![]() |
Cevap: jenny'nin günlüğü keşke bugün yaşadıklarımdan sonrada bu kadar olumlu olabilsem jugercım yinede pes etmiyorum 'beni öldürmeyen daha güçlendirir..'diyorum... |
Cevap: jenny'nin günlüğü Ne yaşaran yaşa yine de olumlu olabilirsin. Bu konuda özgürsün. Bunu seçmek sana bağlı. Yarın çok daha güzel bir gün olacak. At o olumsuzlukları lütfen aklından. Sevgiler. |
Cevap: jenny'nin günlüğü dün yaşadığın gibi iyi durumlarda da, bugün yaşadığın gibi kötü durumlarda da olumluyu seçme hakkı senin elinde. sweeet'in dediği gibi bu sana bağlı. normal olarak biz insanlar hep olumsuza odaklı olduğumuzdan dolayı olumlu seçeneği seçeriz, olumlu seçenek dururken. halbuki olumlu seçeneği seçmiş olsak kaybedeceğimiz bir şey yok. hatta kazanacaklarımız var. o yüzden iyi durumda da kötü durumda da olumluyu seçmen, olumsuzu olumluya çevirmen gerekiyor. eğer bunu yapabilirsen mutluluğun sırrına vakıf olursun. bu kadar kolay :) |
Cevap: jenny'nin günlüğü Alıntı:
Alıntı:
ve yapıcam ben güçlü biriyim...hayatımda herşeyi olumlu yöne çekiyorum...herzaman mutluyum,huzurluyum..bu mutluluğumu kimse bozamaz içim,gönlüm rahat... |
Cevap: jenny'nin günlüğü hayat seçimler dizisinden oluşuyor..neyi seçersen o karşına çıkıyor.bu günkü düşüncelerinle yarının şekilleniyor.hep güzeli seçmen dileğiyle...sevgiler..ttli3 |
Cevap: jenny'nin günlüğü güzel dileklerin için teşekkür ederim prenses cim...çok haklısın herşey bizim elimizde ama bazen öyle şeyler yaşıyor ki insanlar bu düşünceni değiştirmekte bi o kadar zorlaşıyor..bende şuan o dönemdeyim gelgitler deyim nekadar pozitif olmaya çalışsamda bunu herzaman başaramıyorum...:( |
Cevap: jenny'nin günlüğü Günlüğüm sana gelip hergün yazmak istiyorum ancak mutsuz olunca bunu yapmak içimden gelmiyor.. Neyse şimdi gelelim mutlu haberlere yeni bir yıla girdik benim için ve herkes için huzurlu,sevgiyle dolu,bol kazançlı,bol bol aşklı bir yıl olsun..:) 2012 güzelliklerle dolu olsun.. Benim için 2012 değişim yılı olucak buna yürekten inanıyorum... Yeni kararlar,yeni umutlar,yeni yollar olucak eminimki bu yıl hayatımda çünkü bunu istiyorum ve yürekten inanıyorum... Bu yıla öncelikle affederek girdim herkesi,herşeyi,kendimi affettim...Bu iyi bir başlangıç oldu. Sürekli ertelediğim platese dün başladım ve istikrarlı bir şekilde hergün düzenli olarak yapmaya karar verdim Hayatımda benim için dönüm noktası olucak temmuzdaki sınava hazırlanma kararı aldım..Bir yığın kitap siparişi verdim gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum gelsin kitaplarım biran önce ders çalışmaya başlıyım ve şu sınavı yiyip bitiriyim bir çırpıda... Herkese tekrardan mutlu yıllar diliyorum..Sevgiler.. |
Cevap: jenny'nin günlüğü sanada mutlu yıllar canım. aldığın her kararı uygula canım.. affetmen senide rahatlatmıştır.affetmemek kızdığın kişiye bağımlı kalmaktır diye okumuştum bir yerde.ondan sonra önce kendimi sonra her kesi affettim.bu güzel hayatın tekrarı yok.öyleyse gönlümüzce doya doya yaşayalım. her daim mutlu kal.ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: jenny'nin günlüğü gerçektende öyle prensescim kızmak; bağımlı kalmak,daha çok kendini üzmek,mutsuz etmektir. bunu uzun zamandır yaşadım ben ve kendime ettim mutsuzluktan başka bişey vermedim kendime...Affettim ve rahatladım,huzur buldum..artık beni hiçbişey üzemez Ben kararlarımın efendisiyim...Vebüyük küçük her isteğim benim emrimde ben istersem olur istemezsem olmaz..yuppiiiiiiiiii956k |
Cevap: jenny'nin günlüğü Harikasiniz arkadaslar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |