşünmüşüm aman seviyor seviliyorum işte diye değer vermeye başladım hemde çok değer. ama birşeyi unuttum kendime değer vermeyi.ailede olduğu gibi ilişkimdede kendimi ikinci plana attım. karşımdakine çok değer verdim. olsun,aman herşey dört dörtlük değil oda olmayıversinler arka arkaya geldi.bunu ilk defa yaptım ama. demekki kendimi değersiz yoksaymada tavan yapmışım. :)
"kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı" demişssin. çokta güzel demişsin.işte ben burada da dengeyi kuramadım hiçbir zaman. hayatımda biri yoksa hep mazlum,kendi halinde.ne çok keyifli ne çok üzgün orta halli oldum. hayatıma biri girince gözler ışıldamaya başladı,aman bir sevinç bir sevinç erkenden uyanmalar,aynada güzel görmeler. bunlar hep bir şarta bağlı oldu bunu bildiğim vede kızdığım halde.gittiklerinde de büyük hüsran oyuncağım elimden alındı çünkü.bu bende kemikleşti nasıl değiştireceğim bilmiyorum. son bir haftadır buna taktım. hiçbirşey yokken varolduğundaki sevinci yaşa. kendinle flört et farzetki seni çok mutlu eden bişey var hayatında diyorum kendime ama hep düşünürken gözlerim soluklaşırken buluyorum kendimi. aşamadığım çok şey var.umutsuzlaşıyorum bir anda o kadar dengesiz oldumki bir an ohh herşey çok iyi olacak diyorum bir saat geçmeden hiçbir şey işe yaramıyor boşuna uğraşıyorum diyorum.silkelenip kendime gelemedim bir tüürlü mızmız uyuz gibi dolaşan biri oldum. telkin etkisimi bilmiyorum artık ha geçti ha geçecek diyorum. ama gözlerimdeki mahmurluk yüzümdeki durgunluk gitmiyor buda çok snirimi bozuyır. birde şu kafamı toparlaymama. bak nerden girdim nereye geldim. ay geldiler gene bana. iki saat önceside pırpırdım nasıl işse bu .
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 11:31 PM   #107 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 59
Tesekkür: 644
63 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
handesav is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Ben de aynı süreçteyim. Ben de aşık olduğum birini çıkardım hayatımdan. Çok zorlu bir süreç, seni çok iyi anlıyorum. Ama hayatın bize neler lütfedeceğini bilemiyoruz. Belki de çok daha iyisi için bizi buralara getirdi. Bence sabırlı ve sakin kalmaya çalış, gerçekten zor biliyorum. Ama akış herşeyi yerli yerine oturtacaktır.
handesav isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 11:39 PM   #108 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 59
Tesekkür: 644
63 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
handesav is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Nympa merhaba,

Affetmeyi nasıl başardın? ben hala öfke içindeyim, hem ona hem kendime karşı... Ve ben de affedip ondan özgürleşmek istiyorum ama yapamadım bir türlü Beklenti mi, kırılan gururum mu buna sebep bilmiyorum. Senin deneyimlerine ihtiyacım var arkadaşım...
handesav isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2012, 10:24 AM   #109 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 118
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için." demişsin ya çok iyi biliyorum ki egom için.kırılan gururum için. ben onu kendime layık görmedim başlarda evet ama sonra yanlış düşünmüşüm aman seviyor seviliyorum işte diye değer vermeye başladım hemde çok değer. ama birşeyi unuttum kendime değer vermeyi.ailede olduğu gibi ilişkimdede kendimi ikinci plana attım. karşımdakine çok değer verdim. olsun,aman herşey dört dörtlük değil oda olmayıversinler arka arkaya geldi.bunu ilk defa yaptım ama. demekki kendimi değersiz yoksaymada tavan yapmışım. :)
"kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı" demişssin. çokta güzel demişsin.işte ben burada da dengeyi kuramadım hiçbir zaman. hayatımda biri yoksa hep mazlum,kendi halinde.ne çok keyifli ne çok üzgün orta halli oldum. hayatıma biri girince gözler ışıldamaya başladı,aman bir sevinç bir sevinç erkenden uyanmalar,aynada güzel görmeler. bunlar hep bir şarta bağlı oldu bunu bildiğim vede kızdığım halde.gittiklerinde de büyük hüsran oyuncağım elimden alındı çünkü.bu bende kemikleşti nasıl değiştireceğim bilmiyorum. son bir haftadır buna taktım. hiçbirşey yokken varolduğundaki sevinci yaşa. kendinle flört et farzetki seni çok mutlu eden bişey var hayatında diyorum kendime ama hep düşünürken gözlerim soluklaşırken buluyorum kendimi. aşamadığım çok şey var.umutsuzlaşıyorum bir anda o kadar dengesiz oldumki bir an ohh herşey çok iyi olacak diyorum bir saat geçmeden hiçbir şey işe yaramıyor boşuna uğraşıyorum diyorum.silkelenip kendime gelemedim bir tüürlü mızmız uyuz gibi dolaşan biri oldum. telkin etkisimi bilmiyorum artık ha geçti ha geçecek diyorum. ama gözlerimdeki mahmurluk yüzümdeki durgunluk gitmiyor buda çok snirimi bozuyır. birde şu kafamı toparlaymama. bak nerden girdim nereye geldim. ay geldiler gene bana. iki saat önceside pırpırdım nasıl işse bu .
tatlı kontesim seni o kadar iyi anlıyoum ki çünkü aynı hatta tıpatp aynı hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız. hatta ben dedim ki aşk beni iyi bi insan yapıyor:) biz kendimize değer vemediğimiz için mi değesizleştiriliyoruz karşı taraftan yoksa yok sayılma inancımıza dolayısıyla korkumuzu mu başımıza getiriyoruz. galiba ikisi de. ben kendi değerimizle ilgili şunu düşündüm. biz sen ve ben ve diğer hekes aslında seçilmiş insanlarız. Allah tarafından dünyaya gelmek ve bu hayatı yaşamak için seçildik hepimiz. nasıl mı? milyonlaca spermden sadece biri bir çok yumurtadan sadece bizimkini döllediği için. bu sen ve benim için olduğu kadar karşımızdaki insan için de geçeli değil mi? yaşadıklarımız kendi yaratımlarımız.
sen merak etme heşey yoluna girecek. yine dalgalanma yaşıyosun geçecek. bak önünde ben varım. senden bir kaç gün öndeyim ben biliyorsun. ben de de hala oluyor dalgalanma ama süesi çok kısaldı ve şiddeti. kendini affet onun hakkında öyle düşündüğün için sona onu affet. heşey yoluna giecek.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2012, 10:34 AM   #110 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 118
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
handesav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nympa merhaba,

Affetmeyi nasıl başardın? ben hala öfke içindeyim, hem ona hem kendime karşı... Ve ben de affedip ondan özgürleşmek istiyorum ama yapamadım bir türlü Beklenti mi, kırılan gururum mu buna sebep bilmiyorum. Senin deneyimlerine ihtiyacım var arkadaşım...
Merhaba:) sanıım hem beklenti içinde olman, hem de gururun buna sebep. nasıl affettim? önce kendimi affettim onun hakkında o şekilde düşündüğüm için.aslında biliyor musun biz belki de geçekten kalpten sevmiyoruz. egomuzla seviyoruz ya da sevdiğimizi sanıyoruz ve sonuç böyle oluyor. bir söz okumuştum geçmişte, aşık olduğunuzda sanki ilk kez aşık oluyomuşsunuz gibi sevin diye. nasl mümkün olabilir ki geçmiş yaşanmışlıklala insan temkinli olmalı çok fazla güvenmemeli hayalkııklığı yaşamamak için diye düşünmüştm. ama bak yine hayalkııklığı oluyor korkularımızı başımıza getirerek. sen de istesen önce bir düşün derinlerinde, en derininde aslında ne hissediyordun ona karşı yani olumsuz anlamda ki onu hayatından çıkama durumuna geldin.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nympa çok şaşırtıcı yazdıkların. demekki gerçekten affetmeyi başarabilmişsin ki aramış seni.çünkü benden önce telkin dinleyen arkadaşlarım bana eskilerin geri döndüğünü ama artık onların istemediğini söylemişti. sende onlarda affetmeyi başardınız demekki ki dönüyorlar. buda bizdeki şu yargıyı siliyor bence. hani çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.